recepcja

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

recepcja - Page 3 Empty recepcja

Pisanie by st. albans Sob Maj 29, 2021 1:25 am

First topic message reminder :

recepcja - Page 3 Emporio-acapulco-hotel
    jack carswell

jack carswell

londyn
    edytorstwo
    najlepszy przewodniczący
    25

recepcja - Page 3 Empty Re: recepcja

Pisanie by jack carswell Nie Cze 06, 2021 8:29 pm

czyli jemu sie nie dostanie, safe!
    - skoro tak mówisz - zaśmiał się bezczelnie na jej dopowiedzenia. to jego trochę traktowała jak idiotę skoro musiała dopowiadać. tak jego telefon był wybawieniem i mógł rozwiązać teraz wiele jej problemów, ale duma peggy wzięła górę - nie, to nie - schował telefon do kieszeni - nie wmawiaj mi tylko że ci nie pomagam - jakby to był akt łaski jakiś xd
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    i'm not bossy, i'm the boss
    23

Pisanie by peggy roosevelt Nie Cze 06, 2021 8:33 pm

nie wiem co się wydarzy xd
    - nie potrzebuję twojej pomocy. - odpowiedziała i zmierzyła go wzrokiem. - następnym razem zorganizuj wyjazd do bardziej cywilizowanego miejsca, na przykład do szwajcarii. - zasugerowała. w szwajcarii na pewno miałaby lepszy zasieg.
    jack carswell

jack carswell

londyn
    edytorstwo
    najlepszy przewodniczący
    25

Pisanie by jack carswell Nie Cze 06, 2021 8:41 pm

w sumie xd jesteś bezwzględna.
    - powtarzałaś to wielokrotnie, a jednak teraz by się przydała - odparł dumnie krzyżując ręce na klatce piersiowej - ty zorganizuj - zaproponował - a nie, przepraszam nie możesz bo musisz mieć zgodę od przewodniczącego, czyli ode mnie - prychnął na jej zarzuty.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    23

Pisanie by peggy roosevelt Nie Cze 06, 2021 8:49 pm

ja? niee noooo gdzie tam!
    - i jak widać wcale nie jestem zdesperowana, by korzystać z twojej pomocy. - wywróciła oczami. pewnie liczył na to, że peggy będzie go błagać na kolanach, a ona wolała nigdy nie zrywać z adamem niż błagać jacka o cokolwiek. gorzej, że jak już będzie miała zasięg to może jej się odmienić i znowu nie będzie chciała z nim zrywać. - tak bardzo bałbyś się, że mój wyjazd będzie lepszy, że nie dałbyś mi zgody na organizację? - zadrwiła.
    jack carswell

jack carswell

londyn
    edytorstwo
    najlepszy przewodniczący
    25

Pisanie by jack carswell Nie Cze 06, 2021 9:00 pm

jaasne.
    - jesteś dumna i zbyt głupia - mruknął pod nosem. przytyk za przytyk, nie miał zamiaru odpuszczać. peggy sie bedzie miotać z zerwaniem to i marty sie bedzie miotać! biedak! - nie - wycedził przez zęby - nie dałbym ci zorganizować wyjazdu bo nie byłabyś w stanie ogarnąć tego logistycznie - wjechał jej na ambicje.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    23

Pisanie by peggy roosevelt Nie Cze 06, 2021 9:08 pm

- a ty zadufany w sobie. - odszczekała od razu. jack myślał, że nikt by sobie bez niego nie poradził i zawsze chciał wychodzić na bohatera. pewnie specjalnie odciął wszystkim zasięg xd - wypraszam sobie, w liceum zorganizowałam wyjazd na finał modelu onz w brukseli. - obruszyła się.
    jack carswell

jack carswell

londyn
    edytorstwo
    najlepszy przewodniczący
    25

Pisanie by jack carswell Nie Cze 06, 2021 9:30 pm

- według ciebie - poprawił ją zaraz. najwyraźniej taki był ich urok. oboje byli zbyt ambitni żeby móc egzystować pokojowo. ha ha, tak i on tylko gadał przez telefon satelitarny xd - to słodkie - uśmiechnął sie - pewnie jest to twoje największe osiągnięcie jakie możesz wpisać w cv - zadrwił z niej.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    23

Pisanie by peggy roosevelt Nie Cze 06, 2021 9:45 pm

- to dlatego, że moje największe osiągnięcia jeszcze przede mną, a ty osiągnąłeś już szczyt swojej kariery i potencjału będąc przewodniczącym studenckiego samorządu i już nic więcej nie zrobisz. - prychnęła i poszła sobie.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Pon Lis 25, 2024 6:51 pm