siłownia

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

siłownia - Page 4 Empty siłownia

Pisanie by st. albans Pon Sie 02, 2021 11:15 pm

First topic message reminder :

siłownia - Page 4 B50f-BLC_042019_FACIL__0021_Copy-of-DSC_0050
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

siłownia - Page 4 Empty Re: siłownia

Pisanie by rosie anderson Czw Mar 17, 2022 7:56 pm

jej zlosc byla silniejsza niz ciekawosc xd
    - wole trenowac sama - mruknela dalej stukajac w telefon. docenilaby te romantyczne gesty jesli ona nie wychodzilaby na tym najgorzej. w takiej sytuacji nie mogla sie cieszyc jego szczesciem. nie kiedy ona byla nieszczesliwa. - bardzo dobrze radze sobie sama - odsunela ramie, ale w koncu zaszczycila go spojrzeniem.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Czw Mar 17, 2022 8:03 pm

czyli musiała być bardzo wkurzona.
    rafe też mógłby trenować sama, ale teraz chciał trenować rosie xddd hehehe żarciki. rosie już dawno przeszło i miała nowych kandydatów i randki, więc dawno powinna wybaczyć rafe'owi! może też powinien zacząć ją umawiać ze swoimi kolegami z umięśnionymi klatami to mu wybaczy!
    - roo-sieee - powiedział melodyjnym, ale smutnym głosem. jego mina też wskazywała na to, że było mu przykro z powodu bijącego od niej chłodu. - czy możesz tego nie robić? - popatrzył na nią próbując odtworzyć puppy eyes.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Czw Mar 17, 2022 8:21 pm

niestety.
    hahah xd rafe ja zdradzil nawet bardziej niz dante wiec nie mogla mu po prostu tego wybaczyc! zawsze myslala, ze mogla na niego liczyc w kazdej sytuacji. a w tej najwazniejszej byl kolejna osoba, ktora ja zostawila dla kogos innego. - nie robic czego? - zapytala niewinnie. - nie potrzebuje twojego towarzystwa, przyzwyczailam sie, ze moge liczyc tylko na siebie - zmierzyla go wzrokiem. puppy eyes niestety nie dzialaly.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Czw Mar 17, 2022 8:25 pm

nie wiedział, że tak to postrzegała. nie zostawił jej w środku ciemnego lasu w nocy, tylko we własnym domku, do którego go zaprosiła. poza tym wrócił po paru godzinach! tak czy inaczej on był za bardzo otumaniony uczuciami do sama i emocjami związanymi z tamtym momentem, żeby zastanawiać się nad tym jak czuła się rosie.
    - proszę nie rób tego - powtórzył i wyprostował się, ciągle na nią patrząc. - próbujesz powiedzieć, że nie możesz na mnie liczyć? - zmierzył ją wzrokiem - bo z tego co zauwazyłem to ty mnie olewasz cały miesiąc i to ja nie mogę na ciebie liczyć - odwrócił kota ogonem.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Czw Mar 17, 2022 8:30 pm

rosie sie czula tak jakby zostawil ja w ciemnym lesia na pastwe losu. potrzebowala wsparcia w trudnej sytuacji i nikt sie o nia nie zatroszczyl. ona zawsze starala sie o wszystkich dbac! a wyszlo tak, ze nie potrzebnie bo nie potrafili sie jej odplacic tym samym. - przynajmniej wiesz jak ja sie czulam - skrzyzowala rece na cyckach i odwrocila sie.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Czw Mar 17, 2022 8:34 pm

biedna pokrzywdzona rosie! rafe nigdy nie chciał sprawić, by tak się czuła. była jedną z najbliższych osób w jego życiu. no, ale wtedy musiał zatroszczyć się jeszcze o drugą bliską mu osobę.
    - kiedy? - wyrwało mu się jakby dopiero łączył wątki. - wtedy w kanadzie?! - powtórzył ostrzejszym tonem i obszedł rowerek naokoło, żeby stanąć znowu przed jej twarzą. - wiesz, że musiałem jechać po sama, nie mogłem go tam zostawić! poza tym proponowałem, żebyś jechała ze mną! - przypomniał jej.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Czw Mar 17, 2022 8:38 pm

lubila byc w centrum uwagi, wiec powod, przez ktory wyjechal nie byl wystarczajaco dobry. nie lubila sie nim dzielic kiedy potrzebowala calej jego uwagi! sam mogl zamowic taksowke skoro mial takie glupie pomysly xd jej zlosc poglebialo tez to, ze przylecial akurat w takim momencie. gdyby nie to, ze byla smutna to by sie tym jarala!
    - mialam jechac po to zeby byc piatym kolem u wozu? - zapytala zdenerwowana i znowu sie odwrocila.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Czw Mar 17, 2022 8:43 pm

rosie mogła zamówić mu tę taksówkę skoro tak bardzo chciała zatrzymać rafe'a przy sobie xd i tak by się obraziła jakby samuel przyjechał i rafe by się z nim zamknął w pokoju. chyba że spędziliby czas w trójkę z cockblockerem rosie xd 
    - po to, żeby nie denerwować się na mnie, że zostałaś sama? - obszedł znowu rowerek. trochę ruchu nie zaszkodzi, byli na siłowni xd - nie wiem czego ode mnie teraz oczekujesz - westchnął i rozłożył ręce. - czy jest mi przykro z tego powodu, że cię zostawiłem tam i pojechałem po sama? tak, ale czy żałuję, że to zrobiłem? nie, bo dzięki temu z nim jestem i jestem szczęśliwy! - wyrzucił z siebie na jednym wdechu. - ale nie mogę być w pełni szczęśliwy jeśli moja najlepsza przyjaciółka jest o to zła! - dodał jeszcze. najlepszy przyjaciel też skoro tristan nie pochwalał ich związku xd rafe poświęcał przyjaźnie dla miłości.
    rosie anderson

rosie anderson

ottawa
    drama
    devil in disguise
    21

Pisanie by rosie anderson Czw Mar 17, 2022 8:53 pm

byla zbyt emocjonalna, nie pomyslala o tym xd na pewno by byla ich cockblockiem, a sam by siedzial w kacie i musial sluchac jej narzekan nie mogac sie nawet przytulic do rafe.
    - i tak bys mnie zignorowal wiec co to za roznica czy siedzialam w pokoju czy w samochodzie - przewrocila oczami kiedy znowu stanal przed nia. - swietnie, gratuluje - prychnela. - najwazniejsze, ze ty jestes szczesliwy - zeskoczyla z rowerka po tej stronie po ktorej stal i spojrzala na niego. - chyba jednak nie roznicie sie tak bardzo z edenem. po nim przynajmniej wiadomo czego mozna sie spodziewac - spojrzala mu w oczy jak mala psychopatka kiedy to mowila xd a potem odwrocila sie i poszla.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Czw Mar 17, 2022 8:58 pm

w tym scenariuszu to rafe by się obraził xd i tak źle, i tak niedobrze.
    - to nieprawda! - próbował się wtrącać i ją przekonywać, ale go nie słuchała. - to nie tak... - kolejna nieudana próba wytłumaczenia się. zrobilo mu się głupio, że wypomniała mu jego szczęście tak jakby to było coś złego. podobny vibe odczuł od tristana kiedy mu powiedział o samie. ech, rafe i sam byli słodziakami tylko dla siebie wzajemnie, inni ich nie znosili xd po porównaniu do edena tak go wcięło, że już nic nie powiedział. to było najgorsze co mogła powiedzieć! musiał to przetworzyć i wyrzucić z siebie, więc wrócił na bieżnię i oczywiście do dzwonienia do samuela, żeby mu marudzić.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Wto Kwi 19, 2022 7:50 pm

boksował worek! wiadomo wyrzeźbiona klata nie brała się znikąd xd przy okazji mógł popatrzeć na chłopaków bez koszulki i dziewczyny w krótkich spodenkach!
    nari yoon

nari yoon

seoul
    wokalistyka
    fallen star
    27

Pisanie by nari yoon Wto Kwi 19, 2022 8:00 pm

nari ostatnio zaczela biegac z nadzieja, ze to pomoze jej sie odstresowac. na razie nie przynosilo skutku, ale jeszcze sie nie poddala. weszla na bierznie, ale zauwazyla tonyego i zerkala co chwile w jego strone bo wygladal atrakcyjnie cwiczac.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Wto Kwi 19, 2022 8:02 pm

nari teraz poprawiła swóją kondycję i wyglad żeby wyrywać innych skoro wszyscy jej chłopcy okazali się zdrajcami xd
    biegła strasznie wolno na tej bieżni i tony to dostrzegł, dlatego podszedł rozbawiony - czy ten bieg nie powinien być szybszy? - zazartował i wcisnął jej delikatne przyśpieszenie, ups xd
    nari yoon

nari yoon

seoul
    wokalistyka
    fallen star
    27

Pisanie by nari yoon Wto Kwi 19, 2022 8:05 pm

moze cos w tym bylo xd przychodzila na silownie z nadzieja, ze wyrwie kogos nowego xd
    - czy nie powinienes sie zjac swoimi cwiczeniami - spojrzala na niego poirytowana jego komentarzem, ktorym ja urazil wiec nie zmiejszyla przyspieszenia xd
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Wto Kwi 19, 2022 8:07 pm

mogła się próbować przypadkiem brać za rafe, który też tu pewnie teraz przesiadywał.
    - zaraz - zerknał na worek żeby sprawdzić czy nikt go nie zajął - po prostu troszczę się o twoją aktywność fizyczną - zaśmiał się i zrobił minę typu 'i powinnaś to docenić' xd
    nari yoon

nari yoon

seoul
    wokalistyka
    fallen star
    27

Pisanie by nari yoon Wto Kwi 19, 2022 8:23 pm

juz wiecej by go nikogo nie zaczepila ze wstydu xd
    przycisnela guzik zeby zwolnic bo poczula jak robi jej sie slabo. nie odzywiala sie dobrze wiec nie miala sily na cwiczenia. - zajmij sie swoimi sprawami - polecila mu.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Wto Kwi 19, 2022 8:26 pm

może rafe mógłby ją przedstawić swoim kolegom nie gejom xd
    no tak, nari wiecznie liczyła kalorie. wejście na bieżnie mogło się skończyć katastrofalnie - jesteś pewna? - uniósł brew - widziałem jak patrzyłaś na mnie - tak zauważył to, ale przez grzeczność nie chciał wytykać. nie udało sie.
    nari yoon

nari yoon

seoul
    wokalistyka
    fallen star
    27

Pisanie by nari yoon Wto Kwi 19, 2022 8:30 pm

byloby jej zbyt glupio xd
    kiedy na niego patrzyla wydawalo jej sie, ze byl nawet calkiem fajny, ale to sie zmienilo kiedy przyszedl ja denerwowac. - masz zwidy - wylaczyla bierznie poirytowana dodatkowo tym, ze ja przylapal. nie powiedziala juz nic wiecej i poszla bo nie chciala sobie narobic dodatkowego przypalu mdlejac przy cwiczeniach.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Wto Kwi 19, 2022 8:34 pm

zbyt dumna xd
    - nie sądze - odprowadził ją wzrokiem, a potem wrócił do boksowania.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Maj 11, 2022 7:31 pm

dźwigał ciężary i oczywiście się spocił i zmęczył więc relaksował się na saunie, z której wychodził owinięty ręczniczkiem prosto pod prysznic!
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sro Maj 11, 2022 7:38 pm

patrząc po historii... rafe i tony wiecznie na siłowni xd rafe za to wyciskał siódme poty na siłowni, bo po kłótni z samem tym bardziej musiał wypocić wszystkie swoje zmartwienia i wściekłości. też szedł pod prysznic i tak się złożyło, że spotkali się przed jednym, wyraźnie chcąc wejść do tego samego.
    - sorry - mruknął rozproszony kiedy prawie wlazł z nim.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Maj 11, 2022 7:41 pm

gdzie indziej mogliby się spotykać xd to przeznaczenie.
    tony za to miał całkiem niezły humor i wyciskał dla przyjemności, a nie żeby jakieś smutki wypocić. no ale tony to tony. był beztroskim, kolorowym ptakiem xd
    - nie jestem aż taki łatwy - zażartował kiedy prawie wlazł mu do kabiny, w której postawił stopę pierwszy.
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sro Maj 11, 2022 7:46 pm

spotykali się w wielu miejscach. studiowali razem xd
    - no wiesz, już prawie się dla mnie rozebrałeś - machnął ręką na jego ręczniczek. rafe miał na sobie jeszcze spodenki, chociaż koszulkę też już zgubił po drodze, bo wycierał się nią po treningu jak prawdziwy męski facet.
    tony robinson

tony robinson

brisbane
    fizjoterapia
    surfin bird
    23

Pisanie by tony robinson Sro Maj 11, 2022 7:51 pm

i na pewno tony od niego pożyczał notatki xd oboje tacy leserzy xd
    tony już biegał frywolnie w ręczniczku nie wstydziwszy się niczego. może specjalnie klatę pokazywał xd - chciałbyś tego co? - dalej żartobliwie się do niego odnosił, jednocześnie trochę flirtując. nie miał z tym problemu!
    rafe hollywood

rafe hollywood

st. albans
    fizjoterapia
    work hard, play hard
    25

Pisanie by rafe hollywood Sro Maj 11, 2022 7:57 pm

razem uciekali z zajęć, nawet pisałam to w relkach xd
    tony specjalnie pokazywał klatę, sprawdzając czy ktoś się da złapać na haczyk.
    - jasne, śnię o tym po nocach - rzucił żartem, chociaż jego ton był trochę cyniczny. wiadomo, że dniami i nocami marzył o samuelu, ale aktualnie próbował go wyrzucić z głowy, bo za każdym razem tylko wracał do ich kłótni i tego co tamten mu wyrzucił. wszystkie miłe wspomnienia samuela wykrzywiały się przez ten obraz.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Pią Lis 01, 2024 2:24 am