#6 |minnie & lily|

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 9 Empty #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Sob Lut 11, 2012 11:43 am

First topic message reminder :

Lily wpadła do pokoju z szerokim uśmiechem.
    - Minnieminnieminnieminnieminnieminnieminnie!!!! - jęczała od progu i rzuciła się do niej na łóżko zapewne ją budząc, ale wcale jej to nie interesowało!
    - Wstawaj w tej chwili! Już, natychmiast!! - potrząsnęła ją i starała się obudzić ją do końca.

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 9 Empty Re: #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Sro Mar 07, 2012 7:42 pm

bo theo przechodzi bardzo trudny czas, serio! wcale nie chce taki być bo kocha minnie i alexa, ale musi uważać na to co mówi a bał się, że im coś powie za dużo! - oj chciałabyś. nie pozwolę ci oglądać półnagiego roberta, minnie. nie ma żadnych masaży. - zaśmiała się i najchętniej by się teraz do robercika przytuliła, ale była tu tylko minnie więc cóż, przytuliła się do niej. - będziemy tylko chodzić do kina, wyjeżdżać na weekendy czasem, chodzić na imprezy, bo wreszcie będę miała z kim pić.... - zaśmiała sie, bo przecież robert tak bardzo nie pije a ona miała czasem ochotę się upić a jej było głupio. a teraz jak będzie miała minnie i alexa to robert będzie musiał ją zanosic do pokoju. - ale to super minnie! oni mieszkają razem, my mieszkamy razem.... wy możecie zostać tu a my będziemy tam. - powiedziała z szerokim uśmiechem.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 07, 2012 7:48 pm

ja wiem, że on przechodzi trudny okres, ale minnie tego nie wie i tylko się na niego wkurza! nie można jej winić. jakby o wszystkim wiedziała, to wyglądałoby to zupełnie inaczej.
    - czyli tak będzie jak dawniej. - podsumowała. może i nie chodzili wcześniej na podwójne randki, ale wyjścia całą paczką też się liczą. w ogóle przypomniało mi się, jak wyjechali nad jezioro i alex tam był sam z dwoma parami, jakby od zawsze było wiadomo, że on i minnie są sobie przeznaczeni. ;o - oprócz tego, że teraz będziemy się trzymać za rączki. - dokończyła swoją myśl i roześmiała się, bo powiedziała to nieco prześmiewczo, ale jednocześnie strasznie miala ochotę trzymać alexa za rączkę i zachowywać się jak głupia zakochana nastolatka! ach, co się z nią działo? - no jasne, może od razu się stąd wyprowadź. - szturchnęła ją. nie chciałaby, żeby lily się przeprowadzała, ale z drugiej strony, gdyby to oznaczało, że alex by się do niej wprowadził.......

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 07, 2012 7:54 pm

ja wiem! ale z kolei on jej nie mógł tego powiedzieć. czułby się jak skończony idiota to po pierwsze,a po drugie no halo! bał sie, obiecał florianowi i tak dalej.
    - jeśli jest taka możliwość uwierz, że bym nie pogardziła. Robert przynajmniej trzyma jakiś porządek jak mu każę! - zaśmiała się i rzuciła w nią poduszką z rozbawieniem.
    - oh minnie, wiesz doskonale że to będzie cudowne tylko dlaczego ty i robert kończycie w tym rku tą cholerną szkołę co?! zostawisz mnie samą ze swoim facetem. - zaśmiała się, pewnie jeszcze chodziła z nim do klasy i tak dalej.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 07, 2012 7:58 pm

i tak musimy nimi jakoś zagrać. chyba że to będzie za smutne, jak będą się kłócić.
    - to sobie wyobraź, jakby wyglądał pokój, w którym mieszkałabym z alexem! - zaśmiała się od razu, bo pewnie w ich pokoju wyglądało tak jak u nich, czyli połowa była uporządkowana, a druga całkowicie nie. pod tym względem (jak i pod wieloma innymi!) nasze dwie pary dobrały się idealnie. - nikogo nie zostawię. może specjalnie będę poprawiać rok, żeby was pilnować! i tak nie wiem, co ze sobą zrobić po egzaminach. - wzruszyła ramionami i spuściła wzrok na róg poduszki, który skubała.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 07, 2012 8:04 pm

- głupia jesteś minnie! znów ci się coś poprzestawiało w tym móżdżku. zdasz i idziesz na najlepsze studia! te wymarzone. - prychnęła. - i wolę sobie nie wyobrażać waszego pokoju. - westchnęła i wywróciła oczami. już widziała ten bałagan! wszędzie rzeczy i minnie ubierającą się rano do szkoły i pytającą alexa z łazienki skaczącą na jednej nodze gdzie jej druga skarpetka w zielono pomarańczowe paski, taaaa.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 07, 2012 8:06 pm

- kiedy ja nawet nie wiem, jakie są moje wymarzone studia! chciałabym robić w przyszłości coś fajnego, nie musieć siedzieć w jednym miejscu... nie mam pojęcia, co to może być. - zmarkotniała. chociaż już jej raczej wymyśliłam, gdzie pójdzie, ale może jeszcze zmienię zdanie. - noo, lepiej sobie nie wyobrażaj! - uśmiechnęła się łobuzersko, bo ona wyobraziła sobie zupełnie inną scenę z ich wspólnego mieszkania i raczej wolałaby, żeby takie przez głowę lily nie przechodziły! i ja idę zaraz. ;x

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Mar 07, 2012 8:11 pm

zaśmiała się głośno. - jesteś niereformowalna minnie. - powiedziała poważnie. w takim razie gadały o tym długo a potem poszly spać bo trzeba do szkoły wiadomo!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 7:30 pm

xd ups, ale nawet nie zauważyłam xd chyba nieeeee, za młodzi. ale zawsze mogli mieć przelotny romans kiedyś tam.
    to przyszli tutaj, bo nie wiem czy one tam już skończyły grać. - no tak, wypadałoby się jakoś umówić - powiedział otwierając drzwi i nawet przepuszczając ją w drzwiach, dla swojej dziewczyny mógł być dzentelmenem. gorzej dla innych, chociaż dla minnie był nim od zawsze, no i jak miał jakiś interes to też był miły dla kobiet. - ale ostatnio rzadko się widuję z robertem, zazwyczaj on siedzi u lily, a ty u mnie albo odwrotnie - roześmiał się, bo tak pewnie rzeczywiście było. a i są u niej, to pomógł jej otworzyć te drzwi albo po prostu wziął od niej klucze i sam otworzył

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 7:37 pm

no tak. trudno się teraz ogarnąć w tej rzeczywistości, co się zdarzyło, a co nie. xd
    - lily nie zgadza się na system wywieszania skarpetek na klamce od drzwi, który ja uważam za genialny, ale cóż. - zmarszczyła zabawnie nosek, nie mówiąc do końca poważnie, bo raczej nie chciałaby wywieszać swoich dziurawych skarpetek na widok wszystkich, zresztą tym bardziej pogubiłaby wszystkie i nie miałaby już żadnych do pary. no i te skarpetki są trochę mało dyskretne! - w sumie też dawno nie miałyśmy z lily jakiegoś czasu dla siebie. ale na pewno robert dobrze się nią zajmuje, więc nie muszę się o nią martwić. - uśmiechnęła się jednokącikowo i weszli do środka. od razu podeszła do wieży i puściła jakąś muzykę.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 7:46 pm

- oooj, a to bardzo dobry pomysł. od razu wiadomo by było kto gdzie jest - roześmiał się, obejmując ją na pocieszenie. - jestem pewien, że robert dobrze się nią zajmuje - wyszczerzył się i podszedł do minnie, chwytając ją w talii i przyciągając ja do siebie. spojrzał jej w oczy, kiedy ich twarze były bardzo blisko, że prawie stykali się nosami i zaraz dostanie zeza pewnie od tego, ale to już inna sprawa - nawet nie wiesz jaki jestem cholernie szczęśliwy, mimo wszystko - wymruczał swoim seksownym głosem. i przypomniał mu się weekenowy wypad do londynu, gdzie utrzymał wstrzemięźliwość od jakichkolwiek kontaktów z dziewczynami. no oprócz rozmów, ale to wiadomo, się nie liczy.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 7:51 pm

- no widzisz! a mówiłam lily i ona nie chciała mnie słuchać. dobrze, że chociaż ty mnie rozumiesz! idealnie się dobraliśmy. - zaśmiała się i oparła czoło o jego czoło. w ogóle najpierw on ją objął, a potem do niej podszedł i ją objął, okej, mistrzu. wybacz, już nie będę się czepiać. xddd - tak samo jak ty się mną dobrze zajmujesz. - stwierdziła z szerokim uśmiechem i ucałowała go lekko w kącik ust. objęła go w pasie i patrzyła w te jego piękne oczęta. - wiem, bo ja też jestem. - wymruczała z tym swoim uśmiechem.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 7:57 pm

objął ją jeszcze zanim weszli do pokoju, bo wtedy o tym mówiła xd
    - to dobrze - uśmiechnął się leciutko, chuchając jej powietrzem z nosa, chociaż to raczej nie chuchając, ale nie wiem jak to nazwać, może jednak chuchajac xd - bo nie wiem, jakby wiesz, nie podobało ci się...czy coś - przez chwilę patrzył na swoje conversy, czarne o ile dobrze pamiętam. albo to były vansy... - to mów. może wolisz byśmy byli po prostu przyjaciółmi, to wiesz, nie obrażę się - taaaaa, jakby te jej pocałunki w hard rock cafe nic nie znaczyły... no ale alex by głupi, to można mu wybaczyć.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:04 pm

ahahaha, no dobra. spojrzała na niego jak na jakiegoś idiotę, nie wiedząc o czym on w ogóle mówi! jakby mógł myśleć, że chciała, żeby byli tylko przyjaciółmi. nie teraz, kiedy już przyzwyczaiła się do tego, że jest w nim zakochana i zamiast chlać woli się z nim całować.
    - nie bądź głupi. - potrząsnęła głową. - ile razy mam ci mówić, że cię kocham? nie chcę, żeby było inaczej. - powiedziała chropowatym głosem i złożyła na jego ustach delikatny pocałunek na potwierdzenie tych słów. zaraz się jednak od niego oderwała i spojrzała mu prosto w oczy. - chyba że....... to ty chcesz, żebyśmy byli przyjaciółmi! - przestraszyła się.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:10 pm

xd - ojezu, minnie, co za głupstwa opowiadasz - tym razem to on pokręcił głową, uśmiechnął się nawet przy tym, bo trochę go to rozbawiło. to on cały czas myślał o tym czy minnie naprawdę odpowiada to, że są parą. - poza tym odkąd jesteśmy oficjalnie parę - uśmiechnął się szerzej mówiąc te słowa - to powiedziałaś mi to aż jeden raz, no dobra, teraz drugi - roześmiał się. - ale też cię kocham - odwzajemnił jej pocałunek, ale bardziej namiętniej i przejechał dłonią po jej plecach, na bluzce, nie pod.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:18 pm

oni są nieogarnięci nawet jak już są razem. xd
    - to ty zacząłeś! - dźgnęła go w brzuch z wyraźnym rozbawieniem. na początku oboje mieli dużo wątpliwości w związku z ich związkiem (xd), ale teraz minnie już nie wyobrażała sobie, że mogłoby być inaczej. przewróciła oczami. - kocham cię. - powtórzyła, żeby trochę nabić tych wyznań na licznik. albo po prostu uwielbiała brzmienie tych słów i mówienie ich do alexa! - jeszcze raz? kocham cię. - tym razem już się roześmiała, ale słowa wcale nie straciły na znaczeniu, wręcz przeciwnie. z każdą sekundą miała wrażenie, że zakochuje się w nim coraz bardziej, zapewne dlatego, że dopiero uczyła się z nim być i go kochać. cały czas go całując, jedną dłonią objęła jego szyję, a drugą zatopiła w jego włosach, które tak uwielbiała targać.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:27 pm

i za to ich kocham xd
    zaśmiał się, słysząc jej wyznania. to było taaaakie słodkie. a minnie była taka kochana! nie wyobrażał sobie teraz żeby zerwali przez jakieś głupoty. - ja też - musnął jej usta- cię - znów - kocham - i znów xd i chyba na razie nie chciał napierać na nią bardziej, chociaż miał ochotę, bo nie wiedział czy ona ma na to ochotę xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:34 pm

nooo! kochani są.<3
    alex też był w tym wszystkim taki słodki! że aż minnie cały czas miała na twarzy uśmiech i mogłaby teraz tylko słuchać jego głosu i patrzeć w jego oczy i go całować. teraz już wydawało jej się to takie naturalne i nie mogła pojąć, dlaczego nigdy wcześniej nie dostrzegła tego, co między nimi jest. ale teraz już to dostrzegli i minnie nie mogłaby być szczęśliwsza. nic już nie powiedziała, bo bez reszty pochłonęły ją te pocałunki i tak złączeni ustami zrobili kilka kroków w stronę łóżka, na które opadli, cały czas nie odrywając się od siebie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:41 pm

a więc nie przestawał całować jej ani na chwilkę, zatapiając palce w ładnie pachnących włosach minnie. i dobra, potem powoli włożył rączki pod jej bluzeczkę, bo już nie chce mi się sprawdzać jak była ubrana, chociaz zaraz zapewne sprawdze xd a potem powolutku zaczął ją z niej zdejmować, bo był ciekawy jak wyglądają jej cycki z takiej perspektywy. pewnie był na górze, ale ogólnie chodziło o to od kiedy są razem, bo już wcześniej nie raz je widział, ale teraz to coś innego

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:45 pm

już nie pamiętam, jak ją ubierałam, bo wcześniej była u rene i raczej się potem już nie przebierała. hahaha, jaka perspektywa. ona też była ciekawa, jak to jest wylądować z nim w łóżku nie po pijaku, ale całkowicie na trzeźwo i to jeszcze będąc z nim w związku. już samo całowanie go w takiej sytuacji było niezwykle przyjemne, więc dalej mogło być już tylko lepiej. całowała go zachłannie, jakby chciała nadrobić cały ten czas, który wcześniej stracili będąc przyjaciółmi, chociaż zdecydowanie nie był to czas stracony. oplotła nogami jego nogi i wodziła dłońmi od jego włosów, przez szyję, aż do pleców.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:51 pm

minnie jest starsza od alexa ;oooooooo hahaha, odkrycie roku xd a minnie ma żółte spodnie i koszulkę z gościem, który jest podobny do tego z doorsów. nie pamiętam jak on miał, kurde. zdjął z niej w końcu to koszulkę i uśmiechnął się do jej piersi, coś mi się wydaje, że nie były jakieś mikroskopijne, więc miał do czego się uśmiechać. całował je też, ale jeszcze były odziane w stanik.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 8:56 pm

no przecież Ci już na początku mówiłam!xdddd no i mówiłam, że tu się wszystko pozmieniało! i też sprawdziłam sobie, jak oboje są ubrani. w ogóle wkurza mnie to, że trudno znaleźć jakieś fajne ciuchy dla minnie, bo sobie w głowie wymyśliłam taki fajny styl dla niej, a nic nie ma takiego! a kiedy minnie została pozbawiona koszulki, to nie pozostawała mu dłużna i też ściągnęła z niego tę jego i nadal wodziła dłońmi po jego plecach, teraz lekko je drapiąc.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:00 pm

no wiem, ale myślisz, że ja pamiętam xd no to teraz cierp xd
    było mu bardzo przyjemnie, mimo, że już widział swoje plecy potem całe w czerwonych kreskach podrapane, dobrze, że minnie nie miała tipsów xd więc myślę, że nic jednak nie będzie widać. uśmiechnął się do niej i zahaczył palcami o zapięcie jej stanika, ale zostawił je w spokoju i dojechał do końca pleców, gdzie zaczynały się jej żółte spodenki i wsadził czubki palców za szlufki, całując jej szyję namiętnie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:05 pm

a ona zanurzyła usta w jego włosach, bo akurat miała je na tej wysokości. jej dłonie powędrowały za to do tylnych kieszeni jego spodni i ścisnęła lekko jego pośladki przez spodnie. swoje nogi tak zaplątała o jego nogi, że pewnie wyszedł im jakiś kwiat lotosu i już nigdy nie uda im się tego rozwiązać. pocałowała go znowu w usta, bo już zdążyła zatęsknić za ich smakiem. przemknęło jej przez głowę, że nie wywiesili skarpetki na klamce, ale nie zaprzątała sobie teraz głowy takimi głupstwami.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:14 pm

szkoda, że mu nie powiedziała, bo on by przerwał i poszedł zawiesić jej skarpetkę tam na tej klamce... ale w takim razie zajmował się dalej jej sprężystym ciałem i mogliby tak jeszcze długo i pewnie mieli naprawdę długą grę wstępną, bo alex nadal się bał, że nie podoła temu zadaniu, ale nie chce mi się już tego opisywać xd więc zostali całkiem nadzy i jeszcze przed, zajrzał minnie prosto w oczy, by być pewnym, że ona tego chce.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Mar 16, 2012 9:24 pm

skasował mi się. ;xxxxxxx i dobrze, że nic nie powiedziała, bo nie chciała, żeby przerywał. zresztą właśnie dlatego nie chciała się w ogóle odzywać, nie chciała niczego psuć, nie chciała się od niego odrywać. w tle leciała im jakaś muzyka, którą na początku włączyła. spojrzała głęboko w jego oczy i mógł dostrzec w jej wzroku, że próbuje wykrzyczeć oczami, że go kocha. w odpowiedzi na jego pytające oczy pocałowała go długo, by był pewnym, że ona tego chce. bo chciała. bardzo.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 9:19 am