#2 |theo & florian|

Gość
    Gość

#2 |theo & florian| - Page 6 Empty #2 |theo & florian|

Pisanie by Gość Pon Lut 13, 2012 4:19 pm

First topic message reminder :

brał prysznic, sesese.

Gość
    Gość

#2 |theo & florian| - Page 6 Empty Re: #2 |theo & florian|

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 10:25 pm

nie czepiam się tylko upewniam, czy dobrze czytam xd nie wiem jak mu tam macała, jak przed nią klęczał! i w takim razie zdjął jej sukienkę, a później jeszcze ten stanik. no i teraz rajstopy. chociaż zwykle się ich trochę brzydził. bo to takie kalesony, tylko ze z częścią na stopy. a sam nie nosił kalesonów, chociaż ostatnio jak widział w katalogu h&m dejwida bekhama w kalesonach za milion funtów to stwierdził, że może sobie kiedys jakieś kupi xd no! w każdym bądź razie całował ją po podbrzuszu i udach.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 10:31 pm

W postach można zaginać czasoprzestrzeń! Więc pewnie zdjęła mu spodnie przed tym jak klęczał, ha! I znów nie czytasz dokładnie bo miała pończoszki! Eh, ty i ta twoja zdolność czytania! W każdym bądź razie jak tak klęczał i ją muskał tam niżej to pewnie prężyła się jak kot z podniecenia, bo na pewno już była podniecona! Dłoń wczesała pewnie w jego włosy i tak go smyrała. Żeby mu tylko wszystkich nie wyrwała. xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 10:37 pm

miał bujne włosy! zarówno na głowie, jak i łoniaki. więc zawsze da radę sobie je przeszczepić. chyba, że będzie mu wyrywała jeszcze włosy z fiutka! o mamo! jaka z niej sadystka. owinął sobie pasek jej majteczek na biodrze wokół palucha i odchylił kawałek majteczek z jej podbrzusza by tam ja cmoknąć. ale tylko przelotnie. chciał ją kompletnie rozpalić. dlatego wrócił do calowania jej uda, uniósł trochę jej nogę i muskał wargami jej łydkę! chciał poznać każdy centymetr jej chudego, białego jak mąka ciała.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 10:40 pm

Niech zrobi jej tam dobrze! Ona na pewno mu się godnie odwdzięczy! xdd
    Znowu nie zamknęli generalni drzwi i mogą mieć jakiegoś nieproszonego gościa! Oby nie. ;cc Wtedy Ophelia spaliłaby się ze wstydu. Pewnie nikt nigdy nie przyłapał jej na seksie! Dalej głaskała go po włosach bo cóż innego mogła robić, skoro Florian był tam na dole. Drugą rękę uniosła i ulokowała gdzieś na szafce, o którą ciągle się opierała. W momentach, w których się bardziej podniecała to przejeżdżała po niej paznokciami. Jutro Florian będzie mógł obejrzeć straty! xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:02 pm

znowu księdza xd i spokojnie! zrobi jej tam dobrze. chociaż minetek nie rozdawał tak jak stosunków. bo lubił jak to dziewczyna robiła mu dobrze ustami. on nie był zbyt wylewny. wszystko udokumentuje rzeczoznawcza i pójdzie do niej z rachunkiem! za tą komodę. kiedy wycałował jej uda i łydki w końcu zsunął z jej chudych bioderek te delikatne majteczki. i mimo, że dalej nie podjął się jej wylizania całował wszędzie dokoła!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:07 pm

Ona też nie robiła każdemu loda! W zasadzie to robiła to rzadko kiedy bo było to związane z higieną jamy ustnej! xd A ona o swoją bardzo dbała!
    Okropnie jej to przeszkadzało, że ją tak zwodził zamiast przejść do konkretów! Ale musiała przyznać, było jej dobrze! Ba, nawet bardzo! Chyba dlatego, że dawno nie miała seksu! Przeszedł ją dreszcz kiedy zdjął jej majteczki, pewnie zrobiło jej się zimno w pupcię! Pewnie zerkała raz na jakiś czas co tam działał Florian, a sama wodziła swoją dłonią teraz od podbrzusza do piersi. Ale spoko nie zacznie zaraz sama robić sobie dobrze. xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:13 pm

szkoda! xd wstał momentalnie i wpił się w jej usta. sam dalej miał na sobie bokserki. a ona dalej była goła! zrobił jeden ruch i od razu znalazła się na łóżku. chciał by było jej wygodniej. klęknął tuż obok swojego łoża i rozchylił jej uda, by zarzucić je sobie na ramiona i zaczął ją ssać, gryźć, raz po raz nurkując w jej dziurce dwoma palcami. głównie skupiał sie na łechtaczce, bo lubił czasami iść na skróty. ale orgazm to orgazm xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:26 pm

Spoko, jemu zrobi. xd
    To poszedł na łatwiznę generalnie! Ophelia się na nim bardzo zawiodła! Żartowałam, nie zawiodła się wcale bo teraz jęczała dość donośnie bo było jej dobrze! Dlaczego więc miałaby nie wyrazić swojej radości światu co? Pewnie jego sąsiedzi w tym momencie go nienawidzili za te odgłosy, chyba że sami też ruchali kogoś! Pewnie dużo jej nie trzeba było, żeby dojść skoro był w tym taki świetny! A kiedy dochodziła to wbiła paznokcie w jego łóżko i pojękiwała jeszcze głośniej, haha! Musiała złapać kilka oddechów zanim sama przystąpiła do akcji, a kiedy to uczyniła to pociągnęła Floriana na łóżko, a sama usiadła na nim okrakiem i zaczęła całować po torsie. Rączką zwinnie grzebała w bokserkach, a kiedy jego ptak był odpowiednio naprężony to zdjęła je i wzięła go do ust, hahahahahaahaha, przebiegła!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:41 pm

ale mu było fajnie! cieszył się, że nie podstawiła mu pod nos swojej pochwy, kiedy robiła mu loda. bo miał kiedyś taką dziunię, która notorycznie lubiła 69, do tego stopnia, że kiedy od niej wychodził czuł, że ma zdrętwiały język. niesamowite w ich oralu dzisiejszym i póxniej seksie jest to, że ophelia jest pierwszą dziewczyną w jego łózku! to znaczy w tym łózku. raczej nieprzyprowadza do siebie dziewczynek. kiedy miał dojść odsunął ją od siebie zręcznie i przyciągnął do siebie na górę, by zaraz przerzucić ją na plecy i zawisnąć nad nią. całował jej usta i szyję.
    - jak z antykoncepcją? - szepnął jej romantycznie do ucha.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:47 pm

Szkoda, że nie wiedział o tym, iż była pierwszą dziewczyną w jego łóżku. Wtedy czułaby się zaszczycona! Bo w sumie była przekonana, że ruchał tu parę lasek! No ale nie ważne... Kiedy skończyła robić mu dobrze i zawisł nad nią to skupiła się na jego gołym tyłku, który sobie macała. A potem spojrzała mu w oczy i uśmiechnęła się delikatnie. Tak, to doprawdy było romantyczne pytanie! - Biorę tabletki. - Mruknęła słodko. I wcale nie chciała go nabrać na dziecko! Bo Gonzo ruchał ją bez gumki i było okej. xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:54 pm

z gonzo się pieprzyła? ale zdzira! z nauczycielem... fujfujfuj! pewnie na jeana też ma ochotę xp on przynajmniej jest młodszy. xd
    - to super - mruknął i wszedł w nią z impetem, bo nie lubił zwlekać. miał już na swoim koncie kilka rudych i każda z nich lubiła na ostro. więc stwierdził, że ofelka też! raz po raz pochylał się nad nią by cmoknąć jej usta. i wykonywał takie ruchy, by znowu podrażnić jej łechtaczkę! ale spryciarz. a że był wyćwiczony to nawet zmacał jej cycki. bo umiał robić pompki na jednej ręce. to i podtrzymwać się na jednej umiał! ha.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Wto Lut 21, 2012 11:57 pm

No na licytacji się z nim ruchała xd W sumie to ma się z nim na kawę umówić, haha!
    Jaki z niego atleta, kto by pomyślał! Pewnie jak się tak ruszał to ona wbijała mu pazurki w pupcie. Eh, będzie cały podrapany i pogryziony, bo Ophelia pewnie lubiła na ostro i kiedy dochodziła to gryzła i drapała, haha! Miała taki blogi uśmiech na twarzy generalnie, bo było jej jak w niebie! A kiedy stwierdziła, że ta pozycja jej się znudziła, to powiedziała to Florianowi i robili to potem na jeźdźca xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:02 am

niech tylko spróbuje! zamiast drapała przeczytałam chrapała ;x i myślałam, że ja uśpił z tego wszystkiego! na szczęście nie! uf. a później jeszcze na łyżeczkę. no i ewentualnie na pieska. bo florek lubił od tyłu, od czasu do czasu. no dobra. ale przecież nawet jemu czasami brakuje już kondycji. dlatego jak ją tak przeruchał leżał obok niej. pewnie tyłem i gładził jej pupcię dłonią. raz po raz cmokał jej ramię, a to łopatkę. no i ich przykrył. chociaż nie spodziewał się theo w pokoju.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:07 am

Przecież nie musiał zjawiać się Theo, tylko na przykład ojciec Ted. xd
    Pewnie doszła ze trzy raz! Jak na ich pierwszą wspólną noc to dobry wynik, także Florian mógł być z siebie zadowolony! Ona zazwyczaj po seksie zasypiała, ale uciekała, ale tym razem było zupełnie inaczej. po chwili kiedy ustabilizował jej się oddech odwróciła głowę i zerknęła na niego, na jej twarzy cały czas znajdował się uśmiech. - Już nie jesteś zły? - Zapytała skruszonym głosem.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:09 am

albo hollywood na obchodzie po pokojach xd
    - jeszcze trochę jestem. zaraz znowu będziesz musiała mnie przeprosić - powiedział raczej rozbawiony. zaraz jednak przerzucił przez nią nogę i tak wstał z łóżka. świecił przed nią swoim gładkim i jędrnym tyłeczkiem. wyjął drugi kieliszek czy tam szklankę i nalał do obu tej wódki. podał jej i sam znowu wrócił do łóżka nie martwiąc się o gacie, ze swoją porcją i całą butelką też.
    - co z moimi marzeniami i pragnieniami względem ciebie, ophelio? - zapytał już poważnie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:17 am

Zaśmiała się słysząc jego propozycję. W sumie jakby odespała to mogłaby znowu się kochać, ale nie wiedziała czy on miał taką kondycję. ;cc Wódke na pewno podał z lodem, bo inaczej jest fuj! Ale Ophelia była twardą dziewczyną i była bez przepoi, hahahahaahaha! Pewni upiła kilka łyków i usiadła po turecku na łóżku, po czym spojrzała mu w oczy. - Nie wiem? - Powiedziała smutnym głosem i wzruszyła ramionami. - To znaczy, nie jesteś mi obojętny no, ale nie wiem... - Wymamrotała pośpiesznie. Tak była taka odważna, a jeśli chodziło o uczucia to tchórz straszny!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:21 am

- oooch! daj spokój! nie podobało ci się? - zapytał rozanielony i raz dwa wychylił wódeczkę. ale skoro ona była taka niepewna, bo przeszła mu ochota na picie. to znaczy ogółem chciało mu się chlać. a jednak... chciał ogarniać, co do niego mówi. i mieć argumenty by ją niejako zmusić do siebie.
    - mogę pokazać ci moje szkice! może w nich się zakochasz, skoro we mnie nie potrafisz - westchnął ciężko i opadł z głową na poduszkę. mieli wspaniały seks, interesują się tym samym i gada im sie zajebiście. ale ona dalej nie jest pewna. już tracił wiarę w zycie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:28 am

Ona za to nie chciała pić, żeby nie daj boże nie rozryczeć mu się z powodu nadchodzącego okresu czy też nie zacząć za dużo gadać o swoim prywatnym życiu. Była trochę jak Ryan Gosling w "Kocha, lubi, szanuje", nie wiem ostatnio mam fazę na Goslinga, nawet po raz kolejny obejrzałam "Pamiętnik"! Odstawiła pewnie szklankę z wódką na podłogę, tuż obok łóżka, po czym sama też przylgnęła do poduszki i gapiła się prosto w jego oczy. - Nie chcę się zakochać w twoich pracach, tylko w tobie. - Wyjaśniła smyrając go dłonią po policzku. Ona nie była tak emocjonalnie dostępna jak on! xd

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:34 am

nie oglądałam tego! ;c ja goslinga lubię w "wszystko co dobre" w idach marcowych był fajny ale sam film średni.
    - no to dalej. pstryknij palcami i się zakochaj. - westchnął przyciągając ją do siebie i przesunął palcami po kosmykach jej wlosów. skąd miał wiedzieć, że ma ciągoty do swojego kumpla z klasy, jednocześnie jego przyjaciela, hollywooda? który przecież chciał ją przelecieć! a on? on ją teraz miał. i dalej chciał z nią być. to powinno dać jej do myślenia.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:40 am

A ja nie oglądałam "Wszystko co dobre"! Ale za to "Idy marcowe" oglądałam i tez mi się średnio podobały. Gosling najfajniej wyglądał jak grał Herkulesa w serialu, nie wiem czy pamiętasz te czasy. xdd
    Pewnie w momencie pstryknęła palcami, a potem uśmiechnęła się. - Twój sposób nie działa. - Stwierdziła i spojrzała na niego niewinnie. Wcale nie tak łatwo się zakochać! W zasadzie dużym postępem dla Opheli było to, że Florian nie był dla niej obojętny! I generalnie totalnie zapomniała o Hollywoodzie i o tym, że się całowali. Liczył się teraz Louis. Dlatego też przysunęła się do niego bliżej, tak że stykali się czołami i gapili sobie w oczy, słodko.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:43 am

nie ;c
    - no to nie wiem jak. powiedz jakiej sztuczki ty użyłaś, bym się w tobie zakochał. może na ciebie też to zadziała. - szepnał prosto do jej warg. jak była tak blisko to obraz mu się rozmazywał. ale nie odsuwal się, bo podobała mu się bliskość, ophelii. nawet jeśli go nie kochala. no i on w końcu powiedział, co jest na rzeczy wprost. bo tak mówił jej, ze mu zależy. ty bardziej powinna być z niego dumna! i z siebie. że usidliła takiego faceta jak on. w końcu jest całkiem słodki. prawda?

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:51 am

Gdzie ty się wychowywałaś, jak nie znasz tego? xd
    - Nie wiem, może Cię zaczarowałam. - Wyszeptała cicho, a potem uniosła się nieco i wyszeptała mu do ucha cytat z Szekspira: "Przyjdź nocy czuła, cicha, czarnobrewa, daj mi Romea. A kiedy już umrę, weź go i potnij na małe gwiazdeczki, co tak upiększą twych niebios oblicze,że świat cały zakocha się w nocy i czcić przestaną jaskrawy blask słońca... " Czytała dziś z nudów "Romea i Julię" i przypomniała mi się. xdd A potem znów położyła się tak blisko niego jak wcześniej. Owszem, on był słodki. A ona był magiczna! pewnie go zahipnotyzowała teraz wzrokiem.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 12:57 am

może jestem za młoda? xd no i ze wsi xd
    przymknął oczy słuchając jej słów. wtulił się w jej szyję i cicho westchnął. jakie to bylo piękne! szkoda, że on wcale nie był czuły na literaturę i jakoś jej nie łapał. pocałował jej żuchwę i miział po brzuchu. pewnie rysował jej tam jakieś serduszka i inne pierdoły.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 1:01 am

Jeju jeju! Theo był całkiem załamany sprawą z dyrektorem i miał zamiar wyruchać pół miasta ale się tak schlał że ledwo stał na swoich seksi nóżkach więc wszedł do pokoju trzymając się wszystkiego co było możliwe.
    - Cze e..... - jęknął ale zaraz zobaczył Ofelię. Nie wiem w sumie co się tam działo i strasznie nie chce mi się czytać, więc ogólnie wiem tyle co z ostatnich dwóch postów przelotnie i pewnie Theo zwątpił w życie w tej chwii.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Sro Lut 22, 2012 1:03 am

Ja też jestem młoda, a to pamiętam xdd
    Jak nie był czuły na literaturę, to nie był w ogóle czuły! Jak można było nie być czułym na sztukę, ech! Dobrze, że przynajmniej udawał, bo inaczej Ophelia wyszłaby stąd z impetem. Pewnie zaśmiała się czując jak mizia ją po brzuchu, miała łaskotki. Dlatego chwyciła jego rękę swoją i tak już zostało. - A jak będziemy razem to zmienisz sobie status na fejsie? - Zapytała z nieukrywanym rozbawieniem, oczywiście że żartowała. Nie była tak pusta jak Ruby! W ogóle śmieszyła ją perspektywa bycia z Florianem, kompletnie sobie jeszcze nie mogła tego wyobrazić! A potem wszedł Theo! I Ophelia strasznie się przeraziła, bo nigdy nie została przyłapana w takiej sytuacji. Mówiłam, żeby się zamknęli! Cóż, wgramoliła się szybko pod kołdrę, co by nie zobaczył za bardzo jej piersi!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 8:25 am