o'neills

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

o'neills - Page 7 Empty o'neills

Pisanie by st. albans Pią Mar 26, 2021 11:16 pm

First topic message reminder :

o'neills - Page 7 Z4QtORp
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

o'neills - Page 7 Empty Re: o'neills

Pisanie by archie holtzman Sob Sty 29, 2022 8:59 pm

nie widzial w tym nic zlego bo korzystal na tym xd nie potrafil sie postawic w jego sytuacji!
    zmierzyl go wzrokiem zastanawiajac sie nad jego propozycja. trudno bylo wymyslic cos czego nie moglby sobie sam zalatwic wiec docenial sam pomysl. zazdrosna mina maxa byla czyms czym byl zainteresowany. - za miesiac jest wydarzenie, na ktore chce isc - poinformowal go co oznaczalo, ze przyjmuje jedo propozycje. nadal byl troche markotny, ale przynajmniej rozmawial z nim dopoki nie wrocil do pracy.
    max amsberg

max amsberg

amsterdam
    jeździ uberem
    i have fun, i don't care
    27

Pisanie by max amsberg Sob Sty 29, 2022 9:05 pm

nie miał siostry i nie wiedział jak to jest. tak jak flynn xd
    ucieszył się, że archie był otwarty na możliwość wybaczenia mu, więc zagadywał go tak jakby już wszystko było ok, żeby archie przypomniał sobie jak bardzo go lubi xd
    dorothy harris

dorothy harris

derby
    -
    trzpiotka
    21

Pisanie by dorothy harris Wto Maj 24, 2022 8:13 pm

nie było nikogo kto by gotował w domu, więc jadła tu kolację.
    romy luddington

romy luddington

tutejsza
    politologia
    strawberry lipstick state of mind
    21

Pisanie by romy luddington Wto Maj 24, 2022 8:18 pm

no wiadomo że sama nie mogła ugotować!
    lokal w którym pracowała romy znajdował się na przeciwko i mogła tu zawsze wyskoczyć na jedzenie za pół ceny co teraz też zrobiła. miała na sobie fartuszek i wpadła tu szybko - danny, podasz mi to co zawsze? - zawołała do kelnera. była trochę roztrzepana, nie zauważyła dorotki!
    dorothy harris

dorothy harris

derby
    -
    trzpiotka
    21

Pisanie by dorothy harris Wto Maj 24, 2022 8:26 pm

za dużo roboty! nawet zamówienie na wynos nie było łatwe, bo dorotka bała się dzwonić gdziekolwiek (fakty z karty xd).
    zajadała się obserwując świat, więc oczywiście zauwazyła to jak wpadła romy. zdziwił ją tylko ten look 'na kelnerkę'. co to za nowa moda xd
    - romy? - zamachała do niej, ale nie wstała i czekała aż koleżanka sama się pofatyguje.
    romy luddington

romy luddington

tutejsza
    politologia
    21

Pisanie by romy luddington Wto Maj 24, 2022 8:33 pm

ale bała się dzwonić i zamawiać jedzenie czy ogólnie? jak dzwoniła do swoich chłopaków? xd
    dobrze, że romy nie śpiewała przy podawaniu ciasta, choć mogłaby bo przecież śpiewała w chórze i kusiła andy'ego i ministrantów - dorothy, cześć - przywitała się i zaraz usiadła chowając fartuszek i kolanka pod stolikiem - mogę z tobą zjeść? - dopytała. może nie życzyła sobie jej obecności, albo co najgorsze dowiedziała się kto jej robił fotki lub co robiła z jej bratem.
    dorothy harris

dorothy harris

derby
    -
    trzpiotka
    21

Pisanie by dorothy harris Wto Maj 24, 2022 8:39 pm

bała się dzwonić zamawiać jedzenie, umawiać do dentysty i tak dalej. do chłopaków wolała wysyłać smsy albo pisać listy miłosne, przynajmniej ich nie nękała telefonami xd
    - oczywiście, że tak! - ucieszyła się, że romy się do niej dosiadła. nie widziała fotek na uczelni, bo już dawno znudziły jej się studia i nie chodziła na zajęcia, ale nie poinformowała o tym andy'ego, ani tym bardziej rodziców, którzy nadal byli przekonani o tym, że studiuje w londynie. - przyda mi się towarzystwo po tym wszystkim co przeżyłam - stwierdziła od razu.
    romy luddington

romy luddington

tutejsza
    politologia
    21

Pisanie by romy luddington Wto Maj 24, 2022 8:46 pm

nie wiem co gorsze, listy miłosne czy telefony dorotki.
    ciekawe co zrobi jak ją ze studiów wywalą. pewnie będzie leżeć i pachnieć xd
    - co masz na myśli? - ona za to nie wiedziała o dramatach dorotki. zaraz kelner jej podał wodę więc uśmiechnęła się do niego i upiła w pośpiechu kilka łyków przebierając pod stołem nóżkami. jednak praca na nią czekała więc trochę się spieszyła. może znowu chciała zamykać bo myslała, że ją philip nawiedzi xd
    dorothy harris

dorothy harris

derby
    -
    trzpiotka
    21

Pisanie by dorothy harris Wto Maj 24, 2022 8:54 pm

żadna z twoich postaci nigdy nie dostała listu miłosnego od dorotki, więc nie jesteś w stanie docenić kunsztu xd
    bardziej się zastanawiam kiedy andy się zorientuje, że dorotka nie studiuje. obstawiam późną jesień lub początek zimy xd
    - to ty nie słyszałaś? - rozdziawiła usta zaskoczona. co tam dramaty romy i zdjęcia rozwieszone na całej uczelni, to dorotka miała prawdziwe dramki i inne się nie liczyły. - zostałam zaatakowana! prawie zamordowana! ten dzikus z lasu mnie dopadł! byłam o tyle - pokazała na palcach ile - od śmierci! - zapomniała wspomnieć, że jej brat został naprawdę zaatakowany xd romy się zawiedzie, już lepiej niech siedzi z dorothy.
    romy luddington

romy luddington

tutejsza
    politologia
    21

Pisanie by romy luddington Wto Maj 24, 2022 9:02 pm

czekam w takim razie na cały rozpisany list xd
    lepiej późno niż wcale xd
    - nie? - zdziwiła sie jej ożywieniem. nie wiedziała, że ją tak nakręci. lepiej było zapytać 'co tam' xd - och! - aż zasłoniła usta wciągając sie w jej historię - masz na myśli tego mordercę z ogniska? - dopytała jakby nie było to oczywiste - jak dobrze, że nic ci nie jest! - odruchowo położyła jej dłoń na swojej - dobrze, że romy nie zaczęła wywieszać zdjęć philipa i go szukac po mieście xd
    dorothy harris

dorothy harris

derby
    -
    trzpiotka
    21

Pisanie by dorothy harris Wto Maj 24, 2022 9:09 pm

będziesz czekać tyle co ja na wiersz sama xd
    - tak! wiesz ile osób zamordował na ognisku? mogłam być jedną z nich! - opowiadała dalej z przejęciem, nadal nie wspominając o swoim bracie leżącym w szpitalu, który był właśnie tym, który uratował ją od rychłej śmierci. - to znak od losu, że muszę korzystać z życia - tak jakby do tej pory nie korzystała beztrosko xd haha philip by się wyprowadził, żeby uciec przed wariatką.
    romy luddington

romy luddington

tutejsza
    politologia
    21

Pisanie by romy luddington Wto Maj 24, 2022 9:18 pm

dam rade xd list łatwiej napisać xd
    - na szczęście jesteś tutaj, cała i zdrowa - głaskała ją po dłoni pocieszająco. dorotka nigdy nie skupiała się na innych jeśli o to chodzi wiec romy powinna przywyknąć - musisz korzystac - pokiwała głową - może powinnaś pojechać na wycieczkę - zasugerowała - z chłopakiem, albo bratem.... - zaczeła wymyślać - zeby spędzić razem czas.
    philip tylko wariatkami się otaczał. albo raczej furiatkami.
    dorothy harris

dorothy harris

derby
    -
    trzpiotka
    21

Pisanie by dorothy harris Wto Maj 24, 2022 9:25 pm

nie taki uczuciowy jak dorotki.
    - miałam niesamowite szczęście - a nie fizycznego obrońcę, który tego dopilnował, taa xd - no tak! przypominaj mi o moich nieszczęściach! nie mam chłopaka! - jęczała dalej swoje. - a mój brat jest w szpitalu po tym jak mnie obronił przed mordercą - dodała mimochodem już skupiając się znowu na jedzeniu i zajadając się sałatką. większy dramat, że dorotka nie ma chłopaka xd
    dlatego philip nigdy nie spotykał się z żadną dziewczyną więcej niż raz, to niebezpieczne xd
    romy luddington

romy luddington

tutejsza
    politologia
    21

Pisanie by romy luddington Wto Maj 24, 2022 9:31 pm

haha, czekam.
    dorotka jak zawsze obracała swoją historię tak że to ona była najbardziej pokrzywdzona ups!
    - to nie jest aż tak istotne, ja tez nie mam - to miało w jakiś sposób pocieszyć najwyraźniej dorotkę xd zaraz dostała jedzenie i zaczęła pałaszować, ale prawie wypluła wszystko na talerz słysząc jej kolejne słowa - twój brat jest w szpitalu? - zapytała niby neutralnie, ale czuć było zmartwienie. skubnęła jeszcze trochę po czym wstała. widać było że coś jej zaprzątało głowę jednak - muszę iść - wskazała na drzwi, ale tak na prawdę wskazywała na knajpę naprzeciwko. poklepała ją po ramieniu, zapłaciła i uciekła dalej cięzko pracować i czekać na philipa, albo tym razem rozmyślać nad andy'm i zastanawiać sie czy wszystko z nim dobrze xd
    dorothy harris

dorothy harris

derby
    -
    trzpiotka
    21

Pisanie by dorothy harris Wto Maj 24, 2022 9:35 pm

poczekasz sobie xd
    dopiero jak romy sobie poszła to uswiadomiła sobie, że andy prosił na ostatkach sił, żeby coś jej przekazać, ale dorothy nie pamiętała co, więc tylko wzruszyla ramionami i dokończyła swoje jedzenie.
    samuel berenson

samuel berenson

tel awiw
    literaturoznawstwo
    this is me trying
    26

Pisanie by samuel berenson Sob Mar 16, 2024 8:11 pm

mieli tu miło zjeść i wypić promocyjne piwka lub drinki, ale zamiast tego sam grzebał w swoim jedzeniu. nie wierzył w randki odkąd rafe go oszukał xd
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sob Mar 16, 2024 8:15 pm

- nie smakuje ci? - obserwował go zmartwiony. rafe miał wzmożony apetyt po dzisiejszym morderczym treningu. może odkąd między nimi się popsuło, znowu wpadł w wir nadmiernych ćwiczeń. to była jego forma wyładowania stresu.
    samuel berenson

samuel berenson

tel awiw
    literaturoznawstwo
    this is me trying
    26

Pisanie by samuel berenson Sob Mar 16, 2024 8:18 pm

lepszy wir treningów niż seks z kolegami xd
    - nie jestem głodny - to była najwygodniejsza wymówka, choć prawda była taka że to był jego czas kolacji, ale jakiś był naburmuszony od sytuacji z lucą. może nawet trochę schudł ze stresu. zamachał jednak do kelnerki żeby dali mu kolejne piwko, bo alkohol to akurat pił ochoczo!
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sob Mar 16, 2024 8:21 pm

pilnował się xd
    wiedział, że sam jest nieswój, ale miał nadzieję, że sprawa w końcu jakoś rozejdzie się po kościach.
    - musisz zjeść więcej, jeśli chcesz więcej pić - dał mu rozsądną radę. jako sportowiec, który lubił imprezować, a jednocześnie rano wstawał dzielnie na treningi, dobrze wiedział, co mówi.
    samuel berenson

samuel berenson

tel awiw
    literaturoznawstwo
    this is me trying
    26

Pisanie by samuel berenson Sob Mar 16, 2024 8:31 pm

zmądrzał xd
    - jestem przekonany, że wiem na ile mogę sobie pozwolić i nie potrzebuję twoich rad - powiedział wyraźnie poirytowany. co jak co, ale rafe nie uchodził ostatnio w jego oczach jako autorytet. generalnie było czuć nieprzyjemną atmosferę.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sob Mar 16, 2024 8:35 pm

tak, jedna z niewielu postaci, która zmądrzała xd
    odłożył głośno sztućce na talerz, bo nie zamierzał dawać sobie pozwalać na takie odzywki.
    - jeśli chcesz mi coś powiedzieć, to powiedz - oznajmił wprost. - oboje wiemy, że nie chodzi o to, czy jesteś głodny, czy jedzenie jest dobre, czy masz ochotę na piwo. więc słucham. chcę, żebyśmy się pokłócili tu na środku knajpy, a nie znowu dusili wszystko w sobie - spojrzał na niego wyczekująco.
    samuel berenson

samuel berenson

tel awiw
    literaturoznawstwo
    this is me trying
    26

Pisanie by samuel berenson Sob Mar 16, 2024 8:43 pm

na palcach jednej ręki można policzyć xd
    rafe wolał kłótnie zamiast dojrzałeś rozmowy. widział że sama gryzło wiele od kiedy dowiedział się, że rafe nie do końca mu wszystko mówi. sam nie czuł się pewnie! - może jeszcze zaprosimy lucę i porozmawiamy o tym wspólnie? - prowokował go. nie miał dobrego humoru, może miał męski pms xd
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sob Mar 16, 2024 8:48 pm

rafe wygrałby złoty medal w tym plebiscycie xd
    dojrzała rozmowa też byłaby spoko, ale byłaby trudniejsza niż kłótnia i krzyczenie na siebie w lokalu. rafe po prostu potrzebował, żeby wyrzucili z siebie emocje, bo doświadczenie pokazywało, że unikanie tematu tylko pogarszało sprawę. taki dojrzały!
    - luca nie jest tu istotny. i nigdy nie był - powiedział z naciskiem.
    samuel berenson

samuel berenson

tel awiw
    literaturoznawstwo
    this is me trying
    26

Pisanie by samuel berenson Sob Mar 16, 2024 8:57 pm

może ojciec byłby w końcu dumny xd
    jak chcieli wyrzucić z siebie emocje to powinni się na siłce właśnie spotkać, a nie w knajpie.
    - skoro nie jest istotny... dlaczego mi o nim nie powiedziałeś? - to go ubodło, chciał żeby byli szczerzy! a rafe ukrywał przed nim pewnie niekomfortowe relacje i potem sam wychodził na głupka!
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sob Mar 16, 2024 8:59 pm

ojciec już stracił rozum i się nie liczyło xd
    rafe chciał organizować słodkie randki, żeby pokazać samowi, jak mu na nim zależy i żeby mu przeszło, ale to nie podziałało.
    - właśnie dlatego! - wskazał na niego. - nie chciałem, żeby zrobiła się z tego afera - a zamiast tego afera zrobiła się dlatego, że nic nie powiedział xd

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 12:52 am