pomnik

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

pomnik - Page 11 Empty pomnik

Pisanie by st. albans Wto Kwi 13, 2021 11:46 am

First topic message reminder :

pomnik - Page 11 The-Wayside-Cross-on-The-Green-in-Meriden
    arthur windsor

arthur windsor

londyn
    kompozycja i teoria muzyki
    lunatic
    22

pomnik - Page 11 Empty Re: pomnik

Pisanie by arthur windsor Sro Kwi 27, 2022 10:00 pm

mogl do niego potem napisac i wytlumaczyc xd
    a jemu nie bylo przyjemnie tak sie do niego odzywac, ale nie potrafil udawac, ze nie sprawil mu przykrosci. - skoro zaczepiles mnie po to zeby przypomniec mi, ze podnieca cie moja siostra to mozesz juz sobie isc - zdenerwowal sie.
    lucien arnaud

lucien arnaud

genewa
    socjologia
    i'm not crazy?
    24

Pisanie by lucien arnaud Sro Kwi 27, 2022 10:11 pm

był zbyt skonfundowany. nie oczekuj od lucka logicznego myślenia.
    czyli arthur chciał go zranić tak jak on zranił jego ech! westchnął na jego słowa - to nie ona! - wykrzyczał praktycznie - to ty! ty mnie podnieciłeś okej? - zaczął nerwowo machać rękoma i wskazywał na niego przy tym.
    arthur windsor

arthur windsor

londyn
    lunatic
    22

Pisanie by arthur windsor Sro Kwi 27, 2022 10:22 pm

ech!
    jego wyraz twarzy zlagodnial kiedy lucek w koncu wytlumaczyl co sie stalo. spojrzal na ochroniarza i skinal glowa dajac mu znac, ze moze sobie isc. sam podszedl blizej. - wiec dlaczego nie zlozyles mi zyczen? - wypomnial mu. to byl intensywny dzien i ucieszylby sie!
    lucien arnaud

lucien arnaud

genewa
    socjologia
    i'm not crazy?
    24

Pisanie by lucien arnaud Sro Kwi 27, 2022 10:26 pm

obserwował ochroniarza, który odchodził gdzieś na bok. potem przeniósł wzrok na arthura - nie wiedziałem czy powinienem - przyznał się - nie wiedziałem czy tego chcesz - wzruszył ramionami. było mu głupio, ale nie miał innej wymówki! - mogę to zrobić teraz - zaproponował. lepiej późno niż wcale.
    arthur windsor

arthur windsor

londyn
    lunatic
    22

Pisanie by arthur windsor Sro Kwi 27, 2022 10:33 pm

- byloby mi milo - przyznal. wzrok mimowolnie polecial mu w kierunku krocza lucka bo znajac teraz prawdziwy powod tamtej sytuacji bedzie o tym znowu myslal. - wiec zrob - poprosil. mial nadzieje, ze dostanie jakis prezent.
    lucien arnaud

lucien arnaud

genewa
    socjologia
    i'm not crazy?
    24

Pisanie by lucien arnaud Sro Kwi 27, 2022 10:54 pm

był tak zaaferowany tym, że miał złożyć mu życzenia! nie zauważył, że gapi się na jego krocze - okej - zrobił krok w jego kierunku. zerkał na niego czy nie ucieka jednak! - chciałbym ci życzyć.... - zrobił kolejny krok - pewności siebie - zrobił kolejny krok - mniejszej ilości zmartwień - kolejny krok - i dużo przytulania - dodał stając bardzo blisko niego, obejmując go i przytulając.
    arthur windsor

arthur windsor

londyn
    lunatic
    22

Pisanie by arthur windsor Sro Kwi 27, 2022 10:58 pm

nie uciekl i cierpliwie czekal na zyczenia. usmiechnal sie lekko i odwzajemnil uscisk. - dziekuje, mam nadzieje, ze sie spelni - odwrocil glowe w jego strone. - szczegolnie to ostatnie - dodal przygladajac sie jego twarzy z bliska.
    lucien arnaud

lucien arnaud

genewa
    socjologia
    i'm not crazy?
    24

Pisanie by lucien arnaud Sro Kwi 27, 2022 11:09 pm

lucek był zadowolony że udało mu się w ten karykaturalny sposób wytłumaczyć. dobrze, że teraz nie miał nieoczekiwanego wzwodu xd
    - już się spełnia - zauważył i przycisnął go mocniej do siebie. dał mu całusa w policzek i mruknął do ucha - wszystkiego najlepszego - najlepsze życzenia dla arthura. co tam wystawne przyjęcia - chcesz spędzić ten bardzo spóźniony, urodzinowy wieczór ze mną? - zaproponował patrząc na niego.
    arthur windsor

arthur windsor

londyn
    lunatic
    22

Pisanie by arthur windsor Sro Kwi 27, 2022 11:18 pm

teraz przynajmniej arthur by mial pewnosc, ze to faktycznie przez niego xd
    slyszac jego propozycje odsunal sie. ale tylko po to by zlapac go za reke. - chce - usmiechnal sie. zapakowali sie do auta i pojechali do lucka gdzie milo spedzili wieczor. podobalo mu sie o wiele bardziej od przyjecia!
    lucien arnaud

lucien arnaud

genewa
    socjologia
    i'm not crazy?
    24

Pisanie by lucien arnaud Sro Kwi 27, 2022 11:25 pm

lucek już nie chciał takich rzeczy pokazywać publicznie, był za mało naćpany lekami xd
    oglądali coś razem i przytulali się albo nie tylko! mama lucka była zachwycona odwiedzinami jego kolegi (hehe) i nawet przygotowała im domowe jedzenie. uroczo! best birthday every!
    gabriel marichalar borbon

madryt
    królewski kuzyn
    zawód: książę
    29

Pisanie by gabriel marichalar borbon Sob Lip 09, 2022 11:52 pm

oglądał ten brzydki pomnik i zastanawiał się czemu w jego miejsce nie stoi jego podobizna.
    george windsor

george windsor

londyn
    brak
    prince of people's hearts
    29

Pisanie by george windsor Nie Lip 10, 2022 12:00 am

george wracał limuzyna z jakiegoś eventu i dostrzegł jego 'królewską mość'. kazał się zatrzymać i wysiadł z auta w towarzystwie trzech goryli - podróżujesz na piechotę wiedząc, że tak na prawdę twoje miejsce jest wśród plebsu? - zażartował, nie ma to jak ciepłe powitanie.

madryt
    królewski kuzyn
    29

Pisanie by gabriel marichalar borbon Nie Lip 10, 2022 12:07 am

odwrócił się sprowokowany.
    - moja limuzyna czeka tam - wskazał na drugą stronę ulicy. tę parę kroków był w stanie przejść bez noszenia go na rękach. zerknął też za george'a na jego auto. - zatrzymujesz się przy mnie chcąc podziwiać mój blask? - odwdzięczył się pytaniem.
    george windsor

george windsor

londyn
    brak
    29

Pisanie by george windsor Nie Lip 10, 2022 12:10 am

jak zawsze się nakręcali na siebie i skakali jak koguciki!
    spojrzał na jego samochód z pogardą - za małe na limuzynę - skwitował. zawsze musiał mieć wszystko lepsze. szczególnie teraz kiedy na każdym kroku musiał sam sobie udowadniać własną wartość.
    - blask? - uniósł brew ku górze - jeśli kiedykolwiek jakiś miałeś to został przyćmiony przez ciemne chmury które roztacza twoja małżonka, wszędzie gdzie wejdzie - robił jej czarny pr. na okrągło!

madryt
    królewski kuzyn
    29

Pisanie by gabriel marichalar borbon Nie Lip 10, 2022 12:14 am

wiadomo, musieli udowodnić temu drugiemu kto jest lepszy. florence zadecydowała xd
    - za małe to są twoje rodowe klejnoty - nie miał na myśli królewskich skarbów - i nie umiesz zadowolić kobiet - pojechał mu. ciekawe czy florence żaliła się, że george nie jest seks maszyną czy gabriel po prostu założył to z góry. - masz na myśli ciemne chmury twojej rozpaczy z powodu jej straty? - jego zdaniem florence była wspaniała i george miał czego załować xd choć oczywiście gabriel pierwszy się cieszył z ich rozstania, bo windsor nie był godny jego psiapsi.
    george windsor

george windsor

londyn
    brak
    29

Pisanie by george windsor Nie Lip 10, 2022 12:20 am

florence to żadna nagroda według georga xd
    - w towarzystwie mówią że to twoje klejnoty miały problem z byciem eksponowanym - wytknął mu to że kiedyś nie stawał mu. słyszał takie plotki i teraz to wykorzystał hehe - czy ja wyglądam na zrozpaczonego? - wskazał na swoją dostojna twarz - jestem szczęśliwy że pozbylem się tego pasożyta - ładnie nazywał florence.

madryt
    królewski kuzyn
    29

Pisanie by gabriel marichalar borbon Nie Lip 10, 2022 12:32 am

gabriela nie obchodziło zdanie george'a xd
    - moje klejnoty mogą być podziwiane tylko przez wybrańców - obruszył się, bo nie chciał powracać do tego mrocznego okresu w swoim życiu. wybrańców czyli każdego kto zawędruje do jego ogrodu i zobaczy wielki posąg nagiego księcia. prychnął gdy nazwał jego małżonkę pasożytem. przede wszystkim musiał bronić swojej bff, nawet nie patrząc na nią w kategorii żony. - jesteś tak zrozpaczony, że aż mówisz cokolwiek, żeby ją obrazić. to się nie godzi! wyzywam cię na pojedynek! - chciał bronić jej honoru.
    george windsor

george windsor

londyn
    brak
    29

Pisanie by george windsor Nie Lip 10, 2022 12:35 am

gabriela obchodziło tylko własne zdanie xd
    - masz na myśli lekarzy specjalistów sprawdzających twoja przypadłość? - dalej go dręczył gorzkimi słowami. nie potrafili inaczej ze sobą rozmawiać. to dobrze że florence nie została jego żona. w życiu by się nie dogadali - nie pojedynkuje się z osobami słabszymi umysłowo - nazwał go głupkiem. prawda jest taka że jego ochroniarze co najwyżej mogli się pojedynkować.

madryt
    królewski kuzyn
    29

Pisanie by gabriel marichalar borbon Nie Lip 10, 2022 12:46 am

ewentualnie mamusi xd
    - mam na myśli wszystkie kobiety, które wolą mnie od ciebie! - wyrzucił z siebie ostrzejszym tonem. przykre słowa george'a były już too far i wykraczały według gabriela poza granice dobrego smaku i standardowych międzyksiążęcych przytyków. - wiesz, że byś przegrał - prychnął. nawet nie bronił swojego umysłu tylko próbował w inny sposób dokopać windsorowi. wiadomo, że poprzez pojedynek miał na myśli walkę między ich ochroniarzami. książęta nawet paluszkiem nie kiwną.
    george windsor

george windsor

londyn
    brak
    29

Pisanie by george windsor Nie Lip 10, 2022 12:49 am

no tak xd
    - obawiam się że nie ma ich aż tak dużo - bo george jako seks maszyna uważał się za casanove hehe. nie czuł się okropnie z tym co mówił. był zły na caly świat że mu nie wychodziło i teraz napatoczył się gabriel więc jechal mu - z tobą? - zlustrował go wzrokiem prychajac przy tym. nie dopowiedział nic więcej tylko w towarzystwie ochroniarzy odwrócił się na pięcie i wsiadł do swojej limuzyny która pojechal dalej.

madryt
    królewski kuzyn
    29

Pisanie by gabriel marichalar borbon Nie Lip 10, 2022 12:53 am

każdy z nich uważał się za boga seksu i próbował to temu drugiemu udowodnić. gabriel na pewno nie mógł sobie pozwolić na przytyki na temat funkcjonalności jego przyrodzenia.
    - nie chodzi o ilość tylko o jakość - upierał sie przy swoim. on tam był dumny, że np. florence przejrzała na oczy i jednak była w jego drużynie, a nie z windsorami. - ze mną - napuszył się jak paw. też zaraz wrócił do swojej rezydencji, bo po odzywkach george'a potrzebował masażu.
    leila fairbrother

leila fairbrother

St Albans
    kosmetologia
    wild & free
    24

Pisanie by leila fairbrother Wto Paź 04, 2022 7:43 pm

byla umowiona dzisiaj z nejtem, ale nie chciala przychodzic do niego do domu wiec zaproponowala zeby poszli na spacer. chciala sie spotkac w polowie drogi I czekala na niego teraz.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    dobry chłopak, ale chujek
    23

Pisanie by nate berube Wto Paź 04, 2022 7:47 pm

- hej! - przybył oczywiscie z psiakami skoro weszła opcja spaceru - masz dość mojego gotowania? - musiał dopytać, bo wcześniej myslał, że leila go odwiedzi i będzie jadła jego dziwne zdrowe przekąski. mogła faktycznie mieć ich dość.
    leila fairbrother

leila fairbrother

St Albans
    kosmetologia
    wild & free
    24

Pisanie by leila fairbrother Wto Paź 04, 2022 7:53 pm

- czesc - usmiechnela sie lekko. wolala niezdrowe przekaski, ale jego marchewkami tez nigdy nie gardzila. - nie, po prostu mialam ochote sie przejsc - kucnela zeby przytulic jednego z psiakow. potrzebowala teraz tego!
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    dobry chłopak, ale chujek
    23

Pisanie by nate berube Wto Paź 04, 2022 7:56 pm

jedzenie to jedzenie, leila niczym nie gardziła xd
    - to dobrze, bo przyniosłem trochę ciastek owsianych - wyciągnął woreczek z kieszeni kurtki kiedy przytulała się z psiakiem. przydałyby jej się teraz przytulanki z psiakami i lody czekoladowe, ale ciastka owsiane też powinny być ok.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-
      » pomnik
      » Pomnik
      » pomnik

Obecny czas to Czw Lis 28, 2024 6:18 am