fishpool street
- st. albans
- st. albansgod save the queenwe love our queen109
- Post n°1
fishpool street
First topic message reminder :
- nico joyce
- st. albansprawoi'm the problem26
- Post n°576
Re: fishpool street
umówił się z winter na przekazanie jaimiego dalej, ten darł się wniebogłosy bo narobił w pieluchę i śmierdziało na całą dzielnie a nico nie odważył się go przebrać. z daleka jednak zauważył że idzie leah więc zaczął się chować za wózkiem żeby go nie poznała xd
- leah gilbert
- nicea/hollywoodmarketingfamous for nothing22
- Post n°577
nie zauważyła nico, ale zauważyła winter i jej wydzierającego się / śmierdzącego dzieciaka. skrzywiła się, ale i tak podeszła bliżej.
- to ten prawdziwy? czyli na instagramie wstawiasz zdjęcia innego? - zaśmiała się z jej syna, bo na socialach winter na pewno udawała, że jej dziecko jest idealne i bezproblemowe.
- to ten prawdziwy? czyli na instagramie wstawiasz zdjęcia innego? - zaśmiała się z jej syna, bo na socialach winter na pewno udawała, że jej dziecko jest idealne i bezproblemowe.
- winter capaldi
- newquayreality star26
- Post n°578
Oprocz darcia sie malego pewnie bylo slychac winter robiaca dramke nico o to ze nie przebral dzieciaka i wozil go takiego smierdzacego. Ona nie zdazyla sie schowac ups. - nie wyglupiaj sie - warknela na nico i dopiero potem zauwazyla leah. - zachowuje sie inaczej kiedy jest z odpowiedzialns osoba - poslala zle spojrzenie w strone nico
- nico joyce
- Post n°579
kombo, dzieciak darł się i śmierdział! a nico dostawał opierdol przy okazji - właściwie to muszę iść zaraz - chciał ich zostawić i uciec ale nie pyklo bo leah była tuż obok zaraz - część, no właśnie to dziś nie jego dzień - poklepał lekko jaimiego po głowie ale ten tylko zaczął mocniej płakać.
- leah gilbert
- Post n°580
dobrze, że leah nie transmitowała na żywo xd
krzywiła się, bo było głośno, śmierdząco i ogólnie nieprzyjemnie, ale nie mogła się powstrzymać, żeby nie uczestniczyć choć przez chwilę w tej pięknej sytuacji udowadniającej nieidealność koleżanki.
- nie spodziewałabym się po tobie bycia niańką - zmierzyła nico wzrokiem. był dobry w łóżku, ale raczej do innych rzeczy się nie nadawał xd
krzywiła się, bo było głośno, śmierdząco i ogólnie nieprzyjemnie, ale nie mogła się powstrzymać, żeby nie uczestniczyć choć przez chwilę w tej pięknej sytuacji udowadniającej nieidealność koleżanki.
- nie spodziewałabym się po tobie bycia niańką - zmierzyła nico wzrokiem. był dobry w łóżku, ale raczej do innych rzeczy się nie nadawał xd
- winter capaldi
- newquayreality star26
- Post n°581
Chetnie sama by sie zmyla ale nie bylo jak uciec. Nie chciala zeby kolezanki widzialy ja w sytuacjach kiedy nie daje sobie rady. - to jego obowiazek - mruknela. Niania by sobie o wiele lepiej poradzila ale nie mogla mu odpuscic.
- nico joyce
- Post n°582
ani nico, ani winter uciec niestety nie mogli!
- to mój obowiązek bo obiecałem winter że jej pomogę - nie przyznał się do bycia ojcem tylko zaśmiał nerwowo. nie chciał dostawać latki tatuśka, albo zapładniacza. może głupek myślał że ma szansę żeby znowu spiknac się z leah xd
- to mój obowiązek bo obiecałem winter że jej pomogę - nie przyznał się do bycia ojcem tylko zaśmiał nerwowo. nie chciał dostawać latki tatuśka, albo zapładniacza. może głupek myślał że ma szansę żeby znowu spiknac się z leah xd
- leah gilbert
- Post n°583
leah była bystrzejsza niż wyglądała i zorientowała się, że nico to baby daddy. zaśmiała się tylko, bo nie wyobrażała sobie go w tej roli. chociaż winter też sobie nie wyobrażała. ogólnie nie wyobrażała sobie ludzi w ich wieku z dziećmi. jej matka miała sześćdziesiąt lat xd
- nic dziwnego, że nie pokazujesz zdjęć szczęśliwej rodzinki - wyśmiała to, że winter nie usidliła księcia i poszła, bo nie mogła dłużej wytrzymać w tym smrodzie i ryku.
- nic dziwnego, że nie pokazujesz zdjęć szczęśliwej rodzinki - wyśmiała to, że winter nie usidliła księcia i poszła, bo nie mogła dłużej wytrzymać w tym smrodzie i ryku.
- patrick bowman
- stąd-same white shirt, couple more tattoos28
- Post n°584
patrick szedł do nejta, a dulcie zapewne do domu xd nie chciał robić siary więc podszedł do niej - gdzie zmierzasz? - zażartował bo wiedział gdzie szli!
- dulcie berube
- St Albansschool girlmeanie18
- Post n°585
westchnela pod nosem gdy zobaczyla, ze sie zbliza. nie chciala z nim gadac, ale pewnie poskarzylaby sie nejtowi jesli by ja olal I sie nawet nie przywital. - zapewne w ta sama strone co ty - odpowiedziala bez entuzjazmu.
- patrick bowman
- Post n°586
wiedział że jest wobec niego niechetna, ale nie chciał mieć niesnasek z rodziną nejta więc staral się! - jestem świetnym towarzyszem w takiej drodze - próbował się zareklamować. miał trochę luzu na uczelni bo miał wakacje więc i humor miał lepszy!
- dulcie berube
- Post n°587
moze dzieki jego staraniom sie kiedys do niego przekona. - hm - mruknela nie do konca pewna czy sie z tym moze zgodzic. - I o czym mamy niby rozmawiac? - uwazala, ze nie mieli wspolnych tematow. nie chciala byc w niezrecznej ciszy. z nejtem bylo latwiej bo mogla sie skupic na gadaniu, a on sluchal.
- patrick bowman
- Post n°588
wątpię, była uparta. chyba że ja też dopadną dramki xd
nejt był jedną, wielka, niezręczna cisza xd
- o muzyce, filmach, marzeniach, wątpliwościach - dalej mówił żartobliwie ale skłaniał ja do jakiego uzewnętrznienia mnie - no dobre, wypróbuj mnie - zachęcał żeby spróbowała jakim jest rozmówca.
nejt był jedną, wielka, niezręczna cisza xd
- o muzyce, filmach, marzeniach, wątpliwościach - dalej mówił żartobliwie ale skłaniał ja do jakiego uzewnętrznienia mnie - no dobre, wypróbuj mnie - zachęcał żeby spróbowała jakim jest rozmówca.
- dulcie berube
- Post n°589
rozne rzeczy sie tu dzieja xd
dulcie sie dopiero skapnela przy ostatniej grze xd
zerknela na niego kiedy wymienial tematy do rozmowy. nie byl osoba, z ktora chcialaby rozmawiac o marzeniach czy watpliwosciach, ale powstrzymala sie przed powiedzeniem tego na glos gdy dal jej szanse jego o to zapytac. - jakie masz marzenia? plany na niedaleka przyszlosc? - ponownie zerknela w jego strone.
dulcie sie dopiero skapnela przy ostatniej grze xd
zerknela na niego kiedy wymienial tematy do rozmowy. nie byl osoba, z ktora chcialaby rozmawiac o marzeniach czy watpliwosciach, ale powstrzymala sie przed powiedzeniem tego na glos gdy dal jej szanse jego o to zapytac. - jakie masz marzenia? plany na niedaleka przyszlosc? - ponownie zerknela w jego strone.
- patrick bowman
- Post n°590
brawo, po tylu latach xd
dulcie myślała że jest cwana, ale to patty był starszy!
- pytasz bo martwisz się o brata? - spojrzał na nią z uniesioną brwią i dość serdecznym uśmiechem - czy dlatego że chcesz udowodnić jak bardzo nieodpowiedni dla niego jestem? - wyczuł jej vibe - wiem, że mnie nie lubisz - to było too obvious.
dulcie myślała że jest cwana, ale to patty był starszy!
- pytasz bo martwisz się o brata? - spojrzał na nią z uniesioną brwią i dość serdecznym uśmiechem - czy dlatego że chcesz udowodnić jak bardzo nieodpowiedni dla niego jestem? - wyczuł jej vibe - wiem, że mnie nie lubisz - to było too obvious.
- dulcie berube
- Post n°591
ups xd
zrobila naburmuszona mine kiedy od razu odczytal o co jej chodzilo. - nigdy tego nie ukrywalam - wiedziala, ze to widac I chciala zeby wiedzial, ze tak jest. - nie odpowiedziales na moje pytanie - zignorowala jego. trudno bylo jej sie pogodzic z tym, ze musi go zaakceptowac, ale musiala to zrobic dla nejta skoro byl szczesliwy.
zrobila naburmuszona mine kiedy od razu odczytal o co jej chodzilo. - nigdy tego nie ukrywalam - wiedziala, ze to widac I chciala zeby wiedzial, ze tak jest. - nie odpowiedziales na moje pytanie - zignorowala jego. trudno bylo jej sie pogodzic z tym, ze musi go zaakceptowac, ale musiala to zrobic dla nejta skoro byl szczesliwy.
- patrick bowman
- Post n°592
był bardziej doswiadczony niż myślała!
- wiem i doceniam że przynajmniej nie udajesz - próbował ją tym sposobem zachęcić do siebie - chce być szczęśliwy i spełniony i chce żeby moje osoby w otoczeniu tak się czuły, czyż nie o to chodzi w życiu? - zagaił ja filozoficznie - wszystkie te chwile zostaną stracone w czasie jak łzy w deszczu - zacytował łowcę androidów. próbował ją podejść filozoficznie i mądrze xd
- wiem i doceniam że przynajmniej nie udajesz - próbował ją tym sposobem zachęcić do siebie - chce być szczęśliwy i spełniony i chce żeby moje osoby w otoczeniu tak się czuły, czyż nie o to chodzi w życiu? - zagaił ja filozoficznie - wszystkie te chwile zostaną stracone w czasie jak łzy w deszczu - zacytował łowcę androidów. próbował ją podejść filozoficznie i mądrze xd
- dulcie berube
- Post n°593
zmarszczyla brwi kiedy tak filozofowal. - teraz jestes poeta? - skrytykowala go. nie chciala przyznac, ze jego slowa do niej przemowily. zdecydowala, ze niezreczna cisza byla jednak lepsza opcja bo nie byla gotowa widziec go z lepszej strony xd przyspieszyla kroku zeby szybciej dotrzec, a jak juz byli w domu to bez slowa poleciala do swojego pokoju.