tarasik

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

tarasik Empty tarasik

Pisanie by st. albans Sob Sie 12, 2023 5:37 pm

tarasik Porch-Decor-24
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

tarasik Empty Re: tarasik

Pisanie by marty singleton Pon Sie 28, 2023 8:17 pm

wysłali go do sklepu po browary i wracał obładowany nimi. na szczęście dostrzegł ratunek - archie, bracie, pomóż! - wręczył mu dwa sześciopaki xd
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Pon Sie 28, 2023 8:22 pm

palil papierosa I widzial martyego z daleka, ale nie spieszylo mu sie zeby isc mu pomoc. - to prezent dla mnie? - zazartowal. zaczal sie przygladac piwkom zeby ocenic czy marty kupil dobre.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Sie 28, 2023 8:26 pm

- nie truj się tym, mam cos lepszego - wyjął mu papierosa z buzi i zgasił. oczywiście mówił o zielonym, dobrym, naturalnym xd - po części tez, ale pod warunkiem że jutro ty kupujesz - zaznaczył, traktował go jak innych, musiał też swoją część wnieść do tego wyjazdu. oczywiście marty nie kumał, że z archiem coś źle się dzieje, bo po co xd
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Pon Sie 28, 2023 8:31 pm

polozyl piwo na ziemi I wcale nie mial zamiaru sie ruszac do srodka zeby je zaniesc. - w takim razie podziel sie - przesunal martyego na krzeslo obok zeby sie usiadl. wywalil mu papierosa to mu sie podzielic teraz! - niech bedzie - zasmial sie. mial kase do wydawania wiec bylo mu obojetnie czy bedzie musial stawiac. dla archiego lepiej, ze sie nie interesowal xd
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Sie 28, 2023 8:35 pm

marty był lepszym kolega. rozpakował piwka i wrzucił do miski z zimną wodą. wiadomo, że w lodówce byly pyszności babci więc i tak nie było miejsca xd
    - trzymaj - podał mu jedną już mokrą od wody puszke i sam wziął druga. westchnął, usiadł i otworzył piwko. czuł sie niczym pan pilnujący swoich włości - jak ty tu wytrzymasz, to nie jest pałac - zaśmiał się. archie żył bardziej fancy niż marty xd
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Pon Sie 28, 2023 8:40 pm

babcia tyle nagotowala, ze wyjada z kilkoma kiogramami wiecej xd
    - dzieki - otworzyl piwko I upil lyka. dobrze, ze mial dobry humor I nie wkurzyl sie na martyego, ze go wyzywa od ksieciow xd - w balmoral jest prawie jak na wsi - zasmial sie. nie byl az tak wymagajacy wiec dopoki sie dobrze bawil to mu nie przeszkadzaly warunki.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Sie 28, 2023 8:49 pm

oby tobias znowu nie przytył z rozpaczy xd
    - ale każą ci tam jest te okropne wytrawne puddingi - znalazł minus od razu - a tutaj widziałem w lodówce potrawkę z kurczaka - już zrobił rekonesans. przeje się i peggy będzie musiała mu masować brzuch - przewidujecie z peggy jakieś dodatkowe wycieczki? - myślał, że razem tu przyjechali. a ruda trzymała się z rudą.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Pon Sie 28, 2023 8:57 pm

haha xd
    - to prawda, tu wszystko wyglada pysznie - zgodzil sie. - nie wiem co planuje peggy - trzymal na dystans wszystkich, ktorzy zwracali mu uwage na temat jego imprez I nie rozmawial czesto z peggy.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Sie 28, 2023 9:02 pm

- idealne miejsce żeby złapać gastrofazę, po tym - wyjął z kieszeni blanta i zacieszał. odpalił go i podał archiemu. juz go sprowadzał na złą drogę xd - czyli nie tylko mnie się czepia? - zaśmiał się - myslałem, że jesteś idealny - w oczach marty'ego może i tak było bo nie znał go za dobrze, ale osoby wokół wiedziały że coś z nim nie tak!
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Pon Sie 28, 2023 9:11 pm

- wszystko zaplanowales - usmiechnal sie szerzej na widok skreta. juz byl jego najlepszym kumplem przez to, ze zachecal go do uzywek I jako jedyny nie krytykowal xd - jestem idealny, ale peggy zawsze znajdzie powod do czepiania sie - zazartowal.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Sie 28, 2023 9:23 pm

- no jasne, mam cały harmonogram, nauczyłem się tego od wiadomo kogo - szturchnął go lekko. potem wziął skręta i sam jarał, przecież częściowo był jego - no jasne, czepia się, ale jest przy tym urocza - oczywiście, że się nią zachwycał - a ty nie aż tak bardzo - nie był w jego typie haha.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Pon Sie 28, 2023 9:28 pm

- a jednak wyszlo ci to na dobre - dalej zartowal. - obrazilbym sie gdyby nie to - zasmial sie I zabral skreta zeby sie zaciagnac. peggy byla jak jego siostra wiec nie chcial gadac o tym jaka jest urocza xd
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Sie 28, 2023 9:36 pm

powinien wspierać marty'ego skoro tak ładnie o niej mówił!
    - wiedziałem jak cię przekupić - poklepał go po ramieniu, a potem wstał i poszedł do andersona i flynna. zostawil mu chociaż zioło, dobry kolega!
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pon Wrz 04, 2023 7:23 pm

siedziala na tarsie I malowala paznokcie.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Pon Wrz 04, 2023 7:29 pm

- uważaj, żeby zaraz cię nie zagonili do roboty - wskazał na jej paznokcie i usiadł obok. to byłoby marnotrawstwo malowania, jeśli zaraz musiałaby kopać w ziemi.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pon Wrz 04, 2023 7:32 pm

- mam juz swoja prace I nie potrzebuje kolejnej - uwazala, ze dojenie koz to wazne zajecie. nia miala zamiaru sie bardziej meczyc, wiadomo! - tez chcesz? - zapytala kiedy usiadl obok niej I pokazala mu lakier do paznokci.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Pon Wrz 04, 2023 7:39 pm

- jaką? - myślał, że rosie powie, że zwołuje ludzi na obiad czy coś takiego. nie spodziewał się, że zaangażowała się w wiejskie życie. - czy kiedykolwiek odpowiedziałem na to pytanie "tak"? - spojrzał na nią z dezaprobatą. rafe nie był stereotypowym bff gejem, pewnie tego żałowała.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pon Wrz 04, 2023 7:49 pm

- nauczylam sie doic kozy - powiedziala dumnie. - robin wyglada tak seksownie jak to robi - zdradzila swoja motywacje do pracy. tak czy siak rafe powinien byc z niej dumny xd - to nie znaczy, ze nie moge zapytac - wywrocila oczami. - moze sam sie zgodzi - nie poddawala sie w poszukiwaniach gejka, ktory pozwoli jej robic makeover xd
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Pon Wrz 04, 2023 7:55 pm

był pod wrażeniem jej nowej umiejętności, ale kolejne zdanie wyjaśniło, skąd to zainteresowanie.
    - i twoim zadaniem jest dojenie kóz czy patrzenie, jak on to robi? - zaśmiał się, bo już wiedział, jak to działa. i owszem, był dumny. - możesz pytać, ale odpowiedź nigdy się nie zmieni - był zbyt męski na to. - nie rozmawiamy z samem - poinstruował ją. mogła co najwyżej malować paznokcie z valentino.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pon Wrz 04, 2023 8:05 pm

- dojenie - zasmiala sie. - ale mam dobry widok - dodala. gdyby nie to na pewno by jej tam nie bylo. - nigdy nie mow nigdy - nie poddawala sie. zmusi go do pomalowania paznokci na jej slubie xd - dlatego, ze poderwal tego sasiada obok? - myslala to byl powod. nie zmyslala nawet tym razem xd wyciagnela takie wnioski po rozmowie z chlopakiem.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Pon Wrz 04, 2023 8:14 pm

- mam nadzieję, że robi to bez koszulki - nakręcał ją i siebie i też już sobie wyobrażał robina bez koszulki zajmującego się kozami. jeśli kiedyś dojdzie do ślubu rosie, to i rafe z okazji tego święta zgodzi się na malowanie paznokci. - już kogoś poderwał?! - wkurzył się, bo to znowu była sytuacja jak z silasem: z rafe'm nie chciał się angażować, a za innymi latał. wyciągnął z rosie wszystkie informacje o samuelu i robinie, a potem poszli coś zjeść.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Pią Wrz 08, 2023 7:21 pm

babcia ja probowala nauczyc robienia na drutach I teraz sama siedziala jak staruszka xd probowala sobie przypomniej jak to szlo. nie relaksowalo ja tak jak powinno tylko wkurzalo.
    regina carlson

regina carlson

st. albans
    weterynaria
    sweet creature
    23

Pisanie by regina carlson Pią Wrz 08, 2023 7:25 pm

potem dopadła reginę i posadziła obok ruby żeby też robiła na drutach, ale reginie szło o wiele gorzej i pokuła się. cykała pod nosem wkurzona, że ma tak nie skoordynowane ruchy!
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Pią Wrz 08, 2023 7:36 pm

anderson za to przyszedł sobie beztrosko. zarówno ruby, jak i regina chyba nie bardzo chciały z nim rozmawiać przez to, że nie potrafił ogarnąć swoich uczuć xd dobrze, że babcia nie była na niego obrażona.
    - nie wyglądacie na zrelaksowane - rzucił na widok ich min, bo wyglądały komicznie i nie mógł się powstrzymać.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 1:09 am