marty, anderson i flynn

marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

marty, anderson i flynn - Page 9 Empty marty, anderson i flynn

Pisanie by marty singleton Sro Mar 31, 2021 10:26 pm

First topic message reminder :

marty, anderson i flynn - Page 9 C258cd6213212ec7b898696083055453

Ostatnio zmieniony przez marty singleton dnia Sob Cze 19, 2021 9:29 pm, w całości zmieniany 2 razy
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

marty, anderson i flynn - Page 9 Empty Re: marty, anderson i flynn

Pisanie by anderson hurd Pon Wrz 13, 2021 7:46 pm

anderson za to nie znosił przemocy, więc nie mógł pozwolić na to, żeby marty go bił.
    - okej, okej, okej! - zawołał i wyciagnął w jego stronę ręce, przez co ręczniczek nie był przez niego podtrzymywany i zleciał mu na ziemię, więc oboje mogli go teraz podziwiać w pełnej okazałości. schylił się, żeby wziąć ręcznik i przepasać go jeszcze raz. - dobra, przyznaję, tak, spałem z twoją siostrą, ale przysięgam, że to wydarzyło się tylko raz i za zgodą obu stron. przepraszam, nie chcieliśmy, żebyś się wkurzał i wiemy, że nie powinniśmy tego robić, więc nigdy więcej tego nie zrobiliśmy. - zaczął się tłumaczyć w desperacji ciągle majstrując przy ręczniku, żeby lepiej się trzymał i spoglądał na marty'ego błagalnie, żeby go nie bił!
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    st peters catholic school
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Pon Wrz 13, 2021 7:53 pm

- kuuurwa anderson - wymamrotała niezadowolona - jakoś dwa miesiące temu przespaliśmy się ze sobą, to fakt, ale już nigdy więcej tego nie powtórzyliśmy - przyznała się również skoro on się przyznał też do tego - marty, błagam cię, uspokój się. to nie było nic takiego - próbowała się bronić, ale chyba słabo jej wychodziło albo praktycznie wcale jej to nie wychodziło xd
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Wrz 13, 2021 8:01 pm

w oczach marty'ego oboje byli spaleni! i mogli to dostrzec w jego spojrzeniu. był równocześnie zawiedziony jak i wkurwiony!
    - nawet nie chcę komentować tego jacy jesteście głupi - westchnął - quinn wynocha do pokoju! - krzyknał aż na nią i wskazał jej pokój - a ty znikaj stąd bo inaczej nie ręcze za siebie - podszedł do drzwi wyjściowych - ciekawe co na to louis jak się dowie że notorycznie zaliczasz siostry swoich najlepszych kumpli - burknął niemiło i wskazał mu wyjście, nie dając nawet szans na przebranie się.
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Pon Wrz 13, 2021 8:09 pm

anderson dostrzegł to spojrzenie. marty nigdy dotychczas tak na niego nie patrzył i go to zmroziło.
    - twoja siostra jest dorosła i podejmuje własne decyzje - próbował bronić quinn, chociaż ta ledwo co osiągnęła pełnoletność i ostatnio podejmowała same błędne decyzje xd - okeej, możemy z tego nie robić większej sprawy? ostatnio ucieklem od jo jak mogło do czegoś dojść i do niczego nie doszło. - zaczął się tłumaczyć, bo chciał udowodnić jakim jest lojalnym przyjacielem xd - mogę chociaż wziąć moje rzeczy? - westchnął, bo pogodził sie z faktem, że marty potrzebował trochę przestrzeni, prześpi się z tym i jutro mu wybaczy. anderson był gotowy spędzić tę jedną noc gdzieś indziej, ale potrzebował chociaż gatek i koszulki.
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Pon Wrz 13, 2021 8:12 pm

- a co ma do tego louis znowu - wywróciła oczami - anderson ma rację, nie mam piętnastu lat, wiedziałam co robię idąc z nim do łóżka - zauważyła jakże mądrze - już idę do pokoju, idę - wymamrotała posłusznie i chyba sobie poszła do tego pokoju i się w nim zamknęła.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Wrz 13, 2021 8:17 pm

zgromił tylko na odchodne quinn wzrokiem, a potem pchnął andersona do wyjścia. i tak nie był brutalny bo się powstrzymywał - nie obchodzi mnie czy bezcześcisz inne siostry - argument z jo w ogóle do niego nie przemówił! - nie, nie możesz - pchnął go ostatecznie za drzwi i trzasnął nimi. raczej jeden dzień nie wystarczy. anderson naiwniak! ale marty ostatecznie się zlitował i wyrzucił jego rzeczy przez okno więc nie musiał paradować w ręczniku xd
    anderson hurd

anderson hurd

edynburg
    animacja
    boy next door
    26

Pisanie by anderson hurd Pon Wrz 13, 2021 8:19 pm

jak dobrze, że się ubrał, bo inaczej wylądowałby znowu w areszcie za publiczne obnażanie się. przynajmniej miałby gdzie spać hehehe. ale jak marty wyrzucił wszystkie jego rzeczy to zrobiło mu się smutno i poważnie, bo nie wyglądało na to, żeby kumpel planował go jutro wpuszczać z powrotem. poszedł więc do flynna, którego siostry jeszcze nie zaliczył, więc tam mógł znaleźć bezpieczne schronienie.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Wrz 20, 2021 8:36 pm

spotkali się u marty'ego i grali na nowej konsoli w fifę. pewnie marty bardziej ogarniał niż valentino xd plus na valentino uwalił się pies marty'ego. dobrze że ogarnęli chociaż piwko które popijali - podaj mi! - powiedział z ekscytacją w głosie.
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Pon Wrz 20, 2021 8:43 pm

- nie mozemu pograc w cos innego? - marudzil kiedy marty strzelil kolejnego gola. nie ogarnial co jest takiego ciekawego w ganianiu za pilka w realu a co dopiero w grze. wolalby robic barbie makeover czy cos! - nie dosiegne - wyciagnal reke w kierunku piwa, ale przez psa nie mogl sie ruszyc.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Wrz 20, 2021 8:46 pm

marty prawdopodobnie zabiłby się jakby musiał ogarniać barbie makeover!
    - raz się dałem namówić na strojenie koników i nie namówię się na to więcej - zastrzegł bo czuł się bardzo źle strojąc kolorowe koniki xd - uwaga, podaję! - wyciągnął rękę i tym razem podał piwo - tyle nie objel montiego, raz to zrobiłem i cuchnął piwem przez tydzień - przyznał się xd pewnie musieli go finalnie z quinn wykąpać xd
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Pon Wrz 20, 2021 8:58 pm

valentino sie dla niego poswiecal wiec on tez mogl!
    - strojenie konikow bylo ciekawsze niz to - marudzil. szkoda ze simsy nie mialy multiplayera to by go probowal namowic na granie. niedawno wyszedl nowy dodatek z farma i mial juz cale stado kolorowych alpak. - i tak cuchnie mu z paszczy - odwrocil glowe kiedy pies mu chuchal w twarz.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Wrz 20, 2021 9:07 pm

- z której strony było ciekawsze? - spojrzał na niego niedowierzając kompletnie. dla niego to była jakaś nuda dla dzieciaków. tak jak simsy. on grał tylko w bijatyki, wyścigi, piłki i inne takie durnotki xd ja sama bym chciała mieć farmę alpak w simsach! - śmierdzi mu z paszczy, zupełnie jak mi po piwie - przysiadł się obok valentino i zaczął mu chuchać piwnym oddechem! xd
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Pon Wrz 20, 2021 9:12 pm

- z kazdej - pokrecil glowa. - tam przynajmniej cos sie dzialo, nie to co teraz - spojrzal na ekran z niezadowoleniem. przebieranie konikow w sukienki bylo bardziej ekscytujace niz bieganie w kolko. sa nawet kury w sam raz dla jo hehe. - fuuuuj - jeknal niezadowolony i polozyl reke na jego buzi, probujac go od siebie odsunac.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Wrz 20, 2021 9:21 pm

- te konie stały w miejscu, a tu biegasz, jakim cudem tam się bardziej coś działo - westchnął kręcąc głową na wybrzydzanie valentino - następnym razem będzie oglądać jakiś film akcji - co pewnie go też by nie zadowoliło, ale marty go zmusi xd jo czeka na tą kure od thomasa xd - co fuuuj, myłem dziś zęby - chwycił go za podbródek i dał mu taaakiego przeciągłego i śliniącego buziaka w policzek. przecież był super uroczy! peggy go uwielbiała!
    valentino eyre

valentino eyre

Chicago
    performing arts
    theatre kid
    25

Pisanie by valentino eyre Pon Wrz 20, 2021 9:26 pm

- przynajmniej moglismy sie wykazac kreatywnie, a bieganie za pilka jest bez sensu - dalej upieral sie przy swoim. mozliwe, ze gdyby wygrywal to by nie marudzil. - wole komedie romantyczna. tez powinienes zaczac je ogladac zeby zaczerpnac troche inspiracji i zaimponowac twojej dziewczynie - poradzil mu. nawet jak sie nie pochwalil peggy osobiscie to valentino i tak byl na biezaco z woof woof. - jestes okropny - zaczal wycierac policzek.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Pon Wrz 20, 2021 9:32 pm

- czy przyczepianie kwiatka do grzywy konika jest aż tak kreatywne? - zapytał unosząc brew. dla niego nie bylo. ale budowanie strategii w grze już tak! - myślę, że zamiast komedii romantycznych wolałaby dokument o ratowaniu lasów - przyznał i pewnie trafił xd - jestem uroczy i kochany - polizał go jeszcze na zakończenie śmiejąc się przy tym. pewnie posiedzieli jeszcze trochę i wypili trochę piwek!
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Nie Wrz 26, 2021 8:35 pm

siedziała w domu i szykowała się na imprezę.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Nie Wrz 26, 2021 8:38 pm

a marty wrócił ze spaceru z psem - gdzie się niby wybierasz? - burknął. nie miał dobrego humoru przez wczorajszego ekscesy - nigdzie nie idziesz, masz szlaban - powiedział to co było oczywiste!
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Nie Wrz 26, 2021 8:41 pm

- na imprezę, a gdzie? co ty myślałeś, że będę przez cały szlaban siedziała potulnie w domu? no to się pomyliłeś - zaśmiała się poprawiając usta czerwoną szminką i poprawiła makijaż jeszcze w lusterku - poza tym, ty mi żadnego szlabanu nie dałeś - zauważyła obciągając sukienkę.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Nie Wrz 26, 2021 8:52 pm

- tak, uważam że będziesz siedzieć - powiedział poważnie. zupełnie jak nie marty! nie miał dziś jednak ochoty na żarty i nie żartował też - jak nie wrócisz do pokoju i nie przebierzesz sie w piżamę to dzwonie do rodziców - zagroził jej spuszczając montiego ze smyczy.
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Nie Wrz 26, 2021 8:55 pm

montiego się nie bała, bo to też był poniekąd jej pies skoro kazał się jej nim opiekować. wywróciła oczami na jego prośbę - co cię znów ugryzło, marty? nie mogę iść na jedną imprezę? jedna mała imprezka mi nic nie zrobi - pomiziała psiaka, który zaczął się do niej przymilać - i co, naprawdę deportujesz mnie setki kilometrów stąd? - zapytała poważnie.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Nie Wrz 26, 2021 9:09 pm

- nic mnie nie ugryzło - mruknął szybko - nie możesz iść na imprezę i jeśli to zrobisz to wiedz że jutro siedzisz w samolocie do tokio - oznajmił chłodno i poszedł do pokoju bo nie miał ochoty dalej gadać.
    quinn singleton

quinn singleton

londyn
    angel from hell
    21

Pisanie by quinn singleton Nie Wrz 26, 2021 9:12 pm

musiała się grzecznie przebrać w pidżamkę, zmyć makijaż i poszła spać, wcześniej dając znać że dzisiaj nie przyjdzie.
    peggy roosevelt

peggy roosevelt

londyn
    edytorstwo
    i'm not bossy, i'm the boss
    23

Pisanie by peggy roosevelt Sro Wrz 29, 2021 7:00 pm

spędziła trochę czasu nad podsumowaniem okresu próbnego, a teraz pojawiła się pod drzwiami marty'ego i dzwoniła do drzwi.
    marty singleton

marty singleton

londyn
    inżynieria
    puppy eyes
    25

Pisanie by marty singleton Sro Wrz 29, 2021 7:08 pm

marty zasnął na kanapie z padem w dłoni, dlatego dzwonek go wybudził dość gwałtownie i przez chwilę nie ogarniał o co chodzi. ruszył powolnym krokiem w stronę drzwi i je otworzył przecierając zaspaną twarz i ziewając. dopiero po chwili ogarnął że to ruda więc wyprostował się i spoważniał - cześć - przywitał się.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Obecny czas to Czw Lis 14, 2024 10:29 pm