siłownia
- st. albans
- st. albansgod save the queenwe love our queen109
- Post n°1
siłownia
First topic message reminder :
- rafe hollywood
- st. albansfizjoterapiawork hard, play hard25
- Post n°151
Re: siłownia
rafe nie byl obojętny, ale opierał się jego zalotom. wiedział co perry'emu chodzi po głowie i nie mógł temu ulec ze względu na sama i rosie.
- dzięki, ale już prawie kończę, a potem muszę gdzieś być - wymyślał mało szczegółowe wymówki.
- dzięki, ale już prawie kończę, a potem muszę gdzieś być - wymyślał mało szczegółowe wymówki.
- perry scavo
- palm springs-i'm so golden27
- Post n°152
ciekawe czy bardziej ze względu na sama czy rosie xd
- gdzieś czyli u mnie? - był nieustępliwy. poza tym znowu chciał mieć rafe u siebie, przypomniał sobie jak go zobaczył. wczoraj baraszkował z jakąś laską, a dziś mógł to być koleś xd
- gdzieś czyli u mnie? - był nieustępliwy. poza tym znowu chciał mieć rafe u siebie, przypomniał sobie jak go zobaczył. wczoraj baraszkował z jakąś laską, a dziś mógł to być koleś xd
- rafe hollywood
- Post n°153
dużo się nałożyło xd
zaśmiał się z jego żartu i chwilę się śmiał zanim jego twarz przyjęła całkowitą powagę.
- nie - uciął - właściwie to już nie powinniśmy się widywać u ciebie - mógł z nim dalej chodzić na siłownię xd
zaśmiał się z jego żartu i chwilę się śmiał zanim jego twarz przyjęła całkowitą powagę.
- nie - uciął - właściwie to już nie powinniśmy się widywać u ciebie - mógł z nim dalej chodzić na siłownię xd
- perry scavo
- Post n°154
ups xd
perry niezbyt się przejął tym co powiedział rafe. nie był stały w uczuciach więc ludzie regularnie od niego odchodzili i przychodzili - to urocze - zaśmiał się - zakochałeś się? - zaczął nawijać podnosząc hantle. jakby byli przyjaciółmi i normalnie gadali xd
perry niezbyt się przejął tym co powiedział rafe. nie był stały w uczuciach więc ludzie regularnie od niego odchodzili i przychodzili - to urocze - zaśmiał się - zakochałeś się? - zaczął nawijać podnosząc hantle. jakby byli przyjaciółmi i normalnie gadali xd
- rafe hollywood
- Post n°155
rafe jak wiadomo był bardziej uczuciowy i przywiązywał się do osób z bliskiego otoczenia. popatrzył na odbicie perry'ego w lustrze jak oboje ćwiczyli z hantlami.
- naprawdę dobrze się z tobą bawiłem - zapewnił go tak jakby potrzebował się wytłumaczyć. nie chciał tracić cennej znajomości z kolegą z branży.
- naprawdę dobrze się z tobą bawiłem - zapewnił go tak jakby potrzebował się wytłumaczyć. nie chciał tracić cennej znajomości z kolegą z branży.
- perry scavo
- Post n°156
rafe słodziak xd może wewnętrznie perry kiedyś też tak będzie xd
- wiem o tym - perry nie odpowiadał niczego w stylu 'ja z tobą też' sorki! zaraz zagapił się na jakąś laskę i postanowił ćwiczyć z nią, a jak już prawie się posikała ze szcześcia, że to perry to wyszedł z nią hehe. sorry rafe, straciłeś swoją szansę!
- wiem o tym - perry nie odpowiadał niczego w stylu 'ja z tobą też' sorki! zaraz zagapił się na jakąś laskę i postanowił ćwiczyć z nią, a jak już prawie się posikała ze szcześcia, że to perry to wyszedł z nią hehe. sorry rafe, straciłeś swoją szansę!
- rafe hollywood
- Post n°157
może kiedyś trafi na kogoś kto obudzi w nim uczucia czerwonego słodziaka xd
rafe dokończył swój trening i był dumny z siebie, że już nie ulega swoim żądzom tylko dojrzale myśli o uczuciach tych, na których mu zależy. rozwój postaci xd
rafe dokończył swój trening i był dumny z siebie, że już nie ulega swoim żądzom tylko dojrzale myśli o uczuciach tych, na których mu zależy. rozwój postaci xd
- leah gilbert
- nicea/hollywoodmarketingfamous for nothing22
- Post n°158
stała przy recepcji i robiła sobie zdjęcia ze zdrowym smoothie i w sportowym staniku przed napisem z nazwą siłowni. na pewno jej za to zapłacili, a ona nie wybierała się tak naprawdę na żadne zajęcia.
- darcy callis
- milford heavenbiologia morskalittle mermaid25
- Post n°159
zajela sie telefonem I nieswiadomie stanela Leah prosto w kadrze. nie wiedziala, ze zdjecia ze smoothie moga byc takie wazne xd
- leah gilbert
- Post n°160
zachrząkała próbując zwrócić na siebie uwagę kiedy darcy wlazła jej w kadr.
- czy mogłabyś? - popatrzyła na nią takim wzrokiem jakby darcy zrobiła to specjalnie i jakby w ogóle była świadoma tego co zrobiła.
- czy mogłabyś? - popatrzyła na nią takim wzrokiem jakby darcy zrobiła to specjalnie i jakby w ogóle była świadoma tego co zrobiła.
- darcy callis
- Post n°161
- moglabym? - spojrzala na nia zdezorientowana. nie zwrocila uwagi, ze Leah pozowala, a nie miala stycznosci z influencerami wiec nie ogarnela, ze robila selfie. nie ruszyla sie z miejsca bo Leah tez sama sie mogla przesunac.
- leah gilbert
- Post n°162
popatrzyła na nią wyczekująco, ale nic się nie wydarzyło. nie zamierzała ustępować, to inni powinni się przed nią rozstępować.
- robię zdjęcie - oznajmiła oczywistym tonem. - zajęcia z fitnessu są tam - machnęła w stronę drzwi.
- robię zdjęcie - oznajmiła oczywistym tonem. - zajęcia z fitnessu są tam - machnęła w stronę drzwi.
- darcy callis
- Post n°163
- och, przepraszam - nie lubila konfrontacji I nie chciala sprawiac klopotow. Leah byla ladna wiec poczula sie troche oniesmielona xd - pomoc ci - pokazala na telefon proponujac, ze to ona moze zrobic jej zdjecie.
- leah gilbert
- Post n°164
nie odpowiedziała nic w stylu "nie ma problemu", bo problem był i leah traciła przez darcy cenny czas. ale nie utrudniała jej specjalnie, więc leah też już dalej się nie czepiała.
- o nie, to musi być selfie i wyglądać naturalnie - nie przyjęła jej pomocy i wróciła do ustawiania telefonu pod odpowiednio krzywym kątem - i mówić "kocham ćwiczenia" - dodała rozbawiona i zrobiła wyćwiczoną minę do aparatu.
- o nie, to musi być selfie i wyglądać naturalnie - nie przyjęła jej pomocy i wróciła do ustawiania telefonu pod odpowiednio krzywym kątem - i mówić "kocham ćwiczenia" - dodała rozbawiona i zrobiła wyćwiczoną minę do aparatu.
- darcy callis
- Post n°165
- czy nie mowiloby bardziej 'kocham cwiczenia' gdybys byla w trakcie cwiczen? - przygladala jej sie zafascynowana. jak zwierzakowi w zoo xd selfie dla niej nie wygladalo naturalnie. szczegolnie kiedy robila je sobie w pozycji, ktora nie bardzo jej zdaniem przekazywalo wiadomosc jaka chciala przekazac. ale co ona wiedziala.
- leah gilbert
- Post n°166
- nie robię sobie spoconych zdjęć w trakcie ćwiczeń - poinformowała ją od razu. gdyby nie wyglądała nieskazitelnie to by nie była dobra reklama. popatrzyła na nią uważnie - hej, ty jesteś zwyczajną dziewczyną z małego miasta. czy bardziej by cię zachęciło do kupienia tego stanika gdybyś zobaczyła moje zdjęcie przy lustrze na siłowni? - chciała posłuchać opinii takiej basic dziewczyny, która była jej wśród jej targetów xd
- darcy callis
- Post n°167
- bylyby bardziej autentyczne - stwierdzila. dla darcy takie dziewczyny jak Leah wygladaly ladnie w kazdym przypadku. patrzyla na rozne modelki dla fitspo xd kiedy widziala, ze cwicza to ja motywowalo zeby sie ruszyc. Leah od razu wyczula, ze darcy jest ze wsi xd - chyba tak, wygladasz na dziewczyne, ktora zna sie na modzie - dalaby sie nabrac gdyby cos jej chciala wcisnac xd
- leah gilbert
- Post n°168
dla leah większość dziewczyn w st. albans wyglądało jak ze wsi xd
- to zrobię kilka zdjęć tu i w środku - zaplanowała. darcy właśnie pomogła jej z akcją marketingową i może dzięki temu leah dostanie więcej kasy xd - jeśli podoba ci się mój strój to wejdź przez ten link i wpisz kod leah20 to dostaniesz rabat dwadzieścia procent - zaczęła trajkotać entuzjastycznie i pokazywać jej wszystko na telefonie.
- to zrobię kilka zdjęć tu i w środku - zaplanowała. darcy właśnie pomogła jej z akcją marketingową i może dzięki temu leah dostanie więcej kasy xd - jeśli podoba ci się mój strój to wejdź przez ten link i wpisz kod leah20 to dostaniesz rabat dwadzieścia procent - zaczęła trajkotać entuzjastycznie i pokazywać jej wszystko na telefonie.
- darcy callis
- Post n°169
nie to co laski po operacjach plastycznych w la xd
- dobry pomysl - cieszyla sie, ze jej pomogla xd z ciekawosci moze sama zacznie ja obserwowac na instagramie. - akurat szukalam nowego - weszla w link na swoim telefonie I zaczela przekladac stroje. zapomniala, ze przyszla tu cwiczyc, a nie robic zakupy xd
- dobry pomysl - cieszyla sie, ze jej pomogla xd z ciekawosci moze sama zacznie ja obserwowac na instagramie. - akurat szukalam nowego - weszla w link na swoim telefonie I zaczela przekladac stroje. zapomniala, ze przyszla tu cwiczyc, a nie robic zakupy xd
- leah gilbert
- Post n°170
tu wszystkie były zbyt naturalne, to było freaky xd
robienie zakupów było lepszym zajęciem niż ćwiczenia i obie się w to wciągnęły.
- w tym kolorze wyglądałabyś nieziemsko - pokazywała jej jakiś wybór. oczywiście głównie zachęcała ją dlatego, że chciała, żeby coś kupiła. nie interesowało ją to jak darcy będzie wygladać.
robienie zakupów było lepszym zajęciem niż ćwiczenia i obie się w to wciągnęły.
- w tym kolorze wyglądałabyś nieziemsko - pokazywała jej jakiś wybór. oczywiście głównie zachęcała ją dlatego, że chciała, żeby coś kupiła. nie interesowało ją to jak darcy będzie wygladać.
- darcy callis
- Post n°171
bylo widac emocje na ich twarzach I nie byla przyzwyczajona do braku botoksu xd
- tak myslisz? - nakrecala sie. nie byla dobrym judge of character I myslala, ze Leah mowi szczerze. albo byla taka dobra aktorka, ze darcy sie nabrala. - co myslisz o tym? - pokazala inny kolor. skoro juz jej doradzala! musiala troche popracowac na swoj procent xd
- tak myslisz? - nakrecala sie. nie byla dobrym judge of character I myslala, ze Leah mowi szczerze. albo byla taka dobra aktorka, ze darcy sie nabrala. - co myslisz o tym? - pokazala inny kolor. skoro juz jej doradzala! musiala troche popracowac na swoj procent xd
- leah gilbert
- Post n°172
jak robiła sobie z kimś zdjęcie to musiała się napracować, żeby je wyretuszować xd
- ja to wiem - potwierdziła i zerknęła na propozycję darcy - też jest świetny - zgodziła się i popatrzyła na nią od góry do dołu oceniając jaki kolor będzie jej lepiej pasować - wiesz co? weź oba. na regularne ćwiczenia i tak trzeba mieć kilka - zachęcała ją. - ja mam we wszystkich kolorach - dodała jeszcze, chociaż jej historia nie była relatable, bo dostała je za darmo i nosiła tylko do zdjęć.
- ja to wiem - potwierdziła i zerknęła na propozycję darcy - też jest świetny - zgodziła się i popatrzyła na nią od góry do dołu oceniając jaki kolor będzie jej lepiej pasować - wiesz co? weź oba. na regularne ćwiczenia i tak trzeba mieć kilka - zachęcała ją. - ja mam we wszystkich kolorach - dodała jeszcze, chociaż jej historia nie była relatable, bo dostała je za darmo i nosiła tylko do zdjęć.
- darcy callis
- Post n°173
haha, poswiecenie xd
spojrzala na swoje leggingsy, ktore nosila juz przez rok I zastanawiala sie czy moze faktycznie to juz ten czas kiedy powinny isc na emeryture. - masz racje, bede miala na zapas - juz usprawiedliwiala wydawanie kasy tym, ze zaoszczedzi na praniu.
spojrzala na swoje leggingsy, ktore nosila juz przez rok I zastanawiala sie czy moze faktycznie to juz ten czas kiedy powinny isc na emeryture. - masz racje, bede miala na zapas - juz usprawiedliwiala wydawanie kasy tym, ze zaoszczedzi na praniu.
- leah gilbert
- Post n°174
chociaż przypomniały mi się fakty z karty, że leah wstawia zdjęcia, na których ona wygląda dobrze, a inni beznadziejnie xd
pochwaliła jej wybór i dopilnowała, że darcy kupiła wszystko z jej kodem, a potem poszły razem na siłownię gdzie leah porobiła sobie parę zdjęć, a potem zniknęła z widoku, to znaczy olała ćwiczenia.
pochwaliła jej wybór i dopilnowała, że darcy kupiła wszystko z jej kodem, a potem poszły razem na siłownię gdzie leah porobiła sobie parę zdjęć, a potem zniknęła z widoku, to znaczy olała ćwiczenia.
- rafe hollywood
- Post n°175
siedział na jednym urządzeniu, ale zamiast ćwiczyć to się zawiesił i gapił w przestrzeń, bo zamyślił się na temat sama. martwił się!
|
|