komisariat

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

komisariat - Page 3 Empty komisariat

Pisanie by st. albans Czw Mar 18, 2021 11:41 am

First topic message reminder :

komisariat - Page 3 Giphy
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    same white shirt, couple more tattoos
    28

komisariat - Page 3 Empty Re: komisariat

Pisanie by patrick bowman Sro Maj 12, 2021 9:27 pm

tak. nawet nie przeleciał leili.
    - w porządku - zaśmiał się krótko - nie musisz się za nic obwiniać - bo tak jak pisałam wcześniej. pogodził się z tym. wydarzenia z nate'm ukształtowały go w jakiś sposób i sprawiły, że był jaki był. a byl dziwny, dzieki nate!
    - książki czytasz po to, żeby mieć poczucie spełnienia i skończenia - zanegował jego zdanie, a jednocześnie to że go porzucił - jeśli tego nie robisz, to albo jesteś głupcem, albo tchórzem - ups. chyba nie miał zamiaru się z nim cackać.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    dobry chłopak, ale chujek
    23

Pisanie by nate berube Sro Maj 12, 2021 9:33 pm

ach biedny niewinny tobias.
    patrick na pewno urodził się dziwny, proszę nie zwalać winy na nate'a xd chociaż nie przeczę, że ich relacja musiała zarówno jego, jak i nejta ukształtować w pewien sposób.
    - co masz na myśli? że powinniśmy dokończyć tę książkę? - spojrzał na niego poważnie. teraz to on będzie ciągnąć patricka za język. on już w pewien sposób przyznał się do tego co czuł, a czuł to, że nie powinni wcale tego ciągnąć. może patrick miał inne zdanie na ten temat.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    same white shirt, couple more tattoos
    28

Pisanie by patrick bowman Sro Maj 12, 2021 9:43 pm

no jacha!
    pewnie urodził się, ale łatwiej zwalić na innych xd
    był zadowolony, że nate zdradził mu swoje uczucia bo wiedział, że na pewno nie było mu łatwa - myślę, że..... - podszedł bliżej do niego, tak że mogliby się w zasadzie pocałować - że jeśli tyle czasu zajmuje ci zastanawianie nad tym to wcale nie chcesz nie dokańczać tej książki - odparł zadziornie i ugryzł go w szyje po czym poszedł do domu po drodze paląc papieroski.
    nate berube

nate berube

st. albans
    zarządzanie
    dobry chłopak, ale chujek
    23

Pisanie by nate berube Sro Maj 12, 2021 9:52 pm

jak zawsze odpowiedział tak, że nate niczego się nie dowiedział. chciał definitywnie ustalić co jest między nimi i wyznaczyć granicę, że nie powinno, a skończyło się na tym, że wrócili do punktu wyjścia! poszedł z psiakami na dłuuugi spacer zanim wrócił do domu.
    sophie holtzman

sophie holtzman

st albans
    architektura
    my heart belongs to daddy
    24

Pisanie by sophie holtzman Sob Cze 12, 2021 8:36 pm

wychodziła z komisariatu bo musiała zapłacić mandat za złe parkowanie i teraz klęła pod nosem na to, że dała się złapać.
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Sob Cze 12, 2021 8:44 pm

przechodzil akurat obok i podlecial do sophie w podskokach jak tylko ja zobaczyl. - co nabroilas? - zapytal od razu. byl ciekawy! mial nadzieje, ze to jakas ciekawa historia.
    sophie holtzman

sophie holtzman

st albans
    architektura
    24

Pisanie by sophie holtzman Sob Cze 12, 2021 8:48 pm

- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! - zaczęła od złożenia życzeń i go przytuliła - musiałam zapłacić mandat za złe parkowanie a na dodatek odholowali mi samochód i musiałam go odbierać - rozłożyła bezradnie ręce - jak tam spędzasz urodziny? - zapytała zapalając sobie papierosa.
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Sob Cze 12, 2021 9:04 pm

- dziekuje! - powiedzial wesolo, po czym odwzajemnil uscisk. - tylko mandat? liczylem na jakas bardziej ekstremalna historie - przyznal z rozbawieniem. - calkiem niezle. bylem w wesolym miasteczku, a niedlugo wybieramy sie do klubu - zaczal jej opowiadac. - powinnas dolaczyc - zaprosil ja.
    sophie holtzman

sophie holtzman

st albans
    architektura
    24

Pisanie by sophie holtzman Sob Cze 12, 2021 9:07 pm

- no tylko mandat, a na co ty liczyłeś? że będę spierdzielać przed policją z jakiejś nielegalnej imprezy czy może żeee na przykład przyłapią mnie na publicznym seksie? - roześmiała się - nie ma tak dobrze. tylko moje biedne autko mi zabrali, ale na szczęście już mam - pokazała kluczyki - impreza brzmi świetnie, może najpierw odstawię samochód pod dom, co? - zaproponowała.
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Sob Cze 12, 2021 9:20 pm

- na przyklad - zasmial sie. - albo ze bralas udzial w jakichs nielegalnych wyscigach ulicznych i cie przylapali - zaczal wymyslac. wyobrazal sobie akcje w stylu szybcy i wsciekli. - dobrze, ze juz je odzyskalas. moze chcieli sie przejechac - spojrzal na kluczyki. - jasne, pojade z toba - zaproponowal.
    sophie holtzman

sophie holtzman

st albans
    architektura
    24

Pisanie by sophie holtzman Sob Cze 12, 2021 9:25 pm

- tak? mógłbyś naprawdę? to super! a gdzie idziecie na tą imprezę jeżeli można wiedzieć? - zapytała podjarana już tematem, że będzie mogła sobie poimprezować. powinna robić projekt, ale się jej nie chciało, więc pewnie zrzuci to wszystko na patricka - a będziemy dzisiaj nagrywać coś na tik toka? bo mi sie spodobało - zapytała
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Sob Cze 12, 2021 9:34 pm

- pierwszy przystanek to groove, potem zobaczymy - tez sie cieszyl, ze sophie do nich dolaczy. im wiecej osob tym weselej! patrick i tak byl nudziarzem, wiec nic mu sie nie stanie jak popracuje za nia hehe. - mozemy cos nagrac jesli chcesz - zasmial sie. fajnie, ze sie jej az tak spodobalo! przynajmniej mial na kogo liczyc w kwestii filmikow.
    sophie holtzman

sophie holtzman

st albans
    architektura
    24

Pisanie by sophie holtzman Sob Cze 12, 2021 9:38 pm

sophie widziała go jako nudziarza tylko w firmie, bo tak to nawet kolegę z pracy lubiła chociaż piekielnie się mądrzył jako starszy kolega po fachu. ona zaś była przekonana, że jej ojciec przekazał jej niesamowity talent do rysowania i dlatego uważała się za lepszą od niego - oki doki, groove będzie super - przyklasnęła mu - taaaak, chcę ale może nie tutaj! - pociągnęła go w kierunku samochodu - chodźmy już stąd - zaproponowała.
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Sob Cze 12, 2021 9:57 pm

- najlepiej zrobmy je w klubie. bedzie fajny klimat i swiatlo - zaczal wymyslac. - i jakies jeszcze mozemy w samochodzie. carpool karaoke! - klasnal w rece. juz mial wizje! i pojechali. jak chcesz nimi dalej to zacznij w klubie ;x
    sophie holtzman

sophie holtzman

st albans
    architektura
    24

Pisanie by sophie holtzman Sob Cze 12, 2021 9:59 pm

pojechali się bawić do klubu i bawili się do białego rana, zacznij kimś next!
    rory delamain

rory delamain

lyon
    medycyna
    babyface
    25

Pisanie by rory delamain Sro Lip 28, 2021 7:08 pm

tatuś go zabrał z areszt i st. albans na zawsze bo jego rodzina była upokorzona. no more rory!
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 6:33 pm

wychodził z pracy flirtując z jedną z policjantek, ale tak zamachała mu pierścionkiem zaręczynowym przed twarzą więc pożegnał ją tylko miłym uśmieszkiem. był spalony u niej, ups!
    celeste lore

celeste lore

manchester
    analityka kryminalistyczna i sądowa
    boohoo, no one likes you
    24

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 6:35 pm

nie wiem co tu robiła celeste, ale najwyraźniej wczoraj musiała trochę za bardzo zabalować i teraz musiała odebrać koleżankę z komisariatu czy coś xd wpadła na edena - ummm przepraszam, gdzie znajdę dyżurkę? - zapytała.
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 6:44 pm

nie musiał długo czekać na na radarze pojawiła się druga zdobycz czyli celest xd uśmiechnął się od razu uprzejmie i wskazał na drzwi na wprost - tam i prosto - wytłumaczył szybko - a co? nabroiłaś i chcesz się oddać dobrowolnie w ręce policji? - zapytał z cwaniackim uśmieszkiem.
    celeste lore

celeste lore

manchester
    boohoo, no one likes you
    24

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 6:52 pm

jak widać miał bardzo udany wieczór skoro trafił na celeste tak od razu. dobrze, że się już ogarnęła i nie zionęła mu alkoholem w twarzyczke - okej, dziękuje bardzo - powiedziała z uśmiechem - hmm, nie, idę odebrać koleżankę z aresztu bo nam się wczoraj zgubiła z imprezy - wzruszyla ramionami - jeszcze raz dziękuję - i ruszyła żeby wejść do srodka.
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 6:56 pm

no tak bo wczoraj miała urodziny. była już starsza to może nie będzie jej uważał za sikse xd
    - okej - pokiwał głową i pewnie odprowadził ją wzrokiem gapiąc się trochę bezczelnie na jej tyłek - ale padły wszystkie systemy włącznie z internetem, nikt nie wyjdzie z aresztu do jutra - oznajmił żeby jej trud nie poszedł na marne.
    celeste lore

celeste lore

manchester
    boohoo, no one likes you
    24

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 6:58 pm

stanęła na moment - ale jaaak to? - spojrzała na niego zawiedziona - jak to nikt nie wyjdzie już z aresztu? żartuje pan sobie? - zrobiła smutną minę - i co ja teraz zrobię? - zapytała wzdychając ciężko niezadowolona - ona nie może tam biedna siedzieć - przejęła się.
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 7:15 pm

zagapiłam się xd
    - nikt nie wyjdzie dzisiaj - doprecyzował żeby nie musiała się aż tak przejmować - jutro wszystko mają naprawić i wypuścić ludzi z aresztu - dodał, jeden dzien w domu czy w tamtą to dla niego żadna różnica skoro on tam nie siedział - pan? - wskazał na siebie i zaśmiał się - tak staro wyglądam? to pewnie przez aktówkę - wskazał na nią.
    celeste lore

celeste lore

manchester
    boohoo, no one likes you
    24

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 7:22 pm

ehhh.
    - kurcze, to niedobrze, biedna dziewczyna będzie musiała siedzieć tam sama i w zimnej celi - mruknęła niezadowolona - nie pan? to jak mam mówić? - zapytała - nie wygląda pan... znaczy nie wygladasz staro więc... - już się sama zamotała xd
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 7:29 pm

oglądam serial jednoczesnie xd
    - poradzi sobie, może to da jej nauczkę na przyszłość - eden nie lubił takich lasek które się upijały i trafiały na policję dlatego już nią gardził - skoro nie wyglądam staro to mów mi eden - podszedł do niej i wyciągnął dłoń żeby się przywitać.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Nie Lis 24, 2024 10:15 am