fishpool street

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

fishpool street - Page 18 Empty fishpool street

Pisanie by st. albans Wto Kwi 13, 2021 11:47 am

First topic message reminder :

fishpool street - Page 18 Fishpool-street-st-albans
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

fishpool street - Page 18 Empty Re: fishpool street

Pisanie by hanna haworth Sob Maj 07, 2022 11:28 pm

od teraz tylko krótkie imiona postaci xd
    hanka będzie musiała się poważnie rozmówić z jackiem, bo nie rozumiała nic z tego co zobaczyła! i teraz już na pewno odpuściła sobie jakiekolwiek próby gruchania z valentino xd
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 9:56 pm

siedziala na murku I palila papierosa.
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 9:58 pm

wracał z pubu lekko podchmielony i minął ja nie zwracaj uwagi, zaraz jednak dotarło do niego że to ash więc cofnął się. chwycił jej papierosa i włożył sobie do buzi żeby zaciągnąć się.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 10:12 pm

podazyla za nim wzrokiem I juz chciala sie obrazac, ze ja zlal xd - witaj - pozwolila mu wziac bucha, ale zaraz go odebrala.
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 10:14 pm

był trochę rozkojarzony przez piwo, to dlatego xd
    - oficjalne powitanie - podsumował i usiadł obok niej, czuł się zaproszony - czekasz na kogoś? - badał czy jest sama xd
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 10:19 pm

nie wazne xd
    - wolalbys mniej oficjalnie? - obserwowala go gdy sie przysiadl. ona pewnie tak, wiadomo. - na ciebie - zazartowala I zaciagnela sie papierosem dalej mu sie przygladajac. musiala sie nacieszyc, nigdy niewiadomo kiedy eustachy znowu zaatakuje.
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 10:30 pm

musi być najważniejsza xd
    - zależy co to oznacza - dopytywał nie będąc pewnym czy mniej oficjalnie oznacza że go pocałuje czy uderzy xd
    - czym na to zasłużyłem i skąd wiedziałaś że tedy będę szedl? - przybliżył się do niej i obserwował ja uważnie. oczywiście to były zarcki - czyli mam stalkerke - miał ale to nie była ash tylko maisie xd
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 10:35 pm

jasne ze tak xd
    - moze oznaczac cos dobrego - wzruszyla ramionami. moze uderzy, a potem pocaluje xd
    - nie zdradzam swoich tajemnic - zaciagnela sie I wlozyla mu papierosa do ust. - nie chcesz ze mna spedzac czasu z wlasnej woli to nie pozostalo mi nic innego - zazartowala.
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 10:44 pm

haha xd
    - może pokażesz co, mówisz zagadkami - zauważył zaciekawiony. wcześniej jak się spotykali też go biła i mu się podobało nawet xd
    - niektóre zdradzasz - zaśmiał się. znal parę jej tajemnic - chce - chwycił jej dłoń. to co mówiła to była nie prawda - ale nie mogę w taki sposób w jaki chciałbym - zaśmiał się na koniec żeby przynajmniej udac że tak jak ona mówi to w konwencji zartu.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 10:48 pm

- chcialbys - usmiechnela sie. - straciles juz swoj przywilej - przypomniala mu o tym jak zaczal rozgadywac jej prywatne sprawy benowi. skoro jemu wygadal to nie miala pewnosci, ze nastepnym razem nie powie komus innemu! nie zaslugiwal na to by sie nadal dzielila z nim swoimi tajemnicami. - wiem - powiedziala juz troche powazniej i pogladzila kciukiem jego dlon.
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 10:56 pm

- pracuje nad odbudowaniem tego straconego zaufania - zapewnił ja. wtedy wypapla w afekcie. był zazdrosny o benka hahhaha. bal się że taki fuckboy zmiecie mu sprzed nosa ash. której notabene sam nie mógł wziąć ale też nie chciał dać innym na coś więcej niż nic nie znaczący seks xd chwycił jej dłoń, uniósł i pocałował - pokażesz swój obraz na wystawie kończącej rok akademicki? - zmienił nagle temat na nieco inny. bardziej neutralny.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 11:02 pm

- czeka cie duzo pracy - ostrzegla go. nie latwo bylo zdobyc jej zaufanie! benek taki fuckboy, ze nawet Alec bal sie, ze jego was nie wystarczy haha. myslal tak samolobnie, a mial pretensje do niej kiedy ona sie nim nie chciala dzielic! - moze - wzruszyla ramionami. miala problemy z ta praca I nie byla pewna czy bedzie wystarczajaco dobra.
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 11:12 pm

- zdaje sobie z tego sprawę - hahaha, tak. bal się że was nie wystarczy xd musiał go bardziej pielęgnować żeby stawać w szranki z benkiem. i ona i on byli trochę samolubni. zresztą kto nie był z naszych postaci xd - jeśli szukasz modela to jestem gotów - zażartował słysząc jej niepewność co do pracy xd
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 11:16 pm

benek pewnie nawet nie potrafil zapuscic wasa wiec Alec nie mial sie co martwic xd
    spojrzala na niego rozbawiona. - chetnie zatrudnie cie jako modela - zasmiala sie. - ale bedziesz musial zrzucic to wszystko - pokazala palcem na jego ubranie.
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 11:20 pm

powinien mu pozazdrości i spróbować xd ciekawe czy miał za sobą pierwsze golenie xd
    - to wyzwanie? - zaśmiał się - nie ma sprawy o ile zmienisz lub nie pokażesz mojej twarzy - musiał jednak dbać o reputację na uczelni xd poza tym tylko ash mogła go widzieć w całej okazałości i wiedziec że to on.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 11:25 pm

hahah xd
    - nie ma sprawy, nikt nie bedzie wiedzial, ze to ty - zapenila go. ciekawe czy studentki, z ktorymi spal by sie domyslily jesli namalowalaby go realistycznie xd chetnie by rzeczywiscie skorzystala z jego propozycji. jego mocny nos I wasy na pewno ja inspirowaly xd
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 11:29 pm

dagna poszła, nie ma kto bronić benka.
    - jeśli chciałaś mnie zobaczyć nago wystarczyło powiedzieć - szturchnal ja lekko w ramie. na pewno chciała i na pewno się do tego nie przyzna xd nie wiem czy laski z którymi spał poznalyby go po penisie xd chyba nie był tak charakterystyczny jak jego was xd
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Maj 17, 2022 11:35 pm

ups.
    - zapamietam to - usmiechnela sie cwaniacko. nie miala zamiaru tego wykorzystywac bo po co jej widziec go nago jesli nie bedzie mogla nic z tym zrobic xd moze tam na dole tez mial charakterystycznego wasa xd
    alexander pearce

alexander pearce

korfu
    dziekan
    mr. moustache
    42

Pisanie by alexander pearce Wto Maj 17, 2022 11:38 pm

też pomyślałam o charakterystycznym wąsie na dole xd nie miałam odwagi o nim wspomnieć.
    - czekam na propozycje - zasmial się. prędzej czy później jeśli będą się spotykać w ten sposób to i tak wylądują wiadomo gdzie - a skoro czekałaś - zeskoczył z murku i podał jej rękę - to idę tam - wskazał kierunek i oczekiwał że tam pójdzie xd ale tak na prawdę zboczył z trasy i odprowadził ja hehe.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Cze 01, 2022 8:28 pm

była wkurzona na dante, ale jednocześnie przypomniała sobie, że zostawiła u niego bluzę, a wiadomo, ze esther nie miała za dużo rzeczy i chciałaby to odzyskać. więc kręciła się pod wejściem do jego budynku paląc fajkę i zastanawiając się czy dzwonić do domofonu czy nie.
    khai parekh

khai parekh

Londyn
    troche menadzeruje
    fake happy
    28

Pisanie by khai parekh Sro Cze 01, 2022 8:30 pm

khai wracala z pracy. rozpoznala dziewczyne sasiada wiec usmiechnela sie lekko. - czesc - przywitala sie i stanela przed drzwiami wejsciowymi. zaczela grzebac w torebce w poszukiwaniu kluczy.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Cze 01, 2022 8:43 pm

- cześć - odwzajemniła jej uśmiech, musiała się zmusić do bycia 100% miłą jeśli zaczynała juz obliczać w głowie to czy sąsiadka dante da radę załatwić jej bluzę. - ten pudding dante smakował jak guma, nie? - zagadała ją na jedyny punkt zaczepienia jaki miała.
    khai parekh

khai parekh

Londyn
    troche menadzeruje
    fake happy
    28

Pisanie by khai parekh Sro Cze 01, 2022 8:46 pm

zerknela w kierunku esther. - to ciekawe porownanie - zasmiala sie. nie chciala krytykowac dopiero co poznanego sasiada. wydawal sie mily, nie chciala robic sobie wrogow przez pudding xd - wchodzisz? - zapytala gdy otworzyla drzwi.
    esther may

esther may

st. albans
    -
    desperados
    26

Pisanie by esther may Sro Cze 01, 2022 8:53 pm

liczyła na bonding poprzez wyśmiewanie dante, ale khai nie była na bieząco i nie wiedziała, że esther już z nim nie gada i nic mu nie przekaże xd
    - zapraszasz mnie? - zażartowała i wyrzuciła peta. otwarte drzwi trochę ją zestresowały jak uświadomiła sobie, że khai będzie obserwować ją czy dzwoni do drzwi dante i nie będzie mogła uciec.
    khai parekh

khai parekh

Londyn
    troche menadzeruje
    fake happy
    28

Pisanie by khai parekh Sro Cze 01, 2022 8:56 pm

dante jej sie nie zwierzal, ups xd
    spojrzala wglab klatki wejsciowej, a potem przeniosla wzrok na nia. - po twoich slowach zgaduje, ze pudding dante ci nie smakowal wiec teraz moja kolej zeby sie pochwalic swoimi zdolnosciami kulinarnymi - zazartowala. myslala, ze esther czeka az chlopak jej otworzy wiec rownie dobrze ona mogla ja wpuscic.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Nie Lis 24, 2024 12:52 pm