#6 |minnie & lily|

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 20 Empty #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Sob Lut 11, 2012 11:43 am

First topic message reminder :

Lily wpadła do pokoju z szerokim uśmiechem.
    - Minnieminnieminnieminnieminnieminnieminnie!!!! - jęczała od progu i rzuciła się do niej na łóżko zapewne ją budząc, ale wcale jej to nie interesowało!
    - Wstawaj w tej chwili! Już, natychmiast!! - potrząsnęła ją i starała się obudzić ją do końca.

Gość
    Gość

#6 |minnie & lily| - Page 20 Empty Re: #6 |minnie & lily|

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 7:14 pm

wzruszyła ramionami. - nie wiem minnie.... to trudno określić. - powiedziała niby obojętnym tonem ale sama byla ogromnie tym podekscytowana. - na pewno wynikło, że między nami już jest w miarę okej. ale wiesz... ja nie chcę naciskać ani się śpieszyć, bo to może tylko wszystko popsuć. dam mu czas. - powiedziała lekko się uśmiechając. - ale byłabym w siódmym niebie..... - zapewniła ją.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 7:24 pm

- ale już tyle razy do siebie wracaliście, że musisz wiedzieć, czy możliwe jest, żebyście to zrobili jeszcze raz! - zauważyła. oczywiście minnie za każdym razem wierzyła, że to będzie już ostatnie rozstanie tej pary i będą mogli wreszcie żyć długo i szczęśliwie. - i czemu nie powiedziałaś mi od razu na wejściu?! przecież to wielkie wieści! - zawołała radośnie. wiedziała, że ci dwoje potrzebują czasu, ale wiedziała też, że potrzebują siebie. mogli siebie nawzajem oszukiwać i udawać, że mogą żyć bez siebie, ale minnie wiedziała, że to niemozliwe.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 7:29 pm

minnie wie wszystko więc mogłaby od razu to uświadomić lily żeby nie było żadnych problemów xd - och nie mogę być tego pewna, minnie... - powiedziała wzruszając ramionami. - mam nadzieję, że będziemy razem. - powiedziała poważnie i uśmiechnęła się lekko. - wiesz przecież co o tym wszystkim myślę. nie mogę normalnie bez niego funkcjonować a wczoraj... wczoraj było jak kiedy byliśmy razem. - westchnęła rozmarzona.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 7:32 pm

ale ona mówi to za każdym razem, a lily i tak jej nie słucha i wie swoje. xd
    - ja też mam taką nadzieję! zresztą nie. ja nie wierzę w to, ja to wiem. - oznajmiła, wypinając pierś do przodu. - jeszcze będziecie razem, jeszcze się przy sobie zestarzejecie, czuję to w kościach! - oznajmiła, bo może lily naprawdę nie była tego świadoma. - wybaczył ci wszystko? - spytała od razu, bo to bardzo istotne.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 7:49 pm

no bo tak ma niestety i zobacz jak źle wychodzi na tym, że nie slucha mądrej minnie!
    - to dobrze, że chociaż ty to wiesz. - powiedziała z rozbawieniem bo była chyba jedyną osobą która to wie. - jasne, na pewno się zestarzejemy. - zaśmiała się i pokręciła głową. bo to akurat było pewne. niepewne było to czy razem chociaż lily by chciała! mieć małe lilątka tylko grzeczniejsze no i małe robusie, które mogą być takie jak tatuś xd - nie wiem, o to musiałabyś chyba zapytać jego. - powiedziała już poważnie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 7:53 pm

no właśnie wiem! a przez to biedna minnie zaczyna wątpić w swoje mądrości!
    - ktoś musi! - stwierdziła. a że padło na minnie... - to akurat nie jest takie pewne, ja na przykład nigdy się nie zestarzeję, będę wiecznie młoda. - wzruszyła ramionami, jakby to było coś zupełnie oczywistego. - myślałam, że o tym rozmawialiście. albo nie-rozmawialiście... jest wiele sposobów, żeby wyrazić przebaczenie. - roześmiała się.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:00 pm

- no tak zapomniałam! - zaśmiała się. - ale ja też będę wiecznie młoda. umrę jako piękna dziewczyna. - powiedziała poważnie i uśmiechnęła się szeroko. - noo to.... jeśli chodzi o to to w tym nie-rozmawianiu chyba wyszło że mi przebaczył... mam nadzieję. - przygryzła wargę. - ale to się dopiero okaże niedługo prawda? - uśmiechnęła się.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:10 pm

- albo po prostu będziemy nieśmiertelne! - klasnęła w dłonie, zachwycona tym pomysłem. - jak nathan zanim jeszcze zamienił moc na głupie magiczne sztuczki... na jego miejscu nigdy bym tego nie zrobiła! - wywróciła oczami, bo skoro one są z anglii, to pewnie z wypiekami na twarzy oglądają w kablówce misfitsów i skinsów. uśmiechnęła się jednokącikowo. - jak dla mnie, to już się to okazało. - stwierdziła i przeskoczyła na łóżko lily, żeby ją przytulić z tej radości.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:13 pm

ah chyba zrobię roberta jak będę robić chłoptasia.... - głupi był!! - powiedziała poważnie i głośno. - jak tak można zrobić! ja bym chętnie wzięła od niego tą moc, w jakikolwiek sposób. - westchnęła. przytuliła sie do niej. - wszystko jest pokręcone. - stwierdziła poważnie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:19 pm

ja się pół roku zastanawiam, czemu chcesz robić roberta w sensie roberta chłopaka lilki xddddd dopiero po chwili się skumałam, o co chodzi. xddd ej! a tego mojego chłopca chcesz dla kogo?
    - ja też! ty sobie weź moc alishy. i tak rozpalasz wszystkich przez dotyk! - roześmiała się głośno i zaczęła łaskotać lilkę, bo pewnie ona tak śmiesznie się wyginała i dziko śmiała i minnie wybitnie to bawiło. aha, dobra, pogubiłam się w tym, co one i w jakiej kolejności robiły, bo teraz już się przytulały. - ale wszystko się wyprostuje, wszystko się ułoży, obiecuję ci. -zapewniła ją. bo przecież minnie wiedziała, że tak będzie!

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:23 pm

oj nie wiem kogo chcę! kogoś fajnego xd no to spoko zapłon daga xdddddddd nie mam pytań <3333
    zaśmiała się. - no przestań. nie będą pamiętać jak fajnie im było! - pokręciła głową. - nie nie, mogłabym mieć... moc kelly. - roześmiała się. - chętnie byłabym funkin' rocket sciencist. - powiedziała i wyszczerzyła się a potem rzeczywiście się śmiała jak głupia bo minnie ją łaskotała. pewnie spadła z łóżka nawet. zaraz jednak znów się do niej przytulała. - och minnie! nie ma chyba wyjścia co nie? - zaśmiała się krótko. musiało być dobrze bo inaczej będzie źle a tego nikt nie chciał.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:32 pm

ale nie pytam kogo chcesz, bo już wymyśliłam, tylko dla kogo. xd no i Ty tak piszesz, że ja nie wiem, o co chodzi. xddddddd ja nie myślę dzisiaj, wybacz!
    śmiała się ciągle.
    - albo mogłabyś się zamieniać w faceta. - dała jej kuksańca, ale zaraz przestała się śmiać i westchnęła. - ciekawe, jakie moce naprawdę byśmy zdobyły, gdyby to u nas była taka burza... - zaczęła się zastanawiać, zupełnie jakby to naprawdę byłoby możliwe. - nie ma! chcę z powrotem moją lilkę, która będzie spiewała do szczotki, a nie tą, która zakopuje się pod kołdrą. - stwierdziła.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:38 pm

aah... no dla kogoś kogo zrobię? xdd bo taki jest plan xd no przepraszam! a wiesz co ci powiem? że ja do tej pory nie oglądałam finalowego odcinka skinsów do końca. tak mi się przypomnialo jak słuchałam muzyki xddddd
    - o nie! musiałabym być wtedy gejem.. chociaż powiem ci, że po świecie chodzi wielu zabójczo przystojnych gejów więc może to nie byłby zły pomysł. - roześmiała się krótko. - jakie? najlepsze minnie!! - powiedziała przekonana o tym w pełni innego wyjścia nie było. - och... poczekaj jeszcze trochę i będę śpiewać na stole na wspólnej imprezie jak dawniej. - pocieszyła ją.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:45 pm

okej! ale najpierw muszę kogoś usunąć, żeby go zrobić, bo jeszcze robię jednego teraz. jak to nie oglądałaś? przecież to było tak dawno.......już nawet nie pamiętam, jak się skończyło. a nie, czekaj! pamiętam, jaka była piosenka na końcu, bo była zajebista! ale nie pamiętam, co się działo poza tym. xd
    - no wiadomo! na przykład theo jest zabójczo przystojny. - zaśmiała się szalenie, bo wiadomo, że dla niej to theo był mega przystojny. - ale jakie są najlepsze? ja musiałabym chyba mieć wszystkie istniejące, żeby mnie to usatysfakcjonowało. - stwierdziła z rozbawieniem i walnęła się na łóżko i gapiła teraz w sufit. - trzymam cię za słowo! i mam nadzieję, że nie będę musiała czekać na to zbyt długo. - oznajmiła, zerkając na nią z dołu.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:46 pm

no to robert przyszedł sobie do nich i zapukał głośno do drzwi. miał nadzieję, że lily będzie w środku, bo stęsknił się za nią. to nic, że widział ją jeszcze dzisiaj rano. odczekał kilka sekund, a że nadal nikt mu nie otwierał, to zapukał jeszcze raz.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 8:52 pm

ja oglądałam do momentu jak frankie się dowiedziała, że jej matka nie żyje. a ta piosenka jest cudna! mam ją w playliście xd
    - no tak.... dla ciebie z pewnością. - roześmiała się. - ale ja bym brała floriana. - stwierdziła po chwili zamyślenia i podrapała się po nosie. szczególnie że florka znała lepiej. - nie wiem jakie......... ale byśmy takie miały!! - powiedziała a kiedy ktoś zapukał zmarszczyła brwi. - zapraszałaś alexa? - zapytała cicho i zaraz krzyknęła. - chwiiiilaaa! ubieramy się! - powiedziała dość poważnie ale zaraz chichocząc otworzyła drzwi za którymi stał robert a ona stanęła jak wryta. chwilę była zdezorientowana ale zaraz się uśmiechnęła. zaczęła szybko poprawiać rozczochrane włosy, które się tak rozczochrały jak minnie ją łaskotała. - no cześć. - powiedziała z rozbawieniem i oparła się o framugę.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:02 pm

to czemu nie obejrzałaś do końca? xd
    - to trzeba było o tym pomyśleć, kiedy jeszcze nie był gejem! - zaśmiała się. - nie denerwuj mnie, ja bym chciała wiedzieć, jakie! podczas następnej burzy wychodzimy na dwór i czekamy, aż dostaniemy moce! - oznajmiła całkiem poważnie, jakby naprawdę wierzyła, że tak by się stało. może wierzyła, kto wie. - niee, floriana i theo. - zachichotała dziko, jakby powiedziała najśmieszniejszy żart świata i szturchnęła ją. dalej leżała na łóżku, więc zapuszczała teraż żurawia, żeby dostrzec, kto to stoi w drzwiach, ale lily zasłaniała tę osobę całą sobą, więc minnie teraz wyglądała, jakby pływała na tym łóżku, bo tak się wierciła, żeby w końcu zobaczyć, kto przyszedł. usmiechnęła się szeroko na widok roberta. - nie róbcie nic głupiego, bo ja też tu jestem i was obserwuję! - zawołała głośno. ach, ta bezpośrednia minnie.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:08 pm

roześmiał się widząc jak zareagowała na niego lily. - cześć - powiedział i nie zastanawiając się nad niczym, pochylił się do niej, żeby ją pocałować. objął ją jeszcze do tego. - mogłaś się nie ubierać - zamruczał jej cicho do ucha, po czym znowu się zaśmiał. posunął lilkę bardziej do środka i zamknął za sobą drzwi. - cześć minnie - wyszczerzył się do niej szeroko i nawet pomachał do niej. - co robicie? - usiadł sobie na łóżku lily.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:12 pm

nie wiem.... chyba mi się coś zacięło. a potem się wkurzyłam i stwierdziłam, że tak się nie bawię xd lily kochała minnie właśnie za tą bezpośredniość! bywała czasem taka kochana i zabawna.
    - oj dobra. masz alexa po co ci theo. z resztą dobrze obie wiemy że ich od siebie oderwać to trudniej niż oderwać alexa od ciebie. - powiedziała i zaczęła się śmiać. - to zamknij oczy bo mamy zamiar uprawiać seks na środku pokoju! - rzuciła do niej i zaśmiała się. odwzajemniła jego pocałunek stając na palcach by nie musiał się tak schylać i uśmiechnęła się szerzej. - to zawsze mógł być jakiś zboczeniec. - odszeptała mu i znów posłała mu uroczy uśmiech. - co robimy? obgadujemy ludzi, planujemy wspólną nieśmiertelność, i zastanawiamy się jakie będziemy miały moce po kolejnej burzy. - powiedziała z powagą i zasiadła obok niego.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:21 pm

to obejrzyj, póki jeszcze ogarniasz, że w ogóle istnieje taki serial.xd
    - bo to ci johnsonowie mają coś takiego w genach. - stwierdziła, bo coś musiało w tym być, skoro oboje byli ze swoimi ukochanymi nierozłączni. minnie szczerzyła się głupio, kiedy widziała, jak robert i lily się całują, znowu! aż chciała zacząć klaskać albo nawet zrobić owacje na stojąco, bo sobie zasłużyli. - to znajdźcie sobie inny pokój! - zaśmiała się i rzuciła w nich poduszką, którą akurat miała pod ręką. usiadła po turecku, bo nie będzie teraz tak leżeć rozwalona na łóżku. - czyli zwyczajny wieczór w naszym pokoju. - podsumowała słowa lily.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:27 pm

cmoknął lilkę. - mamy? - zapytał rozbawiony, kiedy powiedziała o tym zamiarze uprawiania seksu na środku pokoju. - minnie, zamknij oczy! - podniósł tę poduszkę z podłogi i odrzucił ją. zaraz potem znowu pocałował lily, bo się nie mógł powstrzymać! pół dnia bez niej to jednak bardzo długo. jak on w ogóle potrafił wytrzymać dłużej. - aha - pokiwał głową, bo nie bardzo zrozumiał o co chodzi z tymi mocami i burzą.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:32 pm

roześmiała się. - oczywiście że mamy. - powiedziała rozbawiona. - właśnie minnie! zamknij oczy. dzieci nie powinny na to patrzeć! - zacichotała i zaraz posłała jej buziaczka w powietrzu żeby się nie obrażała. aha jakby w ogóle umiała! cieszyła się jak głupia jak robert ją całował i zaraz przytuliła się do jego boku. - mogłaś sobie zaprosić alexa, albo iść do niego. nam jest dobrze na moim łóżku. - zapewniła ją z szerokim uśmiechem. z resztą kiedyś na pewno muszą sobie wyskoczyć na jakąś imprezę w czwórkę i dobrze się bawić. - och, noo i widzisz! przyszedłeś taki niezorientowany.- pokręciła głową z niedowierzaniem ale zaraz uśmiechała się słodziutko.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:42 pm

- jestem od ciebie starsza, należy mi się szacunek i zasługuję na normalny wieczór we własnym pokoju bez konieczności oglądania was w akcji! - rozesmiała się i złapała poduszkę, którą robert odrzucił i przytuliła się do niej, bo pewnie teraz poczuła się samotna, że oni się miziają, a obok niej nie ma alexa. i minnie nie potrafiłaby się na lily obrazić! chyba że naprawdę zaczęliby uprawiać seks na środku pokoju na jej oczach, ale to raczej mało prawdopodobne.xd - ale jeszcze przed chwilą nie wiedziałam nawet, że istnieje jakaś możliwość, że robert do nas wpadnie! - zauważyła. roberta chyba nie dziwiło, że minnie wcale nie była zaskoczona jego widokiem, skoro lily zawsze wszystko jej mówiła.xd - a ty jakie chciałbyś mieć moce? - spytała za to roberta, bo może on przynajmniej potrafiłby się zdecydować, skoro one nie umiały.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:49 pm

- a ja jestem najstarszy, więc mam prawo was obydwie ustawiać po kontach - zaśmiał się. - i przynajmniej byś wiedziała jak ja się czuje, kiedy wy tam pod kołdrą z alexem stękacie, a ja nie mogę usnąć - powiedział całkiem poważnie, ale zaraz znowu się roześmiał. robert się już przyzwyczaił do tego, że minnie zawsze o wszystkim wie. chyba nic go już nie zaskoczy xd. objął lilkę ramieniem i zamyślił się. - chciałbym być niewidzialnym! wtedy mógłbym wchodzić do damskiej przebieralni i podglądać dziewczyny pod prysznicem - stwierdził nadal trochę zamyślony.

Gość
    Gość

Pisanie by Gość Pią Maj 18, 2012 9:54 pm

- wychodzę! - oznajmiła i nawet wstała z łóżka bo czuła się niechciana skoro oni tacy starzy są i chcą się nią rządzić. a ona raczej by wolała takich rzeczy unikać. - sam możesz stać w koncie... - mruknęła i zaraz usiadła z powrotem obok niego i ponownie przytuliła się do jego boku. - minnie!!! jak możesz! jesteś taka młoda i już seks!? - zapytała udając ogromnie oburzoną ale przez to wszystko zaraz zaczęła się śmiać. ale przestała słysząc jego słowa. - okej, okej oglądaj sobie panienki pod prysznicem. - prychnęła oburzona i wstała by udać się w stronę łóżka minnie bo musiała mu jakoś dać do zrozumienia, że to było godne obrazy! chociaż ona oczywiście się nie obrażała bo na szczęście wcale nie mógł być niewidzialny i mógł sobie tylko pomarzyć o tych przebieralniach.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 9:35 am