komisariat

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

komisariat - Page 4 Empty komisariat

Pisanie by st. albans Czw Mar 18, 2021 11:41 am

First topic message reminder :

komisariat - Page 4 Giphy
    celeste lore

celeste lore

manchester
    analityka kryminalistyczna i sądowa
    boohoo, no one likes you
    24

komisariat - Page 4 Empty Re: komisariat

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 7:35 pm

aha xd
    - eden, miło mi cię poznać, jestem celeste - przedstawiła się również - ale to też poniekąd moja wina, że się zgubiła, mogła tyle nie pić i jej nie pilnowaliśmy - mruknęła nieszczęśliwie - mimo wszystko dziękuję ci, że mnie pokierowałeś. pracujesz tutaj? - zapytała.
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 7:42 pm

- celeste - powtórzył z uśmiechem zapamiętując jej imię bo najwyraźniej już postanowił że ją wyrwie i zaciągnie do łóżka. pewnie przytrzymał dłużej jej dłoń masując delikatnie kciukiem wierzch jej dłoni, to był taki jego ruch he he! - każdy ma swój rozum - skwitował tylko to jak broniła kumpeli - pracuję, ale nie jestem policjantem - wytłumaczył szybko. mogła nie lubić policjantów!
    celeste lore

celeste lore

manchester
    boohoo, no one likes you
    24

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 7:50 pm

nie spodziewała się tego co zrobił, bo rzadko miewała takie sytuacje - tak, mam na imię celeste - pokiwała głową z uśmiechem i zadowolona - a czym się w takim razie zajmujesz skoro nie jesteś policjantem? - zaciekawił ją swoją osobą.
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 7:54 pm

eden lubił wprowadzać dziewczyny takie w niezręczne, dwuznaczne sytuacje. to sprawiało że były nim oczarowane i łatwiejsze. tak wypracował wiele technik przez lata - to już wiem - pokiwał głową kiedy powtórzyła swoje imię - jestem cywilem pracującym w policji - wyjaśnił szybko skoro pytała o to - a co? nie umawiasz się z policjantami? - dopytał.
    celeste lore

celeste lore

manchester
    boohoo, no one likes you
    24

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 7:57 pm

- eeee - zmarszczyła nos zastanawiając się co ma na to odpowiedzieć - ach, no to bardzo ciekawe jest! ja studiuję inżynierię biomedyczną - uśmiechnęła się do niego - nie, umawiam się ze wszystkimi, z policjantami też - zaśmiała się - a co, chcesz się ze mną umówić, czy jakoś tak? - zapytała.
    eden hollywood

eden hollywood

st. albans
    cyberbezpieczeństwo
    alpha type
    28

Pisanie by eden hollywood Pon Wrz 13, 2021 8:09 pm

- mhm, ścisły umysł - pokiwał głową i objechał ja wzrokiem tak od góry do dołu - nie wiem, może, pomyślę - złapał ją za podbródek i pogłaskał po nim kierując jej wzrok na siebie. nie odpowiedział jej jednoznacznie, a potem ją wyminął i sobie poszedł. niech nie myśli, że będzie o nią zabiegać xd zaczne next!
    celeste lore

celeste lore

manchester
    boohoo, no one likes you
    24

Pisanie by celeste lore Pon Wrz 13, 2021 8:13 pm

poszła sobie do domciu.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    same white shirt, couple more tattoos
    28

Pisanie by patrick bowman Wto Paź 05, 2021 6:42 pm

płacił zaległe mandaty tatusia za parkowanie! i teraz stał pod komisariatem i palił papieroska zanim ruszy w dalszą drogę!
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Paź 05, 2021 6:46 pm

szla z tortem, ktory miala w planach namalowac na jakies zadanie ze still life. niestety byla zbyt rozproszona telefonem przez co tort jej sie wyslizgnal i upadl do gory nogami na chodniku. - kurwa - warknela i spojrzala na ciasto pod jej nogami.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Wto Paź 05, 2021 6:57 pm

obserwował całą sytuację bez ingerencji, a kiedy tort spadł roześmiał się cicho. wyrzucił papierosa na chodnik i przydepnął podchodząc do ash - to chyba nie tak miało wyglądać? - zapytał z uniesioną brwią patrząc na jej niezadowoloną minę.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Paź 05, 2021 7:05 pm

- zupelnie nie tak - spojrzala na niego, ale zaraz powrocila wzrokiem do ciasta, zastanawiajac sie co z tym teraz zrobic. najgorsze, ze miala ochote go potem zjesc! miala tez nadzieje, ze jak zrobi dobry uczynek i podzieli sie nim z ming to bedzie miala spokoj na kilka dni. co za pech! kucnela przy torcie i urawala kawalek. - chcesz? - zapytala z lekkim rozbawieniem i pokazala mu kawalek, po czym ugryzla go.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Wto Paź 05, 2021 7:10 pm

wpatrywali się chwilę w ciastko niczym w jakieś dzieło sztuki. ming pewnie teraz zajmowała się chodzeniem do sauny albo na basen żeby męskie gołe klaty po tobiasie oglądać, tak zakładam. co ją tort xd - awww, jesteś taka pociągająca kiedy jesz z ziemi - zażartował - jak chcesz to postawię ci ciastko skoro tak ci zależy - powiedział łaskawie, żartując ciągle oczywiście.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Paź 05, 2021 7:16 pm

szkoda, ze nie miala przy sobie farb. mogla sie zainspirowac ta sytuacja i od razu zaczac malowac. gdyby wiedziala, ze ming teraz interesuja gole klaty to by sama wykupila jej karnet na silownie zeby mogla tak spedzac cale dnie z dala od niej xd - wiem - oblizala palec, patrzac mu prosto w oczy. zaraz jednak sie rozesmiala i wstala. - nie dzieki, to z ziemi mi lepiej smakuje - wyciagnela telefon zeby zrobic zdjecie tortu. przyda jej sie jako reference.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Wto Paź 05, 2021 7:23 pm

patrick miał łatwiej bo notatnik i ołówek nosił praktycznie zawsze. ale nie interesowało go rysowanie tortu. nie jego target najwyraźniej. ash powinna podsunąć benka ming żeby paradował przy niej z gołą klatą - i jak zawsze pewna siebie - słysząc jej odpowiedź dodał zaraz śmiejąc się - jesteś pewna? nie masz porównania - zauważył słusznie - eej - jęknął kiedy zrobiła zdjęcie - czy to nie mi powinnaś robić zdjecia? - to on był prawdziwym ciachem!
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Paź 05, 2021 7:55 pm

szkoda, ze na to nie wpadla. albo chciala benka zatrzymac dla siebie hehe
    - nie moze byc inaczej - usmiechnela sie. gdyby stracila pewnosc siebie to zycie nie byloby takie same. pewnie byloby dosyc nudno. - skoro tak bardzo chcesz postawic mi ciastko trzeba bylo od razu powiedziec - zasmiala sie. wyprostowala sie i spojrzala na niego, przekrzywiajac glowe w bok. - no nie wiem, to ciasto wyglada calkiem zjawiskowo - zastanawiala sie.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Wto Paź 05, 2021 8:00 pm

a jednak! ten benek bajerant!
    on też nie wyobrażał sobie ash bez pewności siebie. to chyba była jej nadrzędna cecha którą lubił. nie do każdej dziewczyny to pasowało, ale jej z tą cechą było do twarzy. pewnie w łóżku też to wykorzystywała i o tym wiedział skoro mieli swoje dzikie epizodziki - nie aż tak bardzo, ale nie chcę też żebyś zepsuła swoją reputację jedząc z siebie - bronił się zaciekle przed jej argumentami - a ja nie? - wskazał na siebie. jego głos był pełny udawanego wyrzutu.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Paź 05, 2021 8:29 pm

najwiekszy lamacz serc w miescie!
    niesmialosc by jej nie pasowala. w lozku tez to wykorzystywala. potrzebowala w zyciu troche ostrosci. romantyczne przytulanki jej za bardzo nie krecily. a przynajmniej nie z przypadkowymi kolesiami. - mozesz tak to sobie tlumaczyc - puscila mu oczko. - bardziej mnie inspiruja rozbierane sesje wiec musialabym ocenic bez tego - pokazala na jego ubranie.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Wto Paź 05, 2021 8:33 pm

ha ha, tak. teraz będzie laski na magię podrywać xd
    na szczęście patricka też nie jarały żadne przytulanki, dlatego doceniał schadzki z ashley. bez zobowiązań, bez tłumaczeń bez komplikacji - nie wierzysz mi? - zatrzepotał teatralnie rzęsami i zasmiał się. wiedział, że mu nie wierzy! - już widziałaś mnie bez koszulki - zauważył - masz ochotę znowu? - dopytał zaciekawiony. nie miał nic przeciwko ofc.
    ashley whittemore

ashley whittemore

Londyn
    malarstwo
    50 shades of grey
    24

Pisanie by ashley whittemore Wto Paź 05, 2021 8:42 pm

czarujaco xd
    takie uklady byly najlepsze. potrzebowali seksu, a nie bezsensownych komplikacji i zobowiazan. ashley raczej byla typem, ktory zrywal kontakt kiedy zaczynalo sie robic za milo. - nie bardzo - przyznala z rozbawieniem. - nie zaprzecze - na pewno dobrze sie bawili w swoim towarzystwie wiec nie mialaby nic przeciwko.
    patrick bowman

patrick bowman

stąd
    -
    28

Pisanie by patrick bowman Wto Paź 05, 2021 8:52 pm

wiadomo!
    on też miał takie podejście. szczególnie, że ostatni związek w jakim był kosztował go wiele (dzieki nate!). dlatego nie angażował się teraz aż tak bardzo, zupełnie jakby się bał. ale teraz nie o tym, nie w tym odcinku xd - w takim razie nie pozostawiasz mi innego wyboru - objął ją nieznacznie w pasie prowadząc do niej (bo nie do niego, skoro była mamusia) i tam pokazał jej sie w całej okazałości i nie tylko. next!
    christine atkinson

christine atkinson

potters crouch
    zarządzanie
    heir of fortune
    23

Pisanie by christine atkinson Sro Lis 10, 2021 7:58 pm

christine zostala zawezwana i przez flynna i przez andersona. pewnie wykorzystali swoje jedyne telefony do niej xd stała więc i wypłacała pokaźną sumkę do poczet ich wypuszczenia. oczywiście była odstrojona bo wyciągneli ją z jakiegoś balu za co w sumie była im wdzięczna xd
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Sro Lis 10, 2021 8:06 pm

zostawili marty'ego i pomachali mu na pożegnanie. christine lepiej dbała o swoich chłopców niż peggy o marty'ego.
    - wiedziałem, że ci zależy - zażartował wyciągając ręce do christine kiedy przeszli przez magiczną bramkę. nie mógł jednak jej przytulić, bo strażnik hank dopiero po chwili ściągnął z niego kajdanki. - nie musiałaś się tak stroić, to nie jest randka - dodał z rozbawieniem widząc jak się odstawiła. stanął przy okienku czekając na swoje rzeczy i przy okazji rozglądał się kto przyszedł po flynna.
    flynn caplan

flynn caplan

Bristol
    film production
    peace and love
    25

Pisanie by flynn caplan Sro Lis 10, 2021 8:18 pm

flynn jeszcze nigdy nie cieszyl sie tak z czyjegos widoku jak z teraz z christine. nie mial takich znajomosci jak anderson i czesto nie przebywal w aresznie. strasznie tutaj nudno!
    - christineee! na ciebie zawsze mozna liczyc - zawolal wesolo gdy juz ich uwolnili. - skad ten pomysl, ze wystroila sie dla ciebie? - stanal obok andersona. uwazal sie za przystojniejszego wiec jesli christine liczyla na randke z kims to na pewno z nim xd
    christine atkinson

christine atkinson

potters crouch
    zarządzanie
    heir of fortune
    23

Pisanie by christine atkinson Sro Lis 10, 2021 8:24 pm

christine pewnie miała torebkę wypchaną gotówką i teraz wypłacała wszystko więc zakładam że ani anderson ani flynn nie widzieli nigdy takiej ilości kasy na żywo he he.
    - zabawne - zaśmiała się na widok andersona - muszę cię zmartwić, ale nie wystroiłam się dla ciebie - zrobiła udawaną smutną minkę i zamknęła torebkę - ani dla ciebie - wskazała zaraz na flynna więc było jasne, że to ona obu wyciągnęła - ale tak, wracając do tematu oboje wisicie mi kolacje - wskazała na nich - może być na dwóch osobnych randkach - teraz ona dyktowała warunki.
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Sro Lis 10, 2021 8:29 pm

anderson patrzył na te banknoty i już liczył na to, że zostanie jego sugar mommy xd kupowałaby mu jedzenie i wyciągała z aresztu.
    zrobił smutną minkę kiedy okazalo się, że nie wystroiła się dla niego. kto to mówi! pewnie dostali pomarańczowe kombinezony, bo wszyscy spodziewali się, że zostaną tu na dłużej.
    - to dlatego nie zapłaciłaś za marty'ego? chcesz nas teraz wykorzystać na randki, a z nim nie możesz? - zaśmiał się uznając to za żarciki i objął christine ramieniem. na pewno trochę śmierdział aresztem. nie wiem ile oni tam siedzieli w końcu xd

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Czw Lis 28, 2024 3:30 am