schody

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

schody - Page 13 Empty schody

Pisanie by st. albans Czw Mar 18, 2021 11:42 am

First topic message reminder :

schody - Page 13 Giphy
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

schody - Page 13 Empty Re: schody

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 11:35 pm

i nigdy się nie zatrzyma xd
    - czy to działa też w drugą stronę i mogę sie pastwić nad tobą? - dopytał. chciał wiedzieć czy ten układ ma obopólne korzyści czy jednak nie. choć prawdę mówiąc... dante nie potrafił się pastwić nad innymi więc myślę, że tylko tak badał sytuację - zanotowane - odparł wyrozumiale. faktycznie był bardzo miły dla niej. może trochę jej współczuł tej całej sytuacji z mamą! nie powiedział jednak tego głośno, bo czuł że mogła nie oczekiwać otwarcie niczyjego współczucia. nie widział jej nigdy takiej nieswojej i trochę zawstydzonej więc lekko się zaśmiał - nikt nigdy nie mówił ci komplementów? - zapytał mimo wszystko bo był ciekawy! on uważał, że komplementy są wspaniałe!
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 11:44 pm

taką mam nadzieję xd
    - jasne, whatever. chcę to zobaczyć - zamachała ręką. nawet się zaintrygowała wizją prób dante pastwienia się nad nią, bo podejrzewała, że będzie to bardziej śmieszne niż groźne. jeśli był miły dla niej ze względu na sytuację z mamą tooo esther się wkurzy, bo nie chciała niczyjej litości. nie chciała, żeby inni patrzyli na nią inaczej tylko dlatego, że dowiadywali się, że miała kiepską sytuację rodzinną i finansową. wolała kiedy po prostu jej nie lubili xd to było łatwiejsze. wtedy przynajmniej nie musiała się użerać z miłymi słówkami, na które nie umiała nawet zareagować. - nie i nie dziwię im się - mruknęła znowu przybierając postawę obronną i bardziej negatywną. popatrzyla na dante. - słuchaj, nie miałam okazji poprzednio odpowiednio ci podziękować za twoją pomoc z moją mamą - powiedziała nagle. może chciała się mu odwzajemnić komplementem, ale nie miała nic dobrego do powiedzenia na temat jego rudych włosów xd - więc dziękuję - powiedziała to szczerze i patrząc na niego całkowicie łagodnie.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 11:51 pm

he he.
    próba pastwienia się dantego byłaby bardziej komiczna niż straszna to fakt. nie litował się nad nią bo mama, ale był empatyczny, wywoływało to w nim pewne współczucie, może nawet chęć opieki. miał młodszą siostre i może przywykł do bycia opiekunem, dlatego teraz podświadomie dązył do tego, że być opiekuńczym wobec kogoś! - a ja się dziwię - przyznał szczerze. jego zdaniem każdy zasługiwał na komplementy, bo to podnosiło samoocenę i dobre czucie się ze sobą! - nie ma sprawy - trochę się zawstydził kiedy mu podziękowała - a teraz idziemy na whisky! - zarządził i poszli. dante stawiał i troszkę sie upili! przypomniał jej kilka razy o jej niesamowitych brwiach, a potem odprowadził kawałek i zapewnił że jeśli kiedykolwiek chciałaby pojeździć wypożyczonym samochodem to on chętnie! jak kładł się spać u siebie to trochę myślał o niej i o tym, że jest całkiem niesamowita z tym swoich 'charakterkiem'!
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 11:54 pm

też trochę o nim myślała, bo ciągle nie mogła zrozumieć tego dlaczego jest dla niej taki miły. ale to, no właśnie, to było miłe!
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 8:04 pm

siedziała na schodach i paliła papierosa, bo dzisiaj miała ciężki dzień i nie chciało się jej wracać do domu.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pią Lut 18, 2022 8:10 pm

wyszla na spacer zeby sie troche orzezwic I zrobic sobie przerwe w nauce. tak, uczyla sie. wow! szukanie chlopaka, kory by ja mogl utrzymywac bylo trudniejsze niz myslala. - czesc - przywitala sie z kolezanka. - co tak siedzisz? - przystanela.
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 8:12 pm

ona się uczyła! wowzie! theo byłby z niej dumny xd no, poniekąd. zaciągnęła się papierosem i spojrzała na rosie - o anderson, cześć. nie chce mi się wracać do domu i odrabiać pracy domowej - podrapała się po policzku - a ty co? co tu robisz? idziesz na imprezkę? - zapytała.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pią Lut 18, 2022 8:34 pm

chociaz raz xd
    - nie jest ci zimno? - zapytala z lekkim rozbawieniem. siedziec mogla tez w cieplejszym miejscu. albo nawet w domu ignorujac prace domowa. - nie, przeszlam sie przewietrzyc - wzruszyla ramionami. - chyba, ze znalazlby sie ktos kto by ze mna poszedl na impreze - popatrzyla na nia z nadzieja.
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 8:37 pm

chociaż raz xd raz się liczy!
    - jest mi zimno, a i owszem - powiedziała wstając i prostując się, bo potrzebowała teraz rozprostować kości. poprawiła swoją rudą bujną grzywę i zaczęła się jej przyglądać - ja mogę z tobą pójść na imprezę, jeżeli chcesz... - zaproponowała jej - poznamy jakichś fajnych chłopców czy coś - już ją podjudzała jak mały diabełek.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pią Lut 18, 2022 9:12 pm

to prawda xd musi mu wystarczyc.
    - w takim razie powinnysmy sie isc gdziej ogrzac - zaproponowala. usmiechnela sie slyszac jej propozycje. - to brzmi jak dobry plan - rosie niestety nie miala aniolka na drugim ramieniu, ktory by mogl ja przystopowac wiec od razu sie zgodzila.
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 9:15 pm

totalnie mu wystarczy xd on sam zawodził swoje siostry, więc niech chociaż raz będzie z czegoś zadowolony
    - zgadzam się. w takim razie idziemy do baru jak rozumiem, olewając swoje domy i tą naukę, która na nas czeka gdzieś tam? - machnęła ręką w niewiadomym kierunku. zgasiła papierosa, którego zdążyła wypalić. szkoda, że nie miała aniołka, a powinna mieć! dante był jej aniołkiem i jak się skończyło xd musi znaleźć innego kolegę! - chodźmy - wzięła ją pod ramię.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pią Lut 18, 2022 9:42 pm

o nie byl grzeczniejszy xd
    - jest weekend, nie mozemy marnowac czasu na nauke - powiedziala zadowolona z rozwoju sytuacji. juz dawno zapomniala o tym, ze miala wazniejsze sprawy. Dante chyba jednak nie byl aniolkiem skoro narobil rosie nadziei I zerwal z nia na wyjezdzie, ktory dla niego przyszykowala xd - mam ochote potanczyc - stwierdzila.
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 9:46 pm

brakuje mi theo w sumie xddd
    - zgadzam się z przedmówczynią! nie marnujmy czasu na siedzenie z nosami w książkach, czas się napić póki jesteśmy piękne i młode! - uśmiechnęła się do niej szeroko i zaczęła z nią skakać ze schodów, bo taką miały może rozrywkę. dante to czerwony w skórze różowego, taka jest prawda! - idziemy na wrotkowisko, do klubu z muzyką taneczną czy jedziemy do londynu? - zapytała.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pią Lut 18, 2022 10:03 pm

ups, Theo byl fajny.
    - ksiazki sa niepotrzebne - stwierdzila wesolo. byla ladna wiec nie musiala sie za bardzo starac. zawsze mogla znalezc jakiegos sugar daddy. - Obie opcje mi sie podobaja - zamyslila sie. - ale chyba ta z londynem najlepiej - stwierdzila. ostatnio przewaznie spotykaly ja nieprzyjemne rzeczy wiec moze chociaz tam sie dobrze wybawi.
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 10:06 pm

wiesz, nie wyjechał teoretycznie na zawsze.... hehehehhe
    obie miały szansę sporą na to, żeby zdobyć sobie sugar daddies i się nimi odpowiednio zająć w zamian za dobre życie na poziomie. rodzice by pewnie nie aprobowali tego co by robiły ale co tam, raz się żyje! - londyn, jedziemy w takim razie do londynu. ale muszę napisać mimo wszystko to rodzicom, bo inaczej nasłaliby na mnie policję - zaśmiała się - ty daj znać siostrze - poklepała ją po ramieniu.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pią Lut 18, 2022 10:28 pm

hehe jest szansa na powrot.
    rodzicow tu nie bylo wiec mogly robic co tylko chcialy! nikt ich nie pilnowal, ups.
    - Vicky nie bedzie zdziwiona - powiedziala z rozbawieniem. - moze powinnysmy sie przebrac? - spojrzala na swoj stroj. zawsze wygladala ladnie, ale nie tak wystrzalowo jakby chciala wygladac na imprezie w londynie. - ale czy mamy czas? - zastanawiala sie na glos.
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 10:38 pm

jest wielka szansa na powrót, nie znacie dnia ani godziny dziewczyny hehe!
    a właśnie, bo ja ustaliłam, że rodzice przenieśli się z kanady ze wszystkimi dzieciakami do albans, więc nie wiem w końcu co się stało. dobrze, że chociaż pamiętacie, że są kasiaści xd - mamy czas na wszystko. pójdziemy do mnie, mamy podobne rozmiary, damy sobie jakoś radę - obie były szczupłe więc nie sądziła, żeby rosie w coś od niej się nie zmieściła - mam mnóstwo sukienek mówiących bierz mnie tu i teraz - uśmiechnęła się do niej.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pią Lut 18, 2022 10:49 pm

hehe
    moze nie spodobalo im sie I wrocili do kanady xd - idealnie! - ucieszyla sie I chwycila ja za reke. polecialy do Skye sie wyszykowac a potem pojechaly na impreze. nie zaczynam juz nic bo za chwile ide.
    skye rivers

skye rivers

st albans
    liceum
    fluorescent adolescent
    21

Pisanie by skye rivers Pią Lut 18, 2022 10:51 pm

imprezowały całą noc i dopiero nad ranem wróciły do albans!
    faye mayhew

faye mayhew

londyn
    mechatronika
    too good to be true
    25

Pisanie by faye mayhew Sob Kwi 02, 2022 10:08 pm

wyszła na spacer wieczorny z polly i z pieskiem, bo faye dzisiaj cały dzień leczyła kaca po imprezie urodzinowej i nie miała na nic czasu.
    polly cavendish

polly cavendish

Londyn
    asystentka
    everyones pa
    28

Pisanie by polly cavendish Sob Kwi 02, 2022 10:16 pm

polly dala jej dzisiaj pospac I nawet nie marudzila, ze nie spedzali produktywnie czasu. moze miala wystarczajaco do sprzatania co ja zajelo xd - jak sie czujesz? - musiala ocenic czy swieze powietrze jej pomoglo.
    faye mayhew

faye mayhew

londyn
    mechatronika
    too good to be true
    25

Pisanie by faye mayhew Sob Kwi 02, 2022 10:19 pm

dobrze, że chociaż dała jej pospać xd nie musiała sprzątać, skoro impreza działa się na pewno w jakimś klubie a nie u nich w domu! w domu to by miejsca nie było, faye zaprosiła paru fajnych znajomych, kolegów, koleżanki i na pewno tańczyli do białego rana - lepiej - zaśmiała się z tego pytania - wiesz, 23 urodziny ma się tylko raz. jeszcze nawet nie zdążyłam rozpakować wszystkich prezentów - machnęła ręką.
    polly cavendish

polly cavendish

Londyn
    asystentka
    everyones pa
    28

Pisanie by polly cavendish Sob Kwi 02, 2022 10:24 pm

wyjatkowa okazja wiec musiala sie powstrzymac xd z jednej strony dobrze, ze byli w klubie, ale z drugiej przynajmniej by miala co robic. a tak pewnie bezsensu wycierala czyste polki. - to dobrze - byla usatysfakcjonowana ta odpowiedzia. - dostalac cos fajnego? - musiala ocenic czy ktos przebil jej prezent. nie wiem co to bylo, ale na pewno cos przydatnego xd
    faye mayhew

faye mayhew

londyn
    mechatronika
    too good to be true
    25

Pisanie by faye mayhew Sob Kwi 02, 2022 10:32 pm

prezentu od praktycznego rodzeństwa pewnie nic nie przebije xd znając życie zarówno polly jak i ted wręczyli jej coś super praktycznego i coś, co będzie jej zagracało półkę a ja już wiemy wszyscy, miała pełne półki prezentów od nich. faye by ją zabiła jakby ją obudziła z samego rana i kazała jej coś robić! - dostałam. najbardziej chyba podobał mi się prezent od rodziców, tygodniowy rejs jachtem, na który mogę zabrać znajomych - wyszczerzyła się zadowolona.
    polly cavendish

polly cavendish

Londyn
    asystentka
    everyones pa
    28

Pisanie by polly cavendish Sob Kwi 02, 2022 10:43 pm

byloby trudno xd moze kiedys jej sie przyda! trzymanie niepotrzebnych rzeczy na czarna godzine bylo w stylu polly wiec wszystkim pewnie robila beznadziejne prezenty. a potem po roku otrzymywala pochwaly, ze jednak na cos sie przydalo xd - trudno to przebic - pokiwala glowa. - wiesz kogo zabierzesz? - byla ciekawa jej wyboru. musiala zaakceptowac zeby przypadkiem nie okazalo sie, ze zabiera jakiegos psychola.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 12:55 am