amokka

Go??
    Gość

amokka - Page 9 Empty amokka

Pisanie by Go?? Nie Lut 19, 2012 4:42 pm

First topic message reminder :

siedziała właśnie przy tym oknie, ale pod ścianą i wyczekiwała asha przy szklance wody z cytryną, bo nie miała na nic innego ochoty. tak ją ściskało w żołądku!
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

amokka - Page 9 Empty Re: amokka

Pisanie by st. albans Sob Maj 12, 2012 11:56 am

- kretynka - mruknął rozmasowując sobie tą obolałą część twarzy. - co w ogóle od ciebie chciała? - zapytał i spojrzał na kawę, którą dostali. - mogłem wziąć jakieś wielkie ciasto czekoladowe albo inny tort i w nią nim rzucić. - żalował, że tak nie zrobił. effie to największa zdzira świata. może żałowała, że z nim nie jest? oby! bo chciał dla niej teraz wszystkiego, co najgorsze. nienawidził ją... ach, jakaś cienka linia jest między miłością a nienawiścią.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sob Maj 12, 2012 11:59 am

- chyba zrobić mi na złość. porozrzucała wszystkie moje notatki i nie wiem jak były poukładane. teraz chyba już niczego się nie nauczę. - mruknęła odsuwając się od niego i potarła dłonią czoło. westchnęła i napiła się kawy bo musiała jakoś to odreagować. - ojciec chce mnie wysłać do matki. - mruknęła cicho i przymknęła oczy. bo ona wcale nie chciała tam jechac!
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sob Maj 12, 2012 12:02 pm

- kretynka. - burknął znowu. - do matki? o kurwa! nie moze... - w końcu mieli udawać parę. lily pewnie użalała mu się jeszcze a on później odprowadził ją do akademika albo poszli do niego specjalnie polansować się pod domem effie, bo mieszkała chyba gdzieś blisko niego. a ja idę, papa.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sob Maj 12, 2012 12:03 pm

no to cześć.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 3:25 am