jadalnia
- st. albans
- st. albansgod save the queenwe love our queen109
- Post n°1
jadalnia
First topic message reminder :
- patrick bowman
- stąd-same white shirt, couple more tattoos28
- Post n°26
Re: jadalnia
siedział na krześle i pomagał babci pędzić nalewkę xd
- nari yoon
- seoulwokalistykafallen star27
- Post n°27
weszla do pokoju naburmuszona I nawet sie nie przywitala.
- patrick bowman
- Post n°28
- cześć? - zaśmiał się. cieszył sie, że ją widzi. jako jedną z nielicznych.
- nari yoon
- Post n°29
jeszcze niedawno tez byl osoba, z ktora chciala przepywac, ale niestety teraz nie podzielala jego radosci. - po co mi kazales tu zostac?! juz nigdy wiecej cie nie poslucham! - od razu zaczela dramatyzowac.
- patrick bowman
- Post n°30
- jesteś zła - zauważył i lekko się wycofał - dlaczego? - nie spodziewał sie tak dramatycznych wydarzeń, był mniej emocjonalny niż nari na pewno. bardziej racjonalny.
- nari yoon
- Post n°31
zacisnela z nerwow piesci gdy powiedzial na glos, ze jest zla. - Tony ze mna zerwal - uswiadomila go. - wszystko przez ta glupia wies! - machnela rekami. teraz obrazala jego babcie, ale byla zbyt roztrzesiona zeby zauwazyc. byla zdania, ze gdyby tu nie byla to nic takiego by sie nie stalo.
- patrick bowman
- Post n°32
patrick był specyficzny więc brał to na chłodno - jesteś pewna, że to wina otoczenia? - nie sądził, że to właśnie to. może znał podświadomie powód bo znał nari, ale nie chciał tego mówić na głos. choć jako jeden z nielicznych nie bał się nari.
- nari yoon
- Post n°33
spojrzala na niego I zlosc w jej oczach podniosla sie o level. - sugerujesz, ze bylam zla dziewczyna? - byla zaskoczona, ze Patrick tak sadzil. nie potrafila sie pogodzic z tym, ze Tony mial jej dosyc bo faktycznie byla wredna. nie potrafila sie zmienic!
- patrick bowman
- Post n°34
widział ten punkt zapalny, ale ciągle to był patrick i brał to na chłodno! - a ty tak myślisz? - nie odpowiedział na pytanie choć wiedział jak była nari, ups. patrick był bardziej przyziemny niż myślała.
- nari yoon
- Post n°35
irytowalo ja jego podejscie. nie wiedziala czego oczekiwala od niego skoro sama na niego naskoczyla, ale moze po prostu chciala zeby ja pocieszyl. bylo jej przykro I nie wiedziala jak na to reagowac. - mysle, ze kiepski z ciebie przyjaciel! - pewnie bedzie tego potem zalowac, ale w tym momencie nie myslala trzezwo.
- patrick bowman
- Post n°36
mogła powiedzieć otwarcie czego oczekuje!
patrick widział jej zatroskana twarz i zaprzestał tego co robił nagle - no chodź - zasugerował widząc je zagubioną minę i rozpostarł otwarcie ramiona. dobry chłopak!
patrick widział jej zatroskana twarz i zaprzestał tego co robił nagle - no chodź - zasugerował widząc je zagubioną minę i rozpostarł otwarcie ramiona. dobry chłopak!
- nari yoon
- Post n°37
chciala sie mu oprzec I chwile jej sie to udalo, ale nie wytrzymala. wtulila sie w niego I podciagnela nosem. - nie wiem co mam robic - nie potrafila sie zmienic! tak jej sie wydawalo. zalezalo jej na Tonym na tyle zeby w ogole nad tym myslec.
- patrick bowman
- Post n°38
zależało jej na tonym, ale zachowywała się jak bitch xd
nie odtrącił jej! mimo wszystko był jej przyjacielem - co się stało? - oczekiwał szczegółowej odpowiedzi żeby jej pomóc, wiadomo.
nie odtrącił jej! mimo wszystko był jej przyjacielem - co się stało? - oczekiwał szczegółowej odpowiedzi żeby jej pomóc, wiadomo.
- nari yoon
- Post n°39
nie potrafila inaczej xd
- powiedzial, ze jestem wredna - nie powinno to byc dla niej surprise. - jestem zla na to, ze sie tym przejelam - latwiej bylo kiedy byla silna I nie obchodzily ja uwagi innych.
- powiedzial, ze jestem wredna - nie powinno to byc dla niej surprise. - jestem zla na to, ze sie tym przejelam - latwiej bylo kiedy byla silna I nie obchodzily ja uwagi innych.
- patrick bowman
- Post n°40
- przejęłaś się tym bo ci zależy? - sprzedał jej mądrość życia, wow! - jesteś stanowcza - przypomniał jej niby żartem, ale jednak chciał wskazać, że nie była super miła! a wręcz przeciwnie. choć patrick do tego przywykł akurat.
- nari yoon
- Post n°41
- nie chce zeby mi zalezalo! - wkurzala sie na siebie sama. nie chciala juz gadac o tym, ze jak jej zalezy wiec zmienila temat I w ramach zadoscuczynienia za to, ze nawrzeszczala na patricka pomogla mu z nalewka.
- patrick bowman
- Post n°42
- czasami nie masz wyboru - nawet patrick to wiedział i nari też musiała się nauczyć. dlatego w ramach ogarniania nalewki miała terapię xd
|
|