o'neills

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

o'neills - Page 3 Empty o'neills

Pisanie by st. albans Pią Mar 26, 2021 11:16 pm

First topic message reminder :

o'neills - Page 3 Z4QtORp
    william woodward

william woodward

nowy jork
    psychiatria kliniczna
    what's up, doc?
    27

o'neills - Page 3 Empty Re: o'neills

Pisanie by william woodward Sro Cze 23, 2021 6:47 pm

william dzisiaj pewnie też pracował albo miał długie i nudne wykłady. próbował sobie jakoś zorganizować czas po wczorajszej rozmowie z olivią. nagle zjawił się patrick - cześć, nic nie szkodzi - napił się piwa - ty ciągle gdzieś latasz, nie nudzi ci się czasem w życiu? - zapytał. on by tak nie mógł.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    same white shirt, couple more tattoos
    28

Pisanie by patrick bowman Sro Cze 23, 2021 6:52 pm

biedny william! pewnie przyjmował więcej chorych dzieciaków żeby nie myśleć o księżniczce!
    - gdybyś mieszkał na kupie z całą rodzinką to też chciałbyś ciągle gdzieś biegać - odparł śmiejąc się. uwielbial swoją rodzinę, ale boże... byli głośni i nie mieli granic xd a patrick lubił być niezależny - co tam? coś się stało? - william nagle zaproponował mu spotkanie dlatego w domyśle stwierdził, że coś musiało się wydarzyć!
    william woodward

william woodward

nowy jork
    psychiatria kliniczna
    what's up, doc?
    27

Pisanie by william woodward Sro Cze 23, 2021 6:57 pm

pewnie tak było. nie dość że przejmował się olivią to jeszcze mary go wkurzała.
    - na szczęście nie mam rodziny blisko przy sobie chociaż ostatnio de facto zastanawiałem się nad tym czy nie wrócić do nowego jorku - wzruszył ramionami i westchnął - nie wiem czy wiesz, ale moja księżniczka postanowiła wyjść sobie za największego dupka na świecie i jakby chuj wszystkiemu w dupę co nie - wypił sporego łyka piwa - na dodatek wróciła moja była żona, która za każdym razem próbuje mi wmówić że nadal ją kocham, zupełnie nie wiem dlaczego - tutaj też był bezradny - a co u ciebie? - zapytał bo może było lepiej xd
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Sro Cze 23, 2021 7:04 pm

mary wkurzała wielu facetów xd
    - do nowego jorku? - aż się poprawił na krześle - czy tam przypadkiem nie jest zbyt tłoczno? - dla niego to byłoby piekło xd - czyli nic nie wyszło z naprawianiem relacji? - zerknął na niego, a potem poklepał go po ramieniu - przykro mi - jemu chyba poszło nieco lepiej! - ale próbuje ci wmówić bo cie kocha czy jest wariatką? - nie znał mary, nie wiedział że trafił w sedno - u mnie? - wyprostował się - nie chce się zbytnio chwalić, ale w zasadzie wszystko dobrze - naprostował wszystkie relacje i powoli mu się wiodło to nie miał na co narzekać.
    william woodward

william woodward

nowy jork
    psychiatria kliniczna
    what's up, doc?
    27

Pisanie by william woodward Sro Cze 23, 2021 7:09 pm

- wolałbym nowy jork niż wieczne wpadanie na olivię i mary - miał ich obu dość. praktykę lekarską mógł prowadzić de facto gdziekolwiek, więc dla niego to byłby żaden problem żeby tam wrócić. stać go było, z resztą, zarabiał na siebie i był już dużym chłopcem, poradziłby sobie xd - jest wariatką. przez jakieś półtora roku naszego małżeństwa było naweeet normalnie. potem zaczęła mnie tak bardzo kontrolować, że nie wiedziałem co się dzieje. ciągle coś było nie tak. złozyłem w końcu pozew o rozwód i tak jej odwaliło, że wylądowałem tutaj - mruknął niezadowolony - o to przynajmniej u ciebie coś się wyprostowało. ale nadal spotykasz się z obojgiem i jesteś rebelem? - uniósł brew do góry. william całościowo wyszedł na wszystkim najgorzej bo został z niczym xd
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Sro Cze 23, 2021 7:22 pm

- to miasto jest zdecydowanie za małe - przeczesał swoje włosy - może londyn zatem? - zaproponował. mogliby sobie razem tam mieszkać xd słuchał jego historii o małzeństwie, które dla niego było wielką abstrakcją i w zasadzie nigdy o tym nie myślał bo był lekkoduchem - może jej szaleństwo uaktywniło się dopiero po tym jak nałożyłeś jej obrączkę na ślubnym kobiercu - pochylił się ku niemu - wniosek jest jeden: nie żeń się - odparł przekonany słusznością swoich racji - na razie dałem im obojgu spokój i nie dręcze ich - odparł dumnie popijając piwko.
    william woodward

william woodward

nowy jork
    psychiatria kliniczna
    what's up, doc?
    27

Pisanie by william woodward Sro Cze 23, 2021 7:27 pm

- no ba. dlatego co chwilę wpadam na obie dziewczyny. na olivię na imprezach charytatywnych na które muszę chodzić a na mary bo po prostu nie da się inaczej. nasze spotkania ciągle się kończą jej płaczem a moim zdenerwowaniem. to bez sensu - westchnął głośno - londyn? myślisz, że tam mnie nie znajdą? tobie też by chyba pasował bardziej londyn niż albans. ale zostawiłbyś rodzinę i znajomych? - zapytał bo był przekonany że był do nich przywiązany w jakiś sposób - za późno, już się ożeniłem i nawet zdążyłem rozwieść. a mogłem się nie żenić, a głupi byłem i zakochany - wywrócił oczami - szlachetne z twojej strony, naprawdę patrick - roześmiał się - będziesz kawalerem do końca życia - zauważył.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Sro Cze 23, 2021 7:30 pm

- jeśli musisz chodzić na takie imprezy to bierz ze sobą partnerkę, to powinno ją odstraszyć - poradził mu - a co do mary hmm, nie mam chyba sposobu na wariatki - spojrzał na niego bezradnie i wzruszył ramionami - to nie aż tak daleko - zaśmiał się bo faktycznie był to dystans do wytrzymania - poza tym prędzej czy później będe musiał sie wyprowadzić - liczył się z tym - nie miałeś po prostu głosu zdrowego rozsądku i się ozeniłeś, teraz masz na szczęscie mnie - zaśmiał się i poklepał go po ramieniu - nie przeszkadza mi bycie kawalerem - wyjaśnił. to nie ograniczało jego opcji.
    william woodward

william woodward

nowy jork
    psychiatria kliniczna
    what's up, doc?
    27

Pisanie by william woodward Sro Cze 23, 2021 7:38 pm

- nie mam nikogo takiego - bo faktycznie nie miał. chyba wystarczyło mu wrażeń ostatnimi czasy, żeby szukać sobie kogoś nowego i dlatego tak bardzo desperacko myślał nad powrotem do rodzinnego miasta - jestem przyszłym psychiatrą a nie radzę sobie z wariatami, nieźle nie? cholerny paradoks. dobrze, że nie miałem z nią dzieci, bo bym chyba ja sam zwariował - dziękował bogu chyba za to, że nie zaliczyli wpadki xd - coś proponujesz, że tak nagle o tej wyprowadzce z domu rodzinnego sobie przypomniałeś? - uniósł brew pytająco. patrick mentorem moich postaci jak widać xd - i dlatego prowadzasz się z dziewczyną i chłopakiem, nie no jasne jasne - poklepał go po ramieniu rozbawiony.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Sro Cze 23, 2021 7:45 pm

- to chyba nie takie trudne żeby znaleźć - wskazał wtedy wzrokiem na jakąś dziewczynę, która już od dłuższego czasu obserwowała williama - może po prostu nieodpowiednio dobierasz osoby, z którymi się spotykasz - stwierdził - oprócz mnie - doprecyzował zaraz, bo przecież on był idealnym kompanem dla niego! - tak tylko dywaguje - odparł zupełnie niezobowiązująco. nie żeby jakoś rozmyślał intensywnie o wyprowadzce. przecież u mamusi najlepiej! - prowadzam, ale nie całuje - zauważył błyskotliwie!
    william woodward

william woodward

nowy jork
    psychiatria kliniczna
    what's up, doc?
    27

Pisanie by william woodward Sro Cze 23, 2021 7:49 pm

popukał się w czoło widząc, że mu chce wcisnąć jakąś dziewczynę na siłę - ze mną to tak nie działa. nie jestem taki bezpośredni - bo faktycznie nie był. był bardziej wycofany i żeby z kimkolwiek zagadać to niestety ale potrzebował jakiejkolwiek więzi i chemii - oprócz ciebie - zaśmiał się - no tak, to fakt, tutaj dobraliśmy się idealnie - przyznał mu rację - jak będziesz chciał się wyprowadzić do londynu zanim ja wyprowadzę się do nowego jorku to zapraszam - w końcu mu zaproponował - nie całujesz? a które lepiej całuje? - zażartował. nie chciał wiedzieć w sumie ale skoro już sam dawał bait.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Sro Cze 23, 2021 8:18 pm

- ja mogę zagadać jeśli ty nie jesteś bezpośredni - zaproponował otwarcie. najwyraźniej nie miał z tym problemu. może chciał po prostu pomóc williamowi! - rozważę twoją propozycję - może faktycznie rozważał to! - nie podpuścisz mnie - pogroził mu palcem. nie będzie tutaj wskazywał całuśnego faworyta hehehehe! pogadali jeszcze troche i wypili ze dwa piwka, ale william nie pozwolił mu podejść do tej dziewczyny ech! next!
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    i should have been an unicorn
    24

Pisanie by tiffany bowman Sro Lip 07, 2021 7:45 pm

przyszli tu po odwiedzinach u patricka, ale grzebała w talerzu, nic nie jadła i mało się odzywała.
    louis wilson

louis wilson

aberdeen
    politologia
    i date my sister's friends
    27

Pisanie by louis wilson Sro Lip 07, 2021 7:47 pm

louis nie za bardzo wiedział jak ma jej pomóc, więc był po prostu dla niej oparciem i był z nią cały czas kiedy go potrzebowała. widząc, że nie je, złapał ją za dłoń - musisz coś zjeść, nie jadłaś nic od śniadania - zauważył spokojnym tonem. martwił się o nią, o tą całą sytuację, szkoda mu było jej rodziców.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    24

Pisanie by tiffany bowman Sro Lip 07, 2021 8:03 pm

tego właśnie potrzebowała. żeby był oparciem, żeby był obok. sama była bezradna wobec całej tej sytuacji, wobec bezradnych rodziców i problemów obu braci, którymi przejmowała się w równym stopniu.
    - nie mam ochoty nic jeść. - westchnęła w końcu i odłożyła widelec. musiało się naprawdę coś dziać skoro tiffy odmawiała sobie jedzenia!
    louis wilson

louis wilson

aberdeen
    politologia
    27

Pisanie by louis wilson Sro Lip 07, 2021 8:06 pm

bracia przysporzyli problemów sobie wzajemnie i całej rodzinie. jeden wylądował w psychiatryku, drugi leżał w szpitalu. louis westchnął bezradnie i usiadł obok niej, żeby zaraz ją do siebie przytulić. pocałował ją w skroń - tiffy, zobaczysz, patrick z tego wyjdzie, wszystko się jeszcze ułoży - wiedział jednak, że relacje braci będą po tym wszystkim jeszcze bardziej skomplikowane niż wcześniej - kochanie, zjedz troszeczkę, patrick by chciał żebyś o siebie dbała, prawda? - musiał jej trochę pograć na emocjach.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    24

Pisanie by tiffany bowman Sro Lip 07, 2021 8:12 pm

- tak, wiem, że patrick z tego wyjdzie... - powiedziała z naciskiem na jego imię. - ale felix? - spojrzała na louisa poważnie. felix zawsze miał jakieś odpały, ale nigdy do tego stopnia. martwiła się o niego i jego stan tak samo mocno jak o patricka. - wieem, ale ciągle mam taki... ścisk w żołądku. chyba nic nie przełknę. - popatrzyła na swojego kotleta z frytkami. - możemy pójść na smoothie. - wymyśliła. niech kucharze jej zblendują kotleta z frytkami i będzie miała pożywne smoothie xd
    louis wilson

louis wilson

aberdeen
    politologia
    27

Pisanie by louis wilson Sro Lip 07, 2021 8:18 pm

matko wyobraziłam to sobie fuj xd
    pomiział ją po policzku - felix też z tego wyjdzie. jest przecież pod dobrą opieką lekarzy i specjalistów, prawda? twoja mama powiedziała, ze już nawet wyszedł z szoku i zaczął mówić, to chyba dobry znak? - zapytał wzdychając ciężko - obaj z tego wyjdą. a potem wszystko zaczniecie budować od nowa. będzie dobrze, tiffany, będzie dobrze - powtarzał te słowa bez końca, musiał sam w nie wierzyć, bo wiedział jak bardzo bracia byli dla niej ważni. a to, że jednemu coś się odjebało w głowie i wywalił drugiego przez okna to już tego nie rozumiał - smoothie, okej, ale wypijesz smoothie? obiecujesz? - zapytał.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    24

Pisanie by tiffany bowman Sro Lip 07, 2021 8:26 pm

hahaha sorry.
    - wiem to wszystko, wszyscy to powtarzają, wszystko będzie dobrze i w ogóle... po prostu w tej chwili tego nie czuję i chciałabym już przewinąć do przodu, żeby wszystko było normalnie. - westchnęła. popatrzyła na louisa. - dziękuję, że jesteś przy mnie i dałeś się wciągnąć w ten cały wir porąbanych akcji w mojej rodzinie. ja kiepsko sobie radzę w takich sytuacjach. - przygryzła wargę. louis pewnie więcej gadał z jej rodzicami o tym, bo ona tylko siedziała obok i nie mogła sobie nic poukładać w głowie. - tak, obiecuję, pod warunkiem, że nie będzie z selerem. - zgodziła sie.
    louis wilson

louis wilson

aberdeen
    politologia
    27

Pisanie by louis wilson Sro Lip 07, 2021 8:32 pm

mam zbyt bujną wyobraźnię xd
    - kochanie, nie wyobrażam sobie tego żebym cię miał zostawić w takiej ważnej dla ciebie chwili. potrzebujesz mnie to jestem i to naturalne - uśmiechnął się do niej mimo wszystko - to nie będzie takie proste. patrick zapewne nie będzie chciał na początku rozmawiać z felixem, a felix nie będzie chciał rozmawiać z rodzicami. jednak ja wierzę, że będziecie w stanie jeszcze być jedną, kochającą się rodziną - tulił ją dalej do siebie - dobrze, nie będzie z selerem. smoothie owocowe, może być? - zaproponował i zawołał kelnerkę, żeby zapakowała mu jedzenie na wynos.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    24

Pisanie by tiffany bowman Sro Lip 07, 2021 8:56 pm

nie będę ci podsuwać więcej takich obrazów.
    przynajmniej z tej całej akcji wyjdzie jedna dobra rzecz, to znaczy rodzina tiffany zaakceptuje louisa widząc jak bardzo ją wspiera i jaki jest opiekuńczy i odpowiedzialny. nawet patrick chwilowo nie będzie miał głowy do tego, żeby patrzeć krzywo na chłopaka siostry xd
    - może być. dziękuję, tak o mnie dbasz, kocham cię za to. - pomiziała go po policzku, po czym wyprostowała się, bo uświadomiła sobie, że coś jej się wymsknęło. - ojej, to nie miało być tak, w takich okolicznościach. cofam to! - zamachała rękoma. brawo tiffy, raczej nie dało się tego cofnąć xd
    louis wilson

louis wilson

aberdeen
    politologia
    27

Pisanie by louis wilson Sro Lip 07, 2021 9:00 pm

dobrze, że nie miał na to czasu xdd miał inne rzeczy na głowie. pewnie bandaże. badumtss. dobra koniec z kiepskimi żartami xd
    zaśmiał się z niej a potem pocałował krótko - też cię kocham panno bowman. raczej nie cofniesz tego, że mnie kochasz, czy jednak cofasz? - zapytał dalej się z niej śmiejąc. była taka urocza kiedy się peszyła, teraz jednak czekał na jej reakcję - no już już - pomiział ją po kolanku.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    24

Pisanie by tiffany bowman Sro Lip 07, 2021 9:19 pm

najlepsze żarty, czemu koniec xd
    rozpromieniła się kiedy wyznał jej miłość. mimo że był dla niej taki kochany to ciągle się bała, że kiedyś sobie uświadomi, że ona jest głupia i niegodna go, ale jednak tak się nie stało i zamiast tego się w niej zakochał. punkt dla tiffy!
    - nie cofam tego. - zaśmiała się, w końcu trochę wracając do normalnego zachowania, a nie ciągłego smęcenia. pocałowała go przeciągle. inaczej wyobrażała sobie ich pierwsze wyznanie miłości (w filmach i serialach to było inaczej), ale skoro już to powiedzieli to nie chciała tego cofać. - zostaniesz dzisiaj u mnie na noc? - zaproponowała. nie chciała robić żadnych niegodnych rzeczy, po prostu chciała się do niego przytulić, a nie chciała spać poza domem jak sytuacja była taka napięta.
    louis wilson

louis wilson

aberdeen
    politologia
    27

Pisanie by louis wilson Sro Lip 07, 2021 9:24 pm

miałam koszmarny dzień i takie beznadziejne żarty mnie się dzisiaj trzymają xd
    on też sobie wyobrażał inaczej wymianę słów kocham cię, bo myślał, że powie to w bardziej radosnych i romantycznych okolicznościach, jednak nie miał na to wpływu i wyszło bardziej naturalnie niż miałby się spinać bez sensu. oddał jej pocałunek, a w międzyczasie pani kelnerka przyniosła ich zamówienie na wynos w opakowaniu - jasne że tak, zostanę. wiem, że nie chcesz być teraz sama, a anderson chyba sobie poradzi sam beze mnie, duży już chłopczyk z niego - zażartował i oparł podbródek o czubek jej głowy.
    tiffany bowman

tiffany bowman

st. albans
    stomatologia
    24

Pisanie by tiffany bowman Sro Lip 07, 2021 9:40 pm

uwielbiam takie żarty, tym bardziej są dobre po beznadziejnym dniu!
    oni ogólnie nie mieli za bardzo romantycznych okoliczności w swoim związku, bo zeszli się też jak tiffy była zjarana i paplała głupoty. przynajmniej wszystko wychodziło samo z siebie xd wstali i zebrali się do wyjścia.
    - jesteś pewien? pisał na grupie, że zgłosił się na noc wyzwań, to chyba żart? - anderson nadal chodził o kulach, więc tiffy nie wyobrazała go sobie biegającego po mieście robiącego wyzwania. sama chciała wziąć udział w tej akcji, ale zrezygnowała przez sytuację z braćmi. to nie był czas na takie głupoty!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 1:20 am