stacja kolejowa

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

stacja kolejowa - Page 8 Empty stacja kolejowa

Pisanie by st. albans Czw Mar 18, 2021 11:40 am

First topic message reminder :

stacja kolejowa - Page 8 Sr8mnPW
    hunter garvey

hunter garvey

kalifornia
    biotechnologia
    szczęściarz
    21

stacja kolejowa - Page 8 Empty Re: stacja kolejowa

Pisanie by hunter garvey Pon Mar 18, 2024 8:00 pm

rosie wcześniej chciała, żeby hunter leciał na nią, a nie na vicky, a teraz chciała, żeby to dla niej był bff gejkiem, a nie dla siostry xd
    - mam dwa kolana - zażartował, żeby jakoś wyjść z sytuacji, ale faktycznie wiedzieli, że rosie już nie usiądzie. - z tobą byłoby ciekawiej - bajerował rosie, a vicky pewnie myślała, że się nabija po tym, jak ostatnio śmieszkowali z rosie za jej plecami. ogólnie każdy w tej konwersacji myślał, że dynamika jest zupełnie inna xd
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Pon Mar 18, 2024 8:07 pm

już miała bff gejka, niech się podzieli drugim xd
    to rosie zazwyczaj miała jakieś spiny, nawet jeśli vicky nie przepadała za imprezowaniem z siostrą to nie miała z tym generalnie problemu bo lubiła przebywać w dużym towarzystwie - mogę zapytać czy możesz przyjść z nami - zasugerowała falując brewkami do huntera, a potem do rosie. łaskawie zapyta xd
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pon Mar 18, 2024 8:20 pm

jej numer jeden nie poswiecal jej tyle czasu ile by chciala I musiala znalezc zastepstwo xd
    usmiechnela sie do huntera, wierzac, ze mowi to szczerze. nie wiedziala za to jak odebrac reakcje siostry I to ja troche irytowalo. - jestem umowiona z joshem I reszta - powiedziala to bardziej do huntera bo z ta grupa sie bawili w gay klubie. nie chciala przyjmowac laskawych zaproszen od vicky. wolalaby zeby hunter ja olal I poszedl na impreze Josha xd
    hunter garvey

hunter garvey

kalifornia
    biotechnologia
    szczęściarz
    21

Pisanie by hunter garvey Pon Mar 18, 2024 8:29 pm

uśmiechnął się do vicky porozumiewawczo, choć wcale nie chciał jej przekazywać żadnych podprogowych śmieszków z rosie.
    - josh też może dołączyć - zaproponował i rosie już będzie myślała, że hunter na niego leci i będzie ich swatać xd a hunter tylko chciał zakręcić to tak, żeby rosie do nich dołączyła i żeby znowu mogli się bawić tak dobrze jak w gay klubie. widać lubił imprezować z obiema siostrami, a dodatkowo poczuł się zmotywowany, skoro nie denerwowały się na siebie na dzień dobry.
    vicky anderson

vicky anderson

ottawa
    mechanika
    little freak
    22

Pisanie by vicky anderson Pon Mar 18, 2024 8:39 pm

lepszego modelu szukała.
    nie denerwowały się tylko pasywno-agresywnie wymieniały spojrzeniami czy tam słowami xd
    - skoro jesteś umówiona z joshem to nie będziemy ci przeszkadzać - vicky nie zależało tak bardzo jak hunterowi - chodź, ivy się na pewno ucieszy jak cię zobaczy - wstała i podała mu rękę bo zbliżał się ich przystanek. brzmiało ta jakby hunter miał coś z ivy teraz. skomplikowane!
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Pon Mar 18, 2024 8:44 pm

- zobacze jak sie ulozy - nie powiedziala czy bedzie, ale widzac jaki chetny hunter byl zeby zobaczyc josha to namowila swoja ekipe zeby dolaczyli do imprezy przy ognisku xd
    lena eriksen

lena eriksen

trochę szwecja, trochę afryka
    ratownictwo medyczne
    long live all the magic we made
    25

Pisanie by lena eriksen Sob Cze 22, 2024 9:48 am

wróciła ogarniać afrykańskie penisy bo nikt tu nie spełniał jej seksualnych i intelektualnych norm xd
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 6:14 pm

jechała na engagement party swojej kuzynki i czekała na peronie wystrojona w elegancką sukienkę, z mocnym makijażem i starannie uczesanymi włosami. wyglądała zupełnie inaczej niż gdy ian widział ją ostatnio w szpitalu po tym, jak prawie zeszła xd
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 6:18 pm

ian również jechał gdzieś pociągiem, do londynu pewnie, miał wolne więc z jakimś kumplem lekarzem chciał uskutecznić pubing skoro był wolny! przystanął obok hani i faktycznie jej nie poznał bo cóż... ostatnio wyglądała gorzej xd
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 6:22 pm

dobrze, że jej nie obczajał od tyłu... a może właśnie niedobrze xd ona za to go zauważyła i rozpoznała, nawet bez lekarskiego kitla.
    - teraz dostaję prywatnego lekarza za każdym razem, gdy idę na imprezę? - zażartowała z jego obecności obok. nie potrzebowała ochroniarza, ale lekarza tak xd
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 6:27 pm

może ian w głowie przypominał sobie teksty na podryw bo dawno na takim nie był dlatego wyglądał na zamyślonego! dopiero po chwili hania wyrwała go z zamyślenia i na jej widok i na to jak się prezentuje odparł odruchowo - wow - to było zbyt automatyczne xd - ten lekarz ma dziś wolne - wyjaśnił wskazując na siebie.
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 6:33 pm

biedny, zardzewiały ian. dobrze, że jechał do londynu na podryw, żeby nie robić sobie siary w st. albans.
    - ach, no tak, zazwyczaj widujesz mnie w piżamie - skomentowała. wiedziała, że wygląda 'wow', ale jednocześnie wiedziała, że na co dzień też wygląda 'wow', tylko mniej elegancko. - więc tym razem to lekarz jedzie na imprezę? - zasugerowała z rozbawieniem, choć nie wyobrażała go sobie na imprezie. to stąd to rozbawienie.
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 6:38 pm

tu mógł sally spotkać, a w londynie trudniej!
    - to całkiem ładne piżamy - dodał od razu, głupio mu było teraz za to 'wow', ale to było silniejsze od niego! - widać, że jadę na imprezę? nie ubrałem nawet koszuli - zaśmiał się. byl trochę bardziej starej daty niż hania. uważał, ze wyglądał casualowo xd
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 6:48 pm

albo mamuśki kolegów i koleżanek ich dzieci.
    - dziękuję, ale i tak nie chodzę w nich po ulicy - zaśmiała się, żeby ukryć szeroki uśmiech, który cisnął się na jej twarz przez te wszystkie komplementy (tak, uznała 'wow' za komplement). - tak też nie chodzę na co dzień, to wyjątkowa okazja - wyjaśniła jeszcze. - czyli to naprawdę impreza? - rozdziawiła usta, jakby była w szoku, że ian ma jakiekolwiek życie towarzyskie. znała go tylko ze szpitala i zdjęć natury wokół przyczepy na odludziu. - ale taka z tańcami czy graniem w karty? - zainteresowała się. zdawała sobie sprawę, że był stary i mógł mieć dziadkowe rozrywki.
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 6:52 pm

też racja!
    - jestem przekonany, że mogłabyś chodzić patrząc na współczesna modę - do której on nie przystawał bo ubierał się dość klasycznie. znowu widać różnicę wieku xd- niech zgadną co to za okazja - przyjrzał się jej - koncert heavy metalowy? - zażartował, wow xd - zależy co w twojej głowie oznacza impreza - dla niego to było spotkanie z kumplem, nie przewidywał nocnych, szalonych eskapad - z piciem whisky - wyjaśnił - bo ani nie tańczył, ani nie uprawiał hazardu. sorry hania!
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 6:58 pm

- gdybym chodziła na co dzień w szpilkach, to trafiłabym na sąsiedni oddział ze zdeformowanymi stopami - poinformowała go bez ogródek. wiadomo, że byłby zazdrosny, że jakiś inny lekarz może ją macać. szczególnie jeśli miał fetysz stóp xd zaśmiała się z jego żartu. - nie trafiłeś, zgaduj dalej - prowokowała go. jak na sri lance nasi nowi znajomi nas zapraszali na 'party', a na końcu okazało się, że 'party means dinner because we don't drink alcohol' xd - picie whisky może skończyć się tańcami - dywagowała. - chyba że to eleganckie picie whisky z paleniem cygar i dyskutowaniem o filozofii w klubie dżentelmenów - zaczęła to sobie wyobrażać. on zgadywał, co ona będzie robić, więc ona zgadywała, co on będzie robić xd
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 7:08 pm

- wydaje mi się, że jeden oddział powinien ci wystarczyć - mogło brzmieć jakby był zazdrosny, ale powiedział to z troski. uważał, że hania i tak dużo przeszła w szpitalach więc dodatkowe komplikacje nie były potrzebne - koncert taylor swift? - strzelił znowu, ostatnio nawet jemu reklamy eras tour wyskakiwały więc to mógł być dobry trop xd - nie w moim przypadku - ostatnio tańczył jak musiał to robić na weselu sally i jego, nie do powtórzenia! - więc myślisz, że jestem tym rodzajem lekarza? - zaśmiał się - który ostrzega pacjentów przed używkami, a potem sam przesada z alkoholem i tytoniem? myślałem, że masz o mnie lepsze zdanie - trochę ją podpuszczał.
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 7:21 pm

- mówiłeś, że mam już na tamten nie wracać, to muszę sobie znaleźć nowy - żartowała sobie. nie chciałaby lądować na żadnym oddziale, ale pogadać sobie mogła. - czy ja wyglądam, jakbym szła na koncert? - rozłożyła ręce, żeby mu się jeszcze raz zaprezentować, bo jego strzały ograniczały się do jednej kategorii. - to jest strój do siedzenia i picia drinków z wysokich kieliszków. bezalkoholowych drinków - poprawiła się, żeby się nie obawiał, że znowu wyląduje na izbie przyjęć, jak po ostatniej imprezie. - chciałabym ci przypomnieć, że ograniczasz dzieciom słodycze, a sam je podjadasz - będzie się tego czepiała do końca życia. nadjechał pociąg, więc zaraz wsiedli i usiedli koło siebie, skoro byli w trakcie rozmowy. hania nawet nie zwróciła na to uwagi, to było naturalne.
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 7:25 pm

- więc mnie zdradzisz? - ciągnął dalej w żartobliwy sposób temat szpitali. to tak jak rozmawianie o pogodzie, bezpieczny temat! - nie mam pojęcia jak ludzie ubierają się na koncerty - wyjaśnił skąd te koncertowe strzały - i kto tu idzie na fancy imprezę? - oblukał ją teraz od góry do dołu - tylko bez palenia cygar - tego też jej zabronił xd jak wsiedli i usiedli to nagle wyjął z kieszeni małą paczkę żelek. stężenie cukru musiało się zgadzać - dziś masz dyspensę - skierował w jej kierunku paczkę z żelkowymi misiami.
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 7:34 pm

bardzo bezpieczny temat, szczególnie jeśli leciały żarty z podtekstem!
    - skoro ty mnie nie chcesz... - zrobiła niewinną minę. - muszę cię zabrać na jakiś koncert i ci pokazać - zaśmiała się, ale kto wie, może naprawdę będzie musiała pokazywać mu młodzieżowy świat xd miał okazję, to ją oblukał, a było na co popatrzeć! hania za to już zastanawiała się, czy uda jej się skombinować cygaro od jakiegoś wujka, żeby zrobić zdjęcie, jak udaje, że pije i pali, żeby wysłać ianowi. parsknęła śmiechem na widok żelek, bo to tylko potwierdziło jej słowa. oczywiście chętnie się poczęstowała. - mam ważne pytanie - oznajmiła z powagą. - czy kupujesz dodatkową paczkę specjalnie dla siebie, czy podkradasz je dzieciom? - nie wytrzymała tej powagi i zachichotała, zagryzając przy tym żelkowego misia.
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 7:51 pm

udawali, że ich nie ma oczywiście xd
    - nigdy tego nie powiedziałem - zmrużył oczy nie wierząc jej - powiedziałem tak? - wskazał na siebie i się roześmiał - musiałem się martwić o ciebie - przyznał, że się martwił. awww! - jestem przekonany że to czego słuchamy diametralnie się różni i nie dojdziemy do porozumienia - ian zatrzymał się na jazzie i fascynacją ejtisami, może być ciężko xd ciekawe czy dostanie opieprz za zdjęcie! - gorzej - pochylił się jakby zdradzał jej tajemnicę - mam wlasną szufladę w biurku ze słodyczami, zamykaną na klucz - przyznał się do tego wielkiego sekretu, powinna docenić!
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 7:59 pm

po hani to się nie dziwię, że rzucała głupimi tekstami na prawo i lewo, ale że ian się nie hamował... powinien być mądrzejszy xd
    - na pewno zasugerowałeś, że nie chciałbyś mnie więcej widzieć - przyznała. dobrze, że nie dodała 'w łóżku' xd na pewno dla nich obojga lepszą sytuacją było, gdy ian widział ją tak jak dziś. przede wszystkim była pomalowana i nie miała podłączonej kroplówki xd było jej miło, że się o nią martwił, ale też wolałaby nie kreować sytuacji, w których musiał się o nią martwić. ostatnio było wystarczająco przerażająco, też dla niej! - czyli słuchasz muzyki klasycznej i ludzie ubierają się tak na koncerty, bo chodzisz do filharmonii? - zgadywała dalej zamiast dać mu przestrzeń, żeby sam opowiedział o ulubionej muzyce. hanna słuchała k-popu (fakty z karty), może miała fetysz na azjatów xd rozdziawiła usta, jakby zdradził jej największy sekret na świecie. - nie wierzę! ty?! - wykrzyknęła. - a potem się dziwisz, że mam o tobie złe zdanie - zaśmiewała się dalej. stracił respekt xd
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 8:07 pm

poczuł się zbyt luźno w jej towarzystwie xd
    - w tamtej sytuacji na pewno - podkreślił powagę tamtego wydarzenia. ale wiedział też, że hania nie była głupia i na pewno specjalnie nie doprowadzi się znowu do takiego stanu! - klasycznej? - aż prychnął - w twoich oczach jestem starym, bufonowatym sztywniakiem co nie? - tak to sobie wyobrażał teraz skoro sugerowała że jego rozrywką jest chodzenie do filharmonii. wolał kontakt z naturą xd już wiadomo dlaczego leciała na iana xd - ale wszystkie są o obniżonej zawartości cukry - bronił się wskazując na napis na żelkach.
    hanna haworth

hanna haworth

weston-super-mare
    kosmonautyka
    hanka skakanka
    25

Pisanie by hanna haworth Czw Sie 08, 2024 8:19 pm

jej tam się podobało.
    - wiem - spochmurniała, bo było jej głupio, że w ogóle doprowadziła się do takiego stanu i nie chciała teraz do tego wracać. nie byli w gabinecie lekarskim, więc wolała luźniejsze dyskusje. - a czy ja w twoich oczach jestem gówniarą słuchającą tylko aktualnych gwiazdek pop, skoro zasugerowałeś, że nie ma szans na to, żeby nasze gusty muzyczne się pokrywały? - odbiła piłeczkę, nie dała się sprowokować! teraz kiepsko wyszłoby tłumaczenie, że tak naprawdę słucha k-popu, to nie przemawiało za muzyką dla poważnych ludzi. tak, wszystko się łączy xd - poza tym muzyka klasyczna jest idealna do nauki - dodała. - a w chirurgach jeden lekarz robił do niej operacje. chcesz powiedzieć, że nie słuchałeś muzyki, kiedy mnie operowałeś? to musiało być strasznie nudne - zafiksowała się teraz na tym i nawet nie zauważyła, kiedy mijała im podróż. pociąg zatrzymał się na następnej stacji i ktoś się przeciskał z bagażami przez korytarz, przez co szturchnął hanię, która trąciła iana gołym kolanem. nie zabrała nogi, bo ludzie cały czas się przeciskali. albo taka była wymówka. - tak tylko się tłumaczysz - postukała w opakowanie. tak jak hania tłumaczyła się tłumem w pociągu xd
    ian randolph

ian randolph

ottawa
    -
    mcdreamy
    32

Pisanie by ian randolph Czw Sie 08, 2024 8:26 pm

ian potem będzie żałować, że aż tak się rozluźnił ech!
    jemu nie było głupio bo widział gorsze sytuacje w jego gabinecie, poza tym podchodził do tego fachowo i starał się zachować medyczny profesjonalizm. powodzenia xd - w takim razie zaskocz mnie - nie chciał jej kategoryzować jego gówniary słuchającej popu (było gorzej xd) - wiesz coś o zespole abba? - testował czy ich gusta mogą się pokrywać xd - chirurdzy stwarzają medyczną iluzję, na sali operacyjnej potrzebne jest skupienie - i ian nudziarz nie słuchał muzyki, ups! - więc chyba jestem nudny - wzruszył ramionami. nie było to dla niego obraźliwe, bo za super rozrywkowego też się nie uważał. zerknął pobieżnie na jej kolano bo jednak to było silniejsze - stwierdzam fakt, tak samo jak fakt że w tym pociągu i o tej porze statystycznie jest za dużo ludzi - próbował rozluźnić sytuację.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Nie Lis 24, 2024 8:18 am