#6 |minnie & lily|

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 11 Empty #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Sob Lut 11, 2012 11:43 am

First topic message reminder :

Lily wpadła do pokoju z szerokim uśmiechem.
    - Minnieminnieminnieminnieminnieminnieminnie!!!! - jęczała od progu i rzuciła się do niej na łóżko zapewne ją budząc, ale wcale jej to nie interesowało!
    - Wstawaj w tej chwili! Już, natychmiast!! - potrząsnęła ją i starała się obudzić ją do końca.

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 11 Empty Re: #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:34 pm

- powiedz theo, żeby udawał, że jest tobą i wyskoczymy potem na jakiś lunch. - wymyśliła, bo oni pewnie często robili takie przekręty, a nikt nie zauważał różnicy. zaproponowałaby mu, żeby poszedł z nią na ten posterunek, ale musiała to wyjaśnić z lily sam na sam. - pewnie masz rację, a my niepotrzebnie się przejmujemy. - westchnęła. chciała w to wierzyć. rozłożyła się wygodniej, położyła się na łóżku z głową na kolanach alexa i patrzyła teraz w górę na niego. - nam takie przyjemności by się nie udały, skoro przewieźliśmy z rosji walizkę spirytusu. - zaśmiała się. pewnie spakowali wszystkie swoje rzeczy do jednej walizki, a w drugiej mieli same butelki, a udawali, że to bagaże. xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:38 pm

- nooo może tak zrobię - usmiechnął się na jej pomysł, chociaż potem to theo miałby przez niego kłopoty, ale kto by się tam przejmował... - jednak iść wyjaśnić to wszystko z lily, musisz - smyrał ją po bioderkach, po gołym ciele, bo włożył jej łapki pod sweterek. - hahahaha, no fakt, bo my to jesteśmy takie dwa maggajwery, inni powinni z nas brać przykład - zaśmiał się i zjechał dłońmi na uda, które zaczął masować.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:44 pm

- wiem, wiem, pójdę. i tak wszystko mnie zżera od środka z tej niewiedzy, co naprawdę się dzieje. - odparła, chociaż cieszyła się, że przynajmniej wiadomo, że lily jest cała i zdrowa, nawet jeśli za kratkami! pewnie minnie miała już coraz czarniejsze myśli przez to, że tak długo jej nie było. - nieee, my jesteśmy jak bonnie i clyde! - wymyśliła, bawiąc się guzikiem od jego koszuli.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:49 pm

- a potem wszystko ładnie mi powiesz - bo sam był ciekawy, jak to w końcu było! - a jeszcze potem zdecydujemy czy robert się o tym dowie czy nie. w zależności też od tego, jak będzie chciała lily - pokiwał głową. -eeee, a oni nie napadali na banki? - zaśmiał się i przyciągnął ją do siebie i wpił się w jej usta.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 7:56 pm

- chyba że lily powie mi, że nie mogę tego mówić nikomu! chociaż kogo ja próbuję oszukać..... i tak ci powiem. - zaśmiała się. a może jednak by nie powiedziała, ale..chyba rzeczywiście miała rację. nie potrafiłaby się komuś nie wygadać, no i wiadomo, że trafiłoby na alexa, więc miał szczęście, bo zawsze znał wszystkie ploteczki z pierwszej ręki! - i chyba zabijali jeszcze. - przypomniało jej się i zrobiła przy tym całkiem zabawną minkę, ale zaraz już alex nie widział jej twarzy, bo podniosła się, żeby go całować, teraz siedziała mu na kolanach.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:01 pm

a potem on wszystkim rozgada, bo jednak był trochę plotkarzem xd oczywiście nie celowo, bo tego by minnie nie zrobił. - no tak, to dużo musimy nadrobić - uśmiechnął się, a potem minnie na niego naparła i odwzajemniał jej pocałunki, bo tak się stęsknił za jej ustami i całym ciałem, że brak słów xd tak samo jak na moją wenę, ale cicho xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:10 pm

pewnie to będą takie ekscytujące wiadomości, że minnie będzie mu wtórować w tym rozgadywaniu, a że mieli spore grono znajomych, to wkrótce wiedziałaby cała szkoła. to byłoby okropne z ich strony, ech! roześmiała się.
    - ale my i tak byśmy byli lepsi od nich, oni umarli zbyt młodo, a ja nigdzie się nie wybieram! - oznajmiła stanowczo. i ja chyba za niedługo idę, to wytrzymaj jeszcze trochę. xd bo minnie też się za nim strasznie stęskniła! nigdy nie potrafiła się od niego oderwać, a dzisiaj to już zupełnie. musieli nadrobić te kilka dni!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:14 pm

- no i dobrze, ja aktualnie też nie - zachuchał jej bezgłośnym śmiechem do ucha, które lekko przygryzł (nie żebym pisała leggo ;/) a potem zaczął zdejmować z niej sweterek, przecież w ogóle było tam na pewno gorąco! to może go w ogóle nie miała. - spróbuj potem ciast, póki są jeszcze dobre - uśmiechnął się, bo może liczył na to,że powie, że się odchudza i moze sobie zjeść, bo pewnie przyniósł jej wszystko co miał i dla niego nic nie zostalo

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:21 pm

- prawidłowo, bo ja ci nie pozwalam. - zaśmiała się gdzieś pomiędzy pocałunkami, jeszcze się z niego pantoflarz zrobi, hehehe. a skoro ona się już wcześniej bawiła guzikami od jego koszuli, to pewnie niektóre miał rozpięte, a inne nie, więc teraz dokańczała tego dzieła. - to już wiem, co zjemy jutro na ten lunch. - odparła od razu. - i nie zapominaj o tych zającach! - dodała szybko z podekscytowaniem, bo przemyciła cały worek tych zająców, a sama ich przecież jeść nie będzie. i w ogóle pewnie przez obżarstwo tak przytyła w święta, że nie powinna mu w ogóle się pokazywać bez sweterka teraz. ;x

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:26 pm

ech, no właśnie :c zaraz sobie od niej pójdzie, bo pewnie potrafi czytać w myślach! zdjął z niej koszulkę, czy co tam miała i aż się skrzywił na ten tłuszczyk, co jej tam zwisał! - przez ciebie będę gruby - zaśmiał sie, jakby rzeczywiście kiedyś zależało mu na wadze i jakby keidyś miał być rzeczywiście gruby... przecież to niemożliwe.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:32 pm

dobra, dobra. ona by nawet nie chciała takiego uległego pantoflarza! bo co to za frajda mieć takiego. xd i cicho, wcale nie miała takiego tłuszczyku!
    - i o to mi chodzi, będzie się do czego przytulać, a nie do takiego chuderlaka! - odparła z szerokim uśmiechem i poklepała go po brzuchu, bo był pewnie chudszy od niej i miała przez niego kompleksy i musiała specjalnie go utuczyć. zrobili jakieś fikołki i teraz alex leżał na łóżku, a ona na nim. - heej, my wciąż mamy nierozstrzygnięty zakład! - przypomniało jej się, chociaż nie wiem, czy wspominanie betty w takim momencie było dobrym pomysłem. xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:35 pm

w sumie to alex mógłby być takim pantoflarzem, skoro tak ślepo był zakochany w minnie xd nawet z tym tluszczykiem!
    - eeee, no dzieki, minnie - mruknął z dezaprobatą, ale dalej ją całował, w jakiejkolwiek pozycji byli... - mh... no tak - mruknął teraz już w ogóle mega niezadowolony. - super. to co, idziemy teraz do niej, czy jak? - uniósł brwi i zaraz zaczął się jednak śmiać.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:40 pm

ale minnie nie nosi pantofli, to nie mógłby być!xdd
    - i tak lubię cię przytulać. i nie tylko..... - wymruczała mu zaraz do uszka, które akurat całowała. oczywiście jak zawsze bawiła się jego włosami, bo jakżeby mogło być inaczej! chyba by umarła, gdyby kiedykolwiek wpadł na to, żeby je ścinać. - nigdzie nie idziemy! po prostu przyznaj, że wygrałam walkowerem albo coś tam. - wymyśliła i przyciągnęła jego twarz znowu blisko siebie, żeby znów móc go pocałować.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:45 pm

hahaha, to ok, w takim razie przegrana sprawa..
    jezuuu, u mnie w szkole jeden koleś ma takie fajne włosy i zawsze je ścina jak już ma takie dłuższe i wygląda jak z auschwitz xd - nie,nie, nie. chwilka. - przerwał na chwilę pocałunki- a o co się zakładaliśmy? - przyjrzał się jej oczom.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:48 pm

właśnie chłopacy są beznadziejni, bo jak mają takie fajne włosy, to zawsze je ścinają!
    - o kolację i striptiz. - wyliczyła, bo dokładnie pamiętała. - to możemy umówić się tak, że ty zrobisz kolację i striptiz, a ja obiecam nigdy nie przytyć jak betty. i będzie sprawiedliwie! - zaśmiała się. ależ to genialnie przemyślała!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:51 pm

otóż to! wybuchnął śmiechem, raczej liczył, że powie, że on robi kolację, a ona striptiz, ale się zawiódł..... - przecież i tak nie przytyjesz, nie jesteś w stanie. mógłbym się nawet i o to założyć - bawił się jej cyckami, bo wcześniej zdjął jej już staniczek. - ty zrobisz striptiz, ja kolację - zarządził.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:57 pm

- nie będziemy się o to zakładać, bo wtedy musiałabym ci to udowodnić... ale mogę na przykład pofarbować włosy na różowo! - wymyśliła, chociaż tego też raczej nie byłaby w stanie zrobić... i może jeszcze alex miałby pofarbować swoje kochane włoski na różowo, to by dopiero było! - mam jeszcze lepszy pomysł! wspólnie zrobimy kolację - taaa, jasne. już teraz wiedziała, że by tylko ładnie wyglądała w kuchni i umilała mu czas, kiedy on by wszystko przygotowywał - a ty zrobisz stiptiz. to moja ostateczna oferta! - zaśmiała się i zacałowywała teraz jego chudy brzuszek.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 8:59 pm

położył dłonie na jej głowie, kiedy tak ładnie zcałowywała jego brzuszek. - nieeee, minnie. ty robisz striptiz, ja nie umiem - zapierał się, chociaż po alkoholu to on wszystko umiał i nie raz robił już striptiz, czego minnie była świadkiem.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 9:05 pm

no właśnie, minnie na pewno już kiedyś widziała jakiś jego striptiz na stole na środku klubu, to wiedziała, jaki z niego kłamczuch!
    - a co, gotujesz lepiej? - spytała z głupawym uśmieszkiem, chociaż w przypadku minnie to już nawet striptiz byłby jej większą umiejętnością, niż gotowanie.....chociaż ona miała chyba certyfikat ukończenia kursu tańca na rurze! na wieczorze panieńskim bee się uczyły. to załóżmy, że tu też kiedyś taka akcja była i takowy certyfikat miała. alex na pewno o tym wiedział i pewnie teraz chciał to wykorzystać przeciw niej!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 9:11 pm

- nie, ale na pewno lepiej od ciebie. to już zarządzone! ty striptiz, ja kolacja. albo nic - wzruszył ramionami i powrócił do całowania jej cycuszków. w sumie nie obraziłby się gdyby pobawiła się jego peniskiem, ale minnie chyba tak się nie bawiła. czy ty czasem nie miałaś zaraz iść?! xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 9:34 pm

chciałaś, żebym poszła i pacz, internet mi się wyłączył. pewnie specjalnie to zrobiłaś! ;c no i niby miałam iść, ale mi się odechciało, kogo obchodzi szkoła, no ale skoro mnie wyganiasz.........
    - hej! nie obrażaj mojego gotowania! - zawołała nagle i zrzuciła go z siebie, przez co wylądował obok niej i najwyraźniej wcale nie zamierzała się bawić jego peniskiem, skoro zajęła się gadaniem i obrażaniem na niego. xd - no dobra, niech ci będzie. ale nie w tej kolejności, najpierw kolacja! - stwierdziła ze śmiechem i przesunęła się na poduszce, żeby się do niego przybliżyć i pocałować.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 9:39 pm

no właśnie, już tak sobie myślałam,ze wykrakałam i sobie poszłaś xd nie no, ja zara spadam :c bo jeszcze muszę się wykąpać. dobrze, że wylądował obok a nie na podłodze.. - ok, ok, niech ci już będzie - uśmiechnął się, zgadzając się na takie ustępstwo. i przez ten twój internet straciłam wenę po raz kolejny. dobierał się więc do jej majtek, tak z braku laku

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 9:44 pm

no ja też....ale nie mogę się zebrać w sobie, bo mi się nie chce do tej szkoły iść. ;c i nie zwalaj na mnie winy!
    - a potem jeszcze ponapadamy na kilka banków. - dodała z rozbawieniem, ale chyba już powinna się zamknąć, bo on nigdy nie dobierze się do jej majtek, bo chyba próbuje już od kilku godzin. no cóż! więc teraz już zaczęła zajmować się jego penisem, tak jak chciał, bo umiala czytać w jego myślach. a może po prostu nie była głupia i wiedziała, że każdy facet w takiej sytuacji by tego chciał. xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 9:48 pm

nie na ciebie, tylko internet, przecież! i tak lepiej, niż wczoraj jak w połowie posta wywaliło i korki w domu xd i betty ma smsa od clementine, ale ja już spadam. ach, czuł się zaszczycony! ale że był wymagajacym chłopcem, to potem jeszcze mieli seks. a potem zasnęli. dobranoc!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Kwi 10, 2012 9:51 pm

ale zwalasz na mój internet, to prawie jak na mnie, no to ten. no i clementine też ma smsiki, nawet dwa, taka hojna jestem, a Ty sobie idziesz! no i było tak jak mówisz. dobranoc!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 5:26 am