#6 |minnie & lily|

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 15 Empty #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Sob Lut 11, 2012 11:43 am

First topic message reminder :

Lily wpadła do pokoju z szerokim uśmiechem.
    - Minnieminnieminnieminnieminnieminnieminnie!!!! - jęczała od progu i rzuciła się do niej na łóżko zapewne ją budząc, ale wcale jej to nie interesowało!
    - Wstawaj w tej chwili! Już, natychmiast!! - potrząsnęła ją i starała się obudzić ją do końca.

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 15 Empty Re: #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 8:50 pm

ale jeszcze nikt tego nie wie! a vincent ma oczywiście najlepsze wyczucie chwili.
    - w takim razie nie rób już więcej głupot....... - westchnęła, ale mówiła to już bez jakiegoś przekonania, bo ile to razy lily jej obiecywała, że koniec z wybrykami i już nic złego się nie przytrafi! chyba nawet minnie nie wierzyła, że lily może się zmienić. kiedy wszedł vincent, została w tym samym miejscu, w którym stała i podrapała się niepewnie po szyi. - to nie jest najlepsza chwila, vincent. - odparła od razu.
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 8:53 pm

zmrużył oczy. - śmierdzę? - zdziwił się trochę, bo używał antyperspirantu garniera, co ma działać 72 godziny.... uniósł ramię i się powąchał. chyba było dobrze! tym bardziej, że odkąd został modelem dbał o siebie i golił sobie włosy pod pachami! chyba, że kazali mu je zostawić zarośnięte do niektórych zdjęć. chociaż słyszał od jakiegoś bardziej doświadczonego modela, że czasami doklejają je przy retuszu. - dostała okres? - zapytał bardziej minnie. nie wiedział, o co innego miałoby chodzić.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 9:09 pm

- nie vincent nie dostałam okresu! - jęknęła i spojrzała na niego. - po prostu wyszło że jestem głupsza niż myślałam, okej? potrzebujesz wiedzieć coś więcej? - zapytała mrużąc oczy i poszła nalać sobie jakiegoś soku po czym wyciągnęła z szafki wódkę której napiła się z gwinta. nawet nie popiła tym soczkiem bo zapomniała.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 9:13 pm

zamrugała.
    - jezu, lily, to chyba nienajlepszy pomysł, żebyś dzisiaj piła. - stwierdziła, bo domyślała się, że lily może upić się do nieprzytomności albo znowu zrobić jakąś wielką głupotę. bo ta dziewczyna była nie do opanowania! - a właściwie... - westchnęła i zaraz zabrała butelkę przyjaciółce, żeby sama też mogła się napić. ją też to przerosło i żeby okazać lilce wsparcie, może się spić razem z nią.
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 9:25 pm

jezu! ładowarka mi nie łączy i się dwa razy już komputer wyłączył ;c tak że sory. zamrugał oczami. - jesteś glupsza od agnes nawet. ale i tak chcę wiedzieć więcej! - mruknął i stanąl sztywno gapiąc się na nią. - co ona nawyrabiała? - gdyby wiedział, że chodzi tylko o seks to by je zabił za taką chwilę grozy!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 9:36 pm

- cała szkoła widziała już moją seks taśmę okej, vincent? wystarczy?! - zapytała nabuzowana niepozytywnymi emocjami, napiła się jeszcze i trzasnęła drzwiami od łazienki w której znów się schowała by popłakać. nie zamknęła się bo zapomniała. ale najchętniej by wyszła gdzieś gdzie nikt jej nie będzie znał! ale się bała...

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 9:38 pm

nic nie odpowiedziała vincentowi, tylko spojrzała na lily, żeby sama mu powiedziała, bo nie wiedziała, czy chce się tym z nim dzielić czy woli to zachować dla siebie. a po jej wybuchu od razu posłała wymowne spojrzenie vincentowi i zaraz z powrotem znajdowała się przy drzwiach do łazienki i pukała w nie cicho.
    - lilyyyy, wyjdź do nas. - zamruczała.
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 9:41 pm

najpierw go zamurowało, a później serio zaczął się śmiać! nawet usiadł na łożku i chichrał. - i co to wszystko? - zerknął niepewnie na minnie. - była kiepska? - szepnął teatralnie, więc pewnie cały akademik go słyszał.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 9:43 pm

lily na pewno go słyszała i wyszła do niego pewnie taranując przy tym minnie. - nienawidzę cię vincent! miałeś okazję się przekonać czy jestem taka kiepska, nie skorzystałeś! więc o co ci w ogóle chodzi! - chyba była jakaś niezrównoważona psychicznie bo darła się na niego płacząc okropnie. było jej głupio, źle, była zraniona i potrzebowała miłości, której nikt nie chciał jej dać, a ponadto cała szkoła miała ją za dziwkę nagrywającą seks taśmy..

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 9:50 pm

patrzyła to na lily, to na vincenta i była teraz trochę zagubiona, bo on się śmiał, ona się darła, ogólnie ciężko było to ogarnąć.
    - hej! mam pomysł! - zawołała nagle, stając między nimi i podnosząc butelkę wódki do góry zupełnie bez sensu. - nas wszystkich ostatnio życie nie rozpieszcza, więc upijmy się jak za dawnych lat i sprawdźmy, czy wszyscy zmieścilibyśmy się w szafie, bo każdy z nas tego w tej chwili potrzebuje!
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 9:52 pm

- oj, skarbie. - wstał i do niej podszedł, by złapać mocno za ramię i przyciągnąć do siebie. pocałował ją w czubek głowy i pogładził po plecach. - nie rycz, bo wyglądasz jak moje głupia siostra. - westchnął i zmrużył oczy na minnie. - możemy się upić, o ile zobaczę ten filmik! - zachichotał znowu.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 9:57 pm

westchnęła cicho i wtuliła się w niego mocno. - jestem jak dziwka, vincent. - pociągnęła nosem bo okropnie się z tym czuła, ale gdyby miała wybór chyba by nie zmieniła swojego zdania i i tak by się przespała z hollywoodem. - nie zobaczysz! - zaznaczyła mu od razu. pewnie i ona dostała ten filmik, ale po prostu nie odczytywała od rana wiadomości albo zostawiła telefon w pokoju.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:01 pm

- upijemy się i nie będziemy gadać o żadnych dziwkach, macedoniach, filmikach, rozstaniach, zdradliwych sukach, wypadkach, chorobach... - zaczęła wyliczać i machać im obojgu przed nosami butelką, bo sama już pociągnęła duży łyk i teraz czekała, aż któreś z nich pierwsze złapie za butelkę. naprawdę miała teraz ochotę się upić. pewnie uświadomiła sobie, jakie życie ich całej trójki było mizerne i to ją dobiło!
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 10:05 pm

przecież to jej pokój... to chyba widziała?
    - weź... - burknął na lily. a przecież on chciał popatrzeć! - może lilka jak się uchla to zrobi striptiz! - odsunął sie od niej i złapał za wódke albo ten likierem. chyba, że miał wódke czystą i smakową... wtedy brał cytrynową, najprawdopodobniej, bo miała więcej alkoholu.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:10 pm

ale była dzisiaj w szkole i nie była uzależniona od telefonu więc gdzieś leżał pod poduszką, dopiero minnie jej pokazała.
    - zamilcz vincent! - warknęła w jego stronę i wzięła mu tą butelkę po czym uciekła w kąt łózka i nie zamierzała nikomu tej butelki dać. nie miała zamairu robić striptizu i na pewni nie przed nim! miał okazję ją przelecieć to nie skorzystał, więc niech się wypcha.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:16 pm

na szczęście w tym pokoju były zapasy wszystkich alkoholi świata, więc minnie złapała też za jakąś butelkę, powiedzmy orzechówkę, bo ostatnio mi koleżanka powiedziała, że jest dobra, a nigdy nie piłam.
    - nie mam do was siły. - mruknęła w końcu i usiadła po turecku na swoim łóżku, pociągając z butelki. jak oni się będą tak zachowywać, to najwyżej sama się uchleje, a oni niech sobie dokuczają i się na siebie nawzajem obrażają. jeszcze zanim usiadła, to otworzyła szeroko okno, żeby cała zła energia wyleciała z tego pokoju. pewnie kolejna rzecz, w którą minnie wierzyła.
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 10:20 pm

usiadł obok lilki i się zaśmiał. - kocham cię, dziweczko. - chciał by nabrała do tego dystansu a nie wiecznie ryczała! pewnie chodził na terapię do psychola to ten wyzywał go od dziwkarzy, alkholików i tomaszów niecików!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:23 pm

tomaszy raczej a nie tomaszów... z resztą nieważne. spojrzała na niego z ogniem w oczach kiedy tak do niej powiedział. - gdybym była dziwką musiałbyś płacić za siedzenie obok mnie, vincent. - powiedziała przyglądając mu się uważnie. chociaż pewnie chętnie by się z nim przespała i kiedyśo tym myślała, ale skoro on uważał ją za smarkulę to mu się do łózka nie wepchnie. nie była tak zdesperowana. przynajmniej nie teraz kiedy wyruchał ją kenny. napiła sie z butelki i pociągnęła nosem.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:29 pm

- ja też was kochaaaaaaam. - wdrapała się na łóżko lily, żeby w razie czego załapać się na grupowe przytulanie. - dlatego nie mogę patrzeć, jak się kłócicie albo jak rozpaczacie. życie jest za krótkie, wiecie? - poklepała oboje jednocześnie w ramiona, bo miała dwie rączki, to mogła tak zrobić.
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 10:33 pm

dopiero w piątek matura... pozwól mi pisać jak chcę! xp jak czytałam 'z ogniem' to mi się z mieczem od razu skojarzyło ; c
    miał już coś odszczekać lilce, kiedy napatoczyła się minnie. - ta... ty masz cudowne mądrości życiowe, myszko. - przewrócił oczami i napił się tego, co tam miał i wtulił się w ramię lilki. - i tak kiedyś to zobaczę. - zaśmiał się znnowu i pomiział ją po brzuszku.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:39 pm

przygotowuję cię na rzeź. powinnaś mi być wdzięczna xd mówiłam, że masz spaczenie! lily spojrzała na minnie i westchnęła cicho. - lubię się kłócić, rozpaczać, płakać i uprawiać seks. na tym polega moje życie. - powiedziała jej ale to dlatego że alkohol nabuzował jej we łbie. inaczej by tego tak otwarcie jej nie powiedziała napiła się jeszcze i spojrzała na vincenta. - nie ma mowy. - mruknęła. chociaż to pewnie już się znalazło w internecie za sprawą jakiegoś miłego kolegi kennego.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:42 pm

- bo ja się znam na życiu. - odpowiedziala mu szybko, wlewając w siebie tę orzechówkę, która najwyraźniej jej również zasmakowała. a na życiu znała się na pewno bardzo dobrze, szczególnie po alkoholu. - a ja lubię pić, pocieszać cię i się śmiać, na tym polega moje życie. - wzruszyła ramionami, bo myślała, że nadszedł jakis czas na zwierzenia.
    st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

Pisanie by st. albans Sro Maj 02, 2012 10:48 pm

- jesteś za młoda na seks.... twój brat powinien ci serio dać na dupę. ale tak porządnie! albo zaszyć cię całą! - była praktycznie w wieku agnes a prowadziła się jeszcze gorzej. ach ta lilka! całe szczęście miała większe cycki i przynajmniej nie robiła sobie wstydu przed facetami. - i szpital też lubisz - rzucił do minnie, bo coś tam słyszał ale nie miał wtedy możliwości jej odwiedzić.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:51 pm

- sam jesteś za młody. w takim razie tym bardziej nie możesz tego oglądać. - zmrużyła oczy. - i to na pewno nie tyler będzie decydował z kim i czy w ogóle z kimś sypiam, mogłabym się przespać z całą szkołą i nikomu nic do tego. - powiedziała obrażona i wzięła od minnie tą orzechówkę bo chciała jej spróbować a zaraz jej z pewnością nie będzie więc się pospieszyła. jednak jej oddała bo wolała wódkę. za to wzięła jeszcze od vincenta to co pił i jej bardziej zasmakowało, albo było tego po prostu więcej więc zamieniła z nim butelki nie pytając go o zdanie i napiła się znów.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Maj 02, 2012 10:57 pm

- wcale nie, bo ja ci nie pozwalam spać z całą szkołą! - naburmuszyła się od razu. wspierała lily za każdym razem, ale dzisiaj już pokazała, że istnieje jakaś granica. nie potrafiłaby jej chyba pocieszać, gdyby lily płakała z powodu, że zabrakło jej facetów, bo przespała się już ze wszystkimi w szkole. jej za to ta orzechówka smakowała, więc szybko ją w siebie wlewała i zaraz rzeczywiście nic z niej nie zostanie. - jasne, lubię tak, jak ty lubisz chestera. - wywróciła oczami, bo poruszał delikatny temat, więc odpłaciła mu się tym samym.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 7:23 am