hotelowa plaża

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

hotelowa plaża - Page 2 Empty hotelowa plaża

Pisanie by st. albans Sob Maj 29, 2021 1:22 am

First topic message reminder :

hotelowa plaża - Page 2 14061468
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

hotelowa plaża - Page 2 Empty Re: hotelowa plaża

Pisanie by archie holtzman Nie Cze 06, 2021 5:28 pm

archie gral gdzies niedaleko w siatkowke, ale sie juz zmeczyl i przyszedl tu z zamiarem przespania sie na lezaku. - wygodnie ci tam? - zawolal do vicky. trudno bylo jej nie zauwazyc.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Nie Cze 06, 2021 5:33 pm

pewnie grał z jakimiś innymi chłopakami i wszyscy mieli gołe klaty dlatego vicky siedziała na górze xd - wygodnie niczym na puchowej chmurce - odparła roześmiana spoglądając z dołu na archiego - powinieneś spróbować, nie dorównuje tym leżakom - rzuciła do niego - boli mnie od nich tyłek - jaka deliaktna!
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Nie Cze 06, 2021 5:42 pm

pewnie tak xd
    - nie wiem czy ten material sie pode mna nie zarwie - rozesmial sie. chwycil jeden z lezakow, po czym wyciagnal go spod daszku, naprzeciw vicky, zeby mogl ja dobrze widziec. zaraz sie rozsiadl na nim.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Nie Cze 06, 2021 5:49 pm

zmrużyła oczyska - moim zdaniem dasz radę i nic się nie zarwie - siorbnęła drineczka przez słomkę - chyba że boisz się nazwania grubasem - roześmiała się i usiadła sobie wygodniej żeby lepiej go widzieć - ale zdradzę ci coś - uniosła brew - nie jestem grubaskiem - chyba to słońce tak na nią działało skoro nie alkohol bo go nie piła.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Nie Cze 06, 2021 5:55 pm

zaczal sie przygladac konstrukcji. - jak ty sie tam w ogole wdrapalas? - zapytal z rozbawieniem. on nie byl tak zwinny i sprytny jak ona najwyrazniej, bo nie widzial jak moglby tam wejsc. - ty nie, ale ja tak - zasmial sie i poklepal sie po brzuchu. ktory wcale nie byl taki gruby po tym jak sie wybiegal przed chwila.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Nie Cze 06, 2021 6:01 pm

przyłożyła palec do ust w gescie tajemnicy - mam wiele talentów archie - zaśmiała się i nic nie zdradziła. ale faktem było że potrafiła się bic, włamywać, wdrapywać najwyraźniej i pić tequile też. patrzyła jak klepie się po swoim płaski brzuchu - liczysz na komplement co? - nie rozdawała komplementów ot tak hehehe - dostaniesz go tylko jeśli tu wejdziesz - rzuciła mu wyzwanie.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Nie Cze 06, 2021 6:14 pm

- nigdy w to nie watpilem - wyszczerzyl sie i puscil do niej oczko. - w takim razie pozostaje mi jedno - westchnal i podniosl sie z lezaka. nzajwyrazniej bardzo mu zalezalo na tym komplemencie xd chwile sie meczyl, ale w koncu udalo mu sie wlezc i usiasc obok niej. - fajny tu widok - rozejrzal sie.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Nie Cze 06, 2021 6:17 pm

obserwowała jak leniwie się ruszał żeby tu wejść. może nawet wyciągnęła do niego pomocną dłoń i wspierała go żeby tam wszedł. a kiedy już to zrobił to zaklaskała w dłonie - jesteś bardzo przystojny i niegrubaskowy archie - poklepała go po policzku bo wiedziała, że na to liczył. a potem podała mu swoją bezalkoholową pina coladę żeby uzupełnił płyny.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Nie Cze 06, 2021 6:26 pm

- dziekuje - wyszczerzyl sie. chetnie posmakowal jej drinka, ale cos mu w nim nie pasowalo. - nie czuje tam niczego specjalnego - stwierdzil lekko zdziwiony, bo myslal, ze vicky baluje od rana do wieczora. wiec spodziewal sie czegos mocniejszego.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Nie Cze 06, 2021 6:38 pm

zabrała mu tego drinka i wystawiła język - czy przez coś specjalnego rozumiesz alkohol? - zerknęła na niego - to dopiero za jakiś czas archie - zaśmiała się. nie chciała się spić i zasnąć na słońcu np. archie miał ją za patuskę jakąś, a ona miała swój rozum - czy miałeś już okazję spijać tequilę z meksykańskich pępków? - zapytała - jeśli nie to mogę pomóc - wyszczerzyła się oferując swoją pomoc.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Nie Cze 06, 2021 6:55 pm

- wlasnie to - pokiwal glowa. - po co czekac? zostaly nam tylko kilka dni na bestroskie zycie - zauwazyl. on pewnie juz przy sniadaniu zaczynal od mimosy. - mialem - przyznal dumnie i wszyczerzyl sie szeroko. - ale nie pogardze ponowna zabawa w takim stylu - zasmial sie i znow poczestowal sie jej napojem.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Nie Cze 06, 2021 6:59 pm

- och, czyli tu już od rana chodzisz z drineczkami w ręku? - poklepała go po kolanku - no proszę, nie znałam cię od aż tak rozrywkowej strony - bo pewnie ona uważała się za bardziej rozrywkową, a archie był nieco bardziej odpowiedzialny. w jej mniemaniu przynajmniej xd - miałeś? - uniosła się zaraz patrząc na niego gniewnie - i nie byłeś tam ze mną? - wskazała na niego paluchem.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Nie Cze 06, 2021 7:17 pm

- jak wakacje to wakacje - zawolal wesolo i uniosl w gore rece. moze i tak bylo w domu, ale teraz musial wykorzystac okazje is sie dobrze bawic. nie wiadomo kiedy nastepnym razem nadazy sie taka okazja. - i dlatego dzisiaj razem bedziemy spijac tequile z meksykanskich pepkow - poinformowal ja.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Nie Cze 06, 2021 7:22 pm

- okej, ale załatwiasz mi przystoje meksykańskie pępki! - wskazała na niego i zaraz poszli sie wyszykować do hotelu, a potem na imprezkę!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pon Lis 25, 2024 6:31 pm