schody

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

schody - Page 8 Empty schody

Pisanie by st. albans Czw Mar 18, 2021 11:42 am

First topic message reminder :

schody - Page 8 Giphy
    andy harris

andy harris

derby

nie ksiadz
    28

schody - Page 8 Empty Re: schody

Pisanie by andy harris Pon Lip 26, 2021 10:30 pm

moze kiedys wpadnie na to by ja poprosic o pomoc. przynajmniej wtedy moze moglby sobie cos wiecej dodac do cv. zasmial sie krotko slyszac wywiad jaki z nim teraz przeprowadzala. - wracalem z miasta i mialem zamiar isc do domu - odpowiedzial na jej pytania.
    romy luddington

romy luddington

tutejsza
    politologia
    strawberry lipstick state of mind
    21

Pisanie by romy luddington Pon Lip 26, 2021 10:38 pm

a romy mogłaby dodać do cv że udzielała korepetycji. obie strony wygrywają!
    przestraszyła się że jest zbyt bezpośrednia i wścibska dlatego speszyła się słysząc jego odpowiedź - przepraszam, nie chciałam być nachalna - wyjaśniła zaraz. a potem przez cała drogę opowiadała o czymś neutralnym, na przykład pogodzie!
    katia ivanovna

katia ivanovna

moskwa
    romanistyka
    trophy wife
    25

Pisanie by katia ivanovna Pon Sie 02, 2021 7:54 pm

siedziała na schodach i jak na prawdziwą arystokratkę przystało, piła tu szampana.
    cedric jones

cedric jones

daraga
    inzynieria mechaniczna
    ex navy
    25

Pisanie by cedric jones Pon Sie 02, 2021 7:59 pm

skoro byla arystokratka to cedric za pewnie za nia nie przepadal.
    chcial akurat przejsc tak gdzie sie rozsiadla. dlatego stanal przed nia i odchrzaknal, oczekujac ze zrozumie o co mu chodzi.
    katia ivanovna

katia ivanovna

moskwa
    romanistyka
    trophy wife
    25

Pisanie by katia ivanovna Pon Sie 02, 2021 8:05 pm

spojrzała na cedrica - może masz ochotę na szampana? - wyciągnęła rękę z trunkiem w jego kierunku - nie musisz tak tu stać, przechodź a nie - odsunęła się na moment.
    cedric jones

cedric jones

daraga
    inzynieria mechaniczna
    ex navy
    25

Pisanie by cedric jones Pon Sie 02, 2021 8:09 pm

- nie, dzieki - pogardzil jej szampanem. nie pamietam czy lubil pic czy nie, ale dzisiaj najwyrazniej nie mial na to ochoty. - siedzisz mi na drodze - nie wystarczylo mu ze sie troche przesunela. kto normalny siedzial na schodach?
    katia ivanovna

katia ivanovna

moskwa
    romanistyka
    trophy wife
    25

Pisanie by katia ivanovna Pon Sie 02, 2021 8:12 pm

- pieprzony książę się znalazł, który nie potrafi przejść normalnie - warknęła na niego, wstając na spokojnie ze schodów i opierając się o barierkę. pochodziła z rosyjskiej arystokracji a zachowywała się jak degeneratka - już, możesz sobie iść - popędziła go.
    cedric jones

cedric jones

daraga
    inzynieria mechaniczna
    ex navy
    25

Pisanie by cedric jones Pon Sie 02, 2021 8:15 pm

nie ruszyly go jej slowa. uwazal sie za lepszego od wszystkich, nawet takich arystokratow jak ona. to ze od razu go posluchala i zsunela mu sie z drogi tylko potwierdzalo jego przemyslenia. nawet nie podziekowal jej. zmierzyl ja wzrokiem po czym bez slowa zaczal isc po schodach.
    katia ivanovna

katia ivanovna

moskwa
    romanistyka
    trophy wife
    25

Pisanie by katia ivanovna Pon Sie 02, 2021 8:22 pm

- może jakieś dziękuję? - krzyknęła za nim, stawiając szampana na schodach. zapaliła sobie w takim razie papierosa i czekała czy zareaguje na jej zaczepkę czy nie.
    cedric jones

cedric jones

daraga
    inzynieria mechaniczna
    ex navy
    25

Pisanie by cedric jones Pon Sie 02, 2021 8:28 pm

odwrocil sie do niej gdy sie odezwala. zwykle nie zwracal uwagi na takie komentarze, ale dzisiaj najwyrazniej mial ochote na klotnie. - za co ci mam dziekowac? - mruknal.
    katia ivanovna

katia ivanovna

moskwa
    romanistyka
    trophy wife
    25

Pisanie by katia ivanovna Pon Sie 02, 2021 8:30 pm

- za to że ci ustąpiłam drogi?! co za palant z ciebie - warknęła na niego. niech się cieszy, że nie rzuciła w niego tym szampanem.
    cedric jones

cedric jones

daraga
    inzynieria mechaniczna
    ex navy
    25

Pisanie by cedric jones Pon Sie 02, 2021 8:33 pm

- wole byc palantem niz takim prostakiem jak ty - spojrzal na nia z odraza. siedziala na schodach jak jakis bezdomny menel. w dodatku pila alkohol w miescu publicznym. rodzina na pewno bylaby z niej dumna gdyby ja teraz widzieli.
    katia ivanovna

katia ivanovna

moskwa
    romanistyka
    trophy wife
    25

Pisanie by katia ivanovna Pon Sie 02, 2021 8:43 pm

ojciec nie widział, więc nie wiedział co robiła. wszystko było jej jedno przecież! - odszczekaj te słowa - zeszła do niego na dół, więc była w bojowym nastroju!
    cedric jones

cedric jones

daraga
    inzynieria mechaniczna
    ex navy
    25

Pisanie by cedric jones Pon Sie 02, 2021 8:47 pm

wyprostowal sie gdy ruszyla w jego strone. - powiedzialem to, co powiedzialem. nie zmienie zdania - warknal do niej. wcale sie jej nie bal. mial w zyciu do czynienia z gorszymi osobami.
    katia ivanovna

katia ivanovna

moskwa
    romanistyka
    trophy wife
    25

Pisanie by katia ivanovna Pon Sie 02, 2021 9:03 pm

gorszymi osobami xdd no tak, on mógł jej wpierdolić! - nie boję się ciebie ani tego, że teraz próbujesz być lepszym gościem ode mnie. jesteś zwykłym bufonem i tyle! - wyzwała go od najgorszych zapewne i sobie poszła, next!
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    st peters catholic school
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Wto Sie 17, 2021 7:05 pm

quinnie siedziała sobie tutaj na schodku jednym i grała w grę na komórce, którą sama napisała. nudziło się jej w domu najwyraźniej. ona i tak ciągle jest poza domem więc wszystko jedno.
    stephanie miranda

stephanie miranda

hatfield
    szkoła lansu i bansu
    am i wild enough for you?
    20

Pisanie by stephanie miranda Wto Sie 17, 2021 7:13 pm

szła po schodach i zauważyła quinn. ciężko było jej nie zauważyć skoro siedziała na środku i tarasowała drogę!
    - cześć! - przywitała się z koleżanką ze szkoły, chociaż nie wiem czy quinn kojarzyła ją w takim stopniu jak ona ją. quinn na pewno była zauważalna, a stefka... no, nie. - jak ci mijają wakacje? - zagadała ją, korzystając z okazji, że może porozmawiać sam na sam z jedną z popularnych dziewczyn.
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Wto Sie 17, 2021 7:17 pm

moje postacie często komuś przeszkadzają xd quinn chyba najbardziej.
    - cześć? - odwróciła się do niej, spoglądając na dziewczynę i próbując w ogóle skojarzyć jej imię. quinn być może była jedną z popularnych dziewczyn i się tym chwaliła ale bez przesady - a nawet spokojnie. znaczy nie licząc tego, że brat mnie ciągle wywala z domu to jest git. a co tam u ciebie? - zapytała wstając z tych schodów.
    stephanie miranda

stephanie miranda

hatfield
    szkoła lansu i bansu
    20

Pisanie by stephanie miranda Wto Sie 17, 2021 7:21 pm

ups.
    - ojej, czemu cię wyrzuca z domu? - zmartwiła się, bo wiedziała jakie ciężkie bywają rodzinne sytuacje. myślała, że quinn za fasadą popularnej dziewczyny (sorry, nie znała jej za dobrze, to jest wszystko czym dla niej na ten moment była) ma problemy podobne do stephanie, dzieki czemu będą miały bonding. dlatego też przykucnęła, żeby usiąść na schodku i w tej samej chwili quinn wstała xd wyglądały jak flip i flap. stefka oczywiście od razu udała, że zawiązuje buta i wyprostowała się, żeby być na poziomie quinn. - u mnie w porządku. robię dużo rzeczy. imprezuję co drugi dzień. wakacje, trzeba korzystać, co nie? - posłała jej szeroki uśmiech. kłamała jak z nut, tylko po to, żeby się przed nią popisać.
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Wto Sie 17, 2021 7:23 pm

tak ups.
    - bo ciągle urządza tam imprezy ze swoimi znajomymi na które nie jestem zaproszona. wiesz, nie chcą "dzieciaka" w domu - wywróciła oczami. marty ją czasem tym denerwował, ale jakoś dawała radę sobie, bo chodziła od znajomego do znajomego albo podrywała przypadkowych ludzi w barach - okej, to super. pewnie, że trzeba korzystać. o a propos korzystania, nie chcesz zapalić? - zapytała wyciągając zza dekoltu jointa.
    stephanie miranda

stephanie miranda

hatfield
    szkoła lansu i bansu
    20

Pisanie by stephanie miranda Wto Sie 17, 2021 7:35 pm

- wiesz co powinnaś zrobić? - nachyliła się do niej. - urządzić tam własną imprezę i ich nie zaprosić. - wymyśliła. miała nadzieję, że wkręci się na tę imprezę i rozpocznie nowy rok szkolny w paczce popularnych dzieciaków. trzeba mieć jakieś ambicje w życiu, a to była chyba najwyższa aspiracja na jaką mogła sobie pozwolić, bo tak poza tym to nie miała żadnych życiowych perspektyw. przełknęła ślinę widząc tego jointa. - jasne, czytasz mi w myślach - odpowiedziała, a tak naprawdę to nigdy w życiu nie paliła trawki.
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Wto Sie 17, 2021 7:39 pm

quinn eksperymentowała z wieloma dragami, miała już na koncie totalnie różne odloty, tabletki i proszki, jedynie niczego sobie nie wstrzykiwała, aż taka odważna to ona nie była. zaświeciły sie jej oczy na propozycję stephanie - masz rację, to jest idealny pomysł. czas na to, żeby mój braciszek sobie zanocował w domu a ja urządzę dla swojej ekipy wielką imprezę. jak chcesz, możesz wpaść - zaproponowała jej i odpaliła jointa, zaciągnęła się nim i podała dziewczynie - masz - zachęciła ją.
    stephanie miranda

stephanie miranda

hatfield
    szkoła lansu i bansu
    20

Pisanie by stephanie miranda Wto Sie 17, 2021 7:43 pm

- n-naprawdę? zapraszasz mnie? - zdziwiła się, bo chociaż próbowała udawać przy niej taką obytą, to jednak nie była pewna czy to wychodzi. quinn pewnie nawet nie wiedziała jak ona ma na imię, ale to nie było potrzebne do imprezowania. - dziękuję, chętnie przyjdę. - dodała szybko, żeby quinn przypadkiem nie wycofała zaproszenia w międzyczasie. - dzięki - przejęła jointa trochę niepewnie i zaciągnęła się tak lekko, że nic nie poczuje. oddała jej jointa i uśmiechnęła się. - dobry towar - przyznała, chociaż nie miała pojęcia o czym mówi.
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Wto Sie 17, 2021 7:45 pm

- pewnie, im więcej będzie ludzi tym lepiej. najwyżej się mieszkanie wyremontuje, wszystko jedno, moich rodziców stać - machnęła ręką. jedyne co potrafiła to się zaćpać, nachlać, podrywać wszystkich dookoła i sporo imprezować. rodzice na pewno byli z niej dumni. na dodatek wydawała kasę elki i johna, nie no cudowna córeczka - pewnie, że dobry, z dobrego źródła, polecam - pokiwała głową - w ogóle, nie znasz mojego adresu, masz jakąś kartkę, to ci podyktuję - zaproponowała.
    stephanie miranda

stephanie miranda

hatfield
    szkoła lansu i bansu
    20

Pisanie by stephanie miranda Wto Sie 17, 2021 7:56 pm

- mhm, no tak, kto by się przejmował, rodzice wszystko odkupią - zaśmiała się tak gorzko, że czuła jak śmiech więźnie jej w gardle. quinn tak beztrosko to powiedziała i machnęła ręką, a stephanie nie miała normalnej rodziny, domu i kosztowności, co dopiero mówić o niszczeniu mienia dla zabawy. - mhm, pewnie od milesa - rzuciła pierwszym lepszym imieniem jakie wpadło jej do głowy. nie chciała wyjść na jakąś nieobytą skoro już weszły na wyższy poziom znajomości z quinn. - jasne, możesz podawać, a wiesz już kiedy ta impreza? - wyciągnęła ze swojego zniszczonego plecaka kolorowy zeszyt obklejony naklejkami i długopis z puchatym końcem. był to jej pamiętnik, który wszędzie nosiła ze sobą i który otworzyła teraz na pierwszej pustej stronie.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 3:37 am