#6 |minnie & lily|

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 10 Empty #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Sob Lut 11, 2012 11:43 am

First topic message reminder :

Lily wpadła do pokoju z szerokim uśmiechem.
    - Minnieminnieminnieminnieminnieminnieminnie!!!! - jęczała od progu i rzuciła się do niej na łóżko zapewne ją budząc, ale wcale jej to nie interesowało!
    - Wstawaj w tej chwili! Już, natychmiast!! - potrząsnęła ją i starała się obudzić ją do końca.

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 10 Empty Re: #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:27 pm

uuuu;c
    upewniony, że ona też tego chce, odwzajemnił jej pocałunki i wszedł w nią powoli. potem trochę podkręcił tempo, żeby nie umarła z nudów, no a co tu dużo mówić, był w tym bardzo dobry. właśnie nie pamiętam czy to on był maszyną seksu xd ale pewnie był w tym lepszy od niejednego. chociaż ze względu na wiek oczywiście nie był jakimś najlepszym kochankiem na świecie. ale minnie na pewno wystarczał.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:34 pm

nie lubię, jak mi się kasują! jeszcze nawet nie zapamiętałam, co napisałam i napisałam coś zupełnie innego.xd
    a minnie na pewno wystarczał, przecież to taka cnotka. xddddd w każdym razie nie miała jakiegoś wielkiego doświadczenia, w przeciwieństwie do alexa. ale ona oczywiście też wiedziała, co i jak! teraz składała na jego ustach pojedyncze pocałunki, z przerwami na wydawanie cichych jęków. dłonie wplotła w jego włosy, a im szybciej się w niej poruszał, tym mocniej je ściskała.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:38 pm

ja czasem idealnie zapamiętuje xd ale to rzadko
    i bylo im cudoooooooownie, bo ja zaraz spadam, a coś kiepsko z weną na nich u mnie ;c

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:41 pm

okej, ale lepiej nabierz na nich weny na następny raz. xd no i tym razem ich seks był godny zapamiętania, nie to, co ten pierwszy! bo ten był zupełnie inny. a potem zasnęli w swoich objęciach i w ogóle słodko.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 4:52 pm

zapukał i czekał oparty o ścianę, trzymając za plecami czerwoną różę i miał też jakieś stare ciasta, które zostały w pudełeczku.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 4:57 pm

jaki romantyk! a minnie była trochę rozbita, bo dowiedziała się o rewelacjach dotyczących lily i nadal nie mogła w nie uwierzyć. ale otworzyła drzwi i na widok alexa od razu zapomniała o tym wszystkim.
    - cześć, mój poprawiaczu humoru. - pocałowała go w usta na przywitanie. - wytęskniłam się za tobą! - wymruczała mu jeszcze do uszka i otworzyła szerzej drzwi, zapraszając go do środka.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 5:14 pm

uśmiechnął się szeroko może nie tyle na jej słowa, chociaż też połechtały trochę jego ego, w jakiś sposób, chociaż dokładnie nie wiedział o co chodzi, ale uśmiechnął się przede wszystkim na widok jej słodkiej buzi, bo jednak to nie to samo, co gapić się bez przerwy w ekran laptopa. - witam, kochanie! - zaćwierkał jak pierwszy wiosenny skowronek i uniósł ją ponad ziemię i tak okrecił się z nią parę razy wokół własnej osi, aż w końcu prawie stracił równowagę i ją postawił z powrotem na ziemię, gdzie było dla niej bezpieczniej. - proszę to dla ciebie - wręczył jej kwiatek, który mógł trochę ucierpieć, nie mowiąc już o tych ciastach, które dał jej zaraz po kwiatku. mój komputer ma jakieś zawiechy coś dziś;/ dlatego tak długo i już zapomniałam co chciałam pisać. dlatego szepnął jej po prostu do uszka, że stęsknił się strasznie i bardzo ja kocha. i zaraz go ubiorę, dzisiaj wyglądał nadzyczaj ładnie xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 5:19 pm

dla minnie on zawsze wygląda nadzwyczaj ładnie!
    - ojejku, dziękuję! - zawołała i pocałowała go jeszcze raz, teraz dłużej, w ogóle najchętniej by już swoich ust od jego nie odrywała, bo one się strasznie za tymi jego stęskniły, ale ona też i chciała mu się wygadać i w ogóle, więc w końcu się oderwała. a poza tym alex musiał mieć jakieś magiczne wpływy na minnie, skoro stawała się przy nim dziewczyną, która mówi takie rzeczy jak "ojejku" i cieszy się z kwiatków. od razu wstawiła go zresztą do szklanki do piwa, bo nie miała żadnego wazonu, a to było najwyższe naczynie, jakie mogła znaleźć. - więc, jak tam w domu? - spytała, chociaż i tak wiedziała, jak tam w domu, bo alex pisał do niej smsy co dziesięć sekund. odstawiła różę, zajrzała do ciast, a potem usiadła na łóżku, gdzie on już pewnie wcześniej się usadowił i teraz mogła się w niego wtulić.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 5:26 pm

ale dzisiaj tak bardziej elegancko, to przez tę koszulę pewnie, którą miał zapiętą pod samą szyję. - nie ma za co, trzeba w końcu troszczyć się o swoją ukochaną, co nie? - uśmiechnął się zlizując jej błyszczyk ze swoich ust, chociaż ona może takich rzeczy jak błyszczyk nie używała, chociaż może... przytulił ją do siebie, kiedy usiadła i głaskał ją po ramieniu, nie mając ochoty jej teraz od siebie wypuszczać! - ok, nie najgorzej. było dużo jedzenia, prezenty itd. tylko ojciec nie za bardzo akceptuje theo... - mruknął ciszej. - ale to nieważne, w sumie na jego miejscu chyba gorzej bym zareagował... - westchnął, bo sam nadal nie traktował theo do końca tak jak wcześniej. - a jak tam u ciebie? - cmoknął ją w skroń i patrzył się bez przerwy na jej uroczą buźkę, musiał się teraz napatrzeć, za te kilka dni!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 5:40 pm

aż poszukam czegoś dla niej, bo cały dzień mi się nie chciało nikogo ubierać.xd
    - ty się bardzo dobrze troszczysz! - stwierdziła od razu i znowu go cmoknęła, bo nie mogła przestać tego robić. i pewnie używała jakiegoś błyszczyka albo pomadki, bo lilka kupowała jej miliony kosmetyków i minnie chciała jej zrobic przyjemność, więc wsmarowywała w siebie jakieś pachnące japońskimi ogrodami balsamy, z czego alex na pewno się cieszył. - pewnie musi to wszystko jeszcze przetrawić. ty też miałeś z tym problemy, ale w końcu jakoś go zaakceptowałeś. i tak samo będzie z nim, jestem tego pewna. - zapewniła go, jak zwykle będąc niepoprawną optymistką. - u mnie... strasznie nudno. ale przynajmniej ukradłam z domu wszystkie czekoladowe króliki! - pochwaliła się, ale nie chciało jej się teraz wstawać, żeby je wziąć i wyrywać z objęć alexa, wolała się w niego wtulać.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 5:57 pm

xd mi zdecydowanie lepiej ubiera sie facetów, bo dla lach nigdy nie mogę nic znaleźć :c
    uśmiechnął się szeroko na pochwałę minnie. - no tak - pokiwał głową, chociaż nie był do końca taki pewny i chyba martwił się o theo. ostatnio był już w ogóle jakiś nieobecny. brakowało mu theo sprzed tego całego coming outu xd - oooo to dasz mi potem jednego - wyszczerzył się i zjechał rączką na jej jędrny tyleczek. a potem popatrzył na puste łóżko, nie było na nim nawet bałaganu, jak zawsze.. - a lily co, jeszcze nie wróciła? - uniósł brwi.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:04 pm

mi to w sumie zależy którą postać... barbrę mi się na przykład bardzo łatwo ubiera.
    słysząc jego pytanie od razu zmarkotniała, bo w tym momencie przypomniał jej, że istnieje na świecie coś poza ich dwójką i czekoladowymi zajączkami.
    - lily, ee... właściwie to wróciła. - podrapała się po skroni trochę niepewnie. - rozmawiałam dzisiaj z tylerem. podobno jest w więzieniu, złapali ją i vincenta w macedonii....... - wymamrotała, uciekając gdzieś wzrokiem, bo trudno było jej dodać jeszcze, że zamknęli ją za sprzedawanie się!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:14 pm

no to tez! ale facetów z reguły łatwiej. słuchał jej, mrużąc lekko oczy, jakby tak lepiej mu się jej słuchało. a kiedy powiedziała o tym więzieniu, rozluźnił trochę uścisk, w którym ją trzymał i aż otworzył usta ze zdziwienia. - o matko! za co? - bardziej mu pasowały jakieś narkotyki, jak już!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:18 pm

- nie wiem, tyler mówi, żeee... się tam sprzedawała, ale ja... nie wiem, to przecież lily, to niemożliwe! - wydukała w końcu, wzdychając przy tym ciężko, bo bała się, że jeśli to wypowie na głos, to stanie się to prawdą, a na pewno nie chciałaby, żeby się okazało, że lily naprawdę dawała dupy w macedonii, jakby już samo to nie było wystarczająco szalone, że w ogóle się tam jakoś znaleźli. - ale vincent też tam jest, więc to chyba nieprawda. - dodała szybko.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:29 pm

odchrząknął kręcąc głową, niedowierzajac w słowa minnie. - o kurwa.. - wymsknęło mu się i zaraz przyłożył sobie dłoń do ust, bo starał sie ostatnio nie przeklinać, przynajmniej w towarzystwie kobiet. - nieeee, to chyba niemożliwe - mruknął, bo nie miał pojęcia, po co niby lily miałaby to robić. - w ogóle skąd oni się wzieli w macedonii? - zamrugal oczami, pewnie myślał, że to jakieś azjatyckie państwo xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:33 pm

minnie miała dokładnie taką samą reakcję, kiedy się o tym dowiedziała, więc wcale się nie zdziwiła! nawet w tym zdenerwowaniu spaliła papierosa, a paliła raz na rok, więc od razu wiadomo, że to była bardzo stresowa sytuacja!
    - ja już nic nie wiem, alex! nie było jej tak długi czas, myślałam, że coś jej się stało, a teraz okazuje się, że trafiła do więzienia i to jeszcze za coś takiego! - ręce jej opadły. - nie wiem, skąd się tam wzięli! nawet się z nimi nie widziałam! tyler też nic nie wie, a ja już nie wiem, co ja mam o tym wszystkim myśleć i co ja mam robić! - zestresowała się zupełnie, bo zawsze strasznie przeżywała to, co się działo z lily, tak jakby to przytrafiało się jej.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:38 pm

- najlepiej idź tam do niej i się dowiedz wszystkiego od niej, tobie chyba powie prawdę? - uniósł brwi, jednak to było pytanie, bo o tym wyjeździe też minnie nic nie wiedziała,przeciez. - bo chyba można ich odwiedzać? - pokręcił głową, bo jeszcze to był dla niego mały szok.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:44 pm

masz bojowe zadanie wymyślić jakiś sekret clementine, który baśka znała jako jej przyjaciółka i który teraz może wygadać/użyć przeciwko niej!
    - nie wiem, chyba można ich odwiedzać.... - odparła bez przekonania. - nie wiem, czy ona mi powie prawdę. nie wiem, czy powie mi cokolwiek! skoro była w stanie tak po prostu zniknąć, nie mówiąc o tym nikomu. - zauważyła. przecież wszyscy ich szukali. effie, bunny... robert. nagle minnie podniosła wzrok. - myślisz, że powinniśmy powiedzieć robertowi? - spytała. teraz pewnie specjalnie będzie unikać ich pokoju, bo przy pierwszej okazji nie wytrzymałaby presji i wszystko by mu powiedziała, chociaż z jednej strony powinien wiedzieć, gdzie się znajduje jego dziewczyna, ale z drugiej strony sam fakt, gdzie się ona znajdowała.....

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:50 pm

hahahahaha, nie wiem czy jestem w stanie coś wymyślić teraz xd
    - no chyba sobie żartujesz, minnie! - nakrzyczał na nią. - chłopak się denerwował cały czas - alex musiał dobrze wiedzieć, jak, bo mieszkał z nim w pokoju.. - i ma nawet się nie dowiedzieć, że jego ukochana wróciła do miasta. nawet jeśli siedzi w tym więzieniu, powinien się dowiedzieć. i ja mu to powiem! - zakomunikował jej.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 6:54 pm

no to myśl i daj mi znać! nie wiem, czy baśka będzie się mściła teraz czy dopiero po tym, jak clem się prześpi z albertem.
    - i co mu powiesz? że przez ten cały czas, kiedy on się tak o nią martwił, ona dawała na prawo i lewo za pieniądze? to chore! - zawołała od razu, bo wiedziała, że robert powinien się dowiedzieć, ale jednocześnie nie chciała, żeby wiedział o tym, co ta lilka znowu narozrabiała. i zaraz będziesz jeszcze miała pw!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:00 pm

ech, ok xd i co do pw, też ok, przyjęłam do wiadomości xd
    - minnie - pokręcił głową, wstając i nalał sobie jakiejś, o dziwo, zwykłej wody do szklanki, bo zaschło mu w gardle od tych emocji. - przecież nie powiemy mu o tym, że się sprzedawała - przewrócił oczami - ale powinien się dowiedzieć, że jest w st. albans. wcześniej pójdziesz do lily i powiesz jej o swoich zamiarach,myślę, że tak będzie najlepiej. chyba, że okaże się, ze lily naprawdę odjebało w tej macedonii... - bo taką możliwość też dopuszczał xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:04 pm

haha.
    - ale i tak będziesz musiał mu powiedzieć o tym, że lily jest w więzieniu. a to wywoła lawinę pytań, podejrzeń, pewnie wyprzedzi mnie i znajdzie się w tym areszcie szybciej, niż ja. - stwierdziła, odchylając się do tyłu i opierając ręce na łóżku. ona za to dopuszczała do siebie myśl, że lily może wcale nie chcieć rozmawiać. może jednak nie zawsze była taką optymistką! pewnie w kwestii lilki nie była, bo wiedziała, że to i tak zawsze się źle kończy.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:10 pm

- dobra. to zrobimy tak, ty najpierw pójdziesz do lilki i się wszystkiego dowiesz, a ja zadbam, zeby robert do tego czasu niczego się nie dowiedział - zaproponował, odstawiając pustą szklankę na szafkę i wrócił do minnie na kanapę. objął ją w pasie i przyciągnął do siebie. - mam nadzieję, że ty mi nigdy nie wywiniesz takiego kawału - westchnął do jej włosów, a potem cmoknął w czubek głowy.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:16 pm

- w porządku. pójdę do niej od razu jutro z rana. i tak nic nie zrobiłam przez święta na hiszpański. - odparła, marszcząc nos, bo przynajmniej miała wymówkę, żeby olać szkołę, bo przecież lily była teraz najważniejsza! oparła głowę o jego brzuch i splotła ich dłonie ze sobą. - zapewniam cię, że nigdzie się nie wybieram, do żadnej macedonii czy gdziekolwiek. a przynajmniej nie bez ciebie. - uśmiechnęła się delikatnie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:28 pm

- hmmmm, no dobra. a ja będę musiał kisić się w tej szkole... chyba, że zrobimy sobie z robertem wolne.. chociaż nie, chyba lepiej będzie jak pójdziemy na lekcje, bo jeszcze się wygadam... - uśmiechnął się leciutko. głaskał ją po włoskach cały czas. - no i całe szczęście, ale nawet jeśli, to nie myśl, że zapewnię ci taką rozrywkę jak vincent lily - zaśmiał się, chociaż to wcale nie było śmieszne. - ale wątpię, że to prawda. może złapali ich po prostu na granicy z jakimiś dragami -mruknął, bo to była dla niego bardziej prawdopodobna sytuacja.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 7:38 am