stacja kolejowa
- st. albans
- st. albansgod save the queenwe love our queen109
- Post n°1
stacja kolejowa
First topic message reminder :
- max amsberg
- amsterdamjeździ uberemi have fun, i don't care27
- Post n°151
Re: stacja kolejowa
specjalnie zamawiała ubera, żeby jeździć bez celu po mieście i prosić maxa o rady xd powinien stworzyć mobilny gabinet terapeutyczny xd
- skąd wracamy? - zagadał ją jak wsiadała i już przeklikał na inną playlistę, bo pamiętał, które piosenki jej się najbardziej podobały. zasługiwał na pięć gwiazdek xd
- skąd wracamy? - zagadał ją jak wsiadała i już przeklikał na inną playlistę, bo pamiętał, które piosenki jej się najbardziej podobały. zasługiwał na pięć gwiazdek xd
- khai parekh
- Londyntroche menadzerujefake happy28
- Post n°152
moze xd
usiadla sie wygodnie. zaslugiwal na piec gwiazdek I tyle mu zostawiala za kazdym razem xd - z londynu - standardowa destynacja.
usiadla sie wygodnie. zaslugiwal na piec gwiazdek I tyle mu zostawiala za kazdym razem xd - z londynu - standardowa destynacja.
- max amsberg
- Post n°153
nie mógł zawieść oczekiwań xd
- i co tam słychać w wielkim świecie? - zagadywał ją, chociaż nie chciała się z nim dzielić informacjami od razu. wyczuł, że khai potrzebuje się wygadać, tylko nie umie sama się za to zabrać.
- i co tam słychać w wielkim świecie? - zagadywał ją, chociaż nie chciała się z nim dzielić informacjami od razu. wyczuł, że khai potrzebuje się wygadać, tylko nie umie sama się za to zabrać.
- khai parekh
- Post n°154
- jak to w wielkim swiecie.. - zazartowala. nie wydawala sie rozmowna, ale max mial racje I po prostu nie wiedziala od czego zaczac. nie zwierzala sie za bardzo nikomu, ale czula, ze w jego samochodzie bylo safe space. jak w konfesjonale albo u lekarza xd - myslisz, ze kobiety po rozwodzie nadal sa atrakcyjne? - wypalila nagle z pytaniem. jej religia I rodzina caly czas wpajali jej co innego. byla nieszczesliwa w zwiazku, ale czula sie jakby nie mogla nic z tym zrobic.
- max amsberg
- Post n°155
zaśmiał się, chociaż nie dała mu żadnych powodów ani konkretnych informacji. hahaha ktoś musiał zastąpić andy'ego. nie podważał jej pytania i po prostu prowadził spokojnie, skupiając się na drodze.
- jasne, że tak. rozwód nie odbiera atrakcyjności kobietom. wręcz przeciwnie, niektóre dopiero po rozwodzie odzyskują blask - odpowiedział i na zakończenie zerknął w lusterko, żeby sprawdzić jej reakcję. - wiesz, że w wielkiej brytanii ponad 40% małżeństw kończy się rozwodem? - mówili o tym w radiu jak jeździł uberkiem, więc wiedział xd
- jasne, że tak. rozwód nie odbiera atrakcyjności kobietom. wręcz przeciwnie, niektóre dopiero po rozwodzie odzyskują blask - odpowiedział i na zakończenie zerknął w lusterko, żeby sprawdzić jej reakcję. - wiesz, że w wielkiej brytanii ponad 40% małżeństw kończy się rozwodem? - mówili o tym w radiu jak jeździł uberkiem, więc wiedział xd
- khai parekh
- Post n°156
- to ma sens - zaczela sie zastanawiac nad jego slowami. sama wiedziala po sobie jakie malzenstwo moze byc przytlaczajace. z jednej strony byla przyzwyczajona do takiego zycia I meza, ale z drugiej zastanawiala sie jakby bylo odzyskac wolnosc. - a 60% zyje w nieszczesliwym zwiazku? - udzielil jej sie humor Esther xd
- max amsberg
- Post n°157
- osobiście uważam, że rozwódki są niesamowicie seksowne - dodał, bo widział, że khai analizuje jego słowa i że to nie było przypadkowe pytanie. - wiedzą czego chcą i nie dają sobie w kaszę dmuchać - wymieniał zalety. - raany, mam nadzieję, że nie - zaśmiał się na jej pytanie, ale widać w głębi duszy był romantykiem. - po prostu czasami ludzie za bardzo fiksują się na decyzjach podjętych lata temu i zapominają o tym, że każdego dnia można zaczynać na nowo - przynajmniej on tak uważał.
- khai parekh
- Post n°158
zasmiala sie I przeniosla wzrok za okno. max wiedzial co powiedziec I podobalo jej sie to. - masz racje - usmiechnela sie do niego. to jej wystarczylo wiec mogli zmienic temat. dostal bardzo dobra ocene xd
- river jones
- st. albanskonserwacja i renowacja dzieł sztukinew perspective34
- Post n°159
jacyś debile wybili mu okna w mieszkaniu i river nie wytrzymał tej presji związanej z przybyciem do miasta, w którym wszyscy go znali i sie wychował. kupił bilet w jedną stronę do jakiegoś małego miasteczka w szkocji i tam pojechał. zostawił polly wiadomość, w której wszystko wyjaśnił i alinie, którą prosił o dokarmianie kotów!
znalazł tam lepsze i spokojniejsze życie!
znalazł tam lepsze i spokojniejsze życie!
- wesley goodman
- st. albansbędzie kucharzembiszkoptowe serce20
- Post n°160
czekali na przyjazd siostry tess i opowiadał bratu, że jak ivy dorwała się do jego marchewki, to nie miala dość xd
- augustus goodman
- st. albans-best babysitter in town30
- Post n°161
czy gus zrozumiał to odwrotnie? owszem! czy ze złości pchnął go z zaspę? tak! - i po co gadasz takie durnoty? - on nie opowiadał o swoim życiu seksualnym xd a, nie miał go xd
- wesley goodman
- Post n°162
nie jego wina, że ivy i gus się nie komunikowali xd
- ale to prawda! - jęknął, podnosząc się z zaspy i otrzepując się ze śniegu. nie rozumiał, czemu gus się denerwuje. - chciałem jej pokazać inne marchewki niż dotychczas i podobało jej się, nie wiem o co ci chodzi - burknął.
- ale to prawda! - jęknął, podnosząc się z zaspy i otrzepując się ze śniegu. nie rozumiał, czemu gus się denerwuje. - chciałem jej pokazać inne marchewki niż dotychczas i podobało jej się, nie wiem o co ci chodzi - burknął.
- augustus goodman
- Post n°163
nikt sie tu nie komunikował xd
- powinna lubić jeden rodzaj marchewki i to nie ten który jej przedstawiłeś - oczywiście chodziło mu o jego marchewkę, choć brzmiało to tak jakby chciał ograniczać ivy dostęp do witamin i warzyw xd samolub!
- powinna lubić jeden rodzaj marchewki i to nie ten który jej przedstawiłeś - oczywiście chodziło mu o jego marchewkę, choć brzmiało to tak jakby chciał ograniczać ivy dostęp do witamin i warzyw xd samolub!
- wesley goodman
- Post n°164
a już na pewno nie goodmanowie w tej konwersacji.
- a ja uważam, że powinna próbować różnych marchewek, żeby decydować, która jej najbardziej odpowiada - dyskutował z nim nadal na temat jedzenia. był obruszony, że gus podważa jego kulinarne eksperymenty. dlatego wolał karmić ivy!
- a ja uważam, że powinna próbować różnych marchewek, żeby decydować, która jej najbardziej odpowiada - dyskutował z nim nadal na temat jedzenia. był obruszony, że gus podważa jego kulinarne eksperymenty. dlatego wolał karmić ivy!
- augustus goodman
- Post n°165
nie xd
- więc nie jesteś po mojej stronie i stronie mojej marchewki tylko podkładasz jej własną? - oburzył się - ale z ciebie brat! też podłożę rosie, roxy albo romy moją marchewkę! - zagroził. wes chyba lubił laski na literę 'r' xd
- więc nie jesteś po mojej stronie i stronie mojej marchewki tylko podkładasz jej własną? - oburzył się - ale z ciebie brat! też podłożę rosie, roxy albo romy moją marchewkę! - zagroził. wes chyba lubił laski na literę 'r' xd
- wesley goodman
- Post n°166
- nie wiedziałem, że chcesz jej dać swoją marchewkę - zmarszczył czoło, bo zupełnie nie kumał, o co chodzi. - a co one mają do tego? - nie traktował ivy w ten sposób, a brat powoływał się na wszystkie jego romanse. leciał alfabetycznie, akurat był przy 'ro'. - ivy ci się podoba? - połączył jedno z drugim.
- augustus goodman
- Post n°167
- nie chce jej dawać marchewki, to niedżentelmeńskie, chce żeby chciała marchewkę - rozmawiaja o ivy niczym wybrednym koniu albo osiołku xd - nie wiem, może to że im też chciałbyś dać swoje marchewki - choć żadna na razie marchewki nie dostała - podoba? - zmieszał się - nie, nie wiem, o patrz, pociąg jedzie - wskazał na pociąg wjeżdżający na stacje.
- wesley goodman
- Post n°168
- uwierz mi, że bardzo chciała tę marchewkę - zapewniał go i dalej pogorszał sprawę. poza tym według niego gotowanie było dżentelmeńskie, ale już nie miał siły się kłócić o rolę kobiety i mężczyzny we współczesnym świecie. - nie miałbym nic przeciwko, właściwie chciałbym dawać tę marchewkę całemu miastu - opowiadał. westchnął, gdy brat unikał tematu. - strasznie się nią przejmujesz jak na kogoś, kto ci się nie podoba - już go przejrzał, ale rzucił to tylko mimochodem i już wypatrywał, czy siostra wysiada z rodziną z pociągu.
- augustus goodman
- Post n°169
- świetnie bardzo ci dziekuje za utwierdzenie, że chciała twoją marchewkę, a nie moją - dalej się wkurzal. mógł od razu powiedzieć że marchewka to penis, byłoby łatwiej! - możesz dawać całemu miastu, ale nie dawaj ivy, no i może siostrom - proponował rozwiązanie mało patologiczne xd - przynajmniej nie chce jej wpychać marchewy - mruknął i zamachał do siostry która właśnie wysiadała z pociągu. potem jedli obiad w domu, ale gus patrzył niezadowolony na wesa xd
- wesley goodman
- Post n°170
- nie wiedziałem, że chcesz dać jej swoją marchewkę - to była jego wymowka i nadal nie rozumiał, czemu gus zrobił z tego taką wielką sprawę.
- vicky anderson
- ottawamechanikalittle freak22
- Post n°171
musicie sobie wyobrazić, że to pociąg xd
vicky i hunter wracali własnie z londynu, pociąg był zatłoczony i jedno miejsce było wolne więc vicky siedziała wygodnie na kolanach huntera i oglądali razem jakieś śmieszne filmiki na tik toku xd
vicky i hunter wracali własnie z londynu, pociąg był zatłoczony i jedno miejsce było wolne więc vicky siedziała wygodnie na kolanach huntera i oglądali razem jakieś śmieszne filmiki na tik toku xd
- rosie anderson
- ottawadramadevil in disguise21
- Post n°172
wsiadla na jakiejs stacji akurat do wagonu, w ktorym byli. - o.. czesc - stanela obok nich. przygladala im sie, ale jeszcze nie bylo widac jakie emocje wzbudzil w niej ten widok. oczywiscie standardowo poczula sie zasdrosna bo ona jeszcze nie byla na etapie takiej relacji ze swoim bff gejkiem zeby mu siedziec na kolanach.
- hunter garvey
- kaliforniabiotechnologiaszczęściarz21
- Post n°173
rosie może się zastanawiać, czy hunter używa vicky jako swojej przykrywki xd
- hej - też zdziwił się na widok rosie. - chcesz usiąść? - chwilowo zapomniał, że ma vicky na kolanach i że wcale nie może tak łatwo ustąpić miejsca rosie. a jak sobie uświadomił, to zrobiło mu się głupio, bo nie chciał, żeby rosie źle odczytała sygnały. na to już było za późno i to z innego powodu, niż myślał xd
- hej - też zdziwił się na widok rosie. - chcesz usiąść? - chwilowo zapomniał, że ma vicky na kolanach i że wcale nie może tak łatwo ustąpić miejsca rosie. a jak sobie uświadomił, to zrobiło mu się głupio, bo nie chciał, żeby rosie źle odczytała sygnały. na to już było za późno i to z innego powodu, niż myślał xd
- vicky anderson
- ottawamechanikalittle freak22
- Post n°174
- cześć rosie - przywitała sie milo, ale zaraz skupiła na filmiku. nie miała takiego zainteresowania swoją siostrą jakie miał hunter. za to poprawiła się na jego kolanach wbijając swój kościsty tyłek w nogi huntera, zemsta xd - dotaliśmy z hunterem pierwsze zaproszenie na ognisko w tym sezonie - pochwaliła się dlaczego już wracają z londynu. ale nie dodała że ją zaprasza xd
- rosie anderson
- ottawadramadevil in disguise21
- Post n°175
haha wtedy poczulaby sie lepiej bo by uznala, ze jak sie rozejda to juz nie beda blisko xd
- chyba nie ma juz dla mnie miejsca - nie powiedziala tego az tak obrazona jak zawsze. dostala oswiecenia I nie chciala robic dramki po tym jak odwaznie hunter ostatnio sie przed nia otworzyl. - to fajnie - byla dziwnie spokojna xd
- chyba nie ma juz dla mnie miejsca - nie powiedziala tego az tak obrazona jak zawsze. dostala oswiecenia I nie chciala robic dramki po tym jak odwaznie hunter ostatnio sie przed nia otworzyl. - to fajnie - byla dziwnie spokojna xd