salon z kominkiem

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

salon z kominkiem - Page 3 Empty salon z kominkiem

Pisanie by st. albans Pią Sty 14, 2022 7:47 pm

First topic message reminder :

salon z kominkiem - Page 3 InfiniteImprobableGnatcatcher-max-1mb
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

salon z kominkiem - Page 3 Empty Re: salon z kominkiem

Pisanie by anderson hurd Nie Sty 23, 2022 9:39 pm

ruby zapominała totalnie o arnoldzie xd co było dowodem na to, że nie był dla niej odpowiedni w przeciwieństwie do kogoś innego!
    - widzę, że odezwał się juz w tobie zew przygody - roześmiał się widząc jej propozycję i bez namysłu zaciągnął ją do tego schowka gdzie było ciemno i ciasno i gdzie od razu zaczął ją zasypywać namiętnymi pocałunkami - brakowało mi tego - wymruczał jej do ucha przyciskając ją do ściany.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Nie Sty 23, 2022 9:47 pm

to prawda!
    - chciales przyzyc szalona przygode - przypomniala mu z rozbawieniem. tylko na tyle bylo ja stac, ale to i tak bylo szalone dla ruby. nigdy nie ciagnelo ja to seksu w takich miejscach, ale przy nim nie mogla sie opanowac. - mi tez - objela go i dalej calowala, probujac sie nacieszyc tymi chwilami. nigdy nie wiadomo kiedy beda mogli to powtorzyc. i czy wyrzuty sumienia jej na to pozwola. - zaluje ze nie mozemy tego robic czesciej - przyznala w przyplywie emocji.
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Nie Sty 23, 2022 9:49 pm

- uwielbiam przygody z tobą - przyznał z rozbawieniem, chociaż mówił szczerze i wcale się nie śmiał. po prostu przyzwyczaił się, że szalone przygody z ruby różniły się od jego standardowych przygód, ale był na swój sposób urocze. - dlaczego nie? - oderwał się od całowania jej szyi i spojrzał na nią. - jedyną osobą, która to powstrzymuje jesteś ty - przypomniał jej.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Nie Sty 23, 2022 9:55 pm

zasmiala sie. myslala by odwdzieczyc sie mu i powiedziec to samo, ale nie chciala go zachecac do wymyslania kolejnych przygod w stylu tej pierwszej z zoo. tym razem by jej nikt nie wyciagnal z aresztu tak latwo. westchnela i pozalowala, ze o tym wspomniala. - to nie takie proste - wsadzila dlonie pod jego koszulke i znowu go pocalowala. wolala robic to niz rozmawiac chociaz sama zaczela ten temat.
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Nie Sty 23, 2022 10:01 pm

przygody w stylu tej z zoo były bardziej w stylu andersona. przy niej musiał się powstrzymywać! ale jednocześnie dzięki niej mógł stawać się bardziej kreatywny xd 
    - to jest własnie takie proste - zapewniał ją dalej między pocałunkami i już rozpinał sobie spodnie, żeby pokazać jej jakie to proste. dżinsy zjechały mu do kostek, a on włożył rękę jej do majtek, więc w tym układzie raczej nie mogła się za długo kłócić xd
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Nie Sty 23, 2022 10:05 pm

przynajmniej mial wiecej zabawy z wymyslaniem jak ja namowic do kolejnych przygod xd
    - nie chce o tym teraz rozmawiac - zloszczenie sie na niego faktycznie bylo trudne w tej sytuacji xd byla w stanie sie nawet z nim zgodzic. nie chciala sie rozmyslec! a cos takiego moglo sie stac jesli przypomnialaby sobie wszystkie powody, przez ktore powinna unikac andersona. nie marnowala wiecej czasu i rowniez zaczela go macac.
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Nie Sty 23, 2022 10:11 pm

na końcu i tak zawsze się godziła, więc dobrze mu szło!
    andersona nie trzeba było długo namawiać, żeby nic więcej nie mówił, bo też wolał skupić się na całowaniu i macaniu jej niż dyskutowaniu po raz enty na ten sam temat. pieprzyli się więc dziko w tym schowku aż jakieś miotły pospadały i narobiły hałasu.
    - chcę to robić częściej - powiedział szczerze kiedy już było po wszystkim, a on zapinał spodnie i spoglądał na nią.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Nie Sty 23, 2022 10:16 pm

czasami za dobrze!
    chwile mu sie przygladala pobujac uspokoic oddech. - to raczej niezbyt dobry pomysl - zauwazyla i zaczela sie ubierac. tym razem jednak zastanawiala sie czy moze nie powinna mu ulec skoro i tak ich spotkania coraz czesciej koncza sie tym samym. bylo jej sie coraz trudniej powstrzymac.
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Nie Sty 23, 2022 10:20 pm

ups!
    - przed chwilą sama dokładnie to mówiłaś! - zdenerwował się, bo myślał, że skoro faktycznie ich wszystkie spotkania kończą się tak samo to ruby przestanie w końcu się opierać tej niewidzialnej sile, która ją powstrzymywala przed schadzkami z andersonem. - a twój związek to dobry pomysł? - prychnął. - dlaczego z nim jesteś? myślałem, że coś jest między nami - wyrzucił z siebie szczerze.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Nie Sty 23, 2022 10:27 pm

- to ze chcialabym zeby tak bylo nie znaczy, ze moze sie tak stac - mruknela niezadowolona z tego, ze znowu musza sie o to klocic. mogla o niczym nie wspominac. - co to ma niby znaczyc? - zdenerwowala sie jego pytaniem. - dlatego, ze mysle o swojej przyszlosci powazniej niz ty. potrzebuje kogos kto mysli podobnie - odwrocila wzrok i zajela sie zapinaniem spodni. - nie wiem co masz na mysli mowiac, ze cos miedzy nami jest. wyznalam ci co czuje, a nie dostalam od ciebie niz wzamian - wypomniala mu.
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Nie Sty 23, 2022 10:35 pm

- zachowujesz się tak jakbyśmy mieli stracić głowy albo trafić do więzienia za to co robimy - wypomniał jej. był w stanie stawić czoła wściekłości dani, ale w oczach ruby to już urosło do rangi prawdziwego końca świata. - to jest nic? - zamachał ręką naokoło mając oczywiście na myśli to co dostała przed chwilą. uważał, że to wystarczy. - wyznałaś co czujesz i że nie chcesz tego czuć, więc nawet nie dałaś mi szansy. a teraz jesteś z nim i taaak, faktycznie myślicie podobnie i widać, że niczego ci nie brakuje - wyrzucił jej dość ostrym tonem. narzucił na siebie koszulkę i już miał łapać za klamkę i wychodzić, ale jednak odwrócił się i znowu zaczął ją całować. odkleił się dopiero po chwili. - idę! wkurzasz mnie! - zawołał i sobie poszedł.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Nie Sty 23, 2022 10:39 pm

byla zaskoczona tym, ze sie tak zdenerwowal. reszte dnia spedzila na zastanawianiu sie czy anderson moze czuc sie podobnie czy po prostu jest zly o to, ze nie moga czesciej sie bzykac.
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

Pisanie by babette van der berg Wto Sty 25, 2022 8:25 pm

siedziała w salonie i piła gorącą czekoladę, cieszyła się tym że może dłużej tu zostać i wcale nie panikowała bo miała super towarzystwo!
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Wto Sty 25, 2022 8:33 pm

dante miał właśnie swój obchód i kręcił się wokół studentów - niczego wam nie potrzeba? - dopytywał i zerkną na baby - wasz współlokator z pokoju się nie zgubił? - alec wypisał im formułki i teraz ich używał xd
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

Pisanie by babette van der berg Wto Sty 25, 2022 8:36 pm

- nie i nie - powiedziała mechanicznie, bo słyszała ten tekst już po raz setny dzisiaj. jej współlokatorka sie na pewno nigdzie nie zgubiła, bo siedziała głównie w pokoju a baby chociaż czasem z niego wychodziła. napiła się czekolady i wróciła do gapienia się w ogień.
    w ogóle po co mi proponujesz martiego jak nim grasz xDDDDDDD
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Wto Sty 25, 2022 8:52 pm

mogłam nie skumać xd miałam dziś ciężki dzień okej!!??!!?!? xd
    ona mieszkała z reginą? ta na pewno siedziała w pokoju! ewentualnie czasami trafiała na imprezy zielonych do pokoju andersona, ale tam nie czuła się za dobrze więc szybko uciekała - wszystko w porządku na pewno? - zapytał jednak otaczając ją specjalną opieką i przysiadł się!
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

Pisanie by babette van der berg Wto Sty 25, 2022 8:56 pm

ciężki dzień okej xddddddd widzę dzisiaj dobry ogar.
    tak, mieszkała z reginą, więc ta na pewno siedziała w pokoju ale baby nie aż tak do końca. lubiła czasem wyjść i napić się gorącej czekolady czy szklaneczkę whisky lub kieliszek wina w hotelowym barze. odsunęła się nieznacznie kiedy się do niej przysiadł - na pewno panie callis, wszystko jest w porządku - zapewniła go powtórnie.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Wto Sty 25, 2022 9:03 pm

spadówka he he.
    przysiadł się licząc na jakąś nić porozumienia, a zamiast tego kiedy nazwała go per pan dostał jak z plaskacza xd - och, czyli dalej mówisz do mnie oficjalnie? - odparł lekko zmartwionym głosem - aż tak jesteś na mnie zła? - nie zrobił nic złego, był aniołkiem!
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

Pisanie by babette van der berg Wto Sty 25, 2022 9:08 pm

ja mam ciężki dzień codziennie hehehe więc się nie odczepię hehe
    - ale ja nie jestem na nikogo zła - powiedziała spoglądając na niego - nie wiem skąd takie mniemanie - mruknęła niezadowolona, bo dopowiadał sobie coś, czego nie było - przecież czyż nie ustaliliśmy ostatnio, że wracamy do oficjalnej formy zwracania się do siebie ze względu na... na to wszystko? - zmrużyła oczy. liczyła na to, że się kiedyś w końcu od niej odczepi a nie tylko jej wszystko komplikuje.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Wto Sty 25, 2022 9:24 pm

przykro mi, ja mam rzadziej ale to nie znaczy, że nie mam i że można się śmiać ze mnie!
    babette mówiła jedno, a jej wyraz twarzy mówił zupełnie co innego! dante może źle to odczytywał, ale czuł że było pomiędzy nimi jakieś niedomówienie.... - jednak ja ze względu na to wszystko - pokazał na nią i na siebie - wolałbym żebyśmy po prostu normalnie ze sobą rozmawiali - nie musieli się całować, tylko najnormalniej w świecie spędzać czas.
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

Pisanie by babette van der berg Wto Sty 25, 2022 9:28 pm

oj już już!
    dante na pewno wszystko źle odczytywał, jak to dante. wydęła niezadowolona usta - nie wiem czy chcę - powiedziała szczerze - dante, posłuchaj mnie... wolałabym jednak, żebyśmy nie byli ze sobą blisko. byliśmy wystarczająco ze sobą blisko, ale wybrałeś tak jak wybrałeś więc... wolę się odsunąć - wytłumaczyła mu - nie zaprzyjaźnimy się - westchnęła - i sam dobrze o tym wiesz - zaczęła skubać nerwowo skrawek swojego swetra.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Wto Sty 25, 2022 9:45 pm

dante po prostu chciał dobrze żyć ze wszystkimi!
    - nie chce cię do niczego zmuszać - tłumaczył spokojnie na jej słowa - po prostu to trochę nienaturalne... byliśmy dość blisko, a teraz mamy mówić sobie per pan/pani? - dla niego to była zmiana o sto osiemdziesiąt stopni - dlaczego? - wyprostował się i spoglądał na nią - dlaczego nie możemy po prostu przyjaźnić się skoro nie jesteś zainteresowana niczym więcej? - tak to odczytał xd
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

Pisanie by babette van der berg Wto Sty 25, 2022 9:49 pm

to prawda! w ogóle to są dwie sieroty, które nie potrafią czytać sygnałów xd
    - co? przecież ja chciałam czegoś więcej, to ty nie chciałeś niczego więcej ode mnie - poprawiła go od razu. już wiedziała, że chyba się w pewnym momencie po prostu nie dogadali. w jej głowie pojawiło się mnóstwo myśli więc zamilkła i napiła się znów czekolady. odstawiła pusty kubek na stolik i spuściła wzrok. położyła dłonie na kolanach i tak siedziała jak ta sierotka marysia myśląc o tym co ma mówić dalej.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Wto Sty 25, 2022 10:04 pm

nikt nie potrafił!
    - ja... - chciał coś powiedzieć, ale wtedy jakiś wykładowca go zawołał i musiał jednak się dostosować. dlatego zrobił przepraszającą minę i wstał nie kończąc tej rozmowy, a wracając do obowiązków jednak.
    nie zaczynaj nic nowego bo ja idę zaraz!
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

Pisanie by babette van der berg Wto Sty 25, 2022 10:06 pm

odpoczywaj!
    - no właśnie... - skwitowała to tylko jednym zdaniem i wróciła do siebie.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-
      » salon
      » Salon
      » salon
      » salon
      » salon

Obecny czas to Nie Lis 10, 2024 10:33 pm