schody
- st. albans
- st. albansgod save the queenwe love our queen109
- Post n°1
schody
First topic message reminder :
- liam hernandez
- usafilologia angielskacause shade never made anybody less gay24
- Post n°401
Re: schody
- rosie - powtórzył poprawnie. liam był nieogarnięty na imprezach, niech nie wymaga od niego że nagle będzie pamiętać jej imię. treya zapamiętał xd najwyraźniej rosie az takiego wrażenia nie zrobiła! - tak? a co? chciałabyś u mnie lekcję jazdy na desce? - wiadomo, że z automatu ją podrywał. musiał pokazać jakim jest męskim mężczyzną.
- rosie anderson
- ottawadramadevil in disguise21
- Post n°402
ona uwazala odwrotnie xd moze gdyby byla facetem to ja tez by lepiej zapamietal. ups! - zawsze chcialam sie nauczyc jezdzic na desce - sklamala, ale w tej sytuacji mogla udawac, ze tak jest.
- liam hernandez
- Post n°403
- serio? - jasne, że jej nie wierzył. wyglądała na fancy lalę xd - i co cię powstrzymywało? - dopytywał bo jedna podświadomie chciał się najwyraźniej powstrzymać od dalszego podrywu. szło mu marnie!
- rosie anderson
- Post n°404
- nie mial mnie kto nauczyc - wymyslila na szybko. mogl nie zaczynac flirtow bo rosie sie teraz calkowicie zaangazowala i nie dopuszczala do siebie, ze mogly jej odmowic. ale skoro specjalnie latal za laskami to moze dobrze dla niego.
- liam hernandez
- Post n°405
dobrze dla niego albo dobrze dla niej.
- nie masz starszego brata który mógłby to zrobić, albo eks chłopaka? - probował wyczaić czy kogoś ma i czy musi się kogoś bać jesli tylko ją przeleci. głowka pracuje xd
- nie masz starszego brata który mógłby to zrobić, albo eks chłopaka? - probował wyczaić czy kogoś ma i czy musi się kogoś bać jesli tylko ją przeleci. głowka pracuje xd
- rosie anderson
- Post n°406
chyba lepiej dla niego skoro ona sie od razu bujala, a on tylko potrzebowal ja do przelecenia.
- nie mam brata ani kontaktu z eks chlopakami - zapewnila go. nie widziala zadnych przeszkod. glowka mu niby pracowala, ale nie pomyslal o tym, ze rosie jest crazy xd
- nie mam brata ani kontaktu z eks chlopakami - zapewnila go. nie widziala zadnych przeszkod. glowka mu niby pracowala, ale nie pomyslal o tym, ze rosie jest crazy xd
- liam hernandez
- Post n°407
potrzebował po to żeby udowodnić sobie że jest męskim mężczyzną.
nie zobaczył crazy eyes bo bylo ciemno. przypominam tylko, że w teorii siostry anderson miały brata xd - namówiłaś mnie zatem - chwycił ją za rękę i poszli ćwiczyć do skate parku, a przy okazji może się calowac. jedno nie wyklucza drugiego xd
nie zobaczył crazy eyes bo bylo ciemno. przypominam tylko, że w teorii siostry anderson miały brata xd - namówiłaś mnie zatem - chwycił ją za rękę i poszli ćwiczyć do skate parku, a przy okazji może się calowac. jedno nie wyklucza drugiego xd
- winter capaldi
- newquayreality star26
- Post n°408
miala jakies sprawy do zalatwienia I laskawie zgodzila sie zeby nico odebral malego w polowie drogi. byla poklocona z Annie to musial sie czesciej nim zajmowac xd
- nico joyce
- st. albansprawoi'm the problem26
- Post n°409
ups xd błędnie liczyła na nico, który się spóźnił i widząc wózek, który musi wtargać po schodach aż załamał ręce. nie miał tyle siły - na prawdę musiałaś wybrać tą drogę? - marudził.
- winter capaldi
- newquayreality star26
- Post n°410
niecierpliwila sie I juz sie nastawila, ze bedzie musiala brac dzieciaka ze soba, ale na szczescie nico sie pojawil. - trzeba bylo odebrac go ode mnie - nie obchodzilo ja czy sie bedzie musial meczyc ze schodami. jakos sobie poradzi.
- nico joyce
- Post n°411
pewnie chciała iść do fryzjera i na paznokcie, tam jaimie by nie przeszkadzał xd
- robiłem coś - jęknął. był pewnie na stażu gdzie i tak nic nie robił tylko ukrywał się i spał, a ruby robiła za niego. mógł się chociaż pracą wykpić - pomożesz mi? - wskazał na schody, łudził się xd
- robiłem coś - jęknął. był pewnie na stażu gdzie i tak nic nie robił tylko ukrywał się i spał, a ruby robiła za niego. mógł się chociaż pracą wykpić - pomożesz mi? - wskazał na schody, łudził się xd
- winter capaldi
- newquayreality star26
- Post n°412
bardzo prawdopodobne xd
- to cos jest wazniejsze od twojego dziecka? - zmierzyla go wzrokiem. pewnie nie wierzyla mu, ze ma normalna prace. - nie mozesz tego zrobic sam? juz I tak jestem przez ciebie spozniona - dramatyzowala.
- to cos jest wazniejsze od twojego dziecka? - zmierzyla go wzrokiem. pewnie nie wierzyla mu, ze ma normalna prace. - nie mozesz tego zrobic sam? juz I tak jestem przez ciebie spozniona - dramatyzowala.
- nico joyce
- Post n°413
miała się dzieckiem zajmować, a nie stroić xd
- wydaje mi się, że praca jest dość ważna - on sam nie wierzył, że chodzi na jakiś staż. pewne dostawał psi pieniądz, ale w sumie nic nie robił to nie mógł narzekać - widzisz ten wózek? - wskazał na ich wypasiony wózek - jest ciężki - raz próbował go podnieść i było ciężko.
- wydaje mi się, że praca jest dość ważna - on sam nie wierzył, że chodzi na jakiś staż. pewne dostawał psi pieniądz, ale w sumie nic nie robił to nie mógł narzekać - widzisz ten wózek? - wskazał na ich wypasiony wózek - jest ciężki - raz próbował go podnieść i było ciężko.
- winter capaldi
- newquayreality star26
- Post n°414
potrzebowala sie soba tez zajac zeby nie dostac depresji xd
- I co w tej pracy niby robisz? - prychnela. dobrze, ze chociaz cos dostawal. winter pewnie kazala mu kupowac pieluchy skoro zarabial. - to jedz naokolo - to nie byl juz jej problem. - uwazaj zeby nie wypadl! - przytrzymala wozek.
- I co w tej pracy niby robisz? - prychnela. dobrze, ze chociaz cos dostawal. winter pewnie kazala mu kupowac pieluchy skoro zarabial. - to jedz naokolo - to nie byl juz jej problem. - uwazaj zeby nie wypadl! - przytrzymala wozek.
- nico joyce
- Post n°415
mogła z summer iść na imprezę xd
- pracuję - głupie pytanie, głupia odpowiedź xd zarabiał tyle co nic, ale zamiast przepijać na imprezach to mógł na syna wydawać xd - naokoło będzie pół godziny dłużej - marudził jak dziecko, liczył na jej elastyczność.
- pracuję - głupie pytanie, głupia odpowiedź xd zarabiał tyle co nic, ale zamiast przepijać na imprezach to mógł na syna wydawać xd - naokoło będzie pół godziny dłużej - marudził jak dziecko, liczył na jej elastyczność.
- winter capaldi
- newquayreality star26
- Post n°416
nie chciala imprezowac z summer, a ona tez nie chciala z nia przebywac xd
przewrocila oczami. nie uwierzy mu, ze naprawde pracuje jesli nie powie jej nad czym xd - a co, spieszy ci sie gdzies? jest ladna pogoda, mozesz sie przejsc - nie obchodzilo ja ktora droge wybierze.
przewrocila oczami. nie uwierzy mu, ze naprawde pracuje jesli nie powie jej nad czym xd - a co, spieszy ci sie gdzies? jest ladna pogoda, mozesz sie przejsc - nie obchodzilo ja ktora droge wybierze.
- nico joyce
- Post n°417
nie nadawały na tych samych falach.
i tak by nie skumała co robi, on sam nie kumał xd - wcale nie jesteś pomocna! - zarzucil jej, tak jakby on był. nie podjął się wnoszenia tego wózka sam więc pojechał naokoło. potem żalił się na winter annie hehe.
i tak by nie skumała co robi, on sam nie kumał xd - wcale nie jesteś pomocna! - zarzucil jej, tak jakby on był. nie podjął się wnoszenia tego wózka sam więc pojechał naokoło. potem żalił się na winter annie hehe.
- vivien fontaine
- leedslunch ladyfreak37
- Post n°418
usiadla na schodach I wywalila z torebki wszystkie rzeczy bo nie mogla znalezc pomadki.
- mikkel glücksburg
- kopenhagaksiąże-piloti'm selfish, i know26
- Post n°419
powodzenia skoro po swoich chorobowych ekscesach mikkel aktualnie chodził o lasce i unikał ludzi. postanowił jednak się przejść tędy niczym plebs. stanął na samej górze zastanawiając się jak zejśc z gracją i jednocześnie z góry obserwował viv!
- vivien fontaine
- leedslunch ladyfreak37
- Post n°420
dobrze, ze nie byl popularnym windsorem I mniej ludzi go moze rozpoznac. znalazla pomadke I chwycila telefon zeby otworzyc aparat I poprawic makijaz. czula ze ktos sie na nia patrzy wiec zerknela w strone mikkela. wygladal jakby potrzebowal pomocy wiec schowala swoje rzeczy I podeszla do niego. - to miasto nie jest wystarczajaco przyjazne dla niepelnosprawnych - zaczela. brawo jesli miala w planach go poderwac xd myslala, ze to jej pomoze.
- mikkel glücksburg
- Post n°421
w uk mniej, u niego w kraju pewnie więcej!
mikkel był jeszcze na jakiś lekach więc nie oburzył sie jej słowami, ale jednak nie czuł się komfortowo z tym co słyszał - nie jestem niepełnosprawny, to tymczasowa przeszkoda - zamachał laską. już nie raz używał jej jako niezbędnego rekwizytu - ale chętnie skorzystam z pomocy - może pomaca ją trochę, przez chorobę ostatnio nikogo nie macał xd ochroniarze mieli przykaz żeby stać z tyłu i dać mu trochę swobody to dawali xd
mikkel był jeszcze na jakiś lekach więc nie oburzył sie jej słowami, ale jednak nie czuł się komfortowo z tym co słyszał - nie jestem niepełnosprawny, to tymczasowa przeszkoda - zamachał laską. już nie raz używał jej jako niezbędnego rekwizytu - ale chętnie skorzystam z pomocy - może pomaca ją trochę, przez chorobę ostatnio nikogo nie macał xd ochroniarze mieli przykaz żeby stać z tyłu i dać mu trochę swobody to dawali xd
- vivien fontaine
- leedslunch ladyfreak37
- Post n°422
miala szczescie, ze byl na lekach I jeden komentarz nie zrujnowal potencjalnej znajomosci. - jasne - dala mu reke zeby sie przytrzymal. byl wystarczajaco przystojny zeby nie przeszkadzalo jej jesli chcialby ja pomacac xd - gdzie idziesz? - moze uda, ze szla w ta sama strone.
- mikkel glücksburg
- Post n°423
jak leciała na takich z laskami to jeszcze mateo się nadaje xd też młodszy xd
- dziekuje - chwycił ją i powoli schodzili, a za nim jego ochroniarze. ciekawe czy się zczaiła, że ktoś za nimi idzie! - właściwie to gdziekolwiek - przyznał że nie miał celu. wyszedł pierwszy raz od dłuższego czasu i w zasadzie po prostu chciał pochodzić - rekomendujesz coś? - pewnie byłby chętny skoro był niedysponowany przez jakiś czas xd
- dziekuje - chwycił ją i powoli schodzili, a za nim jego ochroniarze. ciekawe czy się zczaiła, że ktoś za nimi idzie! - właściwie to gdziekolwiek - przyznał że nie miał celu. wyszedł pierwszy raz od dłuższego czasu i w zasadzie po prostu chciał pochodzić - rekomendujesz coś? - pewnie byłby chętny skoro był niedysponowany przez jakiś czas xd
- vivien fontaine
- leedslunch ladyfreak37
- Post n°424
nie dyskryminowala xd
musiala uwazac na otoczenie kiedy jarala wiec pewnie sie skapnie, ze ktos za nimi idzie. - to zalezy gdzie wolalbys isc. niedaleko jest ladny park jesli wolisz spacer albo mozemy isc na kawe - wolalaby to drugie, ale zostawila jemu wybor.
musiala uwazac na otoczenie kiedy jarala wiec pewnie sie skapnie, ze ktos za nimi idzie. - to zalezy gdzie wolalbys isc. niedaleko jest ladny park jesli wolisz spacer albo mozemy isc na kawe - wolalaby to drugie, ale zostawila jemu wybor.
- mikkel glücksburg
- Post n°425
była otwarta xd
na szczęście ochrona mikkela nie reagowała na używki, tylko na to jak ktoś by go zaatakował więc viv jest bezpieczna jak coś!
- błagam tylko nie mów że jakiś przereklamowany starbucks - przewrócił oczami. wolał kawę od spaceru bo już mu coś tam doskwierało i czuł że będzie potrzebował gdzieś usiąść.
na szczęście ochrona mikkela nie reagowała na używki, tylko na to jak ktoś by go zaatakował więc viv jest bezpieczna jak coś!
- błagam tylko nie mów że jakiś przereklamowany starbucks - przewrócił oczami. wolał kawę od spaceru bo już mu coś tam doskwierało i czuł że będzie potrzebował gdzieś usiąść.