posiadłość rodziny Behatti

Gość
    Gość

posiadłość rodziny Behatti - Page 3 Empty posiadłość rodziny Behatti

Pisanie by Gość Pon Cze 04, 2012 10:56 pm

First topic message reminder :

posiadłość rodziny Behatti - Page 3 Villa-Necchi-007

posiadłość rodziny Behatti - Page 3 Villa%20necchi%20campiglio%20i%20am%20love%20set%20milan%206

Ostatnio zmieniony przez lexie dnia Wto Cze 05, 2012 1:31 pm, w całości zmieniany 2 razy

Gość
    Gość

posiadłość rodziny Behatti - Page 3 Empty Re: posiadłość rodziny Behatti

Pisanie by Gość Wto Cze 05, 2012 8:05 pm

- Wiem Charles. Moje plany z kolacją poszły się bujać... Może teraz coś zorganizujemy, tak przed przeprowadzką? - zaproponowała. Westchnęła znów, patrząc na zdjęcie.
    - Tak, pójdziemy - odparła, no i poszli się pożegnać, pewnie była w swoim pokoju i pracowała na komputerze.
    Uśmiechnęła się na ich widok i wstała od biurka.
    - Szkoda, że musicie już wracać. Pusto tu, kiedy wszyscy powyjeżdżali! - powiedziała podchodząc do nich.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Cze 05, 2012 8:08 pm

Szedł trzymając ją za rękę.-wiesz, ze ja się dostosuję, nie wiem jak Twoja siostra -westchnął i gdy już znaleźli sie u jej mamy uśmiechnął się nieco. -chętnie byśmy zostali. Ale dom trzeba uporządkować, praca na nas czeka- powiedział i puścił Lexie do mamy, żeby się pożegnały.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Cze 05, 2012 8:20 pm

- Muszę z nią pogadać. Jeśli coś będzie miała zaplanowane, to zawsze może przesunąć, kolacja jest ważniejsza - powiedziała marszcząc czółko. Uśmiechnęła się do mamy ciepło.
    - Przyjedź do nas jak najszybciej, musisz zobaczyć dom. Camille już się za tobą stęskniła - powiedziała przytulając się do niej.
    - Przyjadę jak tylko będę mogła, obiecuję! - odparła. Przytulała mocno córkę, wyraźnie wzruszona. Potem podeszła do Charliego i też go przytuliła.
    - Opiekuj się moją Lexie - powiedziała cicho. Puściła go w końcu też, po czym westchnęła teatralnie.
    - Dajcie znać, jak dotrzecie, żebym się nie martwiła! - powiedziała i uśmiechnęła się.

- Do widzenia mamo, na pewno damy znać. No i czekamy na ciebie - uśmiechnęła się jeszcze i wyszli z gabinetu.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Cze 05, 2012 8:25 pm

-będę, zrobię wszystko, by była szczęśliwa -powiedział przytulając mamę ukochanej do siebie. -damy, damy -potwierdził słowa Lexie i dodał jeszcze -czekamy już na Panią - uśmiechnął się lekko, a gdy wyszli musnął jeszcze usta Lexie.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Sro Lis 13, 2024 7:27 am