st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

bar - Page 2 Empty bar

Pisanie by st. albans Sob Maj 29, 2021 1:24 am

First topic message reminder :

bar - Page 2 Emporio-acapulco-hotel
    maud davenport

maud davenport

amsterdam
    medycyna
    lost bby girl
    24

bar - Page 2 Empty Re: bar

Pisanie by maud davenport Nie Cze 06, 2021 7:54 pm

- jo uważaj na... - nie zdążyła zareagować wcale, bo najwidoczniej jo była od niej szybsza - ej, no moment przecież chciałaś się napić drinka, skąd ten nagły pośpiech, tiffy - zauważyła, spoglądając na nią zdziwiona - jak dla mnie możemy się napić wszystkich drinków z karty, pasuje mi to - klasnęła zadowolona w dłonie - tiffy no weź, zostań, napijemy się, pogadamy jak za starych dobrych czasów - złapała ją za rękę.
    jo wilson

jo wilson

aberdeen
    mikrobiologia
    mentalna kura
    25

Pisanie by jo wilson Nie Cze 06, 2021 8:00 pm

jo pewnie nie zauważyła nawet tego, że tiffy ją unikała. cieszyła się słońcem, chłopakami i takie tam że aż tego nie dostrzegła. szczególnie że ta maskowała się w większych grupach i tak na prawdę się spotykały! odskoczyła jak poparzona (he he) od niej i pewnie wpadła aż na biedną leilę - nie chciałam - jęknęła przyglądając się jej zaczerwienionej skórze - daj spokój, obłożymy cię lodem a przy okazji napijemy się i ustalimy ilu przystojnych tubylców tak na prawdę widziałyśmy - zafalowała brewkami do dziewczyn. miała wybitnie dobry humor i nie zauważyła nadmiernego wkurzenia tiffany.
    leila fairbrother

leila fairbrother

St Albans
    kosmetologia
    wild & free
    24

Pisanie by leila fairbrother Nie Cze 06, 2021 8:07 pm

mina jej troche zrzedla gdy tiffany zaczela sie zloscic na jo. - przeciez nie zrobila tego specjalnie - powiedziala do tiffy i zlapala jo za ramiona, gdy ta na nia wpadla. - prysznic ci nie ucieknie! dopiero co przyszlyszmy - rowniez zaczela ja namawiac by zostala. dopiero co sie dosiadly, a ta juz sie chciala zwijac. tak byc nie moglo!
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    i should have been an unicorn
    25

Pisanie by tiffany bowman Nie Cze 06, 2021 8:14 pm

jak za starych czasów czyli zanim maud i tiffy miały chłopaków? xd
    - już się okładałam lodem i to nie działa. - mruknęła. trochę działało, ale jednak w tej chwili potrzebowała szybkiej wymówki, żeby stąd uciec. - no jasne, jo nigdy nie robi nic specjalnie. - dodała kąśliwie pod nosem. - racja, posiedźmy i opowiedzcie mi o wszystkich przystojnych tubylcach, których widziałyście. w końcu zawsze sobie wszystko opowiadamy, nie? o każdym chłopaku, z którym się całujemy, a szczególnie o takich, których wszystkie znamy i w których się nooo nie wiem zakochujemy? - wbiła wzrok w jo. szybko jej poszło wkurzenie xd była już mocno zirytowana przez swoje spalenie, więc pojawienie się jo tylko pogorszyło sprawę.
    maud davenport

maud davenport

amsterdam
    medycyna
    lost bby girl
    24

Pisanie by maud davenport Nie Cze 06, 2021 8:18 pm

dokładnie tak xd
    - cooo? - maud zrobiła wielkie oczy, bo nie wiedziała o co tutaj chodzi, dlaczego tiffy tak bardzo się wkurzyła na jo! siedziała teraz popijając drinka - ej, dziewczyny nie kłóćmy się o chłopaków, to nie ma sensu. najlepiej w ogóle o nich nie rozmawiać jakby ich nie było - próbowała rozładować sytuację, ale zapewne ją zaogniła, więc gapiła się na leilę zdziwiona.
    jo wilson

jo wilson

aberdeen
    mikrobiologia
    mentalna kura
    25

Pisanie by jo wilson Nie Cze 06, 2021 8:26 pm

jo też nie wiedziała o co chodzi więc wyprostowała się stając obok leili żeby już więcej na nią nie wpaść i nie narobić więcej szkód. pewnie czuła wzrok tiffany na sobie i nie czuła się z tym komfortowo. pewnie takiego wzroku psiapsi nigdy nie doświadczyła! - co cię ugryzło? chciałyśmy po prostu spędzić wspólnie czas, szczególnie że ty i maud musicie go dzielić pomiędzy nas a chłopaków - i nie było w tym ani odrobiny przekąsu był to fakt! na słowa o całowaniu i zakochaniu przestąpiła z nóżki na nóżkę - co to miało znaczyć? - nie podobał się jej ton tiffy.
    leila fairbrother

leila fairbrother

St Albans
    kosmetologia
    wild & free
    24

Pisanie by leila fairbrother Nie Cze 06, 2021 8:35 pm

- no co wy dziewczyny! o co wam chodzi? - a glownie na mysli miala o co chodzi tiffany. nie widziala jej chyba jeszcze nigdy takie poirytowanej i wcale nie podobalo jej sie to, ze wyzywala sie na jo. - maud ma racje, moze zmienmy temat. nie warto sie klocic o chlopakow - przeniosla wzrok na tiff, czekajac na jej reakcje. miala nadzieje, ze da sie przekonac.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    25

Pisanie by tiffany bowman Nie Cze 06, 2021 8:40 pm

- tu nie chodzi o chłopaków, tylko o szczerość! - uparła się. maud i leila raczej niewiele zdziałają. tiffy za długo siedziała na słońcu i jej mózg parował również. - nie mogę uwierzyć, że z nim spałaś i nic mi nie powiedziałaś! szczególnie po tym jak sama radziłam się ciebie w kwestii jake'a! - już się nakręcała. - i przez ten cały czas sprawiałaś, że to ja czułam się winna, że spotykam się z louisem!
    maud davenport

maud davenport

amsterdam
    medycyna
    lost bby girl
    24

Pisanie by maud davenport Nie Cze 06, 2021 8:43 pm

- cholera - mruknęła słysząc o co właściwie chodzi. nie była z tego powodu szczęśliwa, więc po raz kolejny podjęła próbę uspokojenia dziewczyn - tiffy, odpuść, nie kłóćmy się proszę! to nie jest czas ani miejsce na takie rozmowy, jesteśmy na wakacjach! - zauważyła popijając drinka. sama nie wiedziała co dalej się wydarzy, ogólnie to brała stronę tiffy xd więc czekała.
    jo wilson

jo wilson

aberdeen
    mikrobiologia
    mentalna kura
    25

Pisanie by jo wilson Nie Cze 06, 2021 8:57 pm

ola wszystkie twoje postacie biorą stronę tiffy xd
    wytrzeszczyła oczy ze zdziwienia - mówisz o andersonie? - wolała się upewnić xd - nie wierzę że ci powiedział - prychnęła niezadowolona mając na myśli louisa - wiedziałam, że tak będzie - a mówiąc to miała na mysli fakt, ze tiffy i louis zmawiali się teraz przeciwko niej - jeśli chciałabym o tym rozmawiać i się radzić to bym ci powiedziała, zupełnie jak ty powiedziałaś mi o jake'u - ona też powinna jej o nim powiedzieć hehehe - odpuśćcie sobie - mruknęła do maud i leili - tiffany nie odpuści, bo nie może przeżyć faktu, że nie przyleciałam do niej kiedy anderson mnie olał - burknęła niezadowolona. też się wkurzała.
    leila fairbrother

leila fairbrother

St Albans
    kosmetologia
    wild & free
    24

Pisanie by leila fairbrother Nie Cze 06, 2021 9:02 pm

w takim razie leila bedzie musiala trzymac strone jo zeby bylo fair xd
    spojrzala na maud, probujac wymyslic jak jeszcze moga sprobowac zalagodzic sytuacje. - naprawde sie bedziecie teraz klocic o andersona i jakea? - westchnela. chwycila swojego drinka i upila kilka sporych lykow.
    maud davenport

maud davenport

amsterdam
    medycyna
    lost bby girl
    24

Pisanie by maud davenport Nie Cze 06, 2021 9:05 pm

- tu chyba chodzi bardziej o andersona niż o jake'a leila - powiedziała szybko, ale nie komentowała już więcej niczego bo dziewczyny coraz bardziej się na siebie nakręcały. pewnie, że moje postacie są za tiffy, skoro jedna jest z nią w związku, jake się w niej podkochiwał, a maud... maud musiała kogoś wybrać więc wybrała tiffy. życie! wypiła duszkiem prawie że swojego drinka.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    25

Pisanie by tiffany bowman Nie Cze 06, 2021 9:13 pm

heheh tiffy w centrum wydarzeń, a nie miałam swojej kolejki xd
    - nie chodzi o żadnego z nich! - zdenerwowała się również na maud i leilę. - chodzi o to, że nie odzywałaś się do mnie tyle czasu jak zaczęłam być z twoim bratem, a nigdy nie powiedziałaś mi, że coś było między tobą a andersonem! w dodatku coś poważniejszego, z tego co powiedział mi louis. to przez niego wyjechałaś do afryki?... - wyrzuciła z siebie i pod koniec nawet złagodniała, bo patrzyła na jo i oczekiwała konkretnych wyjaśnień. popatrzyła jeszcze na maud i leilę. - chwila. dlaczego wy nie jesteście zaskoczone? wiedziałyście o tym?!
    jo wilson

jo wilson

aberdeen
    mikrobiologia
    mentalna kura
    25

Pisanie by jo wilson Nie Cze 06, 2021 9:24 pm

znowu zmieniona kolejność!
    jo pewnie chciała ukraść maud drinka, ale ta wypiła go duszkiem i nie miała jak. spojrzała na nią błagalnym wzrokiem żeby jej zamówiła coś, najlepiej coś mocnego - skoro jesteś zła na mnie to przynajmniej nie wyżywaj się na leili i maud bo to dziecinne - upomniała ją co najwyraźniej lubiła robić kiedy tiffy zachowywała się jak dzieciak - nie wszystko kręci się wokół ciebie wyobraź sobie - wskazała na nią palcem - tak, uciekłam do afryki. tak, przez chwile było to coś poważniejszego - potwierdziła - do sedna... - westchnęła - nie powiedziałam ci o tym, bo musiałam sama się uporać z moimi uczuciami i nie chciałam się tym z nikim dzielić - wyjaśniła - nie wszystko kręci się wokół ciebie - dodała na koniec bo była trochę zniesmaczona faktem, ze wytknęła jej to publicznie.
    leila fairbrother

leila fairbrother

St Albans
    kosmetologia
    wild & free
    24

Pisanie by leila fairbrother Nie Cze 06, 2021 9:32 pm

szybko odwrocila wzrok gdy tiffy zapytala czy wiedzialy o akcji jo z andersonem. nie chciala klamac, ale tez nie chciala mowic prawdy. zaczela sie wiercic bo nawet nie mogla zajac sie piciem drinka skoro nawet nie zdazyly jeszcze dosc do baru. - to moze pojde zamowic te drinki - zdecydowala i podniosla sie z siedzenia.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    25

Pisanie by tiffany bowman Nie Cze 06, 2021 9:43 pm

jezu post mi się usunął.
    - okej, nie chciałaś gadać o tym wcześniej, ale teraz najwyraźniej robisz to bardzo chętnie, tyle że ja muszę się dowiadywać wszystkiego od louisa, który mówi mi, że wszystko już dawno wyjasnione i okazuje się, że jedyną idiotką, która nie wie co się właściwie wokół dzieje jestem ja! myślałam, że jesteśmy przyjaciółkami i że mówimy sobie wszystko!!! - zachowywała sie jak rozwydrzony bachor ups. - może nie kręci się wokół mnie, ale jednak nie odzywałaś się do mnie kiedy zeszliśmy się z louisem, tak jakbym zrobiła coś strasznego i teraz zaczynam myśleć, że wcale nie chodziło o to, że nie chcesz, żebym całowała się z twoim bratem, tylko po prostu mi zazdrościsz, bo nam wyszło, a tobie i andersonowi nie! przez ten cały czas ja przezywałam wewnętrzne męki, że uważasz, że cię zdradziłam, a tak naprawdę to nigdy nie chodziło o mnie! więc nie, świat nie kręci się wokół mnie, tylko wokół ciebie! - wycelowała w nią paluchem.
    maud davenport

maud davenport

amsterdam
    medycyna
    lost bby girl
    24

Pisanie by maud davenport Nie Cze 06, 2021 9:48 pm

- o mamo - złapała się za usta, wstając za leilą, która zamierzała iść po drinki - tiffy, może jednak trochę spasujesz, proszę? może się przejdziemy, uspokoisz się, weźmiesz kilka oddechów, co? - próbowała złapać kontakt z tiffy. chciała rozdzielić dziewczyny w jakiś sposób - leila, pomóż - jęknęła patrząc na nią maślanymi oczami.
    jo wilson

jo wilson

aberdeen
    mikrobiologia
    mentalna kura
    25

Pisanie by jo wilson Nie Cze 06, 2021 9:57 pm

westchnęła - jeśli myślisz, że w przyjaźni chodzi o to żeby wszystko sobie mówić w każdej chwili to nie masz pojęcia o tym co to przyjaźń - jo była zdecydowanie spokojniejsza niż tiffany. chyba była bardziej krzykliwa i kłótliwa po alkoholu! zrobiło jej się przykro kiedy wytknęła jej zazdrość. fakt trochę tak było, drugim aspektem było to czy będzie musiała pomiędzy wybierać kiedykolwiek pomiędzy louisem i tiffy, a trzecim był fakt że będzie przez nich olana bo będą sobie gruchać jak słodkie gołąbki xd dlatego pomimo że miała rację to była to tylko częściowa racja i dlatego jo zrobiło się przykro i miała już oczy pełne łez - wal się tiffy - i uciekła do pokoju liama i valentino bo do innego nie mogła xd (skoro u vicky i maud pozamykane, anderson i louis odpada zresztą tak samo jak marty i jake xd). ups!
    leila fairbrother

leila fairbrother

St Albans
    kosmetologia
    wild & free
    24

Pisanie by leila fairbrother Nie Cze 06, 2021 10:02 pm

leila miala nadzieje, ze jednak jakos uda sie opanowac. niestety tiffany byla na to za bardzo wsciekla, a jo sie prawie poplakala. nie zdazyla juz nawet nic wiecej wtracic i poleciala za jo by ja wspierac w tych trudnych chwilach.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    25

Pisanie by tiffany bowman Nie Cze 06, 2021 10:13 pm

- tak, najwyraźniej się myliłam czym jest przyjaźń, bo myślałam, że my jesteśmy przyjaciółkami! - wykrzyknęła. ehh ładnie się skończyło, a tiffy mówiła, że lepiej będzie jak pójdzie pod prysznic xd ona za to poleciała do pokoju louisa (i andersona, którego twarz przypominała o tej akcji, ups), ale ten nie miał z niej żadnego pożytku, bo była wkurzona, spalona i miała okres.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pon Lis 25, 2024 7:00 pm