fishpool street

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

fishpool street - Page 24 Empty fishpool street

Pisanie by st. albans Wto Kwi 13, 2021 11:47 am

First topic message reminder :

fishpool street - Page 24 Fishpool-street-st-albans
    nico joyce

nico joyce

st. albans
    prawo
    i'm the problem
    26

fishpool street - Page 24 Empty Re: fishpool street

Pisanie by nico joyce Sro Maj 15, 2024 8:35 pm

umówił się z winter na przekazanie jaimiego dalej, ten darł się wniebogłosy bo narobił w pieluchę i śmierdziało na całą dzielnie a nico nie odważył się go przebrać. z daleka jednak zauważył że idzie leah więc zaczął się chować za wózkiem żeby go nie poznała xd
    leah gilbert

leah gilbert

nicea/hollywood
    marketing
    famous for nothing
    22

Pisanie by leah gilbert Sro Maj 15, 2024 8:41 pm

nie zauważyła nico, ale zauważyła winter i jej wydzierającego się / śmierdzącego dzieciaka. skrzywiła się, ale i tak podeszła bliżej.
    - to ten prawdziwy? czyli na instagramie wstawiasz zdjęcia innego? - zaśmiała się z jej syna, bo na socialach winter na pewno udawała, że jej dziecko jest idealne i bezproblemowe.
    winter capaldi

winter capaldi

newquay

reality star
    26

Pisanie by winter capaldi Sro Maj 15, 2024 8:50 pm

Oprocz darcia sie malego pewnie bylo slychac winter robiaca dramke nico o to ze nie przebral dzieciaka i wozil go takiego smierdzacego. Ona nie zdazyla sie schowac ups. - nie wyglupiaj sie - warknela na nico i dopiero potem zauwazyla leah. - zachowuje sie inaczej kiedy jest z odpowiedzialns osoba - poslala zle spojrzenie w strone nico
    nico joyce

nico joyce

st. albans
    prawo
    i'm the problem
    26

Pisanie by nico joyce Sro Maj 15, 2024 8:55 pm

kombo, dzieciak darł się i śmierdział! a nico dostawał opierdol przy okazji - właściwie to muszę iść zaraz - chciał ich zostawić i uciec ale nie pyklo bo leah była tuż obok zaraz - część, no właśnie to dziś nie jego dzień - poklepał lekko jaimiego po głowie ale ten tylko zaczął mocniej płakać.
    leah gilbert

leah gilbert

nicea/hollywood
    marketing
    famous for nothing
    22

Pisanie by leah gilbert Sro Maj 15, 2024 9:01 pm

dobrze, że leah nie transmitowała na żywo xd
    krzywiła się, bo było głośno, śmierdząco i ogólnie nieprzyjemnie, ale nie mogła się powstrzymać, żeby nie uczestniczyć choć przez chwilę w tej pięknej sytuacji udowadniającej nieidealność koleżanki.
    - nie spodziewałabym się po tobie bycia niańką - zmierzyła nico wzrokiem. był dobry w łóżku, ale raczej do innych rzeczy się nie nadawał xd
    winter capaldi

winter capaldi

newquay

reality star
    26

Pisanie by winter capaldi Sro Maj 15, 2024 9:09 pm

Chetnie sama by sie zmyla ale nie bylo jak uciec. Nie chciala zeby kolezanki widzialy ja w sytuacjach kiedy nie daje sobie rady. - to jego obowiazek - mruknela. Niania by sobie o wiele lepiej poradzila ale nie mogla mu odpuscic.
    nico joyce

nico joyce

st. albans
    prawo
    i'm the problem
    26

Pisanie by nico joyce Sro Maj 15, 2024 9:16 pm

ani nico, ani winter uciec niestety nie mogli! 
    - to mój obowiązek bo obiecałem winter że jej pomogę - nie przyznał się do bycia ojcem tylko zaśmiał nerwowo. nie chciał dostawać latki tatuśka, albo zapładniacza. może głupek myślał że ma szansę żeby znowu spiknac się z leah xd
    leah gilbert

leah gilbert

nicea/hollywood
    marketing
    famous for nothing
    22

Pisanie by leah gilbert Sro Maj 15, 2024 9:26 pm

leah była bystrzejsza niż wyglądała i zorientowała się, że nico to baby daddy. zaśmiała się tylko, bo nie wyobrażała sobie go w tej roli. chociaż winter też sobie nie wyobrażała. ogólnie nie wyobrażała sobie ludzi w ich wieku z dziećmi. jej matka miała sześćdziesiąt lat xd
    - nic dziwnego, że nie pokazujesz zdjęć szczęśliwej rodzinki - wyśmiała to, że winter nie usidliła księcia i poszła, bo nie mogła dłużej wytrzymać w tym smrodzie i ryku.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    same white shirt, couple more tattoos
    28

Pisanie by patrick bowman Pon Lip 01, 2024 7:45 pm

patrick szedł do nejta, a dulcie zapewne do domu xd nie chciał robić siary więc podszedł do niej - gdzie zmierzasz? - zażartował bo wiedział gdzie szli!
    dulcie berube

dulcie berube

St Albans
    school girl
    meanie
    18

Pisanie by dulcie berube Pon Lip 01, 2024 7:48 pm

westchnela pod nosem gdy zobaczyla, ze sie zbliza. nie chciala z nim gadac, ale pewnie poskarzylaby sie nejtowi jesli by ja olal I sie nawet nie przywital. - zapewne w ta sama strone co ty - odpowiedziala bez entuzjazmu.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Pon Lip 01, 2024 7:54 pm

wiedział że jest wobec niego niechetna, ale nie chciał mieć niesnasek z rodziną nejta więc staral się! - jestem świetnym towarzyszem w takiej drodze - próbował się zareklamować. miał trochę luzu na uczelni bo miał wakacje więc i humor miał lepszy!
    dulcie berube

dulcie berube

St Albans
    school girl
    meanie
    18

Pisanie by dulcie berube Pon Lip 01, 2024 8:02 pm

moze dzieki jego staraniom sie kiedys do niego przekona. - hm - mruknela nie do konca pewna czy sie z tym moze zgodzic. - I o czym mamy niby rozmawiac? - uwazala, ze nie mieli wspolnych tematow. nie chciala byc w niezrecznej ciszy. z nejtem bylo latwiej bo mogla sie skupic na gadaniu, a on sluchal.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Pon Lip 01, 2024 8:07 pm

wątpię, była uparta. chyba że ja też dopadną dramki xd
    nejt był jedną, wielka, niezręczna cisza xd
    - o muzyce, filmach, marzeniach, wątpliwościach - dalej mówił żartobliwie ale skłaniał ja do jakiego uzewnętrznienia mnie - no dobre, wypróbuj mnie - zachęcał żeby spróbowała jakim jest rozmówca.
    dulcie berube

dulcie berube

St Albans
    school girl
    meanie
    18

Pisanie by dulcie berube Pon Lip 01, 2024 8:14 pm

rozne rzeczy sie tu dzieja xd
    dulcie sie dopiero skapnela przy ostatniej grze xd
    zerknela na niego kiedy wymienial tematy do rozmowy. nie byl osoba, z ktora chcialaby rozmawiac o marzeniach czy watpliwosciach, ale powstrzymala sie przed powiedzeniem tego na glos gdy dal jej szanse jego o to zapytac. - jakie masz marzenia? plany na niedaleka przyszlosc? - ponownie zerknela w jego strone.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Pon Lip 01, 2024 8:18 pm

brawo, po tylu latach xd
    dulcie myślała że jest cwana, ale to patty był starszy!
    - pytasz bo martwisz się o brata? - spojrzał na nią z uniesioną brwią i dość serdecznym uśmiechem - czy dlatego że chcesz udowodnić jak bardzo nieodpowiedni dla niego jestem? - wyczuł jej vibe - wiem, że mnie nie lubisz - to było too obvious.
    dulcie berube

dulcie berube

St Albans
    school girl
    meanie
    18

Pisanie by dulcie berube Pon Lip 01, 2024 8:24 pm

ups xd
    zrobila naburmuszona mine kiedy od razu odczytal o co jej chodzilo. - nigdy tego nie ukrywalam - wiedziala, ze to widac I chciala zeby wiedzial, ze tak jest. - nie odpowiedziales na moje pytanie - zignorowala jego. trudno bylo jej sie pogodzic z tym, ze musi go zaakceptowac, ale musiala to zrobic dla nejta skoro byl szczesliwy.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Pon Lip 01, 2024 8:31 pm

był bardziej doswiadczony niż myślała!
    - wiem i doceniam że przynajmniej nie udajesz - próbował ją tym sposobem zachęcić do siebie - chce być szczęśliwy i spełniony i chce żeby moje osoby w otoczeniu tak się czuły, czyż nie o to chodzi w życiu? - zagaił ja filozoficznie - wszystkie te chwile zostaną stracone w czasie jak łzy w deszczu - zacytował łowcę androidów. próbował ją podejść filozoficznie i mądrze xd
    dulcie berube

dulcie berube

St Albans
    school girl
    meanie
    18

Pisanie by dulcie berube Pon Lip 01, 2024 8:37 pm

zmarszczyla brwi kiedy tak filozofowal. - teraz jestes poeta? - skrytykowala go. nie chciala przyznac, ze jego slowa do niej przemowily. zdecydowala, ze niezreczna cisza byla jednak lepsza opcja bo nie byla gotowa widziec go z lepszej strony xd przyspieszyla kroku zeby szybciej dotrzec, a jak juz byli w domu to bez slowa poleciala do swojego pokoju.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Nie Lis 24, 2024 9:08 am