katedra

st. albans

st. albans

st. albans
    god save the queen
    we love our queen
    109

katedra - Page 6 Empty katedra

Pisanie by st. albans Pon Maj 17, 2021 8:28 pm

First topic message reminder :

katedra - Page 6 Saint-Albans-Cathedral-Hertfordshire-Eng
    andy harris

andy harris

derby

nie ksiadz
    28

katedra - Page 6 Empty Re: katedra

Pisanie by andy harris Pon Lis 29, 2021 11:10 pm

to spotkanie bylo dla niego wystarczajaco niezreczne by nie odwazyl sie juz nawet zerknac w kierunku annie.
    annie cruz

annie cruz

st. albans
    śpiewa
    i kill relationships for art
    29

Pisanie by annie cruz Pon Lis 29, 2021 11:32 pm

annie była rozdarta, bo z jednej strony chciała kontynuować rozmowę z andy'm, ale jednocześnie chciała nawijać ambasadorowi izraela o swojej twórczości być przy george'u bardziej niż zwykle. podczas koncertu nie mogła się skupić na tym co się dzieje na scenie, bo wyobrażała sobie jak śpiewa 'serce me na pół rozdarte' niczym febus w notre dame de paris. a potem jak george, andy i francois śpiewają o niej 'belle' (tam też był ksiądz xd), bo tam zaprowadziła ją jej i moja wyobraźnia o tej godzinie xd
    ivy rallakis

ivy rallakis

ateny
    socjologia
    wildflower
    22

Pisanie by ivy rallakis Nie Sty 30, 2022 9:36 pm

siedziala na trawie pod katedra I bawila sie filtrami na snapchacie. chciala zobaczyc czy sa tu duchy I miala nadzieje ze filtry wykryja jakas twarz xd
    peter lawford

peter lawford

londyn
    pielęgniarstwo
    fuckboy
    24

Pisanie by peter lawford Nie Sty 30, 2022 9:38 pm

hhahaha jaka spryciula z tej ivy! peter przyszedł tutaj bo najwyraźniej sobie tędy szedł w kierunku domu i widział że coś jest w tej trawie ale nie do końca widział kto to. więc się powoli skradał w jej kierunku.
    ivy rallakis

ivy rallakis

ateny
    socjologia
    wildflower
    22

Pisanie by ivy rallakis Nie Sty 30, 2022 9:50 pm

hehe miala dobre pomysly!
    uslyszala jakies szmery wiec odwrocila sie w tym kierunku z telefonem. wyskoczyl jej na nim pyszczek pieska wiec sie ucieszyla. - w koncu! - zawolala wesolo, ale wtedy zauwazyla, ze to Peter, a nie such. - to tylko ty - powiedziala troche zawiedziona.
    peter lawford

peter lawford

londyn
    pielęgniarstwo
    fuckboy
    24

Pisanie by peter lawford Nie Sty 30, 2022 9:53 pm

- co w końcu? - zapytał się podchodząc bliżej - ej, rallakis, czemu w takie zimno siedzisz w jakiejś trawie i kombinujesz coś z telefonem, co? szukasz czegoś, pomóc ci w czymś? - zapytał wciskając dłonie do kieszeni spodni. nie żebym napisała słonie xd
    ivy rallakis

ivy rallakis

ateny
    socjologia
    wildflower
    22

Pisanie by ivy rallakis Nie Sty 30, 2022 9:58 pm

- jednak nie w koncu - westchnela I podniosla sie z trawy. - jak to co, szukam duchow - powiedziala jakby to bylo oczywiste. nie byla swiadoma, ze inni ludzie sie tak nie bawili xd - myslalam, ze tu bedzie ich duzo, ale wszystkie sie schowaly - odwrocila sie I dalej szukala.
    peter lawford

peter lawford

londyn
    pielęgniarstwo
    fuckboy
    24

Pisanie by peter lawford Nie Sty 30, 2022 10:02 pm

- przepraszam bardzo, że co? szukasz duchów przy katedrze? - zmarszczył brwi - czy czasem się nie przyjaźnisz z gigi? - zaśmiał sie, bo miały podobne chyba doświadczenia i przygody. nie ogarniał dlaczego trafiają mu się same świruski jako znajome - ale wiesz, że musielibyśmy pójść na cmentarz, żeby je znaleźć? - zauważył rozbawiony.
    ivy rallakis

ivy rallakis

ateny
    socjologia
    wildflower
    22

Pisanie by ivy rallakis Nie Sty 30, 2022 10:07 pm

- gdzie indziej bym mogla ich szukac? - spojrzala na niego. moze mial jakies propozycje skoro krytykowal jej decyzje. - nie wiem kto to, ale jesli zna jakies duchy to mozesz mnie z nia zapoznac - stwierdzila. ivy nie byla swiruska tylko miala dziwne zainteresowania xd - mialam nadzieje, ze tu bedzie ktos fajniejszy - wyjasnila.
    peter lawford

peter lawford

londyn
    pielęgniarstwo
    fuckboy
    24

Pisanie by peter lawford Nie Sty 30, 2022 10:09 pm

- no mówię przecież, że na cmentarzu... dosłownie dwa kroki stąd - wskazał jej rozwiązanie, o którym przed chwilą wspomniał ale ivy najwyraźniej tak bardzo się skupiła na tym, że ją skrytykował, że nie ogarnęła że proponował cmentarz xd - chętnie cię z nią zapoznam. akurat wyszła ze szpitala po ataku hieny - podrapał się po nosie - a ja nie jestem fajny? - zrobił smutną minkę.
    ivy rallakis

ivy rallakis

ateny
    socjologia
    wildflower
    22

Pisanie by ivy rallakis Nie Sty 30, 2022 10:22 pm

cmentarz nie byl jej zdaniem dobrym pomyslem, wiec liczyla, ze zasugeruje cos bardziej kreatywnego! jakis nawiedzony pub czy inne miejsce byloby fajniejsze. przynajmniej by sie mogli napic piwa xd - no nie wiem.. twoja kolezanke zaatakowala hiena I to brzmi bardzo badass - zasmiala sie.
    peter lawford

peter lawford

londyn
    pielęgniarstwo
    fuckboy
    24

Pisanie by peter lawford Nie Sty 30, 2022 10:26 pm

- pomagałem jej karmić hieny, znaczy zagadywałem gościa z obsługi, a ona je karmiła i no cóż, jedna z nich ją chapnęła - westchnął - idziesz ze mną na piwo czy coś? bo nie wiem czy iść dalej czy zostawić cię tutaj w tych zaroślach - nie wiedział dlatego pytał!
    ivy rallakis

ivy rallakis

ateny
    socjologia
    wildflower
    22

Pisanie by ivy rallakis Nie Sty 30, 2022 10:31 pm

- no dobra, tez jestes troche badass - przyznala z rozbawieniem. ona by sie nie odwazyla robic takich rzeczy. jednak nie byla az taka bezmyslna. - na drinka - schowala telefon do kieszeni. musialo jej nie zalezec tak bardzo na jej zabawie.
    peter lawford

peter lawford

londyn
    pielęgniarstwo
    fuckboy
    24

Pisanie by peter lawford Nie Sty 30, 2022 10:33 pm

nie była bezmyślna i nie pchała się w paszczę jakichś niebezpiecznych zwierzaków! była grzeczna w porównaniu do gigi, z którą się prowadzał a w sumie nie powinien był tego robić. podobała mu się jednak jej niebezpieczna strona, sam był trochę niebezpieczny - na drinka, okej. niech będzie, że na drinka. a co dzisiaj pijemy? - dał jej wolną rękę, niech decyduje!
    ivy rallakis

ivy rallakis

ateny
    socjologia
    wildflower
    22

Pisanie by ivy rallakis Nie Sty 30, 2022 10:44 pm

wolala raczej bezpieczniejsze rozrywki. znajosc z gigi ryzykowna. nastepnym razem jego moga pozrec hieny I juz nie bedzie taki chetny na spotkania z nia. - to co nam poleca - wymyslila. - chce isc do pierwszego miejsca, ktore znajdziemy - oznajmila. miala nadzieje, ze znajda cos nowego. zamknela oczy I zaczela sie krecic w kolko. - idziemy w ta strone - pokazala palcem krzaki.
    peter lawford

peter lawford

londyn
    pielęgniarstwo
    fuckboy
    24

Pisanie by peter lawford Nie Sty 30, 2022 10:45 pm

to prawda, prędzej by to jego zjadło coś albo przygniotło i peter by skończył marnie! - dobrze, w takim razie idziemy tam gdzie sobie księżniczka życzy - wziął ją pod rękę i poszli, gdzie bawili się do białego rana, bo spodobało im się nowe miejsce, które odwiedzili!
    annie cruz

annie cruz

st. albans
    śpiewa
    29

Pisanie by annie cruz Pią Mar 11, 2022 7:37 pm

siedziała w środku, bo chowała się przed reporterami i miała nadzieję, że tu jej nie znajdą xd poza tym potrzebowała wskazówek z góry co ma robić dalej.
    andy harris

andy harris

derby

nie ksiadz
    28

Pisanie by andy harris Pią Mar 11, 2022 7:58 pm

czasami lubil przyjsc tu sie wyciszyc wiec to tez mial zamiar zrobic dzisiaj. usmiechnal sie tylko do annie i usiadl w innej lawce. bylo miedzy nimi dziwnie i ostatnio dala mu do zrozumienia, ze chce urwac znajomosc wiec nie mial zamiaru sie do niej odzywac pierwszy.
    annie cruz

annie cruz

st. albans
    śpiewa
    29

Pisanie by annie cruz Pią Mar 11, 2022 8:04 pm

to było dawno temu! przed musicalem, rozstaniem z george'm, jego zaręczynami. teraz nie miała powodów, żeby unikać andy'ego xd chwilę siedzieli każde w swojej ławce i rozmawiali sami z bogiem, ale w końcu nie wytrzymała i się do niego przesiadła, przeszkadzając mu we wszystkich jego rozmyślaniach.
    - nie wydaje mi się, żeby mnie ostatnio lubił - wskazała na jezusa na krzyżu.
    andy harris

andy harris

derby

nie ksiadz
    28

Pisanie by andy harris Pią Mar 11, 2022 8:12 pm

zniechecil sie xd nie wiedzial co teraz o tym mysli wiec stosowal sie do tego co zyczyla sobie ostatnim razem. troche sie rozproszyl, ale dokonczyl swoja mysl, po czym sie przezegnal i na nia spojrzal. - dlaczego tak myslisz? - miala w sumie duzo powodow, ale wolal nie snuc domyslow xd
    annie cruz

annie cruz

st. albans
    śpiewa
    29

Pisanie by annie cruz Pią Mar 11, 2022 8:16 pm

i tak dobrze, że annie nie była szmatą, która od razu po rozstaniu z george'm od razu poleciałaby znowu ruchać andy'ego. tak naprawdę nie spała z nikim od czasu księcia, a on w tym czasie zdązył się zaręczyć. ups!
    - ja też sama siebie nie lubię ostatnio - wzruszyła ramionami. najwyraźniej znowu liczyła na spowiedź i wyskakiwała mu z takimi wyznaniami pomimo że dawno się nie widzieli xd
    andy harris

andy harris

derby

nie ksiadz
    28

Pisanie by andy harris Pią Mar 11, 2022 8:20 pm

george byl tak zraniony, ze robil szalone rzeczy przez annie. mogla skorzystac z okazji i tez ruszyc dalej.
    - czasami tak bywa - pocieszyl ja xd ale mowil to z wlasnego doswiadczenia. rowniez mial w swoim zyciu chwile, w ktorych czul sie ze soba bardzo zle. rozumial to.
    annie cruz

annie cruz

st. albans
    śpiewa
    29

Pisanie by annie cruz Pią Mar 11, 2022 8:23 pm

annie chciała ruszyć dalej nie romansowo, a muzycznie, ale to też backfired i teraz wszyscy myśleli, że specjalnie wstawia rzewne piosenki o nim. aha, sprawdzałam tę listę najsmutniejszych piosenek swiata na kmag i nie jestem pod wrażeniem, mam aktualnie na mojej playliście smutniejsze xd
    - naprawdę spierdoliłam - mruknęła, po czym spojrzała niewinnymi oczętami na ołtarz - przepraszam - powiedziała w tamtą stronę, po czym spojrzała znowu na andy'ego. - ale on to wie. cały czas coś pierdolę - zebrało jej się na spowiedź naprawdę. andy miał taką przyjazną twarz, że wszyscy czuli, że mogą mu wyznawać swoje sekrety xd
    andy harris

andy harris

derby

nie ksiadz
    28

Pisanie by andy harris Pią Mar 11, 2022 8:34 pm

moze annie powinna sie w ogole poddac skoro nic czego sie dotykala jej nie wychodzilo. byla pechowa, ups. haha nie patrzylam xd napisz do nich i przedstaw im swoja liste xd
    - czasami cos musi sie zepsuc zebysmy mogli zmienic kierunek na ten wlasciwy - wymyslil. cieszyl sie, ze ludzie uwazaja, ze jest godny zaufania, ale czasami go to troche przytlaczalo xd
    annie cruz

annie cruz

st. albans
    śpiewa
    29

Pisanie by annie cruz Pią Mar 11, 2022 8:41 pm

pisałam jej w karcie, że sabotuje samą siebie, ale nie spodziewałam się, że aż tak xd słucham za mało znanych piosenek xd
    pokiwała patrząc na niego tak jakby naprawdę nadal był przewodnikiem duchowym.
    - spoko, nie będę cię pytać jaki kierunek jest ten właściwy - pozwoliła mu wyjść z tej roli, bo zorientowała się, że mogla go wprawić w zakłopotanie swoją paplaniną, a on już dawno zmienił kierunek na ten właściwy, w którym nie był księdzem xd - nie chcialam się użalać nad sobą, ale łatwiej było powiedzieć to do ciebie na głos niż do kogoś kto nie odpowiada - uniosła wzrok na witraże, które nie dawały jej żadnego przewodnictwa w przeciwieństwie do andy'ego.

Sponsored content

Pisanie by Sponsored content

Similar topics

-

Obecny czas to Nie Lis 24, 2024 7:25 pm