kylie

kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

kylie - Page 5 Empty kylie

Pisanie by kylie williams Sob Sie 29, 2015 12:11 am

First topic message reminder :

potem zdjęcia..
    bridget kay

bridget kay

st. albans
    za głupia na studia
    #girlonline
    27

kylie - Page 5 Empty Re: kylie

Pisanie by bridget kay Czw Lis 05, 2015 11:57 pm

lepiej późno niż wcale. no dobra, jednak trochę za późno. bree ma mopsa, a on tylko leży i ogląda z nią seriale. to nie to samo xd
    - koty to już prawie jak dziecko. - heheheh powiedziała to samo co ty. i tak już była w swoim swiecie i myślała nad tym, że alfie to nie neil i jeszcze bardziej by się przejął i w ogóle zaraz tatko kay zapukał do drzwi, bo czekał w samochodzie przez cały czas aż bree da te babeczki, typowo xd
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Nie Gru 27, 2015 11:23 pm

włączyła sobie jakieś romansidło i usnęła przy nim na kanapie.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Nie Gru 27, 2015 11:25 pm

dobijał się do drzwi i próbował się do niej dodzwonić, ale nie reagowała, bo spała i zadzwonił po straż pożarną, żeby wyłamali drzwi xd bo widzial, ze się światło pali w mieszkaniu i myślał, że coś się stało.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Nie Gru 27, 2015 11:36 pm

dziecko zaczęło ryczeć i dopiero wtedy się obudziła. miała już iść do niej, ale nagle wyważyli jej drzwi od mieszkania. odskoczyła i spojrzała zszokowana na strażaków i neila.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Nie Gru 27, 2015 11:39 pm

rzucił się do łóżeczka, żeby uspokoić małą. co prawda nadal trzymał ją dość koślawo i nie potrafił jej uspokoić, ale przynajmniej ją przytulał i się starał.
    - czemu nie otwierasz?! - wytknął kylie palcem.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Nie Gru 27, 2015 11:42 pm

dalej stała jak wryta i zamiast do leili i neila poszła wytłumaczyć, że nic nikomu nie jest i mogą iść ratować innych ludzi w potrzebie. - jesteś nienormalny? - warknęła na niego od razu. - spałam - spojrzała na małą, która o dziwo uspokoiła się trochę przy nim.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Nie Gru 27, 2015 11:44 pm

- a jakby coś jej się stało podczas gdy spałaś i nikt jej nie pilnował?! - denerwował się, przez co leila nie przestawała płakać, bo jego ton głosu wcale nie był taki kojący. jak na takiego beznadziejnego ojca, był wyjątkowo przewrażliwiony.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Nie Gru 27, 2015 11:52 pm

- też spała - również się uniosła. - zresztą co cię to interesuje? nie udawaj, że tak się nią przejmujesz - podeszła do niego i wyrwała mu leilę z rąk, żeby ją do siebie przytulić i trochę uspokoić.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Nie Gru 27, 2015 11:53 pm

- dzwoniłem do ciebie mnóstwo razy! - cisnął telefonem w kanapę, bo przecież nie będzie rzucał w kylie i leilę xd wtedy już na pewno nigdy by ich nie zobaczył. - przyniosłem jej prezent. - podał małej w łapki wielkie pudło, które zaraz wypadło jej z rąk, więc je podniósł i wsadził do kojca, żeby sobie rozpakowała potem xd przyniósł dopiero po świętach, bo wcześniej był parę dni w odwiedzinach u swojej rodzinki, która nie wie o istnieniu nowego krewnego.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 12:02 am

- no i co z tego? to nie znaczy, że muszę być na każde twoje zawołanie - zmierzyła go wzrokiem. jakby rzucił w nią to pewnie by mu oddała xd gorzej jakby oberwała leila. wtedy na pewno by się mógł pożegnać z prawami do niej. i tak nic nie robił, więc dla niej to było bez różnicy. przeniosła wzrok na pudło i podeszła do łóżeczka, po czym wsadziła tam małą. zerwała za nią papier i chwilę się gapiła na obrazek, który był na pudełku. - i co ona ma z tym zrobić? - zmarszczyła czoło.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 12:04 am

- musisz być bardziej odpowiedzialna. - wypominał jej, chociaż był najmniej odpowiedzialną osobą w tym towarzystwie, nawet mniej odpowiedzialną od leili. uśmiechał się dumnie kiedy kylie i leila rozpakowywały prezent. - jak to co? - zaśmiał się z głupiej kylie. - bawić się! będzie miała koleżankę, o. - doskoczył do łóżeczka i sam wypakował zaraz lalkę z pudła i zaczął nią machać przed małą.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 12:14 am

- sory, ale sam nie jesteś dobrym ojcem, więc zamiast mówić mi co mam robić sam zacznij pracować nad swoją rolą - mruknęła. - niemowlaki nie bawią się takimi zabawkami, debilu - popukała się w czoło. - umiesz w ogóle czytać? - pokazała mu skrawek na opakowaniu gdzie pisało pewnie coś w stylu 8+.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 12:17 am

- cały czas pracuję! - upierał się. kylie nic nie doceniała, a gdyby nie on i strażacy, to na pewno by się coś małej stało. spojrzał na napis, który rzeczywiście przeoczył. chyba ze był tak głupi, że myślał, że to znaczy 8 tygodni, a nie lat. - co to za filozofia, bobas dla bobasa. - machał rękoma. - patrz, podoba jej się. - bo oczywiście leili świeciły oczy, bo coś jej pokazywano nowego.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 12:22 am

- ciekawe nad czym - wywróciła oczami. neil trochę pominął fakt, że to właśnie przez niego i strażaków mała zaczęła ryczeć bo się wystraszyła. - jesteś głupszy niż myślałam - wyjęła lalkę z łóżeczka i cisnęła nim w niego, po czym wyjęła małą i poszła do kuchni przygotować jej butelkę.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 12:23 am

- no i co teraz mam zrobić z tą lalką, co? - zdenerwował się i poszedł za nią. nie zamierzał przecież czekać ośmiu lat aż leila podrośnie do takich zabawek. chciał jej zrobić fajny prezent teraz i był z niego taaaki dumny. a tu wszystko poszlo się pieprzyć! jak zawsze.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 12:33 am

- nie wiem, idź ją wymień na coś czym rzeczywiście będzie mogła się pobawić - wzruszyła ramionami. skoro już za nią poszedł to odwróciła się do niego. - wiesz co byłoby dla niej najlepszym prezentem? to, że nie pojawiasz się raz na miesiąc i udajesz nie wiadomo jak świetnego ojca tylko rzeczywiście uczestniczysz w jej życiu - podała mu leilę i zaczęła jej robić mleko.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 12:37 am

- czegokolwiek bym nie przyniósł, i tak byś to skrytykowała. zawsze tak jest. złe pieluszki. złe coś tam. to pieluszki, co może być z nimi nie tak?! - denerwował się i już był cały czerwony na mordzie. kylie musi mu dać tą lalkę do nauki opieki xd - powiedziała matka roku! - prychnął. - słyszałem, że wciskasz ją wszystkim na prawo i lewo, a sama chodzisz na imprezy. - wypomniał jej, bo miał szpiegów wszędzie.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 12:41 am

- może to, że były dla niej za duże i by się w nich utopiła? - odpowiedziała pytaniem na jego pytanie. zapomniałam o tej lalce xd - no i co z tego?! mi też czasami należy się chwila spokoju i chcę mieć trochę czasu dla siebie po tym jak zajmuje się wrzeszczącym bachorem 24 godziny na dobę - zaczęła się na niego drzeć. chwyciła dziecko i butelkę, po czym udała się do salonu.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 12:48 am

- nie mówisz mi jakie mam kupić, a potem tylko wyrzuty, wyrzuty, wyrzuty i wszystko źle! sama sobie wszystko rób jak ci się nie podoba! - krzyczał na nią. w ogóle nie wiem czy to nie pierwsza taka ich wielka kłótnia przy leili? będzie się wychowywała w takiej atmosferze jak annie, ups. - nawet nie dajesz jej mnie, tylko jakims obcym ludziom! ty sama nie chcesz dać mi możliwości byc ojcem, chcesz tylko mnie o wszystko obwiniać? bo co? bo cię zapłodniłem?! to zawsze będę winny! - machnął rękoma, darł się też.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 12:54 am

- mówiłam ci, ale to nie moja wina, że nie uważasz -minęła go. chyba tak. dlatego tym bardziej kylie powinna się kumplować z maddie. będą razem mogły narzekać na ojców swoich córek. uroczo. - teraz mi to wyrzucasz, a ciekawe czy byłbyś taki zadowolony gdybym ci ją rzeczywiście dała na dłużej?! - też na niego krzyczała skoro się tak wydzierał.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 12:57 am

- nie mówiłaś! - krzyknął tak, ze już chyba głośniej się nie dało. zaraz oprócz wizyty strażaków kylie będzie miała policję pod swoimi drzwiami. ciekawe czy strażacy wstawili jej drzwi z powrotem xd może dalej jakiś kombinował i ich podsłuchiwał. - widzisz, nawet nie wierzysz w to, że bym był! nie dajesz mi się wykazać! - wrzeszczał, chociaż chyba naprawdę nie byłby zadowolony z takiego obrotu spraw. - i wiesz co? nawet wezmę tę lalkę i będę się nią zajmowac jak dzieckiem cały czas i udowodnię ci, że mogę być dobrym ojcem. - wymyślił, bo akurat nieszczęsna lalka znalazła się w zasięgu jego wzroku, więc ją podniósł.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 1:09 am

leila znów wpadła w panikę i zaczęła wyć jak syrena. - i co zrobiłeś?! - zaczęła ją kołysać i śpiewać jej jakąś kołysankę, żeby się uspokoiła. nie wiem czy ktokolwiek chciałby słyszeć ich rozmowy xd chyba, że był taki wścibski. - tak? świetny pomysł - dała małej butle. - wstawaj do niej cztery do sześciu razy w nocy, karm, zmieniaj pieluchy, kąp, usypiaj, uspokajaj milion razy w ciągu dnia. jeśli wytrzymasz tydzień to dam ci spokój - spojrzała na niego. jemu przydałaby się ta lalka na której się zapisują wyniki i która robi wszystko jak dziecko. kylie mu taką w prezencie da xd
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 1:18 am

no właśnie on powinien mieć taką lalkę jak dostają w serialach na zajęciach z wychowania do życia w rodzinie. dopiero po przetrwaniu z taką kylie powinna pozwolić mu zajmować się leilą xd może strażak był woof woof, to go interesowało co mają do powiedzenia. musiał wiedzieć co potem napisać.
    - to co, mam się wprowadzić? - spytał jakby łagodniejszym, ale nadal chamskim tonem.
    kylie williams

kylie williams

hamsburg
    blogging > jogging
    modnisia
    33

Pisanie by kylie williams Pon Gru 28, 2015 1:24 am

no właśnie o takiej lalce mówię xd wtedy nie miałby jak się wywinąć i wszystko by wyszło po ukończeniu eksperymentu. - wtedy przynajmniej byś nie oszukiwał - odpowiedziała. nie za bardzo to przemyślała, ale chyba też nie sądziła, że neil mówi serio i się do niej wprowadzi naprawdę.
    neil fairbrother

neil fairbrother

happisburgh
    robotyka
    życiowy nieudacznik
    32

Pisanie by neil fairbrother Pon Gru 28, 2015 1:27 am

wiem xd ale nie mieli takiej lalki. mieli zwykłą baby born i musieli sobie z nią radzić.
    - okej! - krzyknął jeszcze, żeby wszystko było zaakcentowane, bo to przecież kłótnia i darcie mordy. wsadził ręce do kieszeni. jemu tam przeprowadzka po drodze, bo kylie ma większe mieszkanie od niego. chociaż zagraci je rowerem i hamakiem i już nie będzie miejsca.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 3:21 am