siłownia

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

siłownia - Page 2 Empty siłownia

Pisanie by st. albans Pon Sie 02, 2021 11:15 pm

First topic message reminder :

siłownia - Page 2 B50f-BLC_042019_FACIL__0021_Copy-of-DSC_0050
    babette van der berg

babette van der berg

bruksela
    nowhere to go
    lost in translation
    23

siłownia - Page 2 Empty Re: siłownia

Pisanie by babette van der berg Sob Wrz 18, 2021 11:29 pm

granie bawi, granie nigdy cię nie zdradzi xd
    - ted, wybacz, ale moi rodzice naprawdę są koszmarnie uparci i nie zgodzą się nigdy przenigdy na to, żebym była weterynarzem a nie hotelarką - mruknęła nieszczęśliwie - ciebie też było miło poznać! muszę już iść, jutro się na pewno widzimy w siłowni - pocałowała go w policzek na pożegnanie - miłego wieczoru - pomachała mu i poszła, next!
    ted cavendish

ted cavendish

londyn
    dyplomacja
    mr soppy feelings
    22

Pisanie by ted cavendish Sob Wrz 18, 2021 11:32 pm

- rozumiem. w takim razie mam nadzieję, że odnajdziesz w tym coś co będzie ci przynosiło radość i satysfakcję. - poddał się, bo z upartymi rodzicami nie było co dyskutować. - miłego wieczoru! - zawołał za nią, a jak się odwróciła to wykonał taniec radości na chodniku ciesząc się z tego, ze zdobył jej numer i dała mu buziaka. dzisiaj czuł się zwycięzcą! poszedł do domu.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    i'm not bossy, i'm the boss
    23

Pisanie by peggy roosevelt Sro Wrz 22, 2021 7:30 pm

wyciągnęła archie'go na spin class i właśnie się skończyło i ociekali potem.
    - ale było super! powinniśmy częściej przychodzić. - wycierała twarz ręcznikiem. była pełna energii i entuzjazmu, mimo że prowadzący dał im w kość.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Sro Wrz 22, 2021 7:33 pm

- to chyba jednak nie dla mnie - zmachany oparl sie reka o sciane. w przeciwienstwie do peggy nie byl pelen energii bo cala zuzyl na cwiczenia. nie byl przyzwyczajony do takiej formy wysilku. wolal troche pobiegac i podnosic ciezary.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    23

Pisanie by peggy roosevelt Sro Wrz 22, 2021 7:38 pm

- mówisz tak, bo to był pierwszy raz. za kazdym kolejnym razem twoje ciało się zacznie przyzwyczajać. - zapewniła go i jeszcze się rozciągała po ćwiczeniach, bo była robotem i nie musiała odpoczywać. wręcz przeciwnie, teraz miała dużo energii i wróci do domu i będzie rozpisywać harmonogram warsztatów komunikacji dla samorządzie. poza tym ostatnimi czasy była jakaś szczęśliwsza niż zwykle. ciekawe dlaczego!
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Sro Wrz 22, 2021 7:43 pm

- no nie wiem, w polowie myslalem, ze sie porzygam. a potem czulem jak nogi przestaly mi pracowac - marudzil niezadowolony. nie wiedzial, ze peggy miala taka dobra kondycje. nie byl az takim fanem wysilku fizycznego wiec pewnie za czesto razem nie cwiczyli.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    23

Pisanie by peggy roosevelt Sro Wrz 22, 2021 7:48 pm

- ale dałeś radę! czy to nie piękne? myślałeś, że nie dasz rady, a jednak ci się udało! brawo dla ciebie, jestem z ciebie dumna - przybijała mu piąteczki i podała mu wodę. peggy mogłaby być chodakowską xd
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Sro Wrz 22, 2021 8:03 pm

hahahah dobre porownanie xd
    skrzywil sie i z ledwoscia podniosl reke przy przybic jej piatke. - cos ty taka wesola? opowiadaj - rozkazal, prostujac sie. myslal, ze w koncu dala sobie przeczyscic komin i dlatego od razu lepiej sie czula.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    23

Pisanie by peggy roosevelt Sro Wrz 22, 2021 8:16 pm

- ja wesoła? - zdziwiła się. - po prostu w trakcie intensywnego wysiłku znacząco wzrasta poziom endorfin wytwarzanych przez organizm. - zaczęła mu tłumaczyć, ale jednak archie dobrze ją znał, więc nie mogła go oszukiwać. - okej, powiem ci! mój esej na temat emily dickinson zostanie opublikowany w ogólnokrajowym biuletynie edytorskim. - oznajmiła. okeeej, to nie do końca był "ten" powód, ale nie wiedziała czy jest gotowa przyznać się do tego drugiego.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Sro Wrz 22, 2021 8:28 pm

- hmm.. - zmruzyl oczy i uwaznie sie jej przygladal. nie mial zamiaru akceptowac takiej odpowiedzi! zaraz jednak pochwalila sie swoim esejem wiec usmiechnal sie. - gratulacje! - objal ja ramieniem. - gdybys od razu sie tym pochwalila to moglibysmy ominac ta czesc - pokazal na rowery - i od razu isc to uczcic - juz planowal, ze pojda sie napic.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    23

Pisanie by peggy roosevelt Sro Wrz 22, 2021 8:31 pm

- najpierw praca, potem przyjemności. teraz wiemy, że zasłużyliśmy na to, żeby to uczcić. - stwierdziła. to znaczy to, że już wcześniej pracowała ciężko i że już wtedy zasłużyła na to, żeby to uczcić xd za peggy nie da się nadążyć, biedny archie musiał mieć z nią ciężkie życie.
    archie holtzman

archie holtzman

LA
    architektura wnetrz
    prawie ksiaze
    25

Pisanie by archie holtzman Sro Wrz 22, 2021 8:51 pm

- jasne, w takim razie nie ma na co czekac - pogonil ja i pojechali do niego zeby opic sukces peggy.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Lis 17, 2021 9:02 pm

wyciskał na siłce żeby pracować nad swoją wspaniałą klatą. no halo!
    ruthie davis

ruthie davis

londyn
    administracja
    rainbow pony
    25

Pisanie by ruthie davis Sro Lis 17, 2021 9:05 pm

i co ona miała tu niby robić? xddddd najwyraźniej przyszła sobie poćwiczyć, więc wlazła na bieżnię i na niej biegała.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Lis 17, 2021 9:13 pm

siłownia to miejsce ogólnodostępne to mogła ćwiczyć xd
    zauważył ją z daleka, a skoro byli w jednej paczce ze sobą i flirtowali to podszedł - za wolno davis - zaśmiał się podkręcając jej trochę bieżnie. chciał żeby dobrze wyglądała, kochany kolega!
    ruthie davis

ruthie davis

londyn
    administracja
    rainbow pony
    25

Pisanie by ruthie davis Sro Lis 17, 2021 9:14 pm

miała słuchawki na uszach, więc była w swoim świecie już, skupiając się na tym, żeby biec przed siebie. o mało co nie spadła z bieżni kiedy podkręcił jej tempo! zeskoczyła z niej i wyjęła słuchawki z uszu - tak nie można, robinson! chcesz, żebym się zabiła? - pacnęła go w ramię.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Lis 17, 2021 9:20 pm

niebezpieczeństwo z każdej strony a ta słuchawki zakłada, mała nierozważna ruthie!
    - dbam o twoją kondycję - zaśmiał się. nie widział w tym nic złego, że trochę podkręcił jej tempo. nie chciał przecież zrobić jej żadnej krzywdy! - zobacz jaka będziesz fit dzięki mnie - pomacał jej napięte ramionka.
    ruthie davis

ruthie davis

londyn
    administracja
    rainbow pony
    25

Pisanie by ruthie davis Sro Lis 17, 2021 9:22 pm

- chyba jednak wolę koszykówkę - bo to było jedyne bezpieczne zajęcie dla niej w tym momencie, skoro na bieżni też już nie mogła spokojnie pobiegać! - widzę jak dbasz. specjalnie chciałeś mi zęby wybić, żebym nie mogła się z nikim innym umówić! taka jest prawda! - dźgnęła go w ramię - ja już jestem fit - pokazała mu język.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Lis 17, 2021 9:25 pm

- w koszykówkę też chętnie pogram - odparł zaraz czując się zaproszonym do gry. był sport freakiem! - tak, specjalnie to zrobiłem żebyś mogła imprezować i całować tylko mnie, a nie jakiś innych brzydali - zażartował posyłając jej całuski w powietrzu. sprawdziłam relki i mieli że się kumplują i ruchają he he - jesteś fit, ale możesz być jeszcze bardziej - wtedy zaczął skakać i robić pajacyki - i raz i dwa - zachęcał ją do robienia. miał dziś mnóstwo energii.
    ruthie davis

ruthie davis

londyn
    administracja
    rainbow pony
    25

Pisanie by ruthie davis Sro Lis 17, 2021 9:31 pm

- a co, chcesz iść ze mną teraz na mecz? i tak cię pokonam - zaśmiała się - oho, ktoś tutaj jest o mnie zazdrosny, proszę proszę, robinson - zażartowała. nie była o niego ani trochę zazdrosna, nie ufała żadnemu kolesiowi i dobrze wiedziała, że do nich trzeba podchodzić z dystansem. albo najwyżej wchodzić z nimi w interakcje na zasadzie kumpel kumpela. to jeszcze tego nie ogarnęłaś wcześniej? xd to nawet ja to wiedziałam, ze ze sobą sypiają xd - może w inny sposób to spożytkujesz? - zaśmiała się.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Lis 17, 2021 9:37 pm

- tego nie wiesz dopóki nie zagramy - był dość pewny siebie jeśli chodzi o sport. nie był zbyt inteligentny więc musiał czymś innym nadrabiać. na przykład klatą i sportem he he. tak jak rafe w sumie! - oj tam zazdrosny - machnął ręką - po prostu dbam o twój dobór kandydatów i uważam że jestem najlepszy - zażartował. on w sumie też szukał przygód i samego siebie dlatego jeśli chodzi o relacje interesowały go tylko imprezki i seks czy to z dziewczynami, czy to z chłopakami. coś mi świtało! - to znaczy jak? pompki? - zaraz rzucił się na podłogę robiąc pompki.
    ruthie davis

ruthie davis

londyn
    administracja
    rainbow pony
    25

Pisanie by ruthie davis Sro Lis 17, 2021 9:41 pm

ona przez zdradę chłopaka odkrywała czym są dziewczyny więc w sumie pasowali do siebie bo odkrywali dopiero swoje preferencje i nie chcieli od siebie niczego więcej niż przelotnego romansu! jaka zgodność xd nasze postacie albo w dziwnych relacjach ostatnio albo mają same hejty tak jakoś zauważyłam. wracając jednak do nich - jaki pewny siebie! czyli co, nie dałabym rady wyrwać o tamtego kolesia, który ćwiczy za tobą? - wskazała na jakiegoś mięśniaka, który nawet się jej nie podobał - pompki to ciekawy pomysł na spędzanie czasu. chodziło mi o coś mniej... publicznego - skrzyżowała ręce na cyckach.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Lis 17, 2021 9:55 pm

tak! choć na szczęscie tony'ego na razie nikt nie zdradził więc nie miał złamanego serca tak jak ruthie. ojciec mu je złamał wiążąc się z jakąś młodziutką azjatką. największy cios! jakie hejty, nie wiem kto ma hejty! dziwne relacje są akurat spoko xd
    odwrócił się i spojrzał na typka - a chciałabyś go wyrwać? - skrzywił się - nawet ja bym nie chciał, zobacz jakie ma wielkie mięsnie, zgniótłby cię przy przytulaniu - żartował i martwił się jednoczesnie - coś mniej publicznego? - ożywił sie nagle i wstał - masz na myśli... - zbliżył się do niej i szepnął - seks? - wolał się upewnić xd
    ruthie davis

ruthie davis

londyn
    administracja
    rainbow pony
    25

Pisanie by ruthie davis Sro Lis 17, 2021 10:00 pm

na razie nie zdradził, więc ma spokój. ale może kiedyś ktoś mu złamie serce i zrozumie jej ból! ruthie przez to wszystko odcięła się od jakichkolwiek głębszych uczuć. friendzone i fuck friendsi byli najlepsi na tym etapie życia. mam zacząć wymieniać hejty? xd musimy zacząć grać randomami chyba też.
    - może i bym chciała. a może i nie, któż to wie - zaśmiała się z tego co przed chwilą powiedziała. mięśniak by ją po prostu zgniótł! a była drobną dziewczynką - wow, brawo robinson, domyśliłeś się - pochwaliła go.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Lis 17, 2021 10:08 pm

na razie się odcięła! niech nie mówi hop, wielu tak mówiło! możesz wymienić! i tak, możemy grać. randomy spoko xd
    - nie prowokuj mnie, bo jeszcze cię z nim umówię - wskazał na nią palcem. ale zaraz doszli do rozmów o seksie więc chwycił ją za rękę - to idziemy! - zarządził jakże pewnie i poszli do toalety gdzie się ruchali tacy spoceni he he. nie sądziła, że zabierze ją gdzieś dalej chyba. nie był romantykiem niestety! next!

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 2:29 am