schody

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

schody - Page 12 Empty schody

Pisanie by st. albans Czw Mar 18, 2021 11:42 am

First topic message reminder :

schody - Page 12 Giphy
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

schody - Page 12 Empty Re: schody

Pisanie by tony robinson Pią Sty 28, 2022 11:04 pm

każdy musi mieć jakiś znak rozpoznawczy. dla tony'ego to była klata, dla eliotta włosy!
    - nieee, to nie twoja stylówa - załapał żarcik, ale postanowił i tak go kontynuować - jaki z ciebie sportowiec - pochwalił go patrząc jak przeczesuje tą bujną czuprynę - czyli że mam cię odprowadzić biegając razem z tobą? - dla niego to tak wyglądało. nie miał nic przeciwko!
    eliott coleman

eliott coleman

st albans
    medioznawstwo
    mamma's boy
    24

Pisanie by eliott coleman Pią Sty 28, 2022 11:08 pm

heheh dokładnie, chociaż nie wiem co ty masz z tymi jego włosami xd
    - sportowiec idealny jak widzisz - zaśmiał się również schodząc stopień w dół i stając na przeciwko niego - dokładnie tak, jeżeli oczywiście chcesz i masz na to ochotę to zapraszam jeszcze do siebie na herbatę - chciał powiedzieć że jeszcze na czytanie komiksów ale to nie było totalnie to. poza tym brzmiałoby to totalnie głupio i dwuznacznie. wcisnął dłonie do kieszeni bluzy.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Pią Sty 28, 2022 11:16 pm

jest ich podejrzanie dużo xd
    - pewnie mógłbym się przyczepić kilku rzeczy - żartował sobie. choć faktycznie on uważał się za sportowca idealnego! lustrował go wzrokiem kiedy stanął na przeciwko niego - w porządku, może być herbata, ale.... - zaczął tajemniczo - pod warunkiem, że ścigamy się - zaproponował małą rywalizację. chciał pewnie wyczuć na ile jest tym sportowcem xd
    eliott coleman

eliott coleman

st albans
    medioznawstwo
    mamma's boy
    24

Pisanie by eliott coleman Pią Sty 28, 2022 11:22 pm

też mam takie gęste włosy jak on xddd
    - na pewno chcesz się ze mną ścigać? przecież ja cię nie prześcignę, nie mam nawet na to szans - stwierdził wzdychając bo wiedział i widział ile w porównaniu do niego trenował tony - ale jak wolisz, możemy się pościgać - zgodził się - to co, skąd startujemy? - zapytał rozglądając się gdzieś za dogodnym punktem startowym - i jaka jest nagroda dla wygranego? - to też było ważne.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Pią Sty 28, 2022 11:32 pm

u faceta to dziwne. generalnie w tym francuskim skamie i eliott i lucas mieli gęste włosy. bonding włosowy.
    - chce sprawdzić na ile cię stać - wyjaśnił. musiał wiedzieć czy mu sportowo zagraża i czy też będzie świecił klatą i zabierał mu laski xd ważne sprawy! - stamtąd - wskazał na uliczkę, ze schodów byłoby nieostrożnie - ja wymyśliłem bieganie, to ty możesz wymyślić nagrodę - chciał być chociaż trochę sprawiedliwy.
    eliott coleman

eliott coleman

st albans
    medioznawstwo
    mamma's boy
    24

Pisanie by eliott coleman Pią Sty 28, 2022 11:36 pm

czy ja wiem czy dziwne. to akurat prawda, pasowali do siebie pod względem włosów xd
    - niech będzie - pokiwał głową ze zrozumieniem i podeszli w ustalone miejsce. toniemu raczej nie groziło to, że mu kogokolwiek zabierze eliott sprzed nosa, bo najpierw musiałby się do kogokolwiek odzywać prócz toniego i summer no i od czasu do czasu silasa - wygrany gotuje dla drugiego obiad - nie wiedział co wymyślił to rzucił czymkolwiek.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Pią Sty 28, 2022 11:48 pm

nie znali się aż tak bardzo. eliott był dla niego atrakcyjny więc uznawał, że ma też powodzenie u płci przeciwnej.
    - zatem obiad, tylko mnie nie otruj - bo tak, założył że wygra! i pewnie zaraz pobiegli! faktycznie tony wygrał i eliott będzie musiał dla niego gotować! ale potem wypili herbatę, a finalnie tony zasnął u summer w łóżku, ups!
    eliott coleman

eliott coleman

st albans
    medioznawstwo
    mamma's boy
    24

Pisanie by eliott coleman Pią Sty 28, 2022 11:51 pm

nie przeszkadzało mu to, że poszedł do summer, wręcz było mu to na rękę że sobie poszedł bo tyle interakcji mu wystarczyło xd on całą noc rysował.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 9:29 pm

szła sobie tędy.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 9:32 pm

to ładnie zaczęłaś xd
    dante zdenerwowany spotkaniem z baby chciał się napić kawy, ale zamiast tego tylko oparzył język więc wkurzony rzucił tym pełnym kubkiem prosto do kosza i aż przeklął pod nosem. a esther wszystko widziała xd
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 9:36 pm

stwierdziłam, że nie ma czasu zastanawiać się nad głębią pierwszego posta xd
    widziała wszystko i akurat zeszła ze schodów prosto przed dante.
    - czyżby dali zwykłe mleko zamiast sojowego? - zaśmiała się od razu z niego.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 9:46 pm

i zaraz wjadą elaboraty, już ja wiem xd
    nie lubił się wkurzać i złościć, a szczegolnie przy innych. raczej był wesołkiem, pomocnym wesołkiem! - piję czarną - odparł dość ponuro jak na niego, ale zaraz dotarło do niego że to wyrzucenie kawy było jeszcze głupsze skoro pił czarną więc dodał - nie smakowała mi.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 9:50 pm

wcale nie napisałam przed chwilą najdłuższego elaboratu annie jako posta kończącego xd
    nie interesowała się nim na tyle, żeby przejmować się tym jaką pije kawę i dlaczego wyrzuca ją do śmietnika, ale jednak po ich ostatniej wspólnej misji żywila do niego jakieś ciepłe uczucia i nie olała go.
    - to marnotrawstwo kawy. może komuś innemu by smakowała? - zajrzała do śmietnika. nie jej konkretnie, nie pijała kawy. to był jeden z tych przywilejów, na który sobie nie pozwalała.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 10:02 pm

widziałam xd
    musiała żywić jakieś ciepłe uczucia skoro pomagał jej szukać mamy! był dobrym chłopakiem i pomimo, że wyrzucił tą kawę esther i tak o tym wiedziała.
    - tak, przyznaję to było dość głupie posunięcie z mojej strony - przyznał się bez bicia - już nic z tym nie zrobimy - zerknął do śmietnika - mogę kupić tobie i sobie nową jeśli chcesz - ale już nie w kawiarni w której spotkał babette.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 10:08 pm

to było kilka krótkich przemyśleń na zakończenie xd
    nie, myślę, że ta kawa skreśliła go i wszystkie jego dobre uczynki na zawsze.
    - dosłownie wyrzuciłeś w błoto pieniądze, ziarna kawy, wodę, czyjąś pracę i plastikowe opakowanie - wymieniła wskazując na śmietnik - a teraz chcesz iść kupić dwie kolejne? - pokręciła głową zawiedzona jego postawą. tak naprawdę podpuszczała go! - dobra, chodźmy - oznajmiła więc. przecież nie przejmowała się czyjąś pracą ani środowiskiem.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 10:12 pm

krótkich xd
    miał w sobie dużo słodkości, nie skreśliła go!
    zestresował się kiedy tak wymieniała, aż zaschło mu w gardle. myślał, że nie żartuje i jest jakaś szurniętą eko-aktywistką która zaraz przykuje się do drzewa czy coś. na szczęście jak zawsze go wrabiała (że też jeszcze nie kumał jej żartów), a on chwycił się za serce, a raczej okolice gdzie było i wypuścił powietrze - zabijesz mnie kiedyś - zażartował i dotrzymał jej kroku.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 10:16 pm

już nawet mnie nie dziwi jak puszczam "wyślij" i pokazuje się taki post annie xd
    był tak słodki i troskliwy, że musiała przyjąć postawę obronną. dawno nikt nie był dla niej tak miły jak właśnie on wtedy tamtego dnia. poza tym widział ją w bardzo wrażliwym i trudnym momencie, więc też czuła, że odkryła trochę za dużo przy nim. nawet vicky nie wiedziała o chorobie jej mamy, nie miały jeszcze okazji o tym pogadać. były zbyt zajęte całowaniem xd
    roześmiała się z reakcji dante. 
    - to byłoby moje największe osiągnięcie - przyznała całkiem zadowolona z tej wizji xd
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 10:28 pm

na telefonie to się dobrze czyta, jak trzeba scrollować xd
    to prawda, znał więcej tajemnic niż vicky! ale widział mniej jej nagiego ciała niż vicky. wyrównywało się xd
    - chciałabyś mnie mieć na sumieniu? - zapytał z lekkim śmiechem - o nie, pewnie byś zakopała mnie, albo poćwiartowała, albo rozpuściła kwasem żeby nikt się nie dowiedział - właśnie zdał sobie sprawę, ze tak mogłaby zrobić i miał te wizje przed oczyma. w ramach żarcików oczywiście.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 10:35 pm

na telefonie najlepiej widać jakie to kobyły xd
    każdy z nich znał pewien skrawek esther. gdyby połączyli elementy to złożyłaby się w jedną całość.
    spodobały jej się te żarciki dante. niby wydawał się taki niewinny, ale jednak podłapał jej poczucie humoru. 
    - jeśli chcesz znać mój sposób na morderstwo doskonałe to przykro mi, ale nie mogę ci go zdradzić - pewnie nie chciała, żeby wykorzystał to na niej. nigdy nie wiadomo.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 10:42 pm

to prawda, ja wczoraj tuż przed spaniem też strzelałam elaboratami. nocna dramka najlepsza xd
    esther zamiast otworzyć się przed jedną osobą to zostawiała kawałki siebie u kilku na raz!
    polubił ją więc chciał utrzymywać dobre relacje, a jak inaczej to zrobić jeśli nie próbując rozmawiać o tym co interesuje drugą osobę?
    - nawet jeśli postawię ci kawę? - próbował ją przekupić - może być nawet z mlekiem - w przeciwieństwie do esther nie był aż tak biedny więc mógł sobie na to pozwolić!
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 10:50 pm

hehe wiadomo. co przypomina mi, że powinnam iść spać xd
    zostawiała okruszki u różnych twoich postaci. dante, vicky, nico, eve... xd jeszcze z riverem musi się zapoznać.
    - nie lubię kawy - przyznała się. to po co szła z nim xd wolałaby, żeby kupił jej samo mleko. najlepiej w kartonie. miałaby do domu na później xd - chyba że będzie miała whisky zamiast mleka - wymyśliła.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 10:57 pm

za wcześnie xd
    river nadejdzie po walentynkach żeby jeszcze bardziej wkurwić rosie xd
    przystanął słysząc tą nowinę o kawie. nie był nawet bardzo zły o to, szczególnie że nie stali jeszcze pod kawiarnią - trzeba było od razu powiedzieć, że wolisz whisky - oznajmił wyrozumiale, uśmiechając się i chwycił ją pod ramię ciągnąć w drugą stronę, stronę baru - też sam bym się napił - bo cały czas minione wydarzenia miały na niego wpływ. był wrażliwym gościem!
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 11:10 pm

dobry plan!
    - spoko, gdybyś kupił mi kawę to nie wyrzuciłabym jej do śmietnika. nie wiem czy uwierzysz, ale niektórzy tak robią - zaśmiała się z niego, ale chętnie podążyła w drugą stronę. już bardziej skocznym krokiem, bo wizja whisky była lepsza niż kawiarnia. ale jednocześnie wyrwała się, żeby jej nie dotykał. była trochę niedotykalska jednak. - to jest moja przestrzeń - zamachała rękami wokół siebie - a to twoja - zamachała tak ogólnie mu przed twarzą.
    dante callis

dante callis

milford heaven
    -
    dr cutie-pie
    30

Pisanie by dante callis Sro Lut 09, 2022 11:20 pm

drrramki!
    - teraz będziesz się nade mną pastwić co? - spojrzał na nią niby groźnie, ale to jednak dante - i będzie ci to sprawiać przyjemność? - pewnie esther kąpała się w bólu i cierpieniu innych ludzi xd myślał, że whisky ich przybliży do siebie, a tu jeden błędny ruch i dante znowu spartolił - przepraszam - wyskoczył od razu z przeprosinami - nie wiedziałem, że to może ci przeszkadzać - wytłumaczył. respektował granice! - to jest moja przestrzeń - zamachał rękoma jak ona - a to twoja - zamachał wokół jej głowy i przyjrzał się jej - wow - aż wydał z siebie taki dźwięk - masz śliczne oczy i brwi - hehehe team brwi - twoją jedną, spójną, symetryczną całość - pochwalił xd komplemenciarz xd
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Lut 09, 2022 11:29 pm

karuzela gna xd
    - tak, to będzie moje ulubione zajęcie - przyznała - im bardziej mogę się nad tobą pastwić tym jesteś lepszym towarzystwem - przedstawiła mu zasady. co nie było prawdą skoro już przekonała się, że w momentach kryzysu może liczyć na jego wsparcie. - nie musisz przepraszać, po prostu nie lubię jak ktoś mnie dotyka - zmarszczyła nos. aktualnie tylko vicky miała na to pozwolenie. trochę było jej dziwnie jak dante ją przepraszał i był cały czas tak okropnie miły. - co kurwa - ona za to wydała z siebie taki dźwięk kiedy usłyszała jego komplementy. zasłonila twarz dłońmi, bo poczula się nieswojo jak tak jej się przyglądał. nikt nigdy nie mówił jej takich rzeczy, to było nienaturalnie - pierdolisz - skomentowała odpowiednio do sytuacji.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-
      » schody
      » schody
      » schody
      » schody
      » Schody

Obecny czas to Nie Lis 24, 2024 2:39 pm