zołi

Gość
    Gość

zołi Empty zołi

Pisanie by Gość Wto Mar 25, 2014 9:40 pm

Zoe Carter

POZYTYWNE

lilka

alex

max

theo

florek

minnie

kenny

luke

tośka

pru

jem

dennis

leith

julek

josie

NEGATYWNE

sav

grace

tyler

carter

roy

zac

daniel

lorka

SKOMPLIKOWANE

cherry

Zoe Carter

Ostatnio zmieniony przez zoe carter dnia Pon Kwi 28, 2014 3:03 pm, w całości zmieniany 4 razy

Gość
    Gość

zołi Empty Re: zołi

Pisanie by Gość Wto Mar 25, 2014 9:42 pm

są w tej samej klasie z lilką to mogą się lubić i razem imprezować. alex ją podrywa jak każdą, z maxem mogą byc jakieś eksy! z savannah się nie lubia, z theo nie wiem ale też są chyba razem w klasie...

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Mar 25, 2014 9:49 pm

pewnie będzie bzykać kenniego to z grace negatyw, z florkiem mogła kiedyś się bzykać a teraz jej wstyd bo to gej xd albo przeciwnie: mogą się lubić nawet bardziej jak jest gejem niż jak był hetero, to jak chcesz, z tylerem negatyw, z carterem też, bo to ziomki maxa a jak eks to jej nie lubią, roy będzie ją tyrał, zaca hejtuje, a jak coś chce to jest miła i daje jej odpisać zadania domowe, z antoinette... nie wiem, albo się bardzo nie lubią albo właśnie lubią.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Mar 25, 2014 9:54 pm

potwierdzam, kenny ją bzyka. xd z minnie imprezują. jak jest inteligentna, to może walczyć o oceny z danielem i on się wkurza, że on taki porządny i mu gorzej idzie, a jej wszystko łatwo przychodzi.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Mar 25, 2014 9:56 pm

Idealna dla Luka, bo bzykania oczywiście xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Mar 25, 2014 10:23 pm

niechaj się więc lubią z lilką! alex i savannah pasuje, eksy z maxem też na propsie Very Happy z theo też się mogą lubić w sumie.

grace no okej, skoro tak mówisz.. chociaż jeszcze nic mi nie wiadomo o żadnym bzykaniu! z antośką to w sumie mogą być psiapsiami, ale w gruncie rzeczy za plecami sobie pojeżdżają etc. no nie wiem. ah, i z resztą pasuje! a z florkiem mogą się luuubić max! przyda jej się kumpel :C

okej, teraz już wiem o co chodzi :> dobre bzykanko zawsze spoko! z danielem może być śmiesznie, no a z minnie pasuje jak najbardziej!

luke ma stymesta na mordzie, więc nie odmówię Twisted Evil 

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Mar 25, 2014 10:36 pm

no to spoko!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 26, 2014 12:59 am

z pru muszą się koniecznie lubić, w ogóle najlepiej bff a z jemem to nie wiem hihi

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 26, 2014 4:08 pm

bff z pru, o tak!! Twisted Evil a jem.. no to.. w nim się będzie bujać, o! albo będzie mu składać niemoralne propozycje hehs.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Czw Mar 27, 2014 11:50 pm

hehehehe <3 może rozpraszać jema na jego lekcjach a on będzie przez to na nią zły ale mogę coś kiedyś ten tego jak się złamie hehe

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 3:36 pm