schody
- st. albans
- st. albansgod save the queenwe love our queen109
- Post n°1
schody
First topic message reminder :
- gigi abbott
- marylandstomatologiabully22
- Post n°76
Re: schody
sory, nie ogarniam juz w jakiej kolejnosci mam odpisywac.
- nic. - rozsiadla sie wygodniej. pewnie kiedys go znajdzie gdy bedzie czegos potrzebowala. - chociaz z drugiej strony.. mozesz mi sie do czegos przydac - podniosla sie i usiadla na jego kolanach. podwozka do domu jej nie interesowala, wiec zostal im tylko seks!
- nic. - rozsiadla sie wygodniej. pewnie kiedys go znajdzie gdy bedzie czegos potrzebowala. - chociaz z drugiej strony.. mozesz mi sie do czegos przydac - podniosla sie i usiadla na jego kolanach. podwozka do domu jej nie interesowala, wiec zostal im tylko seks!
- george windsor
- londynbrakprince of people's hearts29
- Post n°77
hahah, spoczko! ja też już nie ogarniam ;x
dobrze, że jednak wybrała seks bo jakby poprosiła go o ukrycie ciała to mógłby się nie zgodzić ;x
george jeszcze nie uprawiał seksu w takim miejscu, ale w tym stanie było mu wszystko jedno! - czyli zapłata cielesna? tak myślałem - włożył jej rękę pod bluzkę.
dobrze, że jednak wybrała seks bo jakby poprosiła go o ukrycie ciała to mógłby się nie zgodzić ;x
george jeszcze nie uprawiał seksu w takim miejscu, ale w tym stanie było mu wszystko jedno! - czyli zapłata cielesna? tak myślałem - włożył jej rękę pod bluzkę.
- gigi abbott
- Post n°78
musialby sie zgodzic.. nigdy nie wiadomo co wymieszala z tymi narkotykami xd
odwaznie z jego strony, ze od razu tak sie od niej poczestowal. - na to wychodzi - zamruczala, po czym zaczela go calowac.
odwaznie z jego strony, ze od razu tak sie od niej poczestowal. - na to wychodzi - zamruczala, po czym zaczela go calowac.
- george windsor
- Post n°79
oby tylko ludzkich prochów nie wymieszała z narkotykami, to byłoby najgorsze i najdziwniejsze!
był pijany to wziął to co mu było pod nos dane, instynkt samozachowawczy wyłączył się trzy drinki temu - okej, zgadzam się - pocałował ją pewnie i agresywnie bo najwyraźniej postanowił ją podczas pocałunku lekko ugryźć w wargę. pewnie testował na ile szalona była xd
był pijany to wziął to co mu było pod nos dane, instynkt samozachowawczy wyłączył się trzy drinki temu - okej, zgadzam się - pocałował ją pewnie i agresywnie bo najwyraźniej postanowił ją podczas pocałunku lekko ugryźć w wargę. pewnie testował na ile szalona była xd
- gigi abbott
- Post n°80
z nia nigdy nie wiadomo! ale na szczescie w tym momencie nie interesowaly ja umarlaki.
jego ochroniarze najwyrazniej uznali, ze gigi nie stanowi zagrozenia skoro tak po prostu dali jej sie do niego przylaczyc. albo zdecydowali, ze nie ma sensu go przed nia bronic skoro i tak zawsze znajdzie sposob by sie zakrasc niezauwazona. podobalo sie jej w jaki sposob ja calowal. zdecydowala dluzej nie czekac i zaczela sie dobierac do jego spodni.
jego ochroniarze najwyrazniej uznali, ze gigi nie stanowi zagrozenia skoro tak po prostu dali jej sie do niego przylaczyc. albo zdecydowali, ze nie ma sensu go przed nia bronic skoro i tak zawsze znajdzie sposob by sie zakrasc niezauwazona. podobalo sie jej w jaki sposob ja calowal. zdecydowala dluzej nie czekac i zaczela sie dobierac do jego spodni.
- george windsor
- Post n°81
w tym momencie xd dobre pocieszenie!
jego ochroniarze już poznali ją w kinie dlatego uznali ją za małe zagrożenie xd w jak wielkim błędzie byli, ech. biedni musieli patrzeć na to co wyrabiali oboje!
george wcale nie był jej dłużny! włożył jej rękę pod spódnice (bo tak, uznałam że ma spódnice) i tam też majstrował! najwyraźniej to miała być szybka akcja!
jego ochroniarze już poznali ją w kinie dlatego uznali ją za małe zagrożenie xd w jak wielkim błędzie byli, ech. biedni musieli patrzeć na to co wyrabiali oboje!
george wcale nie był jej dłużny! włożył jej rękę pod spódnice (bo tak, uznałam że ma spódnice) i tam też majstrował! najwyraźniej to miała być szybka akcja!
- gigi abbott
- Post n°82
nie moge obiecac, ze jutro jej sie nie odmieni xd
w ogole spoko, ze gigi sie w ogole jego ochroniarzami nie przejmowala i najwyrazniej uwazala to za normalne xd bo watpie, ze ogarniala kim byl george. oczywiscie, ze to miala byc szybka akcja. gigi nie miala czasu na rozczulanie sie xd zreszta robili to na schodach, a w tym nie bylo nic romantycznego.
w ogole spoko, ze gigi sie w ogole jego ochroniarzami nie przejmowala i najwyrazniej uwazala to za normalne xd bo watpie, ze ogarniala kim byl george. oczywiscie, ze to miala byc szybka akcja. gigi nie miala czasu na rozczulanie sie xd zreszta robili to na schodach, a w tym nie bylo nic romantycznego.
- george windsor
- Post n°83
ech!
gigi za każdym razem była chyba pod wpływem czego to mogła nie ogarnąć!
skoro to była szybka akcja to george szybko przeszedł do konkretów, a kiedy skończyli to podciągnął spodnie i wstał - fajnie było - podsumował i chwiejnym krokiem wrócił z ochroniarzami na chatę xd
gigi za każdym razem była chyba pod wpływem czego to mogła nie ogarnąć!
skoro to była szybka akcja to george szybko przeszedł do konkretów, a kiedy skończyli to podciągnął spodnie i wstał - fajnie było - podsumował i chwiejnym krokiem wrócił z ochroniarzami na chatę xd
- patrick bowman
- stąd-same white shirt, couple more tattoos28
- Post n°85
nie siedział na schodach tylko na barierce gdzie palił sobie papieroska i przeglądał fejsbuczka czy coś innego co jest teraz modne. ja jestem stara i zatrzymałam się na fejsie xd
- leila fairbrother
- St Albanskosmetologiawild & free24
- Post n°86
instagram bardziej xd
Leila zjezdzala na barierce I zatrzymala sie naprzeciwko patrika. - siemka - zeskoczyla z barierki I oparla sie o nia tylkiem.
Leila zjezdzala na barierce I zatrzymala sie naprzeciwko patrika. - siemka - zeskoczyla z barierki I oparla sie o nia tylkiem.
- patrick bowman
- Post n°87
jestem taka stara xd nie mam nawet instagram xd
leila ma wspaniały gif!
- cześć leila - przywitał się - skoro chciałaś zjechać dalej to trzeba było krzyczeć, zszedłbym ci z drogi - i patrzył jak się wywala czy coś! xd to pewnie było niezbyt bezpieczne.
leila ma wspaniały gif!
- cześć leila - przywitał się - skoro chciałaś zjechać dalej to trzeba było krzyczeć, zszedłbym ci z drogi - i patrzył jak się wywala czy coś! xd to pewnie było niezbyt bezpieczne.
- leila fairbrother
- Post n°88
ech, tyle cie omija xd
he he dlugo szukalam
- wygladales jakby bylo ci wygodnie, nie chcialam ci przeszkadzac - zasmiala sie. na szczescie nie zwalila sie z tych schodow.
he he dlugo szukalam
- wygladales jakby bylo ci wygodnie, nie chcialam ci przeszkadzac - zasmiala sie. na szczescie nie zwalila sie z tych schodow.
- patrick bowman
- Post n°89
nie potrafię się już w tym odnaleźć, przerosła mnie technologia xd wole gry komputerowe hehehehehe.
- to zimna metalowa rurka, nigdy nie jest wygodnie, przekonaj się - i wtedy chwycił ją jak gdyby nigdy nic i posadził na tej rurce - jak wrażenia? - zapytał.
- to zimna metalowa rurka, nigdy nie jest wygodnie, przekonaj się - i wtedy chwycił ją jak gdyby nigdy nic i posadził na tej rurce - jak wrażenia? - zapytał.
- leila fairbrother
- Post n°90
w gry umiesz grac a instagram cie przerasta? xd
rozesmiala sie gdy ja tak znienacka chwycil. zlapala go za ramiona, zeby sie nie zwalic znowu z tej rurki. - nie jest tak zle - powiedziala nadal rozbawiona.
rozesmiala sie gdy ja tak znienacka chwycil. zlapala go za ramiona, zeby sie nie zwalic znowu z tej rurki. - nie jest tak zle - powiedziala nadal rozbawiona.
- patrick bowman
- Post n°91
przerastają mnie interakcje na instagramie xd
- mówisz tak żeby coś mi udowodnić - zaśmiał się i oparł o tą rurkę tak żeby patrzeć na leile - jak się ma nate? - zapytał zakładając że dalej sie przyjaźnią i że leila wie co u niego, bo ostatnio przestał go nękać.
- mówisz tak żeby coś mi udowodnić - zaśmiał się i oparł o tą rurkę tak żeby patrzeć na leile - jak się ma nate? - zapytał zakładając że dalej sie przyjaźnią i że leila wie co u niego, bo ostatnio przestał go nękać.
- leila fairbrother
- Post n°92
no w sumie troche dziwnie jak sobie ludzie daja selfi I hasztaguja xd #polishgirl xd
- rozgryzles mnie - przyznala mu racje. usmiech zniknal z jej twarzy gdy Patrick zaczal wypytywac o nejta. - nie wiem - wzruszyla ramionami. - poklocilismy sie I juz od jakiegos czasu ze soba nie gadamy - podsumowala mniej wiecej sytuacje.
- rozgryzles mnie - przyznala mu racje. usmiech zniknal z jej twarzy gdy Patrick zaczal wypytywac o nejta. - nie wiem - wzruszyla ramionami. - poklocilismy sie I juz od jakiegos czasu ze soba nie gadamy - podsumowala mniej wiecej sytuacje.
- patrick bowman
- Post n°93
dlatego wole gry xd nie musze nic hasztagować. #imtooldforthisshit
- wyczytałem z twojej twarzy - pochwalił się i jednocześnie odkrył karty jeśli chodzi o swoją technikę - och - zmieszał się trochę słysząc tłumaczenie leili - wybacz, ze zapytałem - bo pewnie widział jak mina jej zrzedła - może coś na rozweselenie? - wyjął z kieszeni kurtki skręta.
- wyczytałem z twojej twarzy - pochwalił się i jednocześnie odkrył karty jeśli chodzi o swoją technikę - och - zmieszał się trochę słysząc tłumaczenie leili - wybacz, ze zapytałem - bo pewnie widział jak mina jej zrzedła - może coś na rozweselenie? - wyjął z kieszeni kurtki skręta.
- leila fairbrother
- Post n°94
hahah
- teraz wiem, ze musze bardziej popracowac nad swoja pokerowa twarza - wytknela mu jezyk. - nie ma sprawy - usmiechnela sie lekko. - dlaczego o niego pytasz? - teraz to ona sie zainteresowala. tiffy jej mowila, ze sie spotykaja czy cos, wiec myslala, ze on predzej bedzie wiedzial wiecej o tym co u nejta. - z checia - juz na sam widok skreta sie troche rozweselila.
- teraz wiem, ze musze bardziej popracowac nad swoja pokerowa twarza - wytknela mu jezyk. - nie ma sprawy - usmiechnela sie lekko. - dlaczego o niego pytasz? - teraz to ona sie zainteresowala. tiffy jej mowila, ze sie spotykaja czy cos, wiec myslala, ze on predzej bedzie wiedzial wiecej o tym co u nejta. - z checia - juz na sam widok skreta sie troche rozweselila.
- patrick bowman
- Post n°95
- możemy popracować wspólnie przy grze w autentycznego pokera - zaproponował. nie myślał o rozbieranym! - może nawet podszkole tiffany, ona kompletnie nie rozumie tej gry - rozumiała tylko seriale netflixa xd - bo ostatnio trochę dupkowato zachowywałem sie wobec niego - przyznał - i chciałem sprawdzić jak sobie radzi - jak wszyscy się o niego martwią, a on tego nie docenia xd włożył jointa do ust i odpalił, a zaraz potem podał leili.
- leila fairbrother
- Post n°96
- jasne. szczerze mowiac tez nie za bardzo umiem w to grac, ale z checia sie poducze - na pewno lepiej jej szlo niz Tiffany. tata niestety nie byl na tyle bystry by leile nauczyc takich gier. bardziej wolal pewnie grzybobranie. - niestety nie moge ci pomoc - westchnela. powinien jo zapytac. nate sie tak uparl, ze jego brat jest najgorszy, a sam teraz na takiego wychodzi xd przejala od niego skreta I zaciagnela sie.
- patrick bowman
- Post n°97
- spontaniczny poker, super.... musimy tylko znaleźć czwartego zawodnika, masz może pomysł? - spojrzał na nią. mogliby zaprosić louisa i patrick by go sprawdzał i obczajał tam hehehe. grzybobranie najbardziej lubiła raven najwyraźniej! vicky będzie się musiała włamać na chatę augusta i ją uratować ech - no cóż, trudno - najwyżej nie dowie się co u nejta, albo będzie stawiał hipotezy na podstawie plotek pisanych przez woof woof. hahaha, nie od dzis wiadomo że nate to hipokryta - a co u ciebie? - zapytał biorąc od niej skręta i też się zaciągając.
- leila fairbrother
- Post n°98
- Louis? - zaproponowala hehe kolejny pomysl na wspolna gre. obczajaliby siebie nawzajem xd jak zwykle stalkujesz heh. jak to mowi dagna, raven ma patrzy na swiat przez swoje serduszkowe okulary. vicky bedzie musiala jej udowodnic, ze august ja zdradza. tylko wtedy sie od niego wyprowadzi. - moglo by byc gorzej - zsunela sie rurki bo rzeczywiscie ja zaczal tylek bolec od tego siedzenia. - ale moglo by byc tez lepiej - zasmiala sie.
- patrick bowman
- Post n°99
dobrze nam idzie z pomysłami wspólnej gry. zmruzył oczy - kim jest louis? - zapytał bo nawet nie poznał imienia chłopaka tiffany, a nawet jeśli siostra po pijaku ostatnio coś mówiła to nie przywiązywał do tego wagi. vicky doskonale odnajduje się w takich rzeczach, może nawet sama się podstawi xd
- czyli beznadziejnie, ale stabilnie - oddał jej jointa i wskazał na nią - ha! mówiłem, ze jest niewygodnie - odparł dumnie.
- czyli beznadziejnie, ale stabilnie - oddał jej jointa i wskazał na nią - ha! mówiłem, ze jest niewygodnie - odparł dumnie.
- leila fairbrother
- Post n°100
coraz lepiej.
- no chlopak tiffy - przypomniala mu. ale z niego brat! nawet nie wiedzial co sie z siostra dzieje. chociaz w sumie mozna mu to wybaczyc skoro Tiffany ciagle latala za kims innym. raven sie do niej przestanie odzywac I bedzie uwazac, ze to ona uwiodla augusta I to nie jego wina xdd - dokladnie - pokiwala glowa. - miales racje - przyznala. ponownie sie zaciagnela I podala mu skreta.
- no chlopak tiffy - przypomniala mu. ale z niego brat! nawet nie wiedzial co sie z siostra dzieje. chociaz w sumie mozna mu to wybaczyc skoro Tiffany ciagle latala za kims innym. raven sie do niej przestanie odzywac I bedzie uwazac, ze to ona uwiodla augusta I to nie jego wina xdd - dokladnie - pokiwala glowa. - miales racje - przyznala. ponownie sie zaciagnela I podala mu skreta.
|
|