market place

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

market place - Page 6 Empty market place

Pisanie by st. albans Czw Mar 18, 2021 11:40 am

First topic message reminder :

market place - Page 6 Tumblr_ol8q3aQs8S1qljqu0o6_400
    freddie edwards

freddie edwards

londyn
    trener jiu jitsu
    fight me
    22

market place - Page 6 Empty Re: market place

Pisanie by freddie edwards Sob Sie 28, 2021 11:59 pm

- absolutnie - uniosl rece w gescie niewinnosci. - jestem dzentelmenem - dodal z rozbawieniem bo wcale tak nie bylo. - jasne, rozumiem to - ruszyl wolnym krokiem. - po tej maple wnioskuje, ze jestes tu nowa? - kontynuowal rozmowe. on tez byl na wygnianiu przez ocja wiec mieli cos wspolnego!
    leah gilbert

leah gilbert

nicea/hollywood
    marketing
    famous for nothing
    22

Pisanie by leah gilbert Nie Sie 29, 2021 12:03 am

- jasne, wyglądasz na takiego - stwierdziła z rozbawieniem i chyba trochę mu pojechała. jak zwykle w pierwszej kolejności spojrzała na jego buty, ktore nie wskazywały na to, że miała do czynienia z dżentelmenem xd - taaak. po moim nastawieniu możesz też wnioskować, że nie jestem z pobytu tutaj zadowolona. - odpowiedziała od razu, bo nie kryła się z niechęcią do st. albans. nawet w relkach ustalałyśmy, że mogą wspólnie narzekać na miasto xd
    freddie edwards

freddie edwards

londyn
    trener jiu jitsu
    fight me
    22

Pisanie by freddie edwards Nie Sie 29, 2021 12:08 am

- wiem - zasmial sie. nie obrazalo go to bo kobiety nie obchodzily go na tyle by mial je az tak szanowac. albo w ogole szanowac. nigdy nie potrafil sie zbytnio dogadac z dziewczynami wiec nadawaly sie wedlug niego tylko do bzykania. na pewno na nogach mial yeezes, o wiele lepsze niz buty dzentelmana xd - nie dziwie sie, ja tez nie jestem - zdradzil jej. haha myslisz ze pamietam xd
    leah gilbert

leah gilbert

nicea/hollywood
    marketing
    famous for nothing
    22

Pisanie by leah gilbert Nie Sie 29, 2021 12:13 am

haha dlatego chciałam nimi grać, mają friends with benefits xd
    - taak? - to ją już zaintrygowało! - to dlaczego tu jesteś? czy to jest jedno z tych magicznych miasteczek z filmów, z którego nie można się wydostać? - zaczęła dopytywać, bo ona traciła już wszelkie nadzieje na to, że rodzice pozwolą jej stąd wyjechać zanim nie skończy studiów. początkowo liczyła na to, że posiedzi tu dwa tygodnie i im przejdzie, ale wcale się na to nie zapowiadało.
    freddie edwards

freddie edwards

londyn
    trener jiu jitsu
    fight me
    22

Pisanie by freddie edwards Nie Sie 29, 2021 12:16 am

a no tak xd
    - magiczne miasteczko? calkiem mozliwe - zasmial sie. nigdy nie myslal o tym w taki sposob, ale to calkiem mozliwe skoro utknal tu I nie mogl wrocic do londynu. tak blisko a tak daleko. - ojciec mnie tu uwiezil I nie mam mozliwosci wyjazdu nigdzie indziej - wytlumaczyl jej swoja sytuacje. - a ty? dlaczego tu jestes? - spojrzal na nia.
    leah gilbert

leah gilbert

nicea/hollywood
    marketing
    famous for nothing
    22

Pisanie by leah gilbert Nie Sie 29, 2021 12:20 am

- ugh, to by oznaczało, że musimy odkryć w sercu skarb czy jakiś inny podbudowujący bullshit, tak działają te miasteczka. - stwierdziła. za dużo czasu spędzała w młodości na planach filmowych i już jej się wkręcało xd - doskonale cię rozumiem. mnie też uwięzili tu rodzice, bo stwierdzili, że jak tu będę to zacznę być grzeczna. - wytłumaczyła. - spoiler alert, nie jestem. - dodała tonem jakby zdradzała mu  tajemnicę.
    freddie edwards

freddie edwards

londyn
    trener jiu jitsu
    fight me
    22

Pisanie by freddie edwards Nie Sie 29, 2021 12:27 am

- to brzmi wyczerpujaco - stwierdzil. juz chyba wolaby tu zostac na zawsze niz sie starac znalezc skarb czy cokolwiek ona tam mowila. - dobrze, ze nie jestes. nie mozna stac sie uleglym - powiedzial swoje madrosci. a potem doszli tak gdzie miala sie znalezc bo faktycznie bylo bardzo blisko. grzecznie sie z nia pozegnal I poszedl do domu.
    zoe williams

zoe williams

st albans
    cukiernictwo i psychologia
    who's that girl?
    23

Pisanie by zoe williams Nie Wrz 12, 2021 8:40 pm

jeździła tu na wrotkach, bo musiała pomyśleć o tym czy się przenieść do londynu czy nie bo to dopiero była rozkmina ważna.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    dobry chłopak, ale chujek
    23

Pisanie by nate berube Nie Wrz 12, 2021 8:44 pm

nate jak zwykle był na spacerze z psami, nie będę nawet się wysilać, żeby wymyślać mu bardziej kreatywne zajęcia. tym bardziej, że skoro był zawieszony na uczelni to wrócił do swojego dotychczasowego trybu zycia, podczas którego po prostu nic nie robił. zamachał do zoe z daleka, bo mimo ostatniej krzywej akcji nie zamierzał udawać, że jej nie zna. a mógł, to w jego stylu xd
    zoe williams

zoe williams

st albans
    who's that girl?
    23

Pisanie by zoe williams Nie Wrz 12, 2021 8:52 pm

ona ostatnio już się nie wysilała na udawanie, że kogoś nie zna. nawet z patrickiem poszła na film, chociaż dobrze wiedziała kim jest patrick dla nate'a i doskonale wiedziała, że nie powinna się nigdy więcej już z nim spotykać, żeby nie ranić każdego swojego przyjaciela. prawda prędzej czy później wyjdzie na jaw, faye i tak się o wszystkim dowie, nate tym bardziej, patrick również, nico też. będzie miała przewalone. podjechała do niego i uwiesiła mu się na szyi, pocałowała go w oba policzki - cześć nate - miała dobry humor mimo wszystko - jak taaaam? - zapytała odsuwając się trochę od niego. swoją drogą to ona powinna z nim zerwać, skoro to on ją zaciągnął do tego gabinetu a nie on z nią xd
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    23

Pisanie by nate berube Nie Wrz 12, 2021 8:57 pm

nate też ostatnio nie udawał, ze nie zna patricka i całkiem nieźle się to dla niego skończyło, ale jeszcze nie wiedział, że zoe była bardziej uwikłana w jego romanse niż do tej pory. nate ogólnie czuł się głupio, że rzucił się na zoe, a to, że stracili przez to posady i rzucila uczelnię to dalsze konsekwencje. no i jasne, że czuł się odpowiedzialny! dlatego w jego stylu byłoby unikanie jej zamiast przeprosiny i komunikowanie uczuć.
    - cześć. jak zawsze. - odpowiedział standardowo, bo chyba zawsze tak jej mówił, a potem ona trajkotała co u niej, tak mi się już kojarzy xd - wyglądasz jakbyś miała dobry humor - popatrzył na nią. brawo za spostrzegawczość. myślał, że zoe będzie raczej w kiepskim humorze po ostatnich wydarzeniach.
    zoe williams

zoe williams

st albans
    who's that girl?
    23

Pisanie by zoe williams Nie Wrz 12, 2021 9:04 pm

zoe wolała milczeć. wolała milczeć, ale jakie to będą dla niej poważne konsekwencje, to jeszcze się przekonamy. niepotrzebnie wplątywała się w romanse z patrickiem, nejtem, nico. na dodatek wszyscy mieli powiązanie z jej przyjaciółką, faye, a ujawnienie wszystkich sekretów każdemu z osobna będzie jedną wielką katastrofą towarzyską dla zoe. będzie skończona w towarzystwie jako wieczny ruchacz nie tego co trzeba! - okej, jak zawsze - pokiwała głową - tak, mam lepszy humor, chociaż dzień po tym jak wywaliłam się z uczelni to się upiłam i pisałam smsy do nico i faye, żeby mnie zgarnęli z imprezy a potem to już był jeden wielki downfall - pacnęła się w czoło - zaaplikowałam na uczelnię w londynie i pozytywnie przeszłam egzaminy wstępne, dostałam się - pochwaliła mu się - mam nadzieję, że między nami jest ok? - zapytala - znaczy, wiesz, możemy się od czasu do czasu całować i w ogóle, ale plis powiedz, że jest okej - liczyła na to bardzo!
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    23

Pisanie by nate berube Nie Wrz 12, 2021 9:09 pm

zapomniałaś o tym, że zoe jest eks teda xd nate i zoe byli sobie bliżsi niż nate i faye, więc dla niego to akurat będzie mniej zaskakujące niż to, że on i zoe lecą na tych samych chłopaków.
    - to super, zoe! brzmi jak szczęście w nieszczęściu. - ucieszył się, że miała już jakąś alternatywę, bo nie chciał być odpowiedzialny za to, że całe życie i plany zoe legną w gruzach. wystarczy, że jego życie było jednym wielkim żartem. - oczywiście, że jest okej, zoe. - westchnął i ogarnął jej włosy z czoła. - ale nie sądzę, żeby dalsze całowanie się było dobrym pomysłem. jak widać prowadzi to do katastrofy. - stwierdził, ale nawet lekko się uśmiechnął, a to oznaczało, że już trochę się rozkręcał.
    zoe williams

zoe williams

st albans
    who's that girl?
    23

Pisanie by zoe williams Nie Wrz 12, 2021 9:17 pm

jezu tak xd na dodatek ted jeszcze w to wszystko jest zamieszany. ted i nico się nie lubią, zoe lubi ich. ona ma chyba najbardziej pokręcone relacje ever na tym forum.
    ale na pewno nate nie będzie zadowolony z tego, że przespała się z patrickiem i że nadal utrzymuje z nim jakiekolwiek relacje. faye nie będzie zadowolona z tego, że nico jest byłym zoe i że nadal się przyjaźnią a na dodatek kiedy zaczęli się spotykać, to ta sobie z nim w najlepsze sypiała xd szykuje się jedna wielka porażka życiowa zoe. nawet jej ojciec nie miał takiego skomplikowanego życia! - no to super - była zadowolona - ej, no weź, ja tam mogę się z tobą całować - dźgnęła go w boczek - poza tym, teraz już nie jesteśmy na stanowisku, to dlaczego w sumie nie! - zachichotała bo była śmieszkiem - oj nate nate, musisz przestać się tak wszystkim przejmować - objęła go w pasie łapkami - ja tam i tak nie żałuję, że mnie tam zaciągnąłeś - zawachlowała śmiesznie brewkami.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    23

Pisanie by nate berube Nie Wrz 12, 2021 9:25 pm

wszyscy są jakoś dziwnie powiązani. za małe to st. albans xd nate uważal, że zoe może robić co chce, a on i patrick rozstali się juz dawno temu. pytanie brzmi jak zoe zareaguje na to, że nate i patrick się przespali ze sobą tuż po tym jak oboje kręcili z nią xd
    - zooe, jeśli będziemy się całować to nie wiem co to znaczy dla naszej przyjaźni. - zaczął marudzić, bo jednak od ostatniej akcji próbował rozkminić co nim kierowało kiedy rzucił się na zoe jak zwierzę. zwykle tak się nie zachowywał, nie sypiał na prawo i lewo, więc to była dla niego zwyczajna sytuacja, o której mógł ot tak zapomnieć. uśmiechnął się lekko po jej słowach i pomiział po ramieniu. - mhmmm, taak, jedyne czego moglibyśmy żałować to to, że nie udało nam się dokończyć tego co zaczęliśmy, żeby ta afera była naprawdę tego warta. - podrapał się po nieogolonym policzku.
    zoe williams

zoe williams

st albans
    who's that girl?
    23

Pisanie by zoe williams Nie Wrz 12, 2021 9:31 pm

zoe będzie miała na to akurat wywalone, bardziej elka się by wściekła. ale elka to elka, elka już się pogodziła z faktem bycia forever friendzoned i ustawiła sobie pewnie na fb status w związku małżeńskim z własną knajpą xd elka się nie dowie, więc zoe to totalnie będzie jedno kto z kim śpi. i tak dalej uważam, że powinna się przespać z nejtem, tak dla dopełnienia dramatyzmu sytuacji - a to musi od razu coś znaczyć? czy musimy jakieś naklejki na siebie naklejać? bo nie sądzę. życie bez naklejek i określeń też jest spoko - wyznała mu i czekała aż na to zareaguje - ale wiesz, że możemy to jeszcze doookooończyć? - próbowała go troszeczkę sprowokować. zoe była typową prowokatorką i lubiła kusić los.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    23

Pisanie by nate berube Nie Wrz 12, 2021 9:40 pm

- nie chodzi o to. - pokręcił głową. - nie chciałbym, żeby coś między nami się zepsuło po tym wszystkim. - wyjaśnił. uważał, że seks zawsze zmienia relację. nie mogliby już być takimi przyjaciółmi jak wcześniej. nie chciał przez jeden głupi występek kierowany zwierzęcym pożądaniem stracić jedną z najbliższych osób w jego i tak ograniczonym kręgu przyjaciół. - wiem to. - westchnął. wiedział i zdążył już to sobie trochę wyobrażac, niech zoe nie mysli, że nie!
    zoe williams

zoe williams

st albans
    who's that girl?
    23

Pisanie by zoe williams Nie Wrz 12, 2021 9:45 pm

- myślisz, że jakbyśmy się przespali, to by nasza przyjaźń się zmieniła? o to ciekawe masz podejście. ja ci powiem tak. jeżeli ktoś naprawdę jest twoim przyjacielem, to nawet seks nic nie zmieni. uwierz mi, wiem to po sobie. mam tak o dziwo z nico - zaśmiała się i oparła czoło o jego ramię - znaczy miałam. zerwaliśmy ze sobą, zaprzyjaźniliśmy się dalej, potem trochę sypialiśmy ze sobą, teraz ma faye no ale tak, wcześniej tak było - zaśmiała się - nadal się przyjaźnimy. uwierz mi. na mnie to totalnie nie robi wrażenia a zakochać się nie zakocham, ja nie z tych - próbowała go do siebie przekonać.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    23

Pisanie by nate berube Nie Wrz 12, 2021 9:51 pm

- taaak, ale ty masz bardziej luźne podejście do tego z kim sypiasz. - zauważył. chyba właśnie trochę nazwał ją puszczalską xddd ale tak po kumpelsku, w końcu do tej pory zoe sama chwaliła mu się z kim sypia, więc oboje byli świadomi jaka długa była lista. no a nate chociaż nie był świętoszkiem to raczej się samobiczował i ograniczał romanse, właśnie po to, żeby do nikogo się przypadkiem nie przywiązać. - próbujesz zaciągnąć mnie do łóżka opowiadając o innych swoich kumplach, z którymi spałaś? - zaśmiał się nawet, bo uznał to za zabawne. zoe miała dobre sposoby na podryw xd gorzej jak nate przedyskutuje potem tę konwersację z faye. - więc sugerujesz, że seks ze mną nie zrobiłby na tobie wrażenia? - uniósł brwi pytająco i pokręcił głową. - teraz jestem obrażony. wstrząsnąłbym twoim światem na tamtej kanapie. - zapewnił ją. teraz już bardziej go przekonywała do dokończenia tego co przerwali skoro musiał jej udowodnić, że był lepszy niż myślała.
    zoe williams

zoe williams

st albans
    who's that girl?
    23

Pisanie by zoe williams Nie Wrz 12, 2021 9:59 pm

ona była świadoma tego że jest puszczalska i że miała za sobą i przed sobą całą listę chłopaków których chciała przelecieć i którzy chcieli przelecieć ją. miała pokrętne sposoby na to żeby się z kimś skumać i kogoś poderwać najwyraźniej, w tym nejta. uśmiechnęła się zadziornie - w takim razie przekonaj mnie do tego jak bardzo wstrząsnął byś moim światem wtedy na tej kanapie - przyciągnęła go do siebie i namiętnie pocałowała.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    23

Pisanie by nate berube Nie Wrz 12, 2021 10:05 pm

te jej namiętne pocałunki oczywiście uderzyły mu do głowy i przypomniały wszystkie te emocje, które przeżywali w gabinecie dziekana.
    - co ty ze mną robisz - mruknął jej w usta, a ponieważ był tylko facetem to wbrew wszystkim własnym argumentom uległ jej i wylądowali u niej w mieszkaniu.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Pon Wrz 20, 2021 7:03 pm

wracala z zakupow, ktore zrobila dla dani zeby mogla zjesc cos innego niz ciasto I wino.
    francois joyce

francois joyce

paryż
    prawo
    troublemaker
    26

Pisanie by francois joyce Pon Wrz 20, 2021 7:06 pm

franek szedł sobie tędy do domu ze spotkania z jakąś znajomą. zauważył ruby z daleka i się postanowił z nią przywitać - cześć ruby - posłał jej przyjazny uśmiech - może ci pomóc? - zaproponował.
    ruby fletcher

ruby fletcher

glasgow
    prawo
    debby downer
    25

Pisanie by ruby fletcher Pon Wrz 20, 2021 7:15 pm

- czesc - usmiechnela sie lekko na jego widok. - poradze sobie - zapewnila go I poprawila reklamowki w dloni. byly troche ciezkie I przydalaby sie jej pomoc, ale nie byl osoba, z ktora teraz chcialaby rozmawiac. czula sie niezrecznie po akcji w szpitalu. nie widziala sie jeszcze nawet z Annie od tego czasu I skutecznie udalo sie jej ich unikac.
    francois joyce

francois joyce

paryż
    prawo
    troublemaker
    26

Pisanie by francois joyce Pon Wrz 20, 2021 7:18 pm

on już wiedział jak się czuje annie i wiedział jak bardzo oboje cierpią z powodu utraty własnej córki. jednak zdążył się też pocieszyć u boku christine, która coraz bardziej mu się podobała, jako taka mała iskierka, która rozpalała jego każde nudne zakamarki - ale może jednak ci pomogę? zakupy wyglądają na bardzo ciężkie - przyglądał się jej.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Nie Lis 24, 2024 6:23 pm